0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Sziasztok!Beállítottam az usb debug-ot de valamiért nem jelzi ki. Mit csináljak,hogy jelezze?Előre is köszi a segítséget!Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
A fejlesztői rész maga be van kapcsolva?Sajnos most nem tudom tesztelni hogy nálam mi a helyzet de más biztos megosztja a tapasztalatait veled...Tapatalk from TsunsamI X JellyBean
Xlory kifejleszt valami kombót nemsokára és azt is közli velünk majd...De én a smartassV2+Sio+smoothnál jobbat nem tudok....Conservatív sem rossz félre ne értsd! Nem akarok szabadkozni..
. De a luckyt tudod MELYIK marketen keresd... Tapatalk from TsunsamI X JellyBean
sziasztok,azokat a combókat honnét tudom letölteni?
Sziasztok! A fényképezőt hol lehet beállítani, hagy a mem kártyára mentsen? Az igonak, hogy lehet hangot csinálni?
Semaphore manageren belül tudod beállítani....Ha nincs olyan progid akkor google play! Ha,más kernelt használsz akkor devil manager...Tapatalk from TsunsamI X JellyBean
IGO-warez...(de lehet csinálni neki...)Kamera-sehogy. Maxumum másik cam program ami tudhatja.(Masik topik téma már.Tapatalk from TsunsamI X JellyBean
Udv. Emberek!Ez a swagger kapcsolo mire jo?
Erre!! You are not allowed to view links. Register or LoginTapatalk from TsunsamI X JellyBean
Na szóval ezt hogy kell beállítani pontosan?? a smartassv2-t megtaláltam rányomok és itt??? és a többi?
Magán a governoron belül...visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or LoginNa gps ezzel a rommal:visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or LoginTapatalk from TsunsamI X JellyBean
Na ez a rom megy a levesbe! 3 kamera progi és egyikkel sem jó a 720p felvétel! Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
na azt megtaláltam, beállítottam és a sio meg ilyenek azok mik? meg a másik amit írtam
I/O-t használd és kész...ez már így megyen sok-sok ideje:))Tapatalk from TsunsamI X JellyBean
Beállítottam de tiszta sötét lett a képernyő :O ezt hogy lehet visszaállítani vagy miez?
Ez a semaphore auto brightness...be lehet állítani normalra is. Én darkon használom s éjszaka nem égeti ki a szemem:)De a sio szempontból raktam be a képet nem a fényerő miatt!Tapatalk from TsunsamI X JellyBean