2024, 11 30, 02:56:49
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Általános  (Megtekintve 347190 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető krixfon

• PFC Fan
  • PDA: SM-N960F....Duos...Note 9....
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Általános
« Reply #2725 Dátum: 2013, 07 23, 16:41:46 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Tehát akkor Neked is jól működik...
Nem újraindítás után javul meg, hanem újraindítással aktiválódik a beállítás (a pipa kivétele). Nem azonnal alszik el a vöröses parázslás, ahogy kiveszed a pipát.

Nálam így néz ki bő 2 órája a Mozgás beállítása, és nincs semmiféle visszakapcsolódás.

A képernyő le nem kapcsolása híváskor az energiatakarékos üzemmód miatt van (a fogyasztás csökkentése miatt jelentősen le van véve a processzorsebesség), mert túl gyorsan veszed a fejedhez. Ha ilyenkor eltávolítod a fejedtől és újra visszateszed, akkor lekapcsol már.
Ez is ismert "probléma" (lásd XDA), de nem HW-hiba. Ha nem kapcsolod be az energiatakarékos üzemmódot, akkor nem jelentkezik.
A harmadik, szintén ismert, elterjedt probléma a tárcsázás késése, amikor 10-15 mp-ig nem történik semmi a zöld gomb megnyomása (a hívásindítás) után. Aztán az energiatakarékos mód kikapcsolása és egy cache ürítés utána ez is megszűnik.

IGEN, valószínűleg az energiatakarékos mód a hibás a Note2-esek szoftverében. De ezért ne mfognak készülékcserét adni.

Szerintem.

jo de akkor miert irtak masok hogy nekik nem mindig eg?
nem is foglalkoztam volna vele .
es a masik akkor miert nyultak hozza a szervizben ?

miert csak nekem meg nekem csinalja ezt a telefon?

masnak elalszik ha felkapcsolja a kepernyot.
vagy nem nyilatkozzatok leccives

mindegy mostmar ez van
nekem kicserelik .
ugyan supervajzorig kellett menni de kicserelik....

kerdem en ha nem hibarol beszelunk akkor miert cserelik ki?

csak mert 2 szerzodesem van veluk es felnek hogy elvesztenek "2"ugyfelt...
szoval akkor ez csak fellepes kerdese?
 :hmm:

Nem elérhető krixfon

• PFC Fan
« Reply #2726 Dátum: 2013, 07 23, 16:46:20 »
de ujrainditas utan egy darabig csak akkor eg mikor a kepernyo le van kapcsolva es mikor nem akkor elalszik !

aztan egy kis ido utan mindig eg !

miert ?

ez nem hiba?

de most tenyleg nalatok ez hogy van?

Nem elérhető krixfon

• PFC Fan
« Reply #2727 Dátum: 2013, 07 23, 17:12:35 »
Parancsolj itt a 30 napos pènzvisszafizetèses törtènet....
Èn egy ilyen papirral kaptam
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-P5100-ről

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #2728 Dátum: 2013, 07 23, 18:12:45 »
Parancsolj itt a 30 napos pènzvisszafizetèses törtènet....
Èn egy ilyen papirral kaptam
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Óbasszus, mindig elfelejtem, hogy Te nem itthon élsz...
Bocs.

Ma 12:12-kor kapcsoltam ki a röpke pillantást. Azóta eltelt pont 6 óra. Azóta egyetlen mp-re sem gyulladt fel a parázsló vörös LED. Most sem ég...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető krixfon

• PFC Fan
« Reply #2729 Dátum: 2013, 07 23, 20:34:00 »
Ok megcsinálom én is...kiváncsi vagyok mi lesz.....
:))

Nem elérhető Neo70

• Navigáció / Navigation: Igo Nextgen
  • PDA: SAMU Galaxi Note 5
  • PDA ROM: Egy ütös kütyü
« Reply #2730 Dátum: 2013, 07 23, 21:05:49 »
Esetleg vibert nem hasznalsz az regebben bezavarta az érzékelőt..  Bocs ha volt már róla szó de nem olvastam nagyon vissza

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről
Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #2731 Dátum: 2013, 07 23, 22:36:10 »
Esetleg vibert nem hasznalsz az regebben bezavarta az érzékelőt..  Bocs ha volt már róla szó de nem olvastam nagyon vissza

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről
Nálam megy a Viber a háttérben, nem kapcsolja fel a szenzor LED-jét.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető krixfon

• PFC Fan
« Reply #2732 Dátum: 2013, 07 23, 23:34:36 »
Nekem nincs viberem most ...teljesen àtköltöztem a tabra...semmi sincsrajta csak frissites es apex meg office.

