2024, 11 29, 06:31:35

Szerző Téma: [ROM][MIUI][12/10/12] cMIUI 2.9.29 [4.1.2][AOSP][OTA][Aroma][Multi]  (Megtekintve 23855 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Közlegény
  • PDA: Nokia Lumia 710
  • PDA ROM: Rataplan v7.0 (Windows Phone 7.8)
You are not allowed to view links. Register or Login
...
Én ha őszointe akarok lennei, nem értek igazán egyet azzal, hogy a JB erőltesse a fejlesztő, mert szerintem még nem stabil és nem látom milyen tulajdonsága van, amiért ragaszkodni kéne hozzá.
...
JB amiert nekem bejonne:
- elkepesztoen gyors -> mar most veri az osszes kiforrott ICS-t
- a systemui atdolgozasa sokkal hasznalhatobba teszi a telefonunkat

Nekem ennyi mar eleg ahhoz h valtsak, bar valoban igaz, eleg sok sebbol verzik meg ez a rom, sot ugy altalaban a JB-k. Mindenesetre van jo par JB amik mar most is hasznalhatoak a mindennapokra.

Tapatalk with cMIUI JB on I9100

Nem elérhető lgeza

• PDA: Note3
  • PDA ROM: [ALEXNDR] ★ GPOI2 ★
JB amiert nekem bejonne:
- elkepesztoen gyors -> mar most veri az osszes kiforrott ICS-t
- a systemui atdolgozasa sokkal hasznalhatobba teszi a telefonunkat

Nekem ennyi mar eleg ahhoz h valtsak, bar valoban igaz, eleg sok sebbol verzik meg ez a rom, sot ugy altalaban a JB-k. Mindenesetre van jo par JB amik mar most is hasznalhatoak a mindennapokra.

Tapatalk with cMIUI JB on I9100
Korábban a cMIUI volt a kettes, a paranoid JB az egyes, így most spitya CM10 lett a kettes, hogy nem jött javítás, visszafelé meg már nem rakok, ha van előrefelé is. Nekem ezek stabilnak bizonyultak, hibám nem volt. A JB-n eddig akadást nem láttam, ennyi előnyét látok. A system UI átdolgozásról írnál néhány sort, hogy mi, mert így userként nem nagyon látom, hogy mi a különbség ICS-hez. Mindenesetre JB már most nagyobb lépés, mint anno GB-ről ICS.

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S5 SM-G900F
  • PDA ROM: SlightROM v2.3
Re: [ROM][MIUI][26/08/12] cMIUI 2.9.7 [4.1.1-JB][AOSP][OTA][Aroma][Multi]
« Reply #102 Dátum: 2012, 09 12, 12:04:09 »
Nem akarlak megbántani, de az az elkeserítő, hogy semmit sem teszel annak érdekében hogy úgy nézzen ki a rom a telefonodon, amilyennek te szeretnéd, csak kritizálod mindet! Valószínű hogy senkinek sem olyan az ízlése mint a tiéd, ezt neked kellene testre szabni.

Nem bántasz meg, csak nem értünk egyet. Én egy felhasználónak tekintem magam. Már az sem triviális, hogy orrba szájba romokat cserélgetünk a telefonon, már ez is túlmutat a felhasználói státuszon. Nyilván arra gondolsz, hogy én magam alakítsam a telefont olyanra, amilyenre akarom. Én ezzel egyetértek, de felhasználói szinten, azaz legyen témázható, és a nekem tetszőt kiválasztom. Nem kívánom az appokat túrni, témákat készíteni stb. Ha ezt akarnám, akkor elmennék telefon szoftvert fejleszteni. Nekem nem kéne más, mint egy olyan rom, ami szép, témázható, jól működik. Egyelőre ilyen nem nagyon van androidra, mert vagy egyik, vagy másik szempont teljesül. Legalábbis sg2-re. Ami szép az a miui, a többi pedig nem igazán.

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO-Nextgen
  • PDA: GALAXY S10+ SM-G975F
  • PDA ROM: G975FXXU9ETLJ gyári
« Reply #103 Dátum: 2012, 09 12, 12:08:15 »
Nem bántasz meg, csak nem értünk egyet. Én egy felhasználónak tekintem magam. Már az sem triviális, hogy orrba szájba romokat cserélgetünk a telefonon, már ez is túlmutat a felhasználói státuszon. Nyilván arra gondolsz, hogy én magam alakítsam a telefont olyanra, amilyenre akarom. Én ezzel egyetértek, de felhasználói szinten, azaz legyen témázható, és a nekem tetszőt kiválasztom. Nem kívánom az appokat túrni, témákat készíteni stb. Ha ezt akarnám, akkor elmennék telefon szoftvert fejleszteni. Nekem nem kéne más, mint egy olyan rom, ami szép, témázható, jól működik. Egyelőre ilyen nem nagyon van androidra, mert vagy egyik, vagy másik szempont teljesül. Legalábbis sg2-re. Ami szép az a miui, a többi pedig nem igazán.

