A probléma ott van, hogy a kedves fordító csóka cseszik javítani a fordított XML-ben egy átkozott sort!!
Nem a cMiui s***r, hanem a fordítás!! És minden Multilangos MIUI ugyan ezzel a hibával küzd.
Igen, most már angolul használom, így legalább működik:)
Viszont, hiába telepítek egy második romot a M1UI mellé, nem akar elindulni, Dori 7.1. nem működik, 7.2 sötét képernyő, siyah4.1.5, igaz lehet dual módban indítani, tehát visszaszámol, de mindkét rom sötét képernyőt produkál. Most visszatettem az ajánlott 7.1 drimanxal, így jó, de nincs dualboot, tehát nem tudom a többi romot próbálgatni, a mostani legyalulása nélkül, pedig most annyi van, mint a szemét, nem unatkoznék.
A vibra megint nem megy:) csak az érintőgombok és a lockscreen alatt. Olvastam az XDA-n, meg itt is régebben, hogy terminal emulatorral meg lehet hekkelni, de nem megy, illetve írja azt is, hogy használjak Siyah helyett Dorimanxot, mert azzal megy, de nekem azzal sem megy:)
Abba az .xml-be nem ehet belenyúlni, hogy azt az egy sort kijavítsa valaki? (persze, aki ért hozzá, nem magamra gondoltam)