2024, 12 01, 03:48:36

Szerző Téma: Galaxy Note - JB ROM  (Megtekintve 65454 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető atikanj

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG V10 H960A
Re: Re: Galaxy Note - JB ROM
« Reply #975 Dátum: 2013, 02 24, 14:49:08 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Köszönöm mègegyszer a segitsègedet .mèg annyit szeretnèk kèrdezni hogy a gyàriban a kamera exponálo hangit ki lehet vajon kapcsolni?

Ugyan az alkalmazàs a kamera nàlam is , azt nem vàltoztatjàk , vagy ritkàn.Megnyitod az alkalmazàst, klikk a fogaskerèkre bal oldalt alul,utàna lejjebb  keresgèlsz , Zàrhangnàl megtalàlod .ki ès be  :D

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7000-ről

Nem elérhető atikanj

« Reply #976 Dátum: 2013, 02 24, 14:59:13 »

Na Frankón beleírtam a közepébe. :)

Köszön a válaszodat atikanj.

;)

Nem elérhető gyurzso

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: igo primo2
  • PDA: sansung galaxy s3
  • PDA ROM: imperium v 13.3 rom és siyah kernel 1.9.1
« Reply #977 Dátum: 2013, 02 24, 15:23:49 »
Ugyan az alkalmazàs a kamera nàlam is , azt nem vàltoztatjàk , vagy ritkàn.Megnyitod az alkalmazàst, klikk a fogaskerèkre bal oldalt alul,utàna lejjebb  keresgèlsz , Zàrhangnàl megtalàlod .ki ès be  :D

Nincs benne olyan a kameràban kikapcs.csináltam az asszonynak egy profilt.õ is itt van Mimi81.nèven ha nem baj õ is kérdez majd. :taps: ;)

Nem elérhető Mimy81

• Nem: Nő
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: igo primo
  • PDA: Galaxy Note N7000
  • PDA ROM: N7000XXLSC JB ROM
Re: Galaxy Note - JB ROM
« Reply #978 Dátum: 2013, 02 24, 15:42:58 »
A kamerában nincs zárhang ki-be kapcsolás opció :(

Nem elérhető atikanj

Re: Re: Re: Galaxy Note - JB ROM
« Reply #979 Dátum: 2013, 02 24, 15:51:19 »
Nincs benne olyan a kameràban kikapcs.csináltam az asszonynak egy profilt.õ is itt van Mimi81.nèven ha nem baj õ is kérdez majd. :taps: ;)

Igaz... a fènykèpezőben van csak . De a kameràban ami hang van felvètel homb megnyomàsakor az nem zavarò.

Nem elérhető Mimy81

• Nem: Nő
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: igo primo
  • PDA: Galaxy Note N7000
  • PDA ROM: N7000XXLSC JB ROM
Re: Re: Re: Galaxy Note - JB ROM
« Reply #980 Dátum: 2013, 02 24, 16:08:10 »
Igaz... a fènykèpezőben van csak . De a kameràban ami hang van felvètel homb megnyomàsakor az nem zavarò.

De nekem abban sincs,  ez a kép amit küldtem a fényképező módban kèszült csak levágtam mert túl nagy volt.De mindegy is mert közben rájöttem, ha lenémítom a telefont akkor nincs zárhang. :)

Nem elérhető atikanj

« Reply #981 Dátum: 2013, 02 24, 20:24:22 »
Sziasztok...

Óvatosan az XXLSZ főzött romokkal ....
 Telepítettem az elmúlt héten sok  ilyen romot ezért lehet csak nálam volt ilyen ....

nem részletezem az előzményeket mikor , milyen romot , lényeg egyszer csak újraindult a Note .

de megakadt a samsung feliratnál ... nem ment tovább ....   Recoverybe és a downloadba be tudtam menni , tudtam telepíteni feltettem Pc odinnal gyári romot , főzöttet recoveryből de semmi ....  mindig a samsung felirat és nem ment tovább .....