De nekem sem jött elő a fèny eddig
Nem biztos hogy nem fog...
Viszont egyszer hivtak ès nem tudtam felvenni mert full fekete volt minden ...
Furcsa.
Akkor ez a röpke funkcio a gàz .
Ehhez kell a fèny de csak ha lekapcsolva van a kèp...
Ami egy darabig igy van de miert maradkèsöbb úgy ?
Szerintem ez lesz a hibàs chip a motherboardon...
Nem
Én először software hibàra gondoltam ti beszèltetek le róla...

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #2733 Dátum: 2013, 07 24, 00:36:02 »
De nekem sem jött elő a fèny eddig
Nem biztos hogy nem fog...
Várjuk ki a végét!
Nekem >12 órája nem jön vissza (amióta kikapcsoltam a röpke pillantást), azóta beszéltem >1 órát összesen (9-10 hívás), neteztem vagy 30-40 Megát GPRS-en, többszázat WLAN-on, telepítettem majd leszedtem több programot is, fotóztam 5-6 képet, Vibereztem, PTT-ztem, szóval igazán használtam a készüléket.

A bejövő hívást felvenni nem tudni a mélyalvás miatt van, vannak programok, amik engedik/előidézik a mélyalvást, akkor is, ha már nem kéne.

Az a helyzet, hogy úgy lehetne igazán eldönteni, hogy tényleg van-e bármi baja a készülékednek (ha már úgyis kiköltöztél belőle), hogy teljesen gyári alapállapotba állítod vissza és nem telepítesz fel rá semmit (launchert sem!!!! (nekem az Apex amúgy is rengetegszer lefagyasztotta a készülékemet, ezért került rá a nova launcher, amit az ICS megjelenése óta használok nagy megelégedéssel)), kikapcsolod a röpke pillantást és nem telepítesz fel semmit rá, csak a g-mailfiókodat adod meg és engeded, hogy szinkronizálja a névjegyeidet.

Na, ha ekkor is visszakapcsol a parázsló LED x idő múlva, akkor EGYÉRTELMŰEN hibás a készüléked.
Ha nem, akkor viszont csak túlreagáltad.

A röpke pillantás semmilyen értelemben nem gáz, világít, aminek világítania kell, szerintem ne akarjuk mi jobban tudni, hogy hogyan KELL működjön.

Az a helyzet, hogy most, hogy ki van dél óta kapcsolva a röpke pillantás nálam, semmivel nem tapasztalok kisebb fogyasztást. Tehát még csak azt sem lehet felhozni a folyamatos LED-világítása ellen, hogy agyonszívja az akksit...
Sir Winston Churchill

Nem elérhető krixfon

• PFC Fan
« Reply #2734 Dátum: 2013, 07 24, 03:21:17 »
Nekem se jött vissza eddig...

Ok
Akkor most visszaàllitottam mindent full gyàri ...mèg a softwarefrissitèst is elnyomtam se g mail se semmi.
Egyedül a telefonszamokat szinkronizàltam sdkártyáról   ennyi.
Bekapcsoltam a mozgàsokat a röpke kivètelèvel.
Inteligans forgàs meg kèpernyőzár bepipa
Természetes kèpernyőmód...slussz
Ennyi hozzà se nyulok ha csak nem fog csörögni.:'(

Meglàtjuk mi lesz reggelre...
De ha nem kapcsol be a "fèny"akkor ez csak a röpke funkciohoz kell .
So
Ha reggelig nem fénylik akkor be fogom kapcsolni a röpke funkciot.

