Mit javasolnál a végleges JB-re? Nekem a két link közül ez utóbbi szimpatikusabb (meg nem mondom miért):
You are not allowed to view links.
Register or Login
Mivel nekem a N7000XXLSC JB ROm + PhilZ-cwm6-XXLSC-XJB-3.99-signed kernel van fent a Note-omon így a JB boot loader-t nem kell már telepítenem igaz?
A másik kérdésem, hogy PhilZ-cwm6-XXLSC-XJB-3.99-signed kernel-el simán telepíthetem az sd-re felmásolt .zip-et. Az írja, hogy Philz Kernel for XXLSC, szóval gyanítom ez megfelelő - csak a kérdés, hogy utána kell másik kernelt feltenni? Vagy marad ami volt? ( Gondolom marad. )
Lesz vajon Odin-os végleges stabil JB rom szerinted?
(Egyébként engem is érdekelne némi info, a small, vagy a full változatot illetően!)
Köszönöm!
Szia.. a kernel ami van neked teljesen biztonságos , bármit indíthatsz belőle .
Register or
LoginAjánlom figyelmedbe azt az oldalt . Itt van a gyári hivatalos JB rom Németországi kiadás .
egészen pontosan itt ...
Register or
LoginMennyire végleges vagy sem , az majd kiderül....
Adatlapod nézve rootolt rom van fent neked most. Mobilodin pro-t letöltöd , ha nincs még meg akkor megveszed .
installálod , letölt magának még pár fájlt indítás után ..... engedélyezed a superuser jogokat
Megkeresed az open file lehetőséget oda betallózod a Német romot amit előzőleg a külső sd-re tettél .Most másolok de az oldalon fotókkal megtalálod .
- You should be on Rooted ROM
- install mobile odin pro
- download desired ROM from above list, extract n keep files on a folder in memory card(Int/Ext)
- open Mobile odin pro - select open file - point to downloaded folder n select 'code' file (when single file downloaded then select that only)(see image)
- all field will popup autometically
- Keep everroot option enable (see image)
Wipe lehetőségeket bepipálod , szintén ami a fotókon van , ezután klikk a flash lehetőségre , ekkor felajánlja majd, hogy lecsekkolja , nem hibás e a fájl , a rom amit fel szeretnél tenni / Mikor lejön a rom a mellékelt linkről akkor addig tömöríted ki amíg egy tar végű fájlt nem kapsz , de ha azt megnyitod pl a winrarral , és az megnyitja a tar végű fájlt akkor a fájl ép mehet fel a külső sd.re .... Tar végű ,,,, nehogy a winrarral kitömörítsd teljesen úgy tedd fel . Egyébként elrontani nem lehet ,a Mobilodin csak akkor Flashel ha minden rendben van . / Ezután kikapcsol a telefon bejön a samsung szokásos felirat ... szöszmötöl egy ideig ,,,, nyugalom , kis idő még kijön végre egy kék robot és teszi a dolgát ... utána egy zöld ... még kis idő újraindul , innen a szokásos minden ....
Végeredmény egy rootolt gyári Német rom változtatások nélkül .
Szükséges e a root vagy nem , kinek kinek szokása szerint ,,, én sok alkalmazást használok ami nem megy root nélkül . PL Woodoo louder , titanium backup , stb stb ....
kell e cwm -ből telepíteni vagy sem ,,, kinek kinek szintén szokása szerint , de a legjobb aksi idő , és még sok dolog amit most nem részletezek , emiatt jól ez a kernel így cwm ,kernel , rootolt rom megvan .
Register or
LoginÉn felraktam a fenti romot , a korábban linkelteket is ....
Tetszik ez a rom is de bootloadert ajánlott előtte felrakni CWM-ből és csak utána flashelni a romot .
Register or
Loginmindig elolvasom az XDA-t voltak sokan akiknek gondjaik akadtak emiatt ilyen romokat csak ha nagyon kíváncsi vagyok akkor teszem fel ..... pedig erre a romra MOD-ok is vannak.....
a végén ennél maradtam
Register or
Loginmost ez van fent aroma telepítővel megy fel recoveryből custom install-t választottam , kihagytam azokat az alkalmazásokat amiket sosem használok , miután feltettem a romot elindult , utána mobilodinnal feltettem a Philz 4.35 kernelt . Ugyanúgy kell használni mint rom flashelésnél csak értelemszerűen a kernelhez tallóztam be a fájlt aztán klikk a flash lehetőségre .
most ez van fent .