2024, 12 01, 05:45:18

Szerző Téma: Galaxy Note - JB ROM  (Megtekintve 65457 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető atikanj

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG V10 H960A
Re: Galaxy Note - JB ROM
« Reply #950 Dátum: 2013, 02 23, 16:23:54 »
You are not allowed to view links. Register or Login
AKKOR NEM KELL VÉGIGCSINÁLNI SEMMI FÉLE ROOTOLÁSI PROCEDÚRÁT EZ FELMEGY ODINBÓL ÉS MÁR ROOTOLVA IS VAN?HA VISSZA AKAROM ÁLLITANI AKKOR LINKELSZ NEKEM EGY ILYEN GYÁRI ROMOT AMI MOST RAJTA VAN?EFS MENTÉST MAJD A NIRALITY VEL MEGCSINÁLOM  NEKI!mÉG ANNYIT SZERETNÉK KÉRDEZNI HOGY EBBEN UGYANÚGY BENNE VANNAK A GYÁRI ALKALMAZÁSOK MINT A MOSTANIBAN?mERT LETEKERI A FEJEMET HA NEM?muszáj MEGCSINÁLNOM NEKI MOST KAPTA TŐLEM A TELÓT MERT MÁR 4 HÓNAPOS KISLÁNYUNKAL BEGOLYÓZOTT ITTHON A NÉGY FAL KÖZÖTT.NAGYON KÖSZÖNÖM A SEGITSÉGET NEKED.éS BOCS A KIS OFFÉERT.

Így van .... ez rootolva  van .... kicsit másabb mint a mostani , sokkal jobb .majd akkor linkelek amikor szükséges ugyanez  a rom . Ez gyári rom , ezért nem lesz háromszöged ha PC odinnal teszed fel.
Add neki az S2- őt  ezt meg tartsd meg  :D

Nem elérhető gyurzso

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: igo primo2
  • PDA: sansung galaxy s3
  • PDA ROM: imperium v 13.3 rom és siyah kernel 1.9.1
« Reply #951 Dátum: 2013, 02 23, 16:43:26 »
Így van .... ez rootolva  van .... kicsit másabb mint a mostani , sokkal jobb .majd akkor linkelek amikor szükséges ugyanez  a rom . Ez gyári rom , ezért nem lesz háromszöged ha PC odinnal teszed fel.
Add neki az S2- őt  ezt meg tartsd meg  :D
neki volt a vágya én teljesitettem.egy gyönyörű kislánynak adott életet  :taps:megérdemli :ok: :D ;)nagyon rendes vagy.köszönjük szépen.ha elakadok püben kérdezhetek esetleg?

Nem elérhető gyurzso

« Reply #952 Dátum: 2013, 02 23, 19:19:55 »
neki volt a vágya én teljesitettem.egy gyönyörű kislánynak adott életet  :taps:megérdemli :ok: :D ;)nagyon rendes vagy.köszönjük szépen.ha elakadok püben kérdezhetek esetleg?
atikanj!Csak adj egy tippet a philz 4.35 kernel van note-ra és jó ehez a romhoz?

Nem elérhető sunboy

• PDA: Samsung Galaxy Note N7000
  • PDA ROM: SWEET V7 XXLT4 4.1.2
« Reply #953 Dátum: 2013, 02 23, 19:46:02 »
van újabb kernel!

Nem elérhető atikanj

« Reply #954 Dátum: 2013, 02 23, 19:48:01 »
atikanj!Csak adj egy tippet a philz 4.35 kernel van note-ra és jó ehez a romhoz?

az xxlsc rom amit linkeltem tartalmaz kernelt , mint minden rom ... mivel a párodé a telő ,,, felesleges kernelt cserélned ..... megteheted... mobilodinnal és  recoveryben betallózod  de felesleges cserélned ... aksit  gyárit vegyél csak , eredetit többi csak kábítás ..... kivéve  a mugen abból is az 5400 maH vagy nagyobb de azokhoz nagyobb hátlapot is adnak , ami egy idő után lötyögni fog .... maradj  gyárinál ....

az a rom úgy jó ahogy van  , amit linkeltem

Nem elérhető atikanj

« Reply #955 Dátum: 2013, 02 23, 19:50:18 »
van újabb kernel!

van igen de nem minden számú kernel jó minden romhoz ...... amit korábban linkeltem xxlsc  ahhoz  a 4.63  nem jó de a legújabb xxlsz.hez tökéletes .....

