pontosan
csak sajnos macera, ezért lenne jó, ha javítaná. Már azt ismegírtam neki hol van pontosan a hiba, csak én nem tudom átírni, mert az xml-ek forrásához nem férek hozzá. ...
Igazad van a root jogok kiadása, ha angolra állítom tényleg működik. Ugyanakkor a belső programok, mint zenelejátszó, galéria nem látják a külső sd kártyát ekkor sem, ezt nem javítja meg a nyelvi beállítás. Továbbá az sms alkalmazás nem reagál arra, ha elfektetem a telefont, hiába van engedélyezve. A facebook alkalmazás sem működik, de ezt a fejlesztő jelezte. Én nagyon nagy miui fan voltam, de sajnos képtelenek egy jól működő release-t összehozni. A stock alapú működik, de az ugye csak angol, továbbá ott a 2g/3g váltása egy rémálom.
A cm10 ellenben mindent tud ami kell, egyedül nem annyira szép. Igaz már találtam azért olyan témát, amivel átlépi az elviselhetőség határát. A "black exodust" használtam eddig, de elbökték az sms alkalmazás színezését, mert az üzenet nézetben fekete alapon fehérek az üzenetek. Most a "cobalt" nevű csodát tettem fel ami szintén nem annyira rossz.