Remélem akinek gyári van fent annak nem lesz ilyen gondja ....

Szerintem a bootloaderrel volt gond ( pedig felraktam azt a bootloadert amit eybee javasolt az XDA-n) ....  csak azt nem értem miért nem akkor jött elő amikor valamiért újraindítottam .

recoverym volt , feltettem a thor v0.34.1 kernelt és felraktam egy korábbi mentésemet ...

aksi nem volt teljesen töltve mert nem számítottam ilyesmire de van tartalék aksim , tudtam cserélni.

Minden jó lett .....

Kicsit várok most az XXLSZ  módosított romokkal .....

Nem elérhető atsosra

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy Note
  • PDA ROM: XXLSZ
« Reply #982 Dátum: 2013, 02 25, 10:18:11 »
Sziasztok...

Telepítettem az elmúlt héten sok  ilyen romot ezért lehet csak nálam volt ilyen ....

nem részletezem az előzményeket mikor , milyen romot , lényeg egyszer csak újraindult a Note .

de megakadt a samsung feliratnál ... nem ment tovább ....   Recoverybe és a downloadba be tudtam menni , tudtam telepíteni feltettem Pc odinnal gyári romot , főzöttet recoveryből de semmi ....  mindig a samsung felirat és nem ment tovább .....

Remélem akinek gyári van fent annak nem lesz ilyen gondja ....

Szerintem a bootloaderrel volt gond ( pedig felraktam azt a bootloadert amit eybee javasolt az XDA-n) ....  csak azt nem értem miért nem akkor jött elő amikor valamiért újraindítottam .

recoverym volt , feltettem a thor v0.34.1 kernelt és felraktam egy korábbi mentésemet ...

aksi nem volt teljesen töltve mert nem számítottam ilyesmire de van tartalék aksim , tudtam cserélni.

Minden jó lett .....

Kicsit várok most az XXLSZ  módosított romokkal .....

Mondjuk nekem pont az XLC-nél volt ilyen de  az XXLSZ originál mellett valami new boot nevü zip volt én azt is feltettem, azóta jó.
inkább olvas.

Nem elérhető krexim

• Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: LG G3
  • PDA ROM: Gyári (Voda)
« Reply #983 Dátum: 2013, 02 25, 13:55:28 »
Sziasztok...

Érdekes, nekem ugyanaz van most fenn teszt jelleggel ami neked még tegnap (Cassies Extralight), de eddig nem jött elő az általad említett probléma, pedig nyúzom. A bootloadert én a ROM flash-elés előtt nyomtam fel, bár nem tudom van-e tényleges jelentősége.

Egyébként ez a  konkrét ROM engem sem győzött meg teljesen, konkrétan olyan akadozásokat látok benne amik zavaróak tudnak lenni. Pl. bizonyos esetekben pár másodpercre lefagy minden, csak a ki-be kapcsoló működik, az is késleltetve, de utána általában rendbe jön a rendszer. Mellesleg én is TSF launchert használok egy ideje és tény, hogy a régebbi RocketRom alatt többször indult újra  a TSF mint most.

Ennek ellenére hajlok arra, hogy visszategyem a Paranoidos 4.2.2-t. (tudom, arra se voltam ráizgulva) :) (ilyen esetben akkor is kernelt kell updatelni, ha Recoveryből nyomok restore-t? Ugyanis korábban csináltam Backup-ot.)

Nem elérhető atikanj

« Reply #984 Dátum: 2013, 02 25, 17:58:46 »
Érdekes, nekem ugyanaz van most fenn teszt jelleggel ami neked még tegnap (Cassies Extralight), de eddig nem jött elő az általad említett probléma, pedig nyúzom. A bootloadert én a ROM flash-elés előtt nyomtam fel, bár nem tudom van-e tényleges jelentősége.