Nálam meg pont az a nagy dilemma hogy melyiket válasszam. Mert nem csak egy tetszik, így naggyon nehéz döntenem. Ezek után te előnyösebb helyzetben vagy, könnyebben döntesz!  ;)

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
« Reply #104 Dátum: 2012, 09 12, 12:11:38 »
Nálam meg pont az a nagy dilemma hogy melyiket válasszam. Mert nem csak egy tetszik, így naggyon nehéz döntenem. Ezek után te előnyösebb helyzetben vagy, könnyebben döntesz!  ;)

Hát igen, ha működik a miui jól elégedett vagyok, ha nem akkor nem. Igan valóban egyszerű az életem ebben a tekintetben.  :)

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
Korábban a cMIUI volt a kettes, a paranoid JB az egyes, így most spitya CM10 lett a kettes, hogy nem jött javítás, visszafelé meg már nem rakok, ha van előrefelé is. Nekem ezek stabilnak bizonyultak, hibám nem volt. A JB-n eddig akadást nem láttam, ennyi előnyét látok. A system UI átdolgozásról írnál néhány sort, hogy mi, mert így userként nem nagyon látom, hogy mi a különbség ICS-hez. Mindenesetre JB már most nagyobb lépés, mint anno GB-ről ICS.
Felcsigáztál ezzel a paranoiddal...icsába :) Én is ki szeretnék már kötni egy jó rom mellett és eddig az ics vonalon a cMIUI jónak bizonyult. Mostanában a fejlesztője igen sok szünetet kér és nem látom rajta a lelkesedést.

Az AOKP/CM vonalon pedig az RR és Paranoid bizonyul a legjobbnak, hiszen ezen két romnak megy a fejlesztése szinte heti rendszerességgel. Teszek egy próbát.

Nem elérhető lgeza

Felcsigáztál ezzel a paranoiddal...icsába :) Én is ki szeretnék már kötni egy jó rom mellett és eddig az ics vonalon a cMIUI jónak bizonyult. Mostanában a fejlesztője igen sok szünetet kér és nem látom rajta a lelkesedést.

Az AOKP/CM vonalon pedig az RR és Paranoid bizonyul a legjobbnak, hiszen ezen két romnak megy a fejlesztése szinte heti rendszerességgel. Teszek egy próbát.
Nálam paranoid nem hibázott, egy próbát bizton megér.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Nem elérhető bbbfr

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: NAVIGOn
  • PDA: Galaxy s2
  • PDA ROM: stock
« Reply #107 Dátum: 2012, 09 12, 19:37:16 »
Nagyon nagy gondom van srácok!

Minden eddigi romom...ugy kb 2 hónapja...főzött meg stock is...folyamatosan eszi az akksit.
Példák.: RR rom(bármelyik verzió 1perc alatt 2%ot merül)
              Stock( deep sleep alatt éjszaka veszit 8óra alatt 10 %ot.)
              Gingerbread gyari is ugyanez.

Mi lehet a gond?
Szerintetek megoldana a dolgot ha ujra particionalnam és formáznám a belső tárhelyet?
Válaszotokatt köszönöm előre is!

Nem elérhető lgeza

« Reply #108 Dátum: 2012, 09 13, 07:36:16 »
Nagyon nagy gondom van srácok!

Minden eddigi romom...ugy kb 2 hónapja...főzött meg stock is...folyamatosan eszi az akksit.
Példák.: RR rom(bármelyik verzió 1perc alatt 2%ot merül)
              Stock( deep sleep alatt éjszaka veszit 8óra alatt 10 %ot.)
              Gingerbread gyari is ugyanez.

Mi lehet a gond?
Szerintetek megoldana a dolgot ha ujra particionalnam és formáznám a belső tárhelyet?
Válaszotokatt köszönöm előre is!
Próba cseresznye, nyomozni kell, mi pörög, deep-sleep tényleg éjszaka van-e 90, ha nem nyúlsz hozzá akár 95% (attól függ mennyit szinkronoz, stb, mert eközben ugye nem tud deep-sleepben lenni, hiába éjszaka), WIFI, BT, GPS le van-e kapcsolva. Ha ez mind OK, éjszaka meg 10%, akkor HW (akár aku) hiba szerintem.

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #109 Dátum: 2012, 09 13, 07:53:03 »
Rövid információk cMIUI 2.9.7:
Jó hír:
- Bejövő hívás kezelése megoldódott

Rossz hír:
- SMS-Bug még mindig jelen van (erről nem tudok, de asszem eldobálja a hálózatot az üzenet kézbesítése után?)

