2024, 11 30, 00:54:51
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Általános  (Megtekintve 347166 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető KölyökGSi

• Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy Note 2 N7100
  • PDA ROM: Rooted DLL7
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Általános
« Reply #2750 Dátum: 2013, 07 25, 08:30:08 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok! Tudna nekem mukodo linket adni valaki, a DME6 hoz? Most raknam fe, de a sammobile-os linkrol em indul meg mar vagy 1 oraja! Koszi!

Targytalan! Megoldottam, csak mar nem tudtam szerkeszteni a hsz.-t!

Nem elérhető nfeco22

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung Galaxy Note 2
  • PDA ROM: Ditto Note 3 V3.1
« Reply #2751 Dátum: 2013, 07 25, 16:01:11 »
Hello.
Az mitol van hogy lezarom a telefont a power gombbal, es neha feleled a kijelzo?

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #2752 Dátum: 2013, 07 25, 16:22:17 »
Hello.
Az mitol van hogy lezarom a telefont a power gombbal, es neha feleled a kijelzo?

Ez ilyen, Samsung... Én általában widgettel zárom le és néha a képernyő visszakapcsol a lezárt felülettel. A Cyanogen rommal ilyet még sosem tapasztaltam.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #2753 Dátum: 2013, 07 25, 16:55:52 »
Mai tapasztalatom a Samsung házhoz megyünk és ott javítunk, azaz helyszíni javítás szolgáltatásával kapcsolatban:
Tegnapelőtt, 23-án bejelentettem a készüléket a következő hibával: a ceruza a képernyő szélein 1-2 mm-re nem, vagy részben- és a jobb alsó sarokban kb. 4 mm-es negyedkörben nem működik. A króm keret a kijelző jobb felső sarkánál egy pontban le volt kopva. 29-e, azaz jövő hét hétfő volt a legközelebbi dátum, amit engedett a rendszer bejelölni, így azt jelöltem be, egyébként nekem ez annyira nem volt fontos. Tegnap felhívtak, hogy a 29-e nem lesz jó, mert sok a munka, azonban ma tud jönni a szervizes, ha jó. Persze, hogy jó. Kértem, hogy legalább 1 órával előtte csörögjön rám, hogy biztosan ott legyek a megadott címen. Így is történt, meg is érdekezett.
Sajnos az Ő készüléke is hasonlóan működik, a jobb alsó sarokban neki sem nagyon érzékeli a ceruzát, ezért nem cserélte ki a kijelzőt. Mindenesetre kaptam egy másik, fehér ceruzát, mivel szürke nincs, nem kapnak. A hátlapot a króm kerettel kicserélte. A poén ezután jött, kaptam egy 2 db-os gyári Samsung Screen Protector-t. Csak pislogtam. Az egyiket persze már fel is raktam. Szóval elég korrekt volt a srác.
Persze a készülék teljesen gyári állapotban van, 0 a számláló. Azt mondta, hogy ennyi neki elég is szokott lenni, ha alaplapot kell cserélni, viszont ha nagyon akarják, akkor még ilyen látszat mellett is meg tudják nézni, hogy volt-e például rootolva a készülék. Egyébként meg sem nézte a készüléket ilyen szempontból, csak annyit kérdezett, hogy rootolva van-e, mert ugyebár én nem a TW-t használom és furcsa volt neki a Nova Launcher. :D

Így néz ki a Samsung Screen Protector:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: ASUS Zenfone 2
  • PDA ROM: Mindíg a legfrissebb gyári
« Reply #2754 Dátum: 2013, 07 25, 19:27:17 »
...Sajnos az Ő készüléke is hasonlóan működik, a jobb alsó sarokban neki sem nagyon érzékeli a ceruzát, ezért nem cserélte ki a kijelzőt. Mindenesetre kaptam egy másik, fehér ceruzát....