És van egy olyan èrzèsem hogy ha bekapcsolom akkor ua. Lesz.

Jó lenne ha màs is nyilatkozna

hogy

ha be van kapcsolva a röpke funkcio akkor a senzor eleinte csak akkor ég mikor lekapcsol a kèpernyő ès késöbb meg mindig

vagy

kizárólag csak ha le van kapcsolva a kèpernyő akkor ég és ha meg működik a kèpernyő akkor elaszik.

Szerintem az utóbbi lenne a normális.

Köszönjük az èszrevételeket.

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #2735 Dátum: 2013, 07 24, 06:15:19 »
Én eleinte használtam a röpke pillantást....lehetett vele úgymond felvágni. Aztán kikapcsoltam nem láttam értelmét, mivel nem hallgatok már előadásokat és a megbeszélések java részét inkább tartom mint hallgatom így off lett a vége.
Viszont működését tekintve és ha csak a röpke pillantásról van szó,  akkor a parázsló fény bizony csak kikapcsolt kijelzőnél jelentkezik, még egyszer mondom, ha csak erről beszélünk.

Nem elérhető krixfon

• PFC Fan
« Reply #2736 Dátum: 2013, 07 24, 11:14:25 »
Én eleinte használtam a röpke pillantást....lehetett vele úgymond felvágni. Aztán kikapcsoltam nem láttam értelmét, mivel nem hallgatok már előadásokat és a megbeszélések java részét inkább tartom mint hallgatom így off lett a vége.
Viszont működését tekintve és ha csak a röpke pillantásról van szó,  akkor a parázsló fény bizony csak kikapcsolt kijelzőnél jelentkezik, még egyszer mondom, ha csak erről beszélünk.

Köszönöm
Erről beszèlünk.
Tehàt ez hiba .
Kèrdès lehet mèg hogy software vagy hardware.

Nem elérhető krixfon

• PFC Fan
« Reply #2737 Dátum: 2013, 07 24, 11:20:56 »
Nem kkapcslt be a"fèny "reggelre .
Most bekapcsoltam a röpke pillantàst és nem kell újraindítani hogy a funkcio működjön
Ha lekapcsol a kèpernyő akkor van fèny de csak akkor.
Szóval ha kèsöbb mindig lesz fèny akkor nincs tovább mit taglalni , hibàs a telefon.
Kèsőbb jelentem hogy mizu

Nem elérhető krixfon

• PFC Fan
« Reply #2738 Dátum: 2013, 07 24, 14:04:00 »
Gyors volt kb 2 óra telhetett el talàn....
Újra mindig èg!
Rèszemről e tesztelès lezàrult.

Tehàt jogosan cserèlik a kèszülèket miutàn senzort cserèltek és nem javult meg feltehetően valami chipp az alaplapon hibàs a servizesek szerint.
Így talán kizàrható a softweres hiba...
Vagy ha mègis akkor nagyon hülyèk a servizben....
De nem hiszem hogy hozzànyultak volna ha nem hardware problema.
Egy szó mint szàz
Ha ilyet tapasztaltok ne menjetek el felette ,serviz amig van gari.
Nekem 24 -48 óra és jön az új.

Nem mondhatjàtok hogy nem adtam àt a tapasztalatom...
:))

Nem elérhető PepperPots

• Nem: Nő
  • PFC Fan
  • PDA: HTC HD2 Leo
  • PDA ROM: Elegancia CHT2 v 2.0 WWE
« Reply #2739 Dátum: 2013, 07 24, 14:56:44 »
Sziasztok!

Viszonylag boldog tulajdonosa vagyok néhány hónapja egy Note2-nek. Azért viszonylag, mert gondjaim vannak a töltéssel. Jelzi, hogy tölt, sőt hibátlanul kommunikál usb-n a géppel, de óránként eddig csak néhány százalékot töltött, most egy egész éjszaka alatt töltőre téve vesztett egy százalékot a töltöttségből.
Találkozott e esetleg közületek valaki ezzel a gonddal? Ha igen volt e rá megoldás a szervizbe vitelen kívül?
A válaszokat előre is köszönöm.

