2024, 12 01, 05:44:20

Szerző Téma: Galaxy Note - JB ROM  (Megtekintve 65456 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető nababika

• Nem: Férfi
  • PDA: Note 2
  • PDA ROM: DN3 Ditto Note 3.1
Re: Re: Galaxy Note - JB ROM
« Reply #925 Dátum: 2013, 02 15, 23:00:14 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Kint van a   PARANOIDANDROID 3 .Feb 15 RELEASE CANDIDATE #2

Egy nagyon idegesítő dolog, a pite helyén lévő ikonokra nem tudok kattintani.  Egyszerűen nem reagál az érintésre. Lehet ezt valahol állítani? A rom maga nagyon jó, gyors és jól testre szabható. Csak ez a pite szivat.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7000-ről

Nem elérhető atikanj

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG V10 H960A
Re: Re: Galaxy Note - JB ROM
« Reply #926 Dátum: 2013, 02 16, 07:09:26 »
Egy nagyon idegesítő dolog, a pite helyén lévő ikonokra nem tudok kattintani.  Egyszerűen nem reagál az érintésre. Lehet ezt valahol állítani? A rom maga nagyon jó, gyors és jól testre szabható. Csak ez a pite szivat.

persze ,hogy lehet,,
korábbi hozzászólásomban fotókat is mellélekeltem a beállításról.....  ezt is írtam hogy a interface beállításokban a tools menüben expert mode  pipa be ,,, minden más ahogy a fotókon van.....

Nem elérhető nababika

Re: Re: Re: Galaxy Note - JB ROM
« Reply #927 Dátum: 2013, 02 16, 15:36:50 »
persze ,hogy lehet,,
korábbi hozzászólásomban fotókat is mellélekeltem a beállításról.....  ezt is írtam hogy a interface beállításokban a tools menüben expert mode  pipa be ,,, minden más ahogy a fotókon van.....
Köszi de nem az igazi. Pl.  a billentyűzeten kb minden 20.ra sikerül a vissza gombot megnyomni.  Más,  erre a romra feltehetem valamelyik philz kernelt?  Ha igen akkor melyiket?

Nem elérhető atikanj

Re: Re: Re: Galaxy Note - JB ROM
« Reply #928 Dátum: 2013, 02 16, 19:23:13 »
Köszi de nem az igazi. Pl.  a billentyűzeten kb minden 20.ra sikerül a vissza gombot megnyomni.  Más,  erre a romra feltehetem valamelyik philz kernelt?  Ha igen akkor melyiket?
valamit nem jól állítasz be ... minden az igazi ....
Beállítások,  Hybrid properties  itt egyből jobbra simítasz ....
kapsz egy új képernyőt   kiválasztod  a tools lehetőséget azon belül expert mód = pipa be ..

Vissza az előző képernyőre interface  lehetőségen belül

Layout   =  Phablet ekkor tudod a navbart beállítani 0 %  ra ... mikor  beállítottad 0  ra akkor ugyanide klikkelsz és  most beállítod tabletra

Size  =  280 DPI

Nav bar  =   0  %    az előbb beállítottad csak a sorrend miatt írom így  ...

Lockscreen  320 DPI

Global Apps lehetőségen belül

sys apps Ui   =  Tablet   

User apps UI  =  Tablet 

SYS apps  size  =  320  DPI

User apps  size  =  320  DPI

Global color lehetőségnél színek a kedved szerint .... de  ha a színeket választod  akkor  egyenként lehetőségenként , óra színe  , gombok színe  stb akkor egyenként  tapizz jobb fent az apply fülre , akkor egyből látod  a változást  maradsz  ebben a  menüben nem kell mindig ide visszanavigálni ha  a szín nem tetszik .

jobb fent  a képernyő tetején klikk az apply  fülre  és készen vagy

Toolbars beállítasa 

split menü button ,  enable pie  =  pipa be

Trigger area  =  normal

Pie  style  =  mindegy  csak ne a Bare  legyen  nekem a slow  van  , itt a sebességet állítod milyen gyorsan jöjjön elő a  pite  ,  ha  a bare lehetőséget választod  akkor  egy  kicsi pite fog előjönni.

Pie  gravity =  majdnem mindegy  , ezzel tudod beállítani hol jelenjen meg ... szerintem a right jobb , vagy a left  bal a legjobb választás , de működik a Top fent , és  Bottom alső lehetőségnél is csak ott értelemszerűen jóval kisebb , a pite  pedig látványos  ezért jobb ha valamelyik oldalon van .