Ez komoly? - Valami típushiba? Most gondolkodom Note 2 vásárláson, de ha ilyeneket produkál, akkor....  :hmm:

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #2755 Dátum: 2013, 07 25, 19:36:15 »
Ez komoly? - Valami típushiba? Most gondolkodom Note 2 vásárláson, de ha ilyeneket produkál, akkor....  :hmm:

A Note-hoz képest a 2-es sokkal jobb. Egyébként a képernyő szélét és a sarkait nem igazán használjuk ceruzával. Láttam másik készüléket, azon is voltak hasonló jelenségek, csak kicsit máshol, másként. Tökéleteset nem találsz, mert olyan készülék nem létezik. Emiatt nyugodtan vehetsz ilyen készüléket. :)

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #2756 Dátum: 2013, 07 25, 19:46:10 »
A Note-hoz képest a 2-es sokkal jobb. Egyébként a képernyő szélét és a sarkait nem igazán használjuk ceruzával. Láttam másik készüléket, azon is voltak hasonló jelenségek, csak kicsit máshol, másként. Tökéleteset nem találsz, mert olyan készülék nem létezik. Emiatt nyugodtan vehetsz ilyen készüléket. :)

Ez így van, nálam is ez van, felül tökéletes, alul mind a két sarok a leírtak szerint....
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető nfeco22

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung Galaxy Note 2
  • PDA ROM: Ditto Note 3 V3.1
« Reply #2757 Dátum: 2013, 07 25, 20:57:03 »
Ez ilyen, Samsung... Én általában widgettel zárom le és néha a képernyő visszakapcsol a lezárt felülettel. A Cyanogen rommal ilyet még sosem tapasztaltam.
Igen, altalaban en is, de mostmar elojon a power gombnal is. Screen off and lock van fenn. Nalam is ugyanugy van mint nalad. Annyira nem zavar. R2D2 rom van fenn.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #2758 Dátum: 2013, 07 25, 21:07:22 »
Igen, altalaban en is, de mostmar elojon a power gombnal is. Screen off and lock van fenn. Nalam is ugyanugy van mint nalad. Annyira nem zavar. R2D2 rom van fenn.

Nálam meg a SwitchPro üzemel, de sajnos nem a widgeten múlik a dolog.

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #2759 Dátum: 2013, 07 26, 09:03:36 »
Hello!
Megkérdezem újra, hátha...! Van-e olyan megoldás, ami a fényképekre dátumot és időpontot  tesz az expozíciókor?
thx

Nem elérhető hiei11

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Samsung Galaxy Note 9 512gb Blue
  • PDA ROM: Pie Beta3
« Reply #2760 Dátum: 2013, 07 26, 09:36:23 »
Sziasztok

Valaki estleg használt használ ilyet, esetleg hasonlót???

Nem akarom úsztatni de megyünk nyaralni és jó lenne ha nem a széfben kéne tartani mialatt egy csomó jó képet csinálhatnák. Víz és homok álló ugyan úgy működik az érintő és a fényképező.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #2761 Dátum: 2013, 07 26, 13:36:04 »
Hello!
Megkérdezem újra, hátha...! Van-e olyan megoldás, ami a fényképekre dátumot és időpontot  tesz az expozíciókor?
thx
Minden fotóban benne van az EXIF infó, ha engedélyezted, akkor még a GPS koordináták (de még akár a készítéskori időjárás) is.
Én ezt teljesen elégnek tartom, bármikor visszakereshető a későbbiek során, engem kifejezetten zavar a dátummal elcsúfított kép...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #2762 Dátum: 2013, 07 26, 13:40:07 »
Minden fotóban benne van az EXIF infó, ha engedélyezted, akkor még a GPS koordináták (de még akár a készítéskori időjárás) is.
Én ezt teljesen elégnek tartom, bármikor visszakereshető a későbbiek során, engem kifejezetten zavar a dátummal elcsúfított kép...

Vertex fórumtárs azért kérdezte, mert szerintem hozzászokott a HTC-nél az ilyen elcsúfításokhoz. Mászrészről meg egy előhívott képen mit sem ér az exif....