Egyébként ez a  konkrét ROM engem sem győzött meg teljesen, konkrétan olyan akadozásokat látok benne amik zavaróak tudnak lenni. Pl. bizonyos esetekben pár másodpercre lefagy minden, csak a ki-be kapcsoló működik, az is késleltetve, de utána általában rendbe jön a rendszer. Mellesleg én is TSF launchert használok egy ideje és tény, hogy a régebbi RocketRom alatt többször indult újra  a TSF mint most.

Ennek ellenére hajlok arra, hogy visszategyem a Paranoidos 4.2.2-t. (tudom, arra se voltam ráizgulva) :) (ilyen esetben akkor is kernelt kell updatelni, ha Recoveryből nyomok restore-t? Ugyanis korábban csináltam Backup-ot.)

sZIA

igen azzal a kernellel tedd vissza a restore fájlt  amivel csináltad akkor tuti jó lesz ...... ha  bármi utána akadna , néha ekőfordul akkor ugyanazt a romot wipe cahe , wipe  dalvik , után újra ráflasheled , a gapps-t is  ha  olyan a rom .

Nagyon gondolkodok egy gyárin akár az xxlsz is lehet mert azt nem gondolom , hogy abban is lehet botloader probléma .Root mobilodinnal , philz legújabb kernele és kész .  Később már ez nem lesz gond a rommerek biztosan megoldják, hogy ne kelljen külön bootloader. nem tudom meg tudom e állni , hogy ne rakjak fel módosított romokat ...   :D
Nekem egyébként mikor felraktam a rom előtt , akkor újraindult a Note , hanerő fel ,power , home gombokkal visszamentem a recoverybe és felraktam az említett romot ....
 RsTwingo benézhetne ide , vagy  Macika ,,, szerintem ők tudhatják miért fontos  vagy nem, ez a külön bootloader dolog , és  ha megvolt akkor miért  indult  újra  teljesen magától a Note, úgy  , hogy nem ment tovább a Samu felirattól , akármit csináltam ,, igaz 3  vagy 5 fájlos romot nem tettem fel PC odinnal csak egyfájlosat de az sem segített , következő lépés lett volna  de előtte még megpróbáltam  a visszaállítást  egy  CM  rommal és azzal sikerült .

Nem elérhető atikanj

« Reply #985 Dátum: 2013, 02 26, 16:20:15 »
Sziasztok....

A most készülő módosított XXLSZ romokban már ezt a kernelt teszik a rommerek  alapból .

ha nem a kernel van fent valakinek a mostan bármelyik módosított XXLSZ romban , akkor cserélje le erre .

Vagy ha mostanában tenne fel egy ilyen romot ami még nem tartalmazza ezt akkor is tegye ezt fel ....

ha egyszer csak bármilyen okból , csak úgy magától újraindul a teló és a samsung feliratnál megakad , akkor

már nem lehet mit tenni , mindent törölni kell ( kivéve ha van egy korábbi mentés a telón )... macerásabb akkor újra beindítani a vasat ...

Ez kijavítja a hibát  , ami Bootlop , ne kérdezzétek mitől lehet vagy miért ,mitől alakul ki ....

Nekem volt , megoldottam de ezzel a kernellel már minden rendben lesz ....

Nem elérhető gyurzso

« Reply #986 Dátum: 2013, 02 27, 16:43:42 »
Sziasztok....

A most készülő módosított XXLSZ romokban már ezt a kernelt teszik a rommerek  alapból .

ha nem a kernel van fent valakinek a mostan bármelyik módosított XXLSZ romban , akkor cserélje le erre .

Vagy ha mostanában tenne fel egy ilyen romot ami még nem tartalmazza ezt akkor is tegye ezt fel ....

ha egyszer csak bármilyen okból , csak úgy magától újraindul a teló és a samsung feliratnál megakad , akkor

már nem lehet mit tenni , mindent törölni kell ( kivéve ha van egy korábbi mentés a telón )... macerásabb akkor újra beindítani a vasat ...