• TOPIKGAZDA
« Reply #2740 Dátum: 2013, 07 24, 15:25:40 »
Sziasztok!

Viszonylag boldog tulajdonosa vagyok néhány hónapja egy Note2-nek. Azért viszonylag, mert gondjaim vannak a töltéssel. Jelzi, hogy tölt, sőt hibátlanul kommunikál usb-n a géppel, de óránként eddig csak néhány százalékot töltött, most egy egész éjszaka alatt töltőre téve vesztett egy százalékot a töltöttségből.
Találkozott e esetleg közületek valaki ezzel a gonddal? Ha igen volt e rá megoldás a szervizbe vitelen kívül?

Ha a gyári töltőt használod akkor mi a helyzet? Nem tudom elképzelni, hogy pc usb-je leadná a megfelelő feszültsét és/vagy ampert.....

Nem elérhető TpS

• PDA: Huawei Medipad X2
« Reply #2741 Dátum: 2013, 07 24, 16:08:10 »
Ha a gyári töltőt használod akkor mi a helyzet? Nem tudom elképzelni, hogy pc usb-je leadná a megfelelő feszültsét és/vagy ampert.....
USB-ről vagy 6-8 óra kell feltölteni, de feltölti, a saját töltővel fele vagy annyi sem. Már sokszor feltöltöttem a pc-mről. De ha valami energiaigényesebb alkalmazás fut, akkor kevés lehet az USB delej! Pl. a Real Racing 3-mal játszottam és közben folyamatosan csökkent a töltöttségi szint az USB-s töltés ellenére.

• TOPIKGAZDA
« Reply #2742 Dátum: 2013, 07 24, 16:10:43 »
USB-ről vagy 6-8 óra kell feltölteni, de feltölti, a saját töltővel fele vagy annyi sem. Már sokszor feltöltöttem a pc-mről. De ha valami energiaigényesebb alkalmazás fut, akkor kevés lehet az USB delej! Pl. a Real Racing 3-mal játszottam és közben folyamatosan csökkent a töltöttségi szint az USB-s töltés ellenére.

Igen én is így emelékszem még korábbi telefonjaimról.....ezért sem töltöm pc-ről sosem.

Nem elérhető Kamug

• Navigáció / Navigation: Note2
  • PDA: Palm LD/Note 2,4,8/HD2 /Acer A500/Samsung Galaxy Tab 7.7
  • PDA ROM: Aláírás
« Reply #2743 Dátum: 2013, 07 24, 16:12:18 »
Sziasztok!

A szabványos USB port pc/laptop 500mA. Ezzel nagyon lassú a töltés. A telefon gyári töltője 2000mA leadására képes. Ha ezzel sem tölt rendesen, először célszerű egy másik USB kábellal próbálkozni. Egy megjegyzés még: a régi HD2 töltőjét is használom időnként, azzal is normálisan tölt.
Acer Iconia Tab A500: Thor V14.1 (Android 3.2.1)
HTC HD2: Windows Mobile 6.5 Prof.
Samsung Note 2: 4.1.2
Samsung Galaxy Tab 7.7: P6800DXMD3_P6800OLBMD3_XME 
Palm Life Drive: Beégetett Bejewelwed 2 (Nem a memóriába! A kijelzőbe!) :) Original Palm ROM

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #2744 Dátum: 2013, 07 24, 20:34:03 »
Sziasztok!

500 mA-t képes leadni a PC USB-je (ha nem HUB-ról töltöd), ez négyszer akkora töltési időt jelent, mint a gyári hálózati töltőről.
DE!
Ezek a töltési idők általában kikapcsolt állapotban mértek, amennyiben közben működik a készülék és fut rajta ez-meg az, akkor könnyen előfordulhat, hogy többet fogyaszt, mint 500 mA, ezáltal könnyen előállhat, hogy töltés közben ahelyett, hogy nőne a töltöttségi szint, inkább lassan, de csökken.

