2024, 11 23, 23:30:55

Szerző Téma: TSUNAMI X 5.2 Galaxy S GT-I9000  (Megtekintve 97940 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Kulicsga

• Nem: Férfi
  • PDA: Samsung I9000
  • PDA ROM: C-Rom 4.3.1 V9.0
 Az 1.5-ösben is ugyanaz a CWM van mint a 0.1-ben?
Ha igen akkor nekem is fel kell menjen így.

Nem elérhető Matthew_88

• PFC Fan
  • PDA: I9000
  • PDA ROM: Tsunami X2.0
Sziasztok!

Annyi kérdésem lenne, hogy másnál is előfordul-e a médiafile-ok többszöröződése?
Mindegyik Rommal az 1.3.-as RemiCS után az a bajon, ha újraindítom, vagy fényképet csinálok vele, vagy csak egy bizonyos idő eltelte után, a képek és a lejátszóban a zenék is többszörösen mutatkoznak, holott csak a külső sd-n vannak.
Ha kiveszem a kártyát ugyanúgy mutatja a galleryben a képeket, csak ha megnyitnám nem jeleníti meg, mert nincs benne a kártya fizikálisan.
A belső sd-vel nem játssza el. Ami azon van darabszámilag is megvan, és nem is "osztódik!
Van valami ötletetek mi okozhatja?

A data/data/com. providers.media-ban ha kitörlöm a e.......db file-t akkor megszűnik a következő pár (órára, napra, kép készítésre, újraindításra) Tényleg nem tudom mi okozza!

Előre is köszi az ötleteket!

A ROM amúgy ettől eltekintve hibátlan, gyors, bár nekem még mindig eszi az akksit, de lehet már az rossz mert 2 év 3 hónapos, lassan megérett a cserére.

Nem elérhető somag

• PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: mikor mi
You are not allowed to view links. Register or Login
én a következőt csinálnám ebben a helyzetben:
- nova beállítás backup
- playről alternatív launcher letölt (pl holo launcher hd)
- eredeti nova launcher uninstall (pl. titanium backup-pal)
- playről nova telepít, beállításak visszaállít
- playről prime telepít
Én meg a következőt csinálom:
nova beállításokban nova launcher prime/Play store. Letöltöd a prime-t majd elindítod. Már ki is vette a 2 nova ikont az appdrawerből és primeként használható.
Más. Ha nem akarod a Play-t használni, mert megvan rá az okod akkor a nova mentés után titaniummal, vagy noabloattal, vagy az ota telepített programokkal szedd ki a nova launcher. Restart. Indul a másik alap launcherrel és telepíted apk-ból amit akarsz.

Nem elérhető Ringeriel

• Sir
  • PDA: Samsung Galaxy S I9000 4.1.2
  • PDA ROM: Slim Bean 3.1
Tsunami X 1.5-re tlelpítettem,Wipe Data
Wipe Dalvik/Cache
Format System/Cache/Data/,install zip,reboot,és kész.Devilt OTA-ból,tettem fel azóta még mindig hibanélkül fut,az akku 13 óra 52 perc-nél tart és 86 százalék 2g wifi bekapcs, 11 telefonálás után.

Hasonló a szitu 15 óra 8 perc 58% akksi. be kellett lakni amennyire csak lehet, sok volt a backup, meg több mindent telepítettem recoveryből! Sztem nagyon jó!!!

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
  • PDA: NeXus 5
  • PDA ROM: KOT49H
Tsunami X 1.5-re tlelpítettem,Wipe Data
Wipe Dalvik/Cache
Format System/Cache/Data/,install zip,reboot,és kész.Devilt OTA-ból,tettem fel azóta még mindig hibanélkül fut,az akku 13 óra 52 perc-nél tart és 86 százalék 2g wifi bekapcs, 11 telefonálás után.
Nem volt install abort részed?  Utána  meg bootloopod...hmm ez felettébb érdekes .

Vagyis elégedett vagy  az akksival... :D
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető maffia777

• DOUBLE CLUB
  • Senpai
  • Navigáció / Navigation: Ájgó
  • PDA: Nexus 5
  • PDA ROM: Mahdi-Mako 4.4.4.
Én meg a következőt csinálom:
nova beállításokban nova launcher prime/Play store. Letöltöd a prime-t majd elindítod. Már ki is vette a 2 nova ikont az appdrawerből és primeként használható.
Más. Ha nem akarod a Play-t használni, mert megvan rá az okod akkor a nova mentés után titaniummal, vagy noabloattal, vagy az ota telepített programokkal szedd ki a nova launcher. Restart. Indul a másik alap launcherrel és telepíted apk-ból amit akarsz.
Rendben, köszönöm szépen az infókat.
The way i am...