Ez kijavítja a hibát  , ami Bootlop , ne kérdezzétek mitől lehet vagy miért ,mitől alakul ki ....

szia Atikanj!Már amultkor is sokat segitettél de most még lenne egy gyors kérdésem ha szabad?
Ezt a romot tettem fel a párom telójára tökéletes csak annyi kérdésem lenne hogy ugye neki nem fog jelentkezni ez a bootloop probléma amiről irtál?Én azt hiszem hogy csak a módositott romokat irtad hogy azoknál van ilyen ,ez pedig gyári jb csak rootolva? :ok: :ok: :taps: :D ;)

Nem elérhető krexim

• Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: LG G3
  • PDA ROM: Gyári (Voda)
« Reply #987 Dátum: 2013, 02 27, 18:59:26 »
Sziasztok....

Ez a kernel nagyon jó. A másikkal valami gond volt, mert szerintem többet fogyasztott mint ezzel. Tegnap este tettem fel, és a tegnapi akku statisztikához képest sokkal jobb a helyzet. Egészen tegnapig az Android rendszer fogyasztotta a legtöbbet és estére 50 százalék alá fogyott le a töltöttség, ezzel szemben ma 71 %-on állok, kb ugyanolyan napi terhelés mellett. Na, de majd meglátjuk hogy holnap mi lesz a helyzet. :) Egyelőre bíztató.

Nem elérhető atikanj

« Reply #988 Dátum: 2013, 02 27, 19:31:15 »

Ez a kernel nagyon jó. A másikkal valami gond volt, mert szerintem többet fogyasztott mint ezzel. Tegnap este tettem fel, és a tegnapi akku statisztikához képest sokkal jobb a helyzet. Egészen tegnapig az Android rendszer fogyasztotta a legtöbbet és estére 50 százalék alá fogyott le a töltöttség, ezzel szemben ma 71 %-on állok, kb ugyanolyan napi terhelés mellett. Na, de majd meglátjuk hogy holnap mi lesz a helyzet. :) Egyelőre bíztató.

:D   :ok:

Nem elérhető dabo

• PDA: Galaxy Note GT-N7000
  • PDA ROM: Sweet ROM V11.1 LTA 4.1.2
« Reply #989 Dátum: 2013, 03 01, 15:55:24 »
Nos, totál legyalultam a Note-om.
Feltettem rá a ThaiDai.XXLSZ-Deodexed romot, a PhilZ-cwm6-XXLSZ-OXA-4.63-fixed2 kernelt, meg a JB bootload-ert. Nézem mit tud. Bízom benne, hogy valamivel gyorsabb lesz, és a fogyasztás is alacsonyabb lesz valamivel...
 :ima:

Nem elérhető Locsi

• PDA: Samsung Galaxy Tab, Galaxy Note
  • PDA ROM: P1000XXJQ1 Overcome 4.1.0, N7000XXLSZ
« Reply #990 Dátum: 2013, 03 01, 16:40:03 »
Felraktam az Ultimate N7000 LSZ JB 4.1.2 v5.2-t, de a call rekorder-t nem tudom beállítani, mint az lsc-ben. Ebben a verzióban hol kell? Nem találom a menüpontot a teló résznél.

Nem elérhető 46tiba

• PFC Fan
  • PDA: galaxy note
  • PDA ROM: n7000xlsa
« Reply #991 Dátum: 2013, 03 04, 03:46:58 »
sziasztok! lehet már valaki kérte,de nem találtam igazából amit keresek! a gyári, egyszerű stock romot keresem! feltettem odinnal egyet, de a kies panaszkodik h nem mehfelelő. tudnátok segíteni egy linkkel esetleg? előre is köszi!

rstwingo

• Vendég
« Reply #992 Dátum: 2013, 03 05, 08:48:55 »
sziasztok! lehet már valaki kérte,de nem találtam igazából amit keresek! a gyári, egyszerű stock romot keresem! feltettem odinnal egyet, de a kies panaszkodik h nem mehfelelő. tudnátok segíteni egy linkkel esetleg? előre is köszi!

