You are not allowed to view links.
Register or Login
sziasztok !A párom note-ára ezt a romot ajánlotta atikanj.Nagyon jó a rom csak annyit szeretnék kérni valamelyik fórumtárstól hogy abban segitsen hogy lehet erre a romra felrakni valami új deodexes jb romot.tehát valami komolyabbat.És melyiket ajánljátok milyen kernellel és modemmel?valamint a telepités menetét is szeretném esetleg :ima:Nekem s2-esem.Ne tévesszen meg titeket.
szia.
mit értesz komolyabb rom alatt ? A legújabbak közül egyik sem az igazi , egészen pontosan kisebb nagyobb hiányosságok , utólagos javítások amit a telepítőnek kell megcsinálnia szinte mindegyikben van .
Van rom ami nagyon egyszerű alig van rajta alkalmazás , se élő háttérkép , 70-80 % az alkalmazásoknak eltávolítva , de pont ezért nagyon aksibarát a rom .Utólag telepíthető rá minden csak akkor elveszti az értelmét , olyan lesz mint mindegyik másik rom ..... telepítés után külön van egy zip fájl amit fel kell tenni hogy a multiwindows működjön rendesen .
Register or
Loginerről van szó
Register or
Loginez pedig Amnix legújabb romja ... minimum 4 dolgot kell telepítés után módosítani ... és még ekkor sem lesz jó a Bluetotth ,,, csatlakozik kiírja de a hang nem megy át ....
erről a romról elég jókat olvasni az xda-n
Register or
LoginYou are not allowed to view links.
Register or
Loginitt a legújabb philz kernelt találod meg ...
Register or
Loginitt JB romokhoz a speedmod kernelt ...
hogy neked melyik jön be leginkább ezt nem lehet megmondani ....
ez pedig egy turbó a mi vasunkhoz is ....
Register or
Loginajánlott egy nandroid mentés a használata előtt .....
hogy mire jó tessék elolvasni az xda-n
én a helyedben maradnék a gyári romnál .... a fentieket kipróbáltam , másokat is .... de nem egyszerű eldönteni melyik is a legjobb ..... azaz a gyári mindenképpen ..... abban működik minden alapból ... kinézetet pedig lehet változtatni egy launcher segítségével