De nekem sem jött elő a fèny eddig
Nem biztos hogy nem fog...
Várjuk ki a végét!
Nekem >12 órája nem jön vissza (amióta kikapcsoltam a röpke pillantást), azóta beszéltem >1 órát összesen (9-10 hívás), neteztem vagy 30-40 Megát GPRS-en, többszázat WLAN-on, telepítettem majd leszedtem több programot is, fotóztam 5-6 képet, Vibereztem, PTT-ztem, szóval igazán használtam a készüléket.
A bejövő hívást felvenni nem tudni a mélyalvás miatt van, vannak programok, amik engedik/előidézik a mélyalvást, akkor is, ha már nem kéne.
Az a helyzet, hogy úgy lehetne igazán eldönteni, hogy tényleg van-e bármi baja a készülékednek (ha már úgyis kiköltöztél belőle), hogy teljesen gyári alapállapotba állítod vissza és nem telepítesz fel rá semmit (launchert sem!!!! (nekem az Apex amúgy is rengetegszer lefagyasztotta a készülékemet, ezért került rá a nova launcher, amit az ICS megjelenése óta használok nagy megelégedéssel)), kikapcsolod a röpke pillantást és nem telepítesz fel semmit rá, csak a g-mailfiókodat adod meg és engeded, hogy szinkronizálja a névjegyeidet.
Na, ha ekkor is visszakapcsol a parázsló LED x idő múlva, akkor EGYÉRTELMŰEN hibás a készüléked.
Ha nem, akkor viszont csak túlreagáltad.
A röpke pillantás semmilyen értelemben nem gáz, világít, aminek világítania kell, szerintem ne akarjuk mi jobban tudni, hogy hogyan KELL működjön.
Az a helyzet, hogy most, hogy ki van dél óta kapcsolva a röpke pillantás nálam, semmivel nem tapasztalok kisebb fogyasztást. Tehát még csak azt sem lehet felhozni a folyamatos LED-világítása ellen, hogy agyonszívja az akksit...