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #2763 Dátum: 2013, 07 26, 13:42:35 »
Vertex fórumtárs azért kérdezte, mert szerintem hozzászokott a HTC-nél az ilyen elcsúfításokhoz. Mászrészről meg egy előhívott képen mit sem ér az exif....
Az igaz, úgy tűnik, túlságosan magamból indultam ki, aki még nem csináltatott papírképet egyetlen mobiltelefonos képből sem. A telefonom mindig nálam van, azon meg tudom mutatni és nagyítani is tudom.
De jogos a dolog.

(mondjuk attól még továbbra is zavar engem. :)))

De hogy a témához is szóljak, külső fényképezőgép-programokkal elérhető ez, a gyárival nem.
A Play-en kell próbálkozni, melyik a megfelelő.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető TpS

• PDA: Huawei Medipad X2
« Reply #2764 Dátum: 2013, 07 26, 14:18:58 »
Hello.
A power gombbal szoktam lezárni, de még nem éledt fel egyszer sem, nálam ez teljesen rendben müxik, ez bármilyen rom esetén jól ment.

Nem elérhető vertex

« Reply #2765 Dátum: 2013, 07 26, 16:39:05 »

Igen így van, ha nem is a HTC, vagy még inkább a Winmo miatt, hanem a munkám miatt jó lenne ha tudnék olyan képeket (is) készíteni, amin ezek az info-k látszanak.

Nem elérhető vertex

« Reply #2766 Dátum: 2013, 07 26, 16:40:00 »
Az igaz, úgy tűnik, túlságosan magamból indultam ki, aki még nem csináltatott papírképet egyetlen mobiltelefonos képből sem. A telefonom mindig nálam van, azon meg tudom mutatni és nagyítani is tudom.
De jogos a dolog.

(mondjuk attól még továbbra is zavar engem. :)))

De hogy a témához is szóljak, külső fényképezőgép-programokkal elérhető ez, a gyárival nem.
A Play-en kell próbálkozni, melyik a megfelelő.

:)

Nem elérhető KölyökGSi

« Reply #2767 Dátum: 2013, 07 29, 11:48:50 »
a 6.0.1.5 os cwm recovery mehet fel a dme6-ra?

Nem elérhető lacikap910i

• PDA: Note 9 6/128
  • PDA ROM: Gyári.
« Reply #2768 Dátum: 2013, 07 30, 11:15:36 »
"Hovering Controls"...Google play áruházból le lehet szedni,ha nem is teljesen "Air gesture" de már használható több esetben  :ok:
GH337-T20-8110I-V70-V85-V90-SL45-P900-P910I-MDA VARIO-MDA PRO-O2 ATOM LIFE-OMNIA-TOUCH PRO-HD2-Iphone 4-iphone4s-galaxy note 2-note 3-note4 -note edge-NOTE8

Nem elérhető KölyökGSi

« Reply #2769 Dátum: 2013, 07 30, 20:06:57 »
Dma6 on vagy nehezen vagy nem talal holdat. Talalkozott ezzel valaki?

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

Nem elérhető krixfon

• PFC Fan
  • PDA: SM-N960F....Duos...Note 9....
« Reply #2770 Dátum: 2013, 07 30, 23:50:19 »
Nem hangzott még el a jó válasz. :)

Az a halovány vörös fény a kézelhúzással történő pillanatnyi állapotmegtekintés LED-je. Annak a fényét veri vissza a kezed a mellette lévő szenzorba, ezzel kapcsolja be pár mp-re a kijelző felső részét, megjelenítve a pontos időt, 3 kis ikont, a nem fogadott hívást, az érkezett üzenetek számát és az akkutöltöttség-szintet.

Emlékeztek még rám?
Kicserélték a telefonom miutàn senzort cseréltek....
Idioták...
Most amit kaptam ugyan azt produlálja...
Nem röhög!!!
:))
Szóval köszi annak aki a servizt javasolta...
Nem hiszem hogy kétszer kapnék hibás készüléket legalább is tutu nem ugyanazzal a hibával, nem?
Vajmi csekéj az esély ,igaz?
Gondolom akkor ez nem hiba legalább is nem hardware hiba...