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
Nekem miután betöltött elsőnek leszedte hiba nélkül a primeot s azóta azt használom...nem volt ilyen gondom...

Tapatalk from TsunsamI X JellyBean

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető levi0126

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: IGO Primo
  • PDA: samsung galaxy s4 i9506
De volt nekem is bootloop,csak nem írtam,mert elég sok romot kipróbáltam már,ezért szinte természetes.Bocs a kihagyásért.

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
De volt nekem is bootloop,csak nem írtam,mert elég sok romot kipróbáltam már,ezért szinte természetes.Bocs a kihagyásért.
Semmiség...:) azért furcsáltam volna! A lényeg hogy megy!

Nem elérhető Ringeriel

• Sir
  • PDA: Samsung Galaxy S I9000 4.1.2
  • PDA ROM: Slim Bean 3.1
Üzemidő az kiváló!!!

17 óra 45 perc  :D  :taps:  :D  :ok:

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
Üzemidő az kiváló!!!

17 óra 45 perc  :D  :taps:  :D  :ok:
Egy kis idő kell még neki...de eddig tényleg sokkal jobb mint az 1.5 volt! :taps:

Nem elérhető Norbosz

• Navigáció / Navigation: iGO, Sygic
  • PDA: LG G2 mini
  • PDA ROM: 4.4.2
Én is feltoltam a romot, ez valami eszméletlen jó igy elsőre. :) A beépített semaphore jb 2.2.0s kernel maradhat  benne, vagy érdemes lecserélni?

Nem elérhető Linkin

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Samsung Galaxy S/SII+Nexus 7
  • PDA ROM: JB
Milyen kernel kombót érdemes használni? Pl conservative+sio?

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
In these promises broken
Deep below
Each word gets lost in the echo
So one last lie I can see through
This time I finally let you
Go, go, go.

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
Milyen kernel kombót érdemes használni? Pl conservative+sio?

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Xlory kifejleszt valami kombót nemsokára és azt is közli velünk majd...
De én a smartassV2+Sio+smoothnál jobbat nem tudok....
Conservatív sem rossz félre ne értsd! Nem akarok szabadkozni.. :p

Nem elérhető laci1117

• Navigáció / Navigation: Vodafone Navi
  • PDA: iPhone 4S/16Gb
  • PDA ROM: iOS 6.1.3
Na feldobtam énis, eddig brutál jó :O nagyon tetszik! :D mondjuk én nem variálok rajta semmit... csak a betűt tettem át nagyra! :D mit érdemes kipróbálgatni rajta?
Két szót ismerek mindig és soha, Fradista mindig Újpesti soha!

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
Én is feltoltam a romot, ez valami eszméletlen jó igy elsőre. :) A beépített semaphore jb 2.2.0s kernel maradhat  benne, vagy érdemes lecserélni?
Egy két napot húzz le a semával s ha nem vagy elégedett akkor cserélj csak!

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
Na feldobtam énis, eddig brutál jó :O nagyon tetszik! :D mondjuk én nem variálok rajta semmit... csak a betűt tettem át nagyra! :D mit érdemes kipróbálgatni rajta?
Tsunami control álltalános felület-enable dual panel! Nice!  :ok:
Persze csak kisebb felbontásban élvezhető...

Nem elérhető laci1117

Tsunami control álltalános felület-enable dual panel! Nice!  :ok:
Persze csak kisebb felbontásban élvezhető...
Bekapcsoltam azon kívül hogy undorító lesz a beállítások rész és csak elfektetve használható, csinál még valamit ez? :D

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
Sziasztok!

Annyi kérdésem lenne, hogy másnál is előfordul-e a médiafile-ok többszöröződése?
Mindegyik Rommal az 1.3.-as RemiCS után az a bajon, ha újraindítom, vagy fényképet csinálok vele, vagy csak egy bizonyos idő eltelte után, a képek és a lejátszóban a zenék is többszörösen mutatkoznak, holott csak a külső sd-n vannak.
Ha kiveszem a kártyát ugyanúgy mutatja a galleryben a képeket, csak ha megnyitnám nem jeleníti meg, mert nincs benne a kártya fizikálisan.
A belső sd-vel nem játssza el. Ami azon van darabszámilag is megvan, és nem is "osztódik!
Van valami ötletetek mi okozhatja?