Center pie   = pipa  be

Pie  size  =  Gigantic  .... ezzel a  pite  méretét  állítod

Item gap   =   Small

Persistent menu button . Search button  =  pipa be ....

Nem lehet philz kernelt feltenni ehhez e romhoz ....

ezt tedd fel recoveryből ..... ez a legjobb most a cm10.1 hez   ez a  Thor kernel .... minden CM10.1 romhoz jó

Mindent leírtam , nekem minden így  van beállítva  minden működik , bárhova érek a képernyőn  nem jön elő a pite csak ,ha nekem jobb oldalra van állítva , ha a jobb oldalt lassan , nagyon a szélét  simítom .

A rom tökéletes .... lehet van olyan hiba  ami van  minden CM10.1 romnak  ,ezt nem tudom mi lehet nekem minden működik ,.... Beta 2 óta  ez van fent ... már az is  nagyon jó volt .

Nem elérhető atikanj

Re: Galaxy Note - JB ROM
« Reply #929 Dátum: 2013, 02 16, 21:25:44 »
Nagyon fejlesztik ezt a romot .... 

kint van az RC 3

Ebben az ütemben hamar végleges rom lesz de már ez is régen több mint nagyon jó, ha valakinek fent van egy előző verzió akkor nem kell fullwipe ,,, irány  a recovery , wipe cache , wipe dalvik , utána mehet fel az új rom ,, a Gapps mindig kell , de jó ellenőrizni nincs e újabb , a gapps közvetlen a rom után újraindítás nélkül ,  és kész ...  megmarad minden adat ....    amikor elindult vissza a recoverybe mehet fel a Thor kernel ...

Nem elérhető nababika

Re: Re: Re: Re: Galaxy Note - JB ROM
« Reply #930 Dátum: 2013, 02 16, 21:41:40 »
valamit nem jól állítasz be ... minden az igazi ....
Beállítások,  Hybrid properties  itt egyből jobbra simítasz ....
kapsz egy új képernyőt   kiválasztod  a tools lehetőséget azon belül expert mód = pipa be ..

Vissza az előző képernyőre interface  lehetőségen belül

Layout   =  Phablet ekkor tudod a navbart beállítani 0 %  ra ... mikor  beállítottad 0  ra akkor ugyanide klikkelsz és  most beállítod tabletra

Size  =  280 DPI

Nav bar  =   0  %    az előbb beállítottad csak a sorrend miatt írom így  ...

Lockscreen  320 DPI

Global Apps lehetőségen belül

sys apps Ui   =  Tablet   

User apps UI  =  Tablet 

SYS apps  size  =  320  DPI

User apps  size  =  320  DPI

Global color lehetőségnél színek a kedved szerint .... de  ha a színeket választod  akkor  egyenként lehetőségenként , óra színe  , gombok színe  stb akkor egyenként  tapizz jobb fent az apply fülre , akkor egyből látod  a változást  maradsz  ebben a  menüben nem kell mindig ide visszanavigálni ha  a szín nem tetszik .

jobb fent  a képernyő tetején klikk az apply  fülre  és készen vagy

Toolbars beállítasa 

split menü button ,  enable pie  =  pipa be

Trigger area  =  normal

Pie  style  =  mindegy  csak ne a Bare  legyen  nekem a slow  van  , itt a sebességet állítod milyen gyorsan jöjjön elő a  pite  ,  ha  a bare lehetőséget választod  akkor  egy  kicsi pite fog előjönni.

Pie  gravity =  majdnem mindegy  , ezzel tudod beállítani hol jelenjen meg ... szerintem a right jobb , vagy a left  bal a legjobb választás , de működik a Top fent , és  Bottom alső lehetőségnél is csak ott értelemszerűen jóval kisebb , a pite  pedig látványos  ezért jobb ha valamelyik oldalon van .

Center pie   = pipa  be

Pie  size  =  Gigantic  .... ezzel a  pite  méretét  állítod

Item gap   =   Small

Persistent menu button . Search button  =  pipa be ....