És mi volt az eredeti gyári romod, ha azt tudod, akkor a You are not allowed to view links. Register or Login letudod tölteni (regizni kell hozzá)
és vagy mobil odinnal vagy PC-s odinnal feltenni

Ja és esetleg a számlálódat se ártana nullázni a Triangle away-jal, ha esetleg nem tetted volna

Nem elérhető atikanj

« Reply #993 Dátum: 2013, 03 07, 19:22:56 »

Sziasztok... itt a legújabb Philz kernel XXLSZ romokra.....   v4.87.6

Nem elérhető dabo

• PDA: Galaxy Note GT-N7000
  • PDA ROM: Sweet ROM V11.1 LTA 4.1.2
« Reply #994 Dátum: 2013, 03 07, 20:22:17 »

Sziasztok... itt a legújabb Philz kernel XXLSZ romokra.....   v4.87.6

:ok:
már szedem is le...
köszi!

Nem elérhető Marc864

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy Note
  • PDA: Samsung Galaxy Note GT-N7000
  • PDA ROM: Ultimate 5.1 xxlsc 4.1.2
« Reply #995 Dátum: 2013, 03 08, 19:03:07 »
Egyszerű kérdésem lenne sziasztok :) a gyik-ban szereplő romot (N7000XXKJ4_N7000OXXKJ4_COA.zip) Odin-nal felrakom akkor bekapcsolás után tudom frissíteni OTA-n JB-re vagy inkább a német jb romot rakjam fel egyből Odin-nal? Esetleg ha valaki lenne szíves linkelne egy full gyári rootolt romot :D? Köszönet.

még valami. Mivel PC Odin-nal rakom fel mindegy milyen romról váltok (CM10.1) vagy kell kernel csere vagy valami?
Samsung Galaxy Note - A Hagridphone :D

Nem elérhető atikanj

« Reply #996 Dátum: 2013, 03 08, 20:03:27 »
Egyszerű kérdésem lenne sziasztok :) a gyik-ban szereplő romot (N7000XXKJ4_N7000OXXKJ4_COA.zip) Odin-nal felrakom akkor bekapcsolás után tudom frissíteni OTA-n JB-re vagy inkább a német jb romot rakjam fel egyből Odin-nal? Esetleg ha valaki lenne szíves linkelne egy full gyári rootolt romot :D? Köszönet.

még valami. Mivel PC Odin-nal rakom fel mindegy milyen romról váltok (CM10.1) vagy kell kernel csere vagy valami?

szia

korábbi hozzászólásaim közt megtalálod a német gyári rom linkjét és  a leírást hozzá ....

mobilodinnal tenném fel a root miatt ,,, de korábban leírtam miért jobb úgy , de pc odinal is mehet .... ahogy tetszik...

nem kell kernel csere.... mehet fel mobilodinnal és pc odinnal is ....

Nem elérhető gyurzso

« Reply #997 Dátum: 2013, 03 14, 22:37:36 »
sziasztok !A párom note-ára ezt a romot ajánlotta atikanj.Nagyon jó a rom csak annyit szeretnék kérni valamelyik fórumtárstól hogy abban segitsen hogy lehet erre a romra felrakni valami új deodexes jb romot.tehát valami komolyabbat.És melyiket ajánljátok milyen kernellel és modemmel?valamint a telepités menetét is szeretném esetleg :ima:Nekem s2-esem.Ne tévesszen meg titeket. ;)