Van egy beállítási lehetőség, amely nem engedi kikapcsolni/elaludni a kijelzőt, ilyen esetben is vehet fel a készülék több, mint 500 mA-t.

Szóval semmiféle szerviz nem szükséges, ne aggódj! :)
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #2745 Dátum: 2013, 07 24, 20:45:08 »
Újra mindig èg!
És ez milyen problémát okoz Neked?
Vakít?
De komolyan.
Nálam is így működik, pár óra után már folyamatosan világít.
De nem eredményez érezhetően plusz fogyasztást, ráadásul rohadtul semmi értelme nincs az egész röpke pillantás szolgáltatásnak, ha kikapcsolom (mert úgysem használom), akkor pedig semmi gond nincs...
Sir Winston Churchill

Nem elérhető PepperPots

• Nem: Nő
  • PFC Fan
  • PDA: HTC HD2 Leo
  • PDA ROM: Elegancia CHT2 v 2.0 WWE
« Reply #2746 Dátum: 2013, 07 24, 23:34:54 »
Mindenkinek köszönöm az eddigi megjegyzéseket!
Rosszul fogalmaztam. Hálózatról töltöm a gyári 2A-s töltővel, jelzi, hogy felveszi a töltést, de nem tölt, illetve nagyon lassan vagy egyáltalán nem, és kikapcsolt állapotban is alig.
Esetleg a HD2 adapterével megpróbáljam tölteni, hátha a töltő adaptere rossz? Vagy valami egyéb?

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #2747 Dátum: 2013, 07 24, 23:47:37 »
Mindenkinek köszönöm az eddigi megjegyzéseket!
Rosszul fogalmaztam. Hálózatról töltöm a gyári 2A-s töltővel, jelzi, hogy felveszi a töltést, de nem tölt, illetve nagyon lassan vagy egyáltalán nem, és kikapcsolt állapotban is alig.
Esetleg a HD2 adapterével megpróbáljam tölteni, hátha a töltő adaptere rossz? Vagy valami egyéb?
A HD2 az a HTC?
Megpróbálhatod vele, de az jóval kisebb árammal tölt, úgy emlékszem.
A µUSB töltés az full kompatibilis oda-vissza, tehát bármelyik µUSB-s töltővel bármelyik µUSB-s töltésű készülék tölthető.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető krixfon

• PFC Fan
« Reply #2748 Dátum: 2013, 07 25, 02:42:03 »
És ez milyen problémát okoz Neked?
Vakít?
De komolyan.
Nálam is így működik, pár óra után már folyamatosan világít.
De nem eredményez érezhetően plusz fogyasztást, ráadásul rohadtul semmi értelme nincs az egész röpke pillantás szolgáltatásnak, ha kikapcsolom (mert úgysem használom), akkor pedig semmi gond nincs...

Nem vakìt ... de engem nem izgat az egèsz úgyis kicserèlik csak gondoltam megosztom veletek...
Akkor is hiba.
Mèg ha nem is zavaró a dolog...
Az "vakìt " hogy ennyi pènzèrt selejtet kapok...ez elvi kèrdès!
Amugy sztem èn sem fogom hasznàlni mert az hogy a kèk led vilàgìt utàna az pont olyan mint ha èrtesìtèst kapnèk aztàn meg nem is .....

Lehet kapok egy màsikat annak meg màs baja lesz de majd akkor azt is kicserèltetem anno az s3as is harmadszorra sikerült hogy vègre hibàtlan lett.
 Tudod az a vèlemènyem hogy nem a mennyisègre kène törekedni hanem a minősègre....-ès ez szinte mindenre igaz nem csak ezekre a  censored  kütyükre.

Nem elérhető KölyökGSi

• PDA: Galaxy Note 2 N7100
  • PDA ROM: Rooted DLL7
« Reply #2749 Dátum: 2013, 07 25, 08:02:22 »
Sziasztok! Tudna nekem mukodo linket adni valaki, a DME6 hoz? Most raknam fe, de a sammobile-os linkrol em indul meg mar vagy 1 oraja! Koszi!