Rengeteg időt szentelt az elmúlt napokban a bugok elhárításában, azonban még így is rengeteg hiba van. Mindenesetre úgy döntött, hogy közzé teszi a 2.9.7-et javított verzióban.

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
« Reply #110 Dátum: 2012, 09 13, 08:30:03 »
Rövid információk cMIUI 2.9.7:
Jó hír:
- Bejövő hívás kezelése megoldódott

Rossz hír:
- SMS-Bug még mindig jelen van (erről nem tudok, de asszem eldobálja a hálózatot az üzenet kézbesítése után?)

Rengeteg időt szentelt az elmúlt napokban a bugok elhárításában, azonban még így is rengeteg hiba van. Mindenesetre úgy döntött, hogy közzé teszi a 2.9.7-et javított verzióban.

Na és hol van?? Ugyanis most raktam vissza a 2.8.31-et. Na most tényleg végeztem a 4.0-ás romokkal.

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
Na és hol van?? Ugyanis most raktam vissza a 2.8.31-et. Na most tényleg végeztem a 4.0-ás romokkal.
Gondolom idovel csak kirakja :). Egyebkent nagyon faradni latszik a srac, szal nemtom mennyire fog haladni a fejlesztes.

En most paranoid jb-zek es azt kell mondjam h igen fata

Tapatalk with ParanoidAndroid JB on I9100

Nem elérhető iznagy

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3,4 S6 EDGE
  • PDA ROM: Stock
« Reply #112 Dátum: 2012, 09 13, 10:33:08 »

De remélem a CM10-et ápolod.

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
« Reply #113 Dátum: 2012, 09 13, 10:44:34 »
De remélem a CM10-et ápolod.

Persze!  A CM10 az állandó, két rom van fent, egyel kisérletezgetek  ;)

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
« Reply #114 Dátum: 2012, 09 13, 10:47:29 »
Nem tartozik ide, de végre sikerült egy olyan témát találni cm10/aokp-hoz ami tetszik és fel is tettem egy jb aokp romot. A black exodus ugyan egy nagyon puritán téma, de legalább kellemesen egységes stb. Lehet, hogy nem fogom a miui-t erőltetni egy darabig.

Nem elérhető iznagy

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3,4 S6 EDGE
  • PDA ROM: Stock
« Reply #115 Dátum: 2012, 09 13, 11:15:11 »
Nem tartozik ide, de végre sikerült egy olyan témát találni cm10/aokp-hoz ami tetszik és fel is tettem egy jb aokp romot. A black exodus ugyan egy nagyon puritán téma, de legalább kellemesen egységes stb. Lehet, hogy nem fogom a miui-t erőltetni egy darabig.
Nekem egy bajom van ezekkel a témákkal, hogy csak szín és háttér modok. Ikon egyikben sincs. A MIUI témák az igaziak sajnos, de MIUI-nál meg mindig belefutok valamilyen bibibe.

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
« Reply #116 Dátum: 2012, 09 13, 11:18:13 »
Nekem egy bajom van ezekkel a témákkal, hogy csak szín és háttér modok. Ikon egyikben sincs. A MIUI témák az igaziak sajnos, de MIUI-nál meg mindig belefutok valamilyen bibibe.

Annál azért sokkal többek. Színezik és módosítják a tárcsázót, sms kezelőt, stb. Az ikonok kinézete pedig a launcheren múlik amit lehet témázni. A nova, apex launcherek pedig tudják használni a go launcher, adw témákat, ikonok tekintetében.

Mindezektől függetlenül valóban a miui a legszebb rom.

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #117 Dátum: 2012, 09 13, 12:00:39 »
- de témázzák az ikonokat is
- használj ssLaunchert és olyan ikont raksz rá az alkalmazásokra amelyet csak akarsz (kiválasztod a tetszőleges png-t)

Nem elérhető AdrianS2K

• Navigáció / Navigation: IGO My Way, Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S II + Iphone 4
  • PDA ROM: cMIUI 2.8.10
« Reply #118 Dátum: 2012, 09 13, 16:49:03 »
Tudom, hogy nem pont ide tartozik, de az ICS fórum már kicsit hanyatlik, talán itt hamarabb kapok segítséget.
Nekem a cMiui 2.8.10 van még fent és az a problémám, hogy naponta 1-2 alkalommal újraindul, a zsebemből kivéve már csak a PIN kódot kéri és ki tudja, ilyenkor meddig nem vagyok elérhető.
Siyah 4.1.5 van most fent már, de ez volt a 4.1.2-vel és a 4.0.1-el is. Modemet is cseréltem, az egészet full wipe után újraraktam, de csak jelentkezik a hiba. Nem tudom kötni semmihez, hogy mi okozná, csak randomban csinálja, semmi olyan progit nem használok ezen, amit a korábbi romokon ne használtam volna, szal tanácstalan vagyok. Nem akarnék még JB-re váltani, mert azzal is vannak gondok, de sajna így ez sem túl jó. Mi lehet a hiba oka?

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
« Reply #119 Dátum: 2012, 09 13, 19:05:24 »
Tudom, hogy nem pont ide tartozik, de az ICS fórum már kicsit hanyatlik, talán itt hamarabb kapok segítséget.
Nekem a cMiui 2.8.10 van még fent és az a problémám, hogy naponta 1-2 alkalommal újraindul, a zsebemből kivéve már csak a PIN kódot kéri és ki tudja, ilyenkor meddig nem vagyok elérhető.
Siyah 4.1.5 van most fent már, de ez volt a 4.1.2-vel és a 4.0.1-el is. Modemet is cseréltem, az egészet full wipe után újraraktam, de csak jelentkezik a hiba. Nem tudom kötni semmihez, hogy mi okozná, csak randomban csinálja, semmi olyan progit nem használok ezen, amit a korábbi romokon ne használtam volna, szal tanácstalan vagyok. Nem akarnék még JB-re váltani, mert azzal is vannak gondok, de sajna így ez sem túl jó. Mi lehet a hiba oka?

Próbálj valami más ICS-romot, ha nem akarsz még JB-t. Ha azzal is csinálja, akkor javaslok egy teljes gyalulást, külső-belső sd-t is bele értve.

Nem elérhető atti15

• PFC Fan
  • PDA: galaxy s2, Note 3, LG G4
« Reply #120 Dátum: 2012, 09 15, 08:50:58 »
Update: cMIUI 2.9.7 Rebuild

Code:
- based on CM10 Nightly [14.09.12]
- based on MIUI 2.9.7
- fixed "Phone-Call-Notification" Bug
- fixed "SMS-Lost-Signal" Bug
- re-added Control-Panel
- updated Siyah Kernel to 4.1.5
- updated UpdateMe to 2.0.3
- added JellyBean Camera and Gallery

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről

Nem elérhető megasanyi

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Galaxy S , S2, S3
  • PDA ROM: c-rom
« Reply #121 Dátum: 2012, 09 15, 11:26:33 »
A Google Search nálam folyamatosan fagy ...
Megerősítést kérek,h nem csak nálam van ez! :)

Nem elérhető nyomos

• Sir. Smoka. Lot
  • Navigáció / Navigation: Aura
  • PDA: I9100, P3110
  • PDA ROM: Omega V18, Paranoid Android 2.99
« Reply #122 Dátum: 2012, 09 15, 11:36:35 »
A Google Search nálam folyamatosan fagy ...
Megerősítést kérek,h nem csak nálam van ez! :)
Nálam működik.
Viszont a rezgés, ha nyomkodom, csak CWM alatt működik. Hiába állítgatom ,kapcsolom ki-be, vagy gyenge-közepes-erősre.
Szerk: Telepítés alatt is megy, csak a romban nem működik.
"Dont Drink And Drive, Just Smoke And Fly"

Nem elérhető torril

• PDA: SGN2, Asus TF701t
  • PDA ROM: DN3 v4 RC2 (Ditto)
« Reply #123 Dátum: 2012, 09 15, 11:42:58 »
Nálam a "Biztonság" alkalmazás fagy, van olyan progi, amit el sem enged indulni.  >:(

Nem elérhető megasanyi

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Galaxy S , S2, S3
  • PDA ROM: c-rom
« Reply #124 Dátum: 2012, 09 15, 13:08:39 »
Nálam a "Biztonság" alkalmazás fagy, van olyan progi, amit el sem enged indulni.  >:(
A biztonság app ban kell engedélyezni a programokat ,utána fognak csak működni !

Rezgést meg meg lehet oldani ideglenesen! 2 módszerrel

1. Letöltöd a terminálemulátort, megnyitod ,nyomsz neki egy su-t utána meg ezt a sort:
(su echo "100" > /sys/vibrator/pwm_val) és kész zizeg.

2. Root Explorer el megkeresed a sys mappát azon belül a vibrator mappát azon belül pedig a pwm_val file kell nekünk .
Katt rá és text editorral megnyitod . egy 1 est fogsz látni ezt átirod 100 ra és kilép . van zizegés :)

ezekkel egy baj van ,h ujrainditás után mindig meg kell csinálni ...
hogyan lehet irás védetté teni azt a pwm_val filet,valaki tudja?