Szóval ez akkor ilyen a röpke pillantàs funkcio hasznàlata mellett egy idő után mindig világít a senzor halványan ennyi aki nem így látja az vak vagy  nem figyel elèg erősen.
Nos akkor felteszem azt a kérdést amit ezzel kapcsolatban tettem legeslegelőszőr.
Root és costum romnàl is ez tapasztalható?
Merthogy épp a roothoz készülődtem mielőtt jött ez az egész szerencsétlenkedés

A röhely az egészben az hogy akkor mi a fenének cseréltek senzort majd aztán telefont ...
Idiota banda...

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-P5100-ről

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #2771 Dátum: 2013, 07 31, 02:37:20 »
Nem röhög!!!
Nem hiszem hogy kétszer kapnék hibás készüléket legalább is tutu nem ugyanazzal a hibával, nem?
Én mit is írtam??? Nem ugyanezt? :)

Szerintem add el gyorsan, míg új.

Nem Neked való ez a telefon!
Sir Winston Churchill

Nem elérhető krixfon

• PFC Fan
« Reply #2772 Dátum: 2013, 07 31, 04:50:14 »
Én mit is írtam??? Nem ugyanezt? :)

Szerintem add el gyorsan, míg új.

Nem Neked való ez a telefon!
Dehogynem
!!!

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #2773 Dátum: 2013, 07 31, 10:49:13 »

Emlékeztek még rám?
Kicserélték a telefonom miutàn senzort cseréltek....
Idioták...
Nem röhög!!!

Szóval ez akkor ilyen a röpke pillantàs funkcio hasznàlata mellett egy idő után mindig világít a senzor halványan ennyi aki nem így látja az vak vagy  nem figyel elèg erősen.
Nos akkor felteszem azt a kérdést amit ezzel kapcsolatban tettem legeslegelőszőr.
Root és costum romnàl is ez tapasztalható?
Merthogy épp a roothoz készülődtem mielőtt jött ez az egész szerencsétlenkedés

A röhely az egészben az hogy akkor mi a fenének cseréltek senzort majd aztán telefont ...
Idiota banda...

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-P5100-ről

Ott valami nem gömbölyű, ezt valami program okozza. Kizárt, hogy másik telefonon, babrálás nélkül ez újra előforduljon. Gondolom, a Play-ről visszatöltődik az a program, ami rosszul megírván ilyet csinál.

Biztos amúgy, hogy kicserélték? MAC címed nem ugyanaz véletlenül? Az IMEI-t ugyanis a szűz alaplapban megkaphatod újra, de szerintem a MAC változik mindenképp, ha alaplap csere volt.

Azt azért mindenképpen próbáld ki, hogy teljesen más verzió-n is csinálja-e, ha abban esetleg biztos lennél, hogy nem valami kis progi kavar be!
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető krixfon

• PFC Fan
« Reply #2774 Dátum: 2013, 07 31, 11:33:32 »

Ott valami nem gömbölyű, ezt valami program okozza. Kizárt, hogy másik telefonon, babrálás nélkül ez újra előforduljon. Gondolom, a Play-ről visszatöltődik az a program, ami rosszul megírván ilyet csinál.

Biztos amúgy, hogy kicserélték? MAC címed nem ugyanaz véletlenül? Az IMEI-t ugyanis a szűz alaplapban megkaphatod újra, de szerintem a MAC változik mindenképp, ha alaplap csere volt.

Azt azért mindenképpen próbáld ki, hogy teljesen más verzió-n is csinálja-e, ha abban esetleg biztos lennél, hogy nem valami kis progi kavar be!
Tuti másik ...
Mikor leadtam kaptam egy bontatlant...
Lehet inkàbb program...valamit a szolgàltatò kavart el talàn...
Nem tom

Nem hiszem hogy kètszer ua a hardware hiba lenne...
Ugy is rootolom lassan meg valami jò kis romot is nèzek hozzà ...esetleg van valami jò tipped rom ügyben ami tuti nem produkàl ilyet?