Nem elérhető atikanj

« Reply #956 Dátum: 2013, 02 23, 19:56:54 »

nem akadsz el ....  kérdezhetsz itt is  , válaszolok amikor tudok   :)

Nem elérhető gyurzso

« Reply #957 Dátum: 2013, 02 23, 20:02:22 »
nem akadsz el ....  kérdezhetsz itt is  , válaszolok amikor tudok   :)
kész vagyok vele az su nem kért binarist de szarakodott úgyhogy play bót és fress igy most jó.felment a tibi megpatcheltem indult jegeltem töröltem.deepsleep még most csak élő háttérrel 90%.a phil kernelek közül ami jó note-ra is a 3.99?Vagy az új is jó rá.?
még annyit szeretnék kérdezni hogy te most melyik romot használod és van e esetleg 3fájlos plusz pit jb amit ajánlassz vagy erre mit lehet most egyből feltolni ha kéket akarunk?valamint esetleg még egy gyári 4.0.4 -et ha tudsz linkelni megköszönjük.hálás vagyok eddigi segitségedért is. :taps: :ok: ;) :D

Nem elérhető atikanj

« Reply #958 Dátum: 2013, 02 23, 20:02:47 »

a zip végű fájlt recoveryben tallózod be .....
update integral sd card ha jól emlékszem ott kersed de update az eleje az biztos....

a tar.md5 végű fájl pedig mobilodin pro- val megy fel

értelemszerűen a kernelhez tallózod be mikor elindul a mobilodin aztán a flash lehetőség ...... ezzel CWM is lesz a noton .

Nem elérhető atikanj

« Reply #959 Dátum: 2013, 02 23, 20:06:42 »
kész vagyok vele az su nem kért binarist de szarakodott úgyhogy play bót és fress igy most jó.felment a tibi megpatcheltem indult jegeltem töröltem.deepsleep még most csak élő háttérrel 90%.a phil kernelek közül ami jó note-ra is a 3.99?Vagy az új is jó rá.?
még annyit szeretnék kérdezni hogy te most melyik romot használod és van e esetleg 3fájlos plusz pit jb amit ajánlassz vagy erre mit lehet most egyből feltolni ha kéket akarunk?valamint esetleg még egy gyári 4.0.4 -et ha tudsz linkelni megköszönjük.hálás vagyok eddigi segitségedért is. :taps: :ok: ;) :D

másik topikban megadtam az eredeti ics romod elérhetőségét , bal oldalt a nevem alatt ott van a rom ami most van fent .
egyelőre  nektek nem kell 3 fájlos rom  , nem megyek bele miért  ,,, de nem kell ....

kéket ?  nova launcher ....... én TSF shellt használok , sok témát lehet hozzá letölteni , fizetőset is és nem fizetőset is .... Nova launcherre is sok téma van ..... ízlések ..... kinek mi jön be .....

Nem elérhető gyurzso

« Reply #960 Dátum: 2013, 02 23, 20:11:19 »

a zip végű fájlt recoveryben tallózod be .....
update integral sd card ha jól emlékszem ott kersed de update az eleje az biztos....

a tar.md5 végű fájl pedig mobilodin pro- val megy fel

értelemszerűen a kernelhez tallózod be mikor elindul a mobilodin aztán a flash lehetőség ...... ezzel CWM is lesz a noton .
invalid mind a kettő.megproblom megkeresni,remélem nem egy s2 -re valót töltök fel.

Nem elérhető atikanj

« Reply #961 Dátum: 2013, 02 23, 20:14:18 »
invalid mind a kettő.megproblom megkeresni,remélem nem egy s2 -re valót töltök fel.

nem kell keresned javítottam  , nézd meg az előző hozzászólást de itt van mégegyszer ...

ellenőriztem ,, jók a linkek

Nem elérhető gyurzso

« Reply #962 Dátum: 2013, 02 23, 20:29:38 »
nem kell keresned javítottam  , nézd meg az előző hozzászólást de itt van mégegyszer ...

ellenőriztem ,, jók a linkek
:ok:zsír.Te melyiket raknád fel az odinost vagy a másikat?megoszlanak a válemények. ;)

Nem elérhető atikanj

« Reply #963 Dátum: 2013, 02 23, 21:06:47 »
:ok:zsír.Te melyiket raknád fel az odinost vagy a másikat?megoszlanak a válemények. ;)

Hiába oszlanak meg a vélemények , az eredmény ugyanaz ..... felteheted recoveryből is az gyorsabb , vagy mobilodin pro val azt meg kell venni mert fizetős ,  telepíteni mikor elindul még letölti magának ami kell , betallózni  stb stb .... ha nem akarod telepítgetni , nem akarsz a noton romolni akkor nem kell neked a mobilodin , akkor mehet fel recoveryből ..... leírtam korábban hogyan ....

Nem elérhető gyurzso

« Reply #964 Dátum: 2013, 02 23, 21:17:31 »
Hiába oszlanak meg a vélemények , az eredmény ugyanaz ..... felteheted recoveryből is az gyorsabb , vagy mobilodin pro val azt meg kell venni mert fizetős ,  telepíteni mikor elindul még letölti magának ami kell , betallózni  stb stb .... ha nem akarod telepítgetni , nem akarsz a noton romolni akkor nem kell neked a mobilodin , akkor mehet fel recoveryből ..... leírtam korábban hogyan ....
[/quote
nem bolti odin van black helyről jött.de inkább rec.gondolom simább lesz tőle.a gyári kernele az milyen mert az nem tudttam kiolvasni belőle?

Nem elérhető atikanj

« Reply #965 Dátum: 2013, 02 23, 21:38:41 »
[/quote
nem bolti odin van black helyről jött.de inkább rec.gondolom simább lesz tőle.a gyári kernele az milyen mert az nem tudttam kiolvasni belőle?

tedd fel recoveryből ,, előbb a külső sd-re .... majd betallózod ahova korábban írtam ...

Nem elérhető gyurzso

« Reply #966 Dátum: 2013, 02 23, 22:19:27 »

tedd fel recoveryből ,, előbb a külső sd-re .... majd betallózod ahova korábban írtam ...
[/quote
lehet hogy nem vagyok komplett de nem tudom melyik gyári rom való hozzá amit majd vissza kell tenni ha probléma van.kérlek linkeld már be nagyon megköszönném.

Nem elérhető atikanj

« Reply #967 Dátum: 2013, 02 24, 09:15:06 »
szia Gyurzso

Itt van még egyszer az xxlri  rom az eredeti ......

ha gondod lesz és szervizbe kellene vinni , akkor ezt tedd vissza .....

Nem elérhető gabapapa

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy Note
  • PDA ROM: N7000XXLSO/ThaiDai.Small
« Reply #968 Dátum: 2013, 02 24, 10:20:41 »
Sziasztok!

Kérnék egy kis segítséget! A multi windows-ba, nem tudok progikat betenni. A N7000XXLSO/ThaiDai.Small romot tettem fel. Amiko megnyitom, a multit, alig néhány alkalmazás van benne, és nem engedi, hogy amik fel vannak telepítve, azok közül betegyek bármit is. Korábban fent volt az Xperia-s rom, azzal lehetett. Korábban Rstwingo rakott fel egy működő multi windows alkalmazást, de már nem lehet megnyitni. Ha meglenne valakinek és feltenné, hálás lennék.

üdv.

Nem elérhető gyurzso

« Reply #969 Dátum: 2013, 02 24, 10:40:35 »
szia Gyurzso

Itt van még egyszer az xxlri  rom az eredeti ......

ha gondod lesz és szervizbe kellene vinni , akkor ezt tedd vissza .....

Hàlàs vagyok .köszönöm szèpen.

Nem elérhető atikanj

« Reply #970 Dátum: 2013, 02 24, 12:03:19 »
Sziasztok!

Kérnék egy kis segítséget! A multi windows-ba, nem tudok progikat betenni. A N7000XXLSO/ThaiDai.Small romot tettem fel. Amiko megnyitom, a multit, alig néhány alkalmazás van benne, és nem engedi, hogy amik fel vannak telepítve, azok közül betegyek bármit is. Korábban fent volt az Xperia-s rom, azzal lehetett. Korábban Rstwingo rakott fel egy működő multi windows alkalmazást, de már nem lehet megnyitni. Ha meglenne valakinek és feltenné, hálás lennék.

üdv.

szia

thaidai is eybee1970 modokat használ ....

itt van az összes   egyben ....

ez pedig 

including:

native Call Recording based on XXLSZ
4 way reboot
Ink Effect (thx to mythtrandyr for his App 'Ink Color Changer' to do all the settings inside with every colour in the world )
LockSreen Shortcuts --> change CSC to BTU and you will have them...here is how to do it: You are not allowed to view links. Register or Login
no ascending ringtone
Airview Fix also in Gallery
unlimited apps for Multiwindow

ezt tudja .....

Nem elérhető atikanj

« Reply #971 Dátum: 2013, 02 24, 12:16:27 »
XXLSZ romok közül kipróbáltam az összest  az elmúlt napokban .... .....  Jelen pillanatban szerintem (és miután mindig elolvasom az XDA-t, a felhasználók véleményét )  .... ez a legjobb .

a v14  es verzió , hozzá a  modok ... a 14.6 os most jött ki   abban már benne vannak a modok alapból , test verzió még de bármikor kijöhet a végleges ...

a v 14 et használom mióta kijött ... működik minden , nem tudtam belekötni sehol .... ezért fenmaradt .

Mindegyik másik XXLSZ romnak voltak apróbb hibái ( A gyárit kivéve   :) ,felraktam  de jönnek a módosított romok , engem hajt a kíváncsiság hát kipróbálom őket )  ) ..... bár azóta lehet azok is javítva lettek ....

Nem elérhető gabapapa

• PFC Fan
« Reply #972 Dátum: 2013, 02 24, 13:45:19 »
szia

thaidai is eybee1970 modokat használ ....

itt van az összes   egyben ....

Köszi a választ.

ez pedig 

including:

native Call Recording based on XXLSZ
4 way reboot
Ink Effect (thx to mythtrandyr for his App 'Ink Color Changer' to do all the settings inside with every colour in the world )
LockSreen Shortcuts --> change CSC to BTU and you will have them...here is how to do it: You are not allowed to view links. Register or Login
no ascending ringtone
Airview Fix also in Gallery
unlimited apps for Multiwindow

ezt tudja .....

Nem elérhető gyurzso

« Reply #973 Dátum: 2013, 02 24, 13:55:37 »
XXLSZ romok közül kipróbáltam az összest  az elmúlt napokban .... .....  Jelen pillanatban szerintem (és miután mindig elolvasom az XDA-t, a felhasználók véleményét )  .... ez a legjobb .

a v14  es verzió , hozzá a  modok ... a 14.6 os most jött ki   abban már benne vannak a modok alapból , test verzió még de bármikor kijöhet a végleges ...

a v 14 et használom mióta kijött ... működik minden , nem tudtam belekötni sehol .... ezért fenmaradt .

Mindegyik másik XXLSZ romnak voltak apróbb hibái ( A gyárit kivéve   :) ,felraktam  de jönnek a módosított romok , engem hajt a kíváncsiság hát kipróbálom őket )  ) ..... bár azóta lehet azok is javítva lettek ....
Köszönöm mègegyszer a segitsègedet .mèg annyit szeretnèk kèrdezni hogy a gyàriban a kamera exponálo hangit ki lehet vajon kapcsolni?

Nem elérhető gabapapa

• PFC Fan
« Reply #974 Dátum: 2013, 02 24, 14:07:31 »

Na Frankón beleírtam a közepébe. :)

Köszön a válaszodat atikanj.