A data/data/com. providers.media-ban ha kitörlöm a e.......db file-t akkor megszűnik a következő pár (órára, napra, kép készítésre, újraindításra) Tényleg nem tudom mi okozza!

Előre is köszi az ötleteket!

A ROM amúgy ettől eltekintve hibátlan, gyors, bár nekem még mindig eszi az akksit, de lehet már az rossz mert 2 év 3 hónapos, lassan megérett a cserére.
Kb az én akksim is annyi de bírja még...

A hiba sajnos a mediatallózóban van...az rosszul indexeli a képeket...a bootolást követően..persze azt nem tudni hogy milyen gyakran de kb a 3 reboot után érdemes kitörölni ennek az appnak az adatát majd újraindítani a készüléket s egy jó ideig nem lesz gondunk újra vele.

Személy szerint ezért ajánlom a galéria helyett a quikcpic-et ..ez ha egyszer jól leindexelik a rendszert nem duplikál. :ok:

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
Bekapcsoltam azon kívül hogy undorító lesz a beállítások rész és csak elfektetve használható, csinál még valamit ez? :D
Mást semmit... kisebb felbontásban persze jobban kijön a képfelosztása..csak érdekességképpen mondtam.
Ami tetszik az hogy ha hívnak és lefordítom a telót  elnémul...hasznos kis settings szerintem

Nem elérhető Norbosz

Egy két napot húzz le a semával s ha nem vagy elégedett akkor cserélj csak!

Én teljesen elégedett vagyok úgy látom, szóval nemhiszem hogy cserélek.:) Ez végre egy jó rom ahogy nézem és használom, gyorsabb is mint az elődök és az aksi is kevésbé merül, folyamatosan nyomkodom és kb 10-15 percenként megy le 1%-ot. Azt tudod esetleg hogy host fájlt honnan tudom a legfrisebbet letölteni? Tudod azt amit a system/etc mappába betéve nem ugrálnak majd fel az androidos program reklámok ha éppen angry birds-el játszom vagy bármilyen más programot használok és éppen be van kapcsolva a net.

Nem elérhető laci1117

Mást semmit... kisebb felbontásban persze jobban kijön a képfelosztása..csak érdekességképpen mondtam.
Ami tetszik az hogy ha hívnak és lefordítom a telót  elnémul...hasznos kis settings szerintem
Köszi! :)

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
Én teljesen elégedett vagyok úgy látom, szóval nemhiszem hogy cserélek.:) Ez végre egy jó rom ahogy nézem és használom, gyorsabb is mint az elődök és az aksi is kevésbé merül, folyamatosan nyomkodom és kb 10-15 percenként megy le 1%-ot. Azt tudod esetleg hogy host fájlt honnan tudom a legfrisebbet letölteni? Tudod azt amit a system/etc mappába betéve nem ugrálnak majd fel az androidos program reklámok ha éppen angry birds-el játszom vagy bármilyen más programot használok és éppen be van kapcsolva a net.
Lucky patcher programban is el tudod tüntetni a reklámot-remove google adds pont alatt vagy a playen keress rá arra hogy AdFree
Az is reklám gyilkos...s az hostos..:)

Nem elérhető Norbosz

Lucky patcher programban is el tudod tüntetni a reklámot-remove google adds pont alatt vagy a playen keress rá arra hogy AdFree
Az is reklám gyilkos...s az hostos..:)

Köszi, ezekről már hallottam, viszont ezek nem futnak a háttérbe mindig? Mert ha futnak az nekem nemjó, ezért gondoltam csak simán a host filet bemásolnám. De ha ő is ezt teszi és utána csendbe marad a program akkor ráteszem. :D

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
Köszi, ezekről már hallottam, viszont ezek nem futnak a háttérbe mindig? Mert ha futnak az nekem nemjó, ezért gondoltam csak simán a host filet bemásolnám. De ha ő is ezt teszi és utána csendbe marad a program akkor ráteszem. :D
A lucky patch az nem fut a háttérben...a másik az asszem fut. De a luckyt tudod MELYIK marketen keresd...:)