Lehet hogy ez a rom AOKP bugja...s mivel ez a Tsunami ICS már nem lesz fejleszve így ezt vagy elfogadod vagy nem...
Az egész Ice Cream Sandvich témából azt a következtetést tudom így levonni erről a pár oldalacskáról hogy a GingerBread után felüdülés volt használni ezt az új ui-t! De megjelent közben a JellyBean mely már kinézetben ugyan hasonlít a 4.0.X-es romokra de azoknál sokkal sebesebbek, vajasabbak!
Mostanra már tényleg el lehet mondani hogy jobbak mint az elődjeik voltak! A jelly bean rendszereket fejlesztgetik inkább már...
Vagyis azt javaslom hogy gyere át a 4.1-es topikomba s készséggel állok a rendelkezésedre! Ha bejött ez a rendszer akkor örömmel várlak a Tsunami X2.0-ás topikban! Hidd el jobb, sebesebb, s eddig a legjobb akksiidejű!
Sztem ott nem lesz ilyen bajod...
Miután a ICS-s topicba megírtam a problémát, a JB verzió próbáját meg is kezdtem. Így felvetésedre már most meg is van a válasz, sajnos a jelenség ugyanaz, azaz a várakoztatott hívás felvétele után én nem hallom. Modem cserét is próbáltam: XXJVT-t lecseréltem XXJVU-ra, de az eredmény ugyanaz.
Szóval minden ötletet szívesen várok, illetve örülnék, ha valaki validálni tudná, hogy csak nálam jelentkezik-e ez.
Repro lépések mégyegyszer: bejövő hívás1 csörög - felvesz, beszél - bejövő hívás 2 "bekopog" - hívás1 bontása hívó oldalról - hívás 2 csörög - hívás 2 felvesz. Eredmény engem hallanak, nálam meg tök süket.