Nem elérhető atikanj

« Reply #998 Dátum: 2013, 03 15, 22:13:49 »
sziasztok !A párom note-ára ezt a romot ajánlotta atikanj.Nagyon jó a rom csak annyit szeretnék kérni valamelyik fórumtárstól hogy abban segitsen hogy lehet erre a romra felrakni valami új deodexes jb romot.tehát valami komolyabbat.És melyiket ajánljátok milyen kernellel és modemmel?valamint a telepités menetét is szeretném esetleg :ima:Nekem s2-esem.Ne tévesszen meg titeket. ;)

szia.

mit értesz komolyabb rom alatt ? A legújabbak közül egyik sem az igazi , egészen pontosan kisebb nagyobb hiányosságok , utólagos javítások amit  a telepítőnek kell megcsinálnia szinte mindegyikben van .

Van rom ami nagyon egyszerű   alig van rajta  alkalmazás , se élő háttérkép ,  70-80 %  az alkalmazásoknak eltávolítva , de pont ezért nagyon aksibarát  a rom .Utólag telepíthető rá minden csak akkor elveszti az értelmét , olyan lesz mint mindegyik másik rom ..... telepítés után külön van egy zip fájl amit fel kell tenni hogy a  multiwindows működjön rendesen .
erről van szó

ez pedig Amnix legújabb romja ... minimum 4 dolgot kell telepítés után módosítani ... és  még ekkor sem lesz jó a Bluetotth ,,, csatlakozik kiírja de a hang nem megy át ....

erről a romról elég jókat olvasni az xda-n

itt a legújabb philz kernelt találod meg ...

itt JB romokhoz  a speedmod kernelt ...

hogy  neked melyik jön be leginkább ezt nem lehet megmondani ....

ez pedig egy turbó  a mi vasunkhoz is ....

ajánlott egy  nandroid mentés a használata előtt .....

hogy mire jó tessék elolvasni az xda-n

én a helyedben maradnék  a gyári romnál .... a fentieket kipróbáltam , másokat is  .... de nem egyszerű eldönteni melyik is a  legjobb .....    azaz   a gyári mindenképpen .....   abban működik minden alapból ... kinézetet pedig lehet változtatni egy launcher segítségével

Nem elérhető gyurzso

« Reply #999 Dátum: 2013, 03 16, 17:10:39 »
szia.

mit értesz komolyabb rom alatt ? A legújabbak közül egyik sem az igazi , egészen pontosan kisebb nagyobb hiányosságok , utólagos javítások amit  a telepítőnek kell megcsinálnia szinte mindegyikben van .

Van rom ami nagyon egyszerű   alig van rajta  alkalmazás , se élő háttérkép ,  70-80 %  az alkalmazásoknak eltávolítva , de pont ezért nagyon aksibarát  a rom .Utólag telepíthető rá minden csak akkor elveszti az értelmét , olyan lesz mint mindegyik másik rom ..... telepítés után külön van egy zip fájl amit fel kell tenni hogy a  multiwindows működjön rendesen .
erről van szó

ez pedig Amnix legújabb romja ... minimum 4 dolgot kell telepítés után módosítani ... és  még ekkor sem lesz jó a Bluetotth ,,, csatlakozik kiírja de a hang nem megy át ....

erről a romról elég jókat olvasni az xda-n

itt a legújabb philz kernelt találod meg ...

itt JB romokhoz  a speedmod kernelt ...

hogy  neked melyik jön be leginkább ezt nem lehet megmondani ....

ez pedig egy turbó  a mi vasunkhoz is ....

ajánlott egy  nandroid mentés a használata előtt .....

hogy mire jó tessék elolvasni az xda-n

én a helyedben maradnék  a gyári romnál .... a fentieket kipróbáltam , másokat is  .... de nem egyszerű eldönteni melyik is a  legjobb .....    azaz   a gyári mindenképpen .....   abban működik minden alapból ... kinézetet pedig lehet változtatni egy launcher segítségével
Ok.nagyon köszi a segitséget.maradunk a gyàrinàl.az a biztis ahogy irtad.légy jó.köszi mégegyszer neked. :ok: