0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
2 képet látok az akkumlátor futásidőről a Tsunami-ról!Nálam 3 nap 19 óra 57 perc a futásidő és akksi 20%(Rom felrakása utánn)Hanghívások 24%Cella készenlét 22%Képernyő 20%Telefon tétlen 14%Android rendszer 6%Többi 5% alattAndroid OS 2%Este repülőgép üzemmódba van az ébrestés miatt!Hozzáteszem Nem Tsunami hanem alap AOKP JB build 4!Mindenki isteníti a Tsunami csapatot pedig csak cicomáznak+telerakják felesleges appokkal!Akik az alap AOKP JB rom-ot készítik inkább őket kéne dicsérni!Bocs peti és mindenki!Csak véleményt írtam!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Loginez milyen launcher vagy téma mert tetszik amit a képen látok.
Black Intense theme. Theme Chooser-ből választottam, de a Marketen is kersgélhetsz.
Ez lett a vége... képernyő nem látszik, 2:45 voltMondjuk, az auto-brightness nekem bright módban volt.
Wipeok s formatok utána MINDEN OTT VAN AZ ELSŐ HOZZÁSZÓLÁSBAN...Igaz angolul de ennyi angol sztem mindenkinek kell...Tapatalk from TsunsamI X JellyBean
Megpróbálom még egyszer egyesével.
Nekem alap kernel van fennt érdemes valamire cserélni?Ízlések és pofonok! Nekem nagyon pöpec a semával! Amíg nem jön elő különösebb akksi bug...vagy android os beragadás addig felesleg sztem cserélni...De kíváncsian várjuk a devilesek élményeit is Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Ezt en ertem, nem az angol tudassal van a baj, csak a format az format ( infos vagyok ) Tehat semmi sem maradhatna meg, ezert erdekel h mi marad mi nem marad.
Na hát, valamiért nem tudom a telóról felküldeni...
Oké ma közvetítem a dolgokat...Gyárival persze jó! bebszna ha azzal se lenne jó!XDTapatalk from TsunsamI X JellyBean
kepfeltoltes.huA direkt linket beilleszted a kép beszúrásához s kész is vagy...töröltem a sallangos anyagaidat...Tapatalk from TsunsamI X JellyBean
Nem tudo. Az ota-ból letölteni a devil kernelt eror a jutalmam ha próbàlkozokTapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
sziasztok!A billentyűzetet nem lehet valahogy "hagyományos fekete" színűre cserélni?
Sziasztok! Nálam az *go alja és teteje kilóg a képernyőből,480*800-as felbontás, eddig, ics-n is, jó volt. Van valami ötletetek?Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Nekem csak az első induláskor csinálta ezt. Utána már nem.
Nekem sajnos nem. Pedig újra is telepítettem...Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről