2024, 11 29, 06:41:51

Szerző Téma: [ROM][MIUI][12/10/12] cMIUI 2.9.29 [4.1.2][AOSP][OTA][Aroma][Multi]  (Megtekintve 23856 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető atti15

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: galaxy s2, Note 3, LG G4
Re: [ROM][MIUI][26/08/12] cMIUI 2.9.7 [4.1.1-JB][AOSP][OTA][Aroma][Multi]
« Reply #150 Dátum: 2012, 09 21, 11:26:00 »
Azt hittem azért vagyunk itt, hogy segítsünk egymásnak! Na de mindegy. Köszi!

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
  • PDA: Nokia Lumia 710
  • PDA ROM: Rataplan v7.0 (Windows Phone 7.8)
« Reply #151 Dátum: 2012, 09 21, 12:26:02 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Azt hittem azért vagyunk itt, hogy segítsünk egymásnak! Na de mindegy. Köszi!

Természetesen, de ha veszed a fáradságot és beírod a google-ba, hogy miui theme icon vagy bármi mást, 2 perc alatt találsz. Egyébként tessék ha ez segítség:

1. létrehozol egy zip fájlt
2. átnevezed tetszés szerint, de a fájl típusa immár mtz legyen
3. létrehozol egy preview könyvtárat -> ide másolod a thememanagerben látszódó screeneket
4. létrehozol egy description.xml-t
5. a description.xml-t másik téma mintájára megírod
6. bemásolod az előbb létrehozott xml-t az mtz-be
7. az általad kreált ikonjai nevét át kell nevezni a data/data-ban talált könyvtárakra -> pl. com.android.calculator2
8. készíts az ikonjaidból egy zip fájlt, majd nevezd át icons-ra
9. másold az icons fájlt az mtz-be
10. másold az mtz-t a telefon sdcard/miui/themes könyvtárba
11. menj a témakezelőbe és aktiváld a témád

That's it!

Nem elérhető atti15

• PFC Fan
Természetesen, de ha veszed a fáradságot és beírod a google-ba, hogy miui theme icon vagy bármi mást, 2 perc alatt találsz. Egyébként tessék ha ez segítség:

1. létrehozol egy zip fájlt
2. átnevezed tetszés szerint, de a fájl típusa immár mtz legyen
3. létrehozol egy preview könyvtárat -> ide másolod a thememanagerben látszódó screeneket
4. létrehozol egy description.xml-t
5. a description.xml-t másik téma mintájára megírod
6. bemásolod az előbb létrehozott xml-t az mtz-be
7. az általad kreált ikonjai nevét át kell nevezni a data/data-ban talált könyvtárakra -> pl. com.android.calculator2
8. készíts az ikonjaidból egy zip fájlt, majd nevezd át icons-ra
9. másold az icons fájlt az mtz-be
10. másold az mtz-t a telefon sdcard/miui/themes könyvtárba
11. menj a témakezelőbe és aktiváld a témád

That's it!
Látod, mindjárt kezdhettük volna így és akkor nem borzoljuk egymás idegeit! :)) :P Elhiheted kerestem, de nem találtam épkézláb magyar leírást. Köszi! Megpróbálom! Nincs harag?!

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
Látod, mindjárt kezdhettük volna így és akkor nem borzoljuk egymás idegeit! :)) :P Elhiheted kerestem, de nem találtam épkézláb magyar leírást. Köszi! Megpróbálom! Nincs harag?!

Részemről nincs, de ha letöltesz egy miui témát és bemásolod a te általad kreált ikonokat már rég meglennél vele ;)

Nem elérhető atti15

• PFC Fan
Részemről nincs, de ha letöltesz egy miui témát és bemásolod a te általad kreált ikonokat már rég meglennél vele ;)
Csakhogy én olyan progit szeretnék átikonozni ami nincs benne alapból a romban. Kimentettem egy témát megcsináltam az ikonokat visszatettem, de ennyi nem volt elég neki. Ezért kérdeztem, hátha itt valaki csinált már ilyet!

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
Csakhogy én olyan progit szeretnék átikonozni ami nincs benne alapból a romban. Kimentettem egy témát megcsináltam az ikonokat visszatettem, de ennyi nem volt elég neki. Ezért kérdeztem, hátha itt valaki csinált már ilyet!

Amint mondtam:
Megnézed az általad ikonizált alkalmazás nevét (data/data könyvtárban), majd átnevezed az ikont és bemásolod az icons fájlba, ezt az mtz-be, majd a telefonra és alkalmazd.

Írd le minek az ikonját szeretnéd módosítani.

Nem elérhető atti15

• PFC Fan
Amint mondtam:
Megnézed az általad ikonizált alkalmazás nevét (data/data könyvtárban), majd átnevezed az ikont és bemásolod az icons fájlba, ezt az mtz-be, majd a telefonra és alkalmazd.

Írd le minek az ikonját szeretnéd módosítani.
Chrome, és a Handcent SMS elsősorban, de azt hiszem most már megoldom! Köszi szépen!

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
Chrome, és a Handcent SMS elsősorban, de azt hiszem most már megoldom! Köszi szépen!

Ikon neve látatlanból:
com.handcent.nextsms
com.handcent.sms.ui.conversationexlist

com.android.chrome

Nem elérhető enisz

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 5 N920C
« Reply #158 Dátum: 2012, 09 21, 19:16:51 »
Sziasztok!

Én még a 2.8.10-es ICS alapú cMIUI-t használom. A JB alapú mennyire stabil? Mindennapi használatra már alkalmas? Érdemes frissíteni?

Nem elérhető ertike

• PDA: Samsung galaxy s3
« Reply #159 Dátum: 2012, 09 22, 16:18:24 »
Sziasztok.

Hogyan tudom pc-vel társitani, mert sehogy sem sikerül.
Tárhelynél be van állitva, hogy kérdezzen rá de semmi.

Nem elérhető kiss.dani23

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Samsung galaxy S 2
  • PDA: Samsung Galaxy S II
  • PDA ROM: I9100XXKE7
« Reply #160 Dátum: 2012, 09 23, 16:51:50 »
az akkumulátor idővel mi a tapasztalatotok?:) és ha esetleg a voltage contorlban állítgattatok akkor miket és hogy?:$:)

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S5 SM-G900F
  • PDA ROM: SlightROM v2.3
« Reply #161 Dátum: 2012, 09 24, 08:01:30 »
Sajnos mint bizonyára sokan olvastátok, a cmiui fejlesztője (egyelőre ?) befejezi a rom fejlesztését. Sajnos az a baj ezekkel az egyetlen emberre épülő romokkal, hogy ezeket lelkes emberkék csinálják lelkesedésből, aztán ha úgy hozzá az éelt, akkor bármilyen ok miatt abbahagyhatják bármelyik időpillanatban. A nagyobb közösségek által támogatott romok ezért sokkal jobbak. Ott is lelkesedésből csinálják, de többen így ha valaki kiesik, akkor van más aki viszi tovább. A hátvégén volt alkalmam megint iphonokat látni, és ilyenkor mindig visszateszem a miuit, mert egyszerűen egy android számomra kinézetre ocsmány, ha összevetem a felületüket. Most jobb híján feltettem a legutolsó angol ICS változatot, ami alapvetően jól működik.

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
Sajnos mint bizonyára sokan olvastátok, a cmiui fejlesztője (egyelőre ?) befejezi a rom fejlesztését...
Igy legyen 5-som a lottom. Szinte ereztem a srac lendulebol es lelkesedesebol. Ezert valtottam, pedig nalam nagyobb miui fant nem biztos h talalni :)

Tapatalk with ParanoidAndroid JB on I9100

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
Igy legyen 5-som a lottom. Szinte ereztem a srac lendulebol es lelkesedesebol. Ezert valtottam, pedig nalam nagyobb miui fant nem biztos h talalni :)

Igen váltanék én is, de mindig az van, hogy felteszek egy más romot, valamilyen elfogadható témával, de mindig visszatérek, mert a szépérzékemet bántja. A HTC az egyedüli gyártó, aki megcsinálja úgy a tárcsázó, sms küldő, naptár stb. alkalmazásait, hogy az szép legyen. Gondolkodom is azon, hogy esetleg váltok egy htc-re, mert ott az alap romot megtuningolva is számomra elfogadható eredményt kapok.

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
Igen váltanék én is, de mindig az van, hogy felteszek egy más romot, valamilyen elfogadható témával, de mindig visszatérek, mert a szépérzékemet bántja. A HTC az egyedüli gyártó, aki megcsinálja úgy a tárcsázó, sms küldő, naptár stb. alkalmazásait, hogy az szép legyen. Gondolkodom is azon, hogy esetleg váltok egy htc-re, mert ott az alap romot megtuningolva is számomra elfogadható eredményt kapok.
Millió téma van mind stock alapú, mind pedig cm/aokp vonalon. Saját magad kreálni sem kell, mert nincs olyan igény, amit más ne tudna kielégíteni. Ha ezekre azt mondod, hogy nem találsz egyet sem, akkor nem velünk van a baj :D.

Vagy rosszul használod a google :p

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
Millió téma van mind stock alapú, mind pedig cm/aokp vonalon. Saját magad kreálni sem kell, mert nincs olyan igény, amit más ne tudna kielégíteni. Ha ezekre azt mondod, hogy nem találsz egyet sem, akkor nem velünk van a baj :D.

Vagy rosszul használod a google :p

cm/aokp vonalon az összes google play-en lévő témát végignéztem. Van ami nem rossz, de jó-nak sem mondanám egyiket sem. Mindnek van valami funkcionális bibije is, azaz a pipa nem látszik rendesen vagy a nyomógomb néhol olvashatatlan és egyéb.

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
cm/aokp vonalon az összes google play-en lévő témát végignéztem. Van ami nem rossz, de jó-nak sem mondanám egyiket sem. Mindnek van valami funkcionális bibije is, azaz a pipa nem látszik rendesen vagy a nyomógomb néhol olvashatatlan és egyéb.
Mármint ki is próbáltad vagy a playen lévő screeneket lested? Ha kipróbáltad akkor valszeg az összes ingyenes verzió volt, mi van a fizetős témákkal, amik átlagban sokkal szebbek, jobban komponáltak?

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
Mármint ki is próbáltad vagy a playen lévő screeneket lested? Ha kipróbáltad akkor valszeg az összes ingyenes verzió volt, mi van a fizetős témákkal, amik átlagban sokkal szebbek, jobban komponáltak?

Hát úgy voltam vele, hogy először nyilván megnézek a screen. Ha látom, hogy tutira nem jön be, akkor ki sem próbálom. Ha ígéretes letöltöm, ha fizetős akkor is, legfeljebb visszakérem az árát ha nem tetszik. Még így is sikerült véletlenül 4-5-öt megvenni, ha nem többet, de egyik sem tetszik. pl. a launcherek közt is azok tetszenek, melyek sajnos funkcióban, stabilitásban nem elég jók, mint qq launcher, 360 launcher. Ezek szépek, de alap dolgokat nem tudnak. Itt az apex launcher, ami egy elég fapados, de amúgy villámgyors launcher, de idegbajt kapok attól, hogy a drawer részben nincs egy rendes folderes támogatás, csak azok az idétlen kategóriák. A nova egy fokkal jobb, mert ott van, de baromi macerás a foldereket kezelni, ráadásul rondák is. Egy darabig használtam is a novát ennek ellenére. A go launcher valahogy a szép és gyors között van, általában visszatérek hozzá, ha aokp/cm/samsung romokat használok. Viszont ha felteszem a miui-t, akkor az egyszerűen nagyon szépen össze van rakva, ha simán használom az alap témát akkor is. Ott az a gond, hogy egy cm romhoz képest sok a hiányossága, de sajnos a beépített launchere sem messze 100%. Folyamatos kompromisszum az esztétika és használhatóság között ez a samsung.

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO-Nextgen
  • PDA: GALAXY S10+ SM-G975F
  • PDA ROM: G975FXXU9ETLJ gyári
Hát úgy voltam vele, hogy először nyilván megnézek a screen. Ha látom, hogy tutira nem jön be, akkor ki sem próbálom. Ha ígéretes letöltöm, ha fizetős akkor is, legfeljebb visszakérem az árát ha nem tetszik. Még így is sikerült véletlenül 4-5-öt megvenni, ha nem többet, de egyik sem tetszik. pl. a launcherek közt is azok tetszenek, melyek sajnos funkcióban, stabilitásban nem elég jók, mint qq launcher, 360 launcher. Ezek szépek, de alap dolgokat nem tudnak. Itt az apex launcher, ami egy elég fapados, de amúgy villámgyors launcher, de idegbajt kapok attól, hogy a drawer részben nincs egy rendes folderes támogatás, csak azok az idétlen kategóriák. A nova egy fokkal jobb, mert ott van, de baromi macerás a foldereket kezelni, ráadásul rondák is. Egy darabig használtam is a novát ennek ellenére. A go launcher valahogy a szép és gyors között van, általában visszatérek hozzá, ha aokp/cm/samsung romokat használok. Viszont ha felteszem a miui-t, akkor az egyszerűen nagyon szépen össze van rakva, ha simán használom az alap témát akkor is. Ott az a gond, hogy egy cm romhoz képest sok a hiányossága, de sajnos a beépített launchere sem messze 100%. Folyamatos kompromisszum az esztétika és használhatóság között ez a samsung.

Ez nem a Samsung, ez vagy te  :p  Mert én úgy látom, hogy senkinek nem volt ennyi nyűgje mint neked, ahelyett hogy bele néznél pár dologba ami nem tetszik, és saját igényedhez faragnád.  :hmm: 
A legegyszerűbb tényleg az lenne, ha vennél egy iPhon-t, vagy egy HTC-t, Sense-ével, ami meg nekem ocsmány.
Dehát nem vagyunk egyformák. Ja és nem megbántani akartalak. Mindezt azért írtam, mert tudom hogy fejlesztő vagy, ennek ellenére semmit sem teszel annak érdekében hogy tetszen valami, ugrálsz egyikről a másikra ebben ez nem tetszik a másikban az nem. Gyúrd össze, csinálj megadnak megfelelőt ember!

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
« Reply #169 Dátum: 2012, 09 24, 12:51:31 »
spitya, érts meg nem akarok telefont fejleszteni, mert egyszerűen se időm, sem kedvem nincs hozzá. Az iphon-nal kapcsolatosan is tudnék mit írni kritikaként, csak más szempontból, és a sense-el is voltak bajaim (nem is használtam). Viszont a htc magát az alkalmazásokat csinálta meg normálisan, mely alkalmazások egymáshoz képest egyformán és jól néznek ki. Mondhatnád azt cseréljem ki pl. a tárcsázót, olyanra ami tetszik. Igaz megtehetem, de magát a telefon alkalmazást nem lehet csak úgy egyszerűen cserélni. Fejlesztő vagyok, de bőven elég az amunka amit a munkahelyemen végzek, nem kell még az, hogy a telefonnal is bajlódjak. Még így is elég sok időt el...szok vele.

Nem elérhető megasanyi

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Galaxy S , S2, S3
  • PDA ROM: c-rom
« Reply #170 Dátum: 2012, 09 29, 11:44:35 »
A történet folytatódik !
Próbálkozik egy másik srác is a cMIUI vonallal :You are not allowed to view links. Register or Login
2 napja van fent és marad is ugynézki!

Nem elérhető atti15

• PFC Fan
« Reply #171 Dátum: 2012, 09 29, 12:22:33 »
Igen láttam én is még aznap mikor posztolta, hát akkor még nem volt az igazi... Viszont van egy újabb szomorú hírem Wajk is befejezte, WIUI-nk se lesz már :'(

Nem elérhető torril

• PDA: SGN2, Asus TF701t
  • PDA ROM: DN3 v4 RC2 (Ditto)
« Reply #172 Dátum: 2012, 09 29, 12:56:49 »
A történet folytatódik !
Próbálkozik egy másik srác is a cMIUI vonallal :You are not allowed to view links. Register or Login
2 napja van fent és marad is ugynézki!

A1EXANDER'S MIUI 2.9.21
 Érdekes, hogy a nevében a szeptember 21. van, de "Based on CM10 nighly 20120926!"

Neki már 21-én rendelkezésére állt a 26-i CM10???

Nem elérhető atti15

• PFC Fan

A1EXANDER'S MIUI 2.9.21
 Érdekes, hogy a nevében a szeptember 21. van, de "Based on CM10 nighly 20120926!"

Neki már 21-én rendelkezésére állt a 26-i CM10???
Az a MIUI verzió száma nem a cm-é

Nem elérhető nyomos

• Sir. Smoka. Lot
  • Navigáció / Navigation: Aura
  • PDA: I9100, P3110
  • PDA ROM: Omega V18, Paranoid Android 2.99
« Reply #174 Dátum: 2012, 09 30, 11:36:38 »
Igen láttam én is még aznap mikor posztolta, hát akkor még nem volt az igazi... Viszont van egy újabb szomorú hírem Wajk is befejezte, WIUI-nk se lesz már :'(

Kezdek én is kiborulni ettől a Miui vonaltól:)
Mindig belelovalom magam valamelyik Moddolt Miui változatba, és hetekre rá, szépen leáll a fejlesztő. Baromira sajnálom, mert nem vagyok hajlandó más (számomra iszonyúan igénytelen) kinézetű romot használni. Mivel mind arra a ronda stock romra épül, amire ha ránézek, már el is megy a kedvem az egész romolástól, sőt még talán a telefontól is.  Hiába mondja mindenki, hogy lehet azokat is témázgatni, meg saját cuccokat buherálni rá, de az akkor sem lesz olyan szép kezelőfelület, mint ez.
Most talán a Wiui-t sajnálom a legjobban.

A fikázós sorokért elnézését kérem a más romok fejlesztőinek, de sajnos a MIUI-n kívül nem szívesen nyomkodok mást a GS2-n. Ezzel nem a munkájukat akartam ledegradálni, azért mindenféleképp elismerés jár, hanem azt az alap ronda stock romot, nem tudom díjazni.
"Dont Drink And Drive, Just Smoke And Fly"