Sracok nem lehetne mar befejezni ezt a farokmeregetest ?
Baromi unalmas mar hogy ebben a forumban mar szinte nem szol semmi masrol a tema,csak a sajat vitatokrol !
Amiket leirtok informaciokat hasznos is lehetne nehany embernek,de a stilus...konyorgom ! Kerlek szemezgessetek ki a sok ertelmetlen hozzaszolasbol a lenyeget,ami valoban a telefonra vonatkozik, es azt irjatok ide. A tobbit meg az offba irhatnatok,es akit erdekel az elolvassa. De engem mar baromira nem erdekel,es gondolom sok masik forumtarsamat sem !
Engem ami erdekelne : Knox milyen hatranyt okoz a telefonnak,ha pl frissiteni fogom a hivatalosra (tudom gugli,de ha mar irtok akkor konkretumokat irjatok, hogy ne kelljen mar mashol is keresgelni,mert akkor minek ide jonni? )
A hivatalos frissites utan esetleg visszaallithato e regebbi szoft verzio ? A jelenleg kiszivarogtatott agyonvarialt romok nekem nagyon nem jonnek be a rngeteg hibak miatt. Mukodik szepen egy kis ideig,aztan valami mindig elojon. Foleg amit csak neha hasznalok,es nem tunik fel elsore...
Van e valami baromi fontos dolog amire figyelni kell a frissites elott,esetleg telepites kozben? Mit tegyunk fel, mit nem?
Tudom bootloadert nem lehet downgradelni, de esetleg megoldhato e regi bootloaderrel az uj frissitese ,es nem fozott rombol?
Tudom erre megnyugtatoan csak a hivatalosan kiadott vegleges verzio megjelenesekor van valasz, talalgatasok , mas alltal leirt esetleges talalgatasok nem erdekelnek ! Csak a sajat tapasztalat miutan kiprobaltad, es tudod is mit beszelsz.
Koszonom !