Nem lehet philz kernelt feltenni ehhez e romhoz ....

ezt tedd fel recoveryből ..... ez a legjobb most a cm10.1 hez   ez a  Thor kernel .... minden CM10.1 romhoz jó

Mindent leírtam , nekem minden így  van beállítva  minden működik , bárhova érek a képernyőn  nem jön elő a pite csak ,ha nekem jobb oldalra van állítva , ha a jobb oldalt lassan , nagyon a szélét  simítom .

A rom tökéletes .... lehet van olyan hiba  ami van  minden CM10.1 romnak  ,ezt nem tudom mi lehet nekem minden működik ,.... Beta 2 óta  ez van fent ... már az is  nagyon jó volt .
Koszonom. Mindent beallitottam ahogy leirtad. Tesztelem
Tapatalk 2-vel küldve az én GT-P5110-ről

Nem elérhető krexim

• Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: LG G3
  • PDA ROM: Gyári (Voda)
« Reply #931 Dátum: 2013, 02 18, 09:10:26 »
Sziasztok,
Feltettem a legutolsó, atikanj által linkelt ROM-ot.
A hybrid dolog nagyon tetszik (voltaképp emiatt tettem fel), ezen kívül sajnos más nem nagyon. Egyelőre úgy tűnik, nem gyorsabb, nem fogyaszt kevesebbet, nem stabilabb (sőt), mint a régi RocketRom, ami fenn volt.
Bizonyos dolgok nyilván utánajárást igényelnek, amire speciel most nincs túl sok időm, mint pl. a lockscreen gyűrűjén mintha először még különféle ikonok lettek volna, most már mindenütt lakat van és nem találom, hogy hol lehetne váltani. Azért érdekelne, mert az évek óta használt widget locker ez alatt a rom alatt nagyon furán működik.

A Pie dolog szerintem nemhogy nem awesome, hanem egyenesen totál felesleges, baromi nehézkes, és főleg emiatt szerintem teljesen értelmetlen. :) De ez lehet, hogy ez ízlés dolga. :)

Ez a ROM is akadozik jó pár helyen, amire én speciel nem vagyok annyira kényes, de mintha pont a sebesség lenne az egyik erénye. :)

Néha van olyan jelenség (eddig 2* fordult elő a rengeteg nyomogatás során), hogy se kép se hang, akármit nyomtam, aztán végtelennek tűnő idő (valóságban kb. 30 másodperc után) visszajött a homescreen. Nem indult újra vagy ilyesmi, csak valahol beragadt.

Aztán, számomra ha nem is nélkülözhetetlen, de azért viszonylag sokat használtam a Samsung S-pen appjait. Arról most szemlátomást le kell mondani.

Talán az lenne az ideális, ha kijönne egy új Samsung ROM hybrid funkciókkal. :)

Nem elérhető nababika

« Reply #932 Dátum: 2013, 02 18, 10:30:46 »
Helló. Valaki meg tudná mondani, hogy hol találok a paranoid 3-hoz (ami ugye 4.2.2) stk tool appot? A régiekkel nem megy. Próbáltam titaniummal visszarakni de nem jó. Fel sem lehet telepíteni.

Nem elérhető 206cc

• Navigáció / Navigation: Navigon 4.8.0
  • PDA: Samsung N7000
  • PDA ROM: XXLSZ Rocket Rom v.1.0
« Reply #933 Dátum: 2013, 02 18, 13:00:34 »
Kint van valami ÚJ NÉMET XXLSZ JB rom...talán már a végleges??!!! :ima: :ima:  inkább azt tegyétek fel! :ok: :ok:
206cc

Nem elérhető krexim

« Reply #934 Dátum: 2013, 02 18, 15:00:43 »
Kint van valami ÚJ NÉMET XXLSZ JB rom...talán már a végleges??!!! :ima: :ima:  inkább azt tegyétek fel! :ok: :ok:

Nade mér nincs ennek száma? :)

Nem elérhető atikanj

« Reply #935 Dátum: 2013, 02 18, 18:57:43 »
Sziasztok,
Feltettem a legutolsó, atikanj által linkelt ROM-ot.
A hybrid dolog nagyon tetszik (voltaképp emiatt tettem fel), ezen kívül sajnos más nem nagyon. Egyelőre úgy tűnik, nem gyorsabb, nem fogyaszt kevesebbet, nem stabilabb (sőt), mint a régi RocketRom, ami fenn volt.
Bizonyos dolgok nyilván utánajárást igényelnek, amire speciel most nincs túl sok időm, mint pl. a lockscreen gyűrűjén mintha először még különféle ikonok lettek volna, most már mindenütt lakat van és nem találom, hogy hol lehetne váltani. Azért érdekelne, mert az évek óta használt widget locker ez alatt a rom alatt nagyon furán működik.

A Pie dolog szerintem nemhogy nem awesome, hanem egyenesen totál felesleges, baromi nehézkes, és főleg emiatt szerintem teljesen értelmetlen. :) De ez lehet, hogy ez ízlés dolga. :)

Ez a ROM is akadozik jó pár helyen, amire én speciel nem vagyok annyira kényes, de mintha pont a sebesség lenne az egyik erénye. :)

Néha van olyan jelenség (eddig 2* fordult elő a rengeteg nyomogatás során), hogy se kép se hang, akármit nyomtam, aztán végtelennek tűnő idő (valóságban kb. 30 másodperc után) visszajött a homescreen. Nem indult újra vagy ilyesmi, csak valahol beragadt.

Aztán, számomra ha nem is nélkülözhetetlen, de azért viszonylag sokat használtam a Samsung S-pen appjait. Arról most szemlátomást le kell mondani.

Talán az lenne az ideális, ha kijönne egy új Samsung ROM hybrid funkciókkal. :)

hahó  teljesen jól működik minden .... sehol semmi akadozás

1669 ember töltötte le mostanáig , ha akadozna , instabil lenne , kizárt ennyi letöltés .
.... nálad valamiért nem működik rendesen , ezt TE látod , tapasztalod én viszont az ellenkezőjét ....
A romnak semmi baja ,leírtam korábban  a beállításokat , A pite  csak akkor jön elő ha akarom , de lehet használni az alap status bart is .... az utóbbi idők legjobban összerakott ,fejlesztett ,legjobban testre szabható Cyanogenmod Romja .

Nem elérhető atikanj

« Reply #936 Dátum: 2013, 02 18, 20:24:15 »

elvileg ez a hivatos JB rom ... ez rootolva is van

Nem elérhető atikanj

« Reply #937 Dátum: 2013, 02 18, 20:47:32 »

jönnek sorban

Nem elérhető atsosra

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy Note
  • PDA ROM: XXLSZ
« Reply #938 Dátum: 2013, 02 21, 08:16:50 »

jönnek sorban
+1, stabil rom korrekt fogyasztás.
inkább olvas.

Nem elérhető krexim

« Reply #939 Dátum: 2013, 02 21, 10:05:29 »
+1, stabil rom korrekt fogyasztás.

Melyiket nyomtad fel? A teljes vagy a small változatot? :)

Nem elérhető dabo

• PDA: Galaxy Note GT-N7000
  • PDA ROM: Sweet ROM V11.1 LTA 4.1.2
« Reply #940 Dátum: 2013, 02 21, 12:13:53 »

jönnek sorban

Mit javasolnál a végleges JB-re? Nekem a két link közül ez utóbbi szimpatikusabb (meg nem mondom miért):

Mivel nekem a N7000XXLSC JB ROm + PhilZ-cwm6-XXLSC-XJB-3.99-signed kernel van fent a Note-omon így a JB boot loader-t nem kell már telepítenem igaz?

A másik kérdésem, hogy PhilZ-cwm6-XXLSC-XJB-3.99-signed kernel-el simán telepíthetem az sd-re felmásolt .zip-et. Az írja, hogy Philz Kernel for XXLSC, szóval gyanítom ez megfelelő - csak a kérdés, hogy utána kell másik kernelt feltenni? Vagy marad ami volt? ( Gondolom marad. )

Lesz vajon Odin-os végleges stabil JB rom szerinted?

(Egyébként engem is érdekelne némi info, a small, vagy a full változatot illetően!)

Köszönöm!

Nem elérhető atikanj

« Reply #941 Dátum: 2013, 02 21, 19:02:43 »
Mit javasolnál a végleges JB-re? Nekem a két link közül ez utóbbi szimpatikusabb (meg nem mondom miért):

Mivel nekem a N7000XXLSC JB ROm + PhilZ-cwm6-XXLSC-XJB-3.99-signed kernel van fent a Note-omon így a JB boot loader-t nem kell már telepítenem igaz?

A másik kérdésem, hogy PhilZ-cwm6-XXLSC-XJB-3.99-signed kernel-el simán telepíthetem az sd-re felmásolt .zip-et. Az írja, hogy Philz Kernel for XXLSC, szóval gyanítom ez megfelelő - csak a kérdés, hogy utána kell másik kernelt feltenni? Vagy marad ami volt? ( Gondolom marad. )

Lesz vajon Odin-os végleges stabil JB rom szerinted?

(Egyébként engem is érdekelne némi info, a small, vagy a full változatot illetően!)

Köszönöm!
Szia..  a kernel ami van neked teljesen biztonságos  , bármit indíthatsz belőle .

Ajánlom figyelmedbe azt az oldalt . Itt van a gyári hivatalos JB rom Németországi kiadás .
egészen pontosan itt ...

Mennyire végleges vagy sem , az majd kiderül....

Adatlapod nézve rootolt rom van fent neked most. Mobilodin pro-t letöltöd , ha nincs még meg akkor megveszed .
installálod , letölt magának még pár fájlt indítás után ..... engedélyezed a superuser jogokat
Megkeresed az open file lehetőséget oda betallózod a Német romot amit előzőleg a külső sd-re tettél .Most másolok de az oldalon fotókkal megtalálod .
- You should be on Rooted ROM
- install mobile odin pro
- download desired ROM from above list, extract n keep files on a folder in memory card(Int/Ext)
- open Mobile odin pro - select open file - point to downloaded folder n select 'code' file (when single file downloaded then select that only)(see image)

- all field will popup autometically
- Keep everroot option enable (see image)

Wipe lehetőségeket bepipálod , szintén ami a fotókon van , ezután klikk a flash lehetőségre , ekkor felajánlja majd, hogy lecsekkolja , nem hibás e a fájl , a rom amit fel szeretnél tenni / Mikor lejön a rom a mellékelt linkről akkor addig tömöríted ki amíg egy  tar végű fájlt nem kapsz , de ha azt megnyitod pl a winrarral , és az megnyitja a tar végű  fájlt  akkor a fájl ép mehet fel a külső sd.re .... Tar végű  ,,,, nehogy  a winrarral kitömörítsd teljesen úgy tedd fel . Egyébként elrontani nem lehet ,a Mobilodin csak akkor Flashel ha  minden rendben van . / Ezután kikapcsol a telefon bejön a samsung szokásos  felirat ... szöszmötöl egy ideig ,,,, nyugalom , kis idő még  kijön végre  egy  kék robot  és  teszi a  dolgát ... utána  egy  zöld  ... még kis idő  újraindul  , innen a szokásos  minden ....
Végeredmény egy  rootolt  gyári Német  rom változtatások nélkül .
Szükséges  e a root vagy nem ,  kinek kinek szokása  szerint ,,, én  sok alkalmazást használok ami nem megy root nélkül . PL  Woodoo louder , titanium backup , stb stb ....
kell e cwm -ből telepíteni vagy sem ,,, kinek kinek szintén szokása szerint , de a legjobb aksi idő , és  még sok dolog amit  most nem részletezek , emiatt jól ez a kernel így cwm ,kernel , rootolt rom megvan .

Én felraktam a fenti romot ,  a korábban linkelteket is ....

Tetszik ez a rom is  de bootloadert ajánlott előtte felrakni CWM-ből és  csak utána flashelni a romot .

mindig elolvasom az XDA-t  voltak sokan akiknek gondjaik akadtak emiatt ilyen romokat csak ha nagyon kíváncsi vagyok akkor teszem fel ..... pedig erre a romra  MOD-ok is vannak.....

a végén ennél maradtam

most ez van fent aroma telepítővel megy fel recoveryből  custom install-t választottam , kihagytam azokat az alkalmazásokat amiket sosem használok , miután feltettem a romot elindult , utána mobilodinnal feltettem a Philz 4.35 kernelt . Ugyanúgy  kell használni mint  rom flashelésnél csak értelemszerűen a kernelhez tallóztam be a  fájlt  aztán klikk a flash lehetőségre .
most ez van fent .

Nem elérhető dabo

« Reply #942 Dátum: 2013, 02 21, 19:16:16 »
Szia..  a kernel ami van neked teljesen biztonságos  , bármit indíthatsz belőle .

Ajánlom figyelmedbe azt az oldalt . Itt van a gyári hivatalos JB rom Németországi kiadás .
egészen pontosan itt ...

Mennyire végleges vagy sem , az majd kiderül....

Adatlapod nézve rootolt rom van fent neked most. Mobilodin pro-t letöltöd , ha nincs még meg akkor megveszed .
installálod , letölt magának még pár fájlt indítás után ..... engedélyezed a superuser jogokat
Megkeresed az open file lehetőséget oda betallózod a Német romot amit előzőleg a külső sd-re tettél .Most másolok de az oldalon fotókkal megtalálod .
- You should be on Rooted ROM
- install mobile odin pro
- download desired ROM from above list, extract n keep files on a folder in memory card(Int/Ext)
- open Mobile odin pro - select open file - point to downloaded folder n select 'code' file (when single file downloaded then select that only)(see image)

- all field will popup autometically
- Keep everroot option enable (see image)

Wipe lehetőségeket bepipálod , szintén ami a fotókon van , ezután klikk a flash lehetőségre , ekkor felajánlja majd, hogy lecsekkolja , nem hibás e a fájl , a rom amit fel szeretnél tenni / Mikor lejön a rom a mellékelt linkről akkor addig tömöríted ki amíg egy  tar végű fájlt nem kapsz , de ha azt megnyitod pl a winrarral , és az megnyitja a tar végű  fájlt  akkor a fájl ép mehet fel a külső sd.re .... Tar végű  ,,,, nehogy  a winrarral kitömörítsd teljesen úgy tedd fel . Egyébként elrontani nem lehet ,a Mobilodin csak akkor Flashel ha  minden rendben van . / Ezután kikapcsol a telefon bejön a samsung szokásos  felirat ... szöszmötöl egy ideig ,,,, nyugalom , kis idő még  kijön végre  egy  kék robot  és  teszi a  dolgát ... utána  egy  zöld  ... még kis idő  újraindul  , innen a szokásos  minden ....
Végeredmény egy  rootolt  gyári Német  rom változtatások nélkül .
Szükséges  e a root vagy nem ,  kinek kinek szokása  szerint ,,, én  sok alkalmazást használok ami nem megy root nélkül . PL  Woodoo louder , titanium backup , stb stb ....
kell e cwm -ből telepíteni vagy sem ,,, kinek kinek szintén szokása szerint , de a legjobb aksi idő , és  még sok dolog amit  most nem részletezek , emiatt jól ez a kernel így cwm ,kernel , rootolt rom megvan .

Én felraktam a fenti romot ,  a korábban linkelteket is ....

Tetszik ez a rom is  de bootloadert ajánlott előtte felrakni CWM-ből és  csak utána flashelni a romot .

mindig elolvasom az XDA-t  voltak sokan akiknek gondjaik akadtak emiatt ilyen romokat csak ha nagyon kíváncsi vagyok akkor teszem fel ..... pedig erre a romra  MOD-ok is vannak.....

a végén ennél maradtam

most ez van fent aroma telepítővel megy fel recoveryből  custom install-t választottam , kihagytam azokat az alkalmazásokat amiket sosem használok , miután feltettem a romot elindult , utána mobilodinnal feltettem a Philz 4.35 kernelt . Ugyanúgy  kell használni mint  rom flashelésnél csak értelemszerűen a kernelhez tallóztam be a  fájlt  aztán klikk a flash lehetőségre .
most ez van fent .

Kösz!  :ok:

Nem elérhető atikanj

« Reply #943 Dátum: 2013, 02 21, 21:12:48 »
Alig találtam meg , tudtam,hogy megjelent .

Legújabb philz kernel  V4.63  az XXLSZ romokhoz bármelyikhez közülük...

tar kiterjesztésű ,, mobilodinnal kell felrakni

zip kiterjesztésű recoveryből kell telepíteni

természetesen van bármelyik JB romhoz is a V4.63 kernel

Nem elérhető dabo

« Reply #944 Dátum: 2013, 02 22, 09:50:41 »
Alig találtam meg , tudtam,hogy megjelent .

Legújabb philz kernel  V4.63  az XXLSZ romokhoz bármelyikhez közülük...

tar kiterjesztésű ,, mobilodinnal kell felrakni

zip kiterjesztésű recoveryből kell telepíteni

természetesen van bármelyik JB romhoz is a V4.63 kernel

Ez klassz! Ha rászánom magam, akkor inkább az alábbiakat teszem majd fel.
Egyszerűbbnek tűnik recovery-ből a rom meg utána ez az új kernel is:
(fel kell tenni flash után a bootloadert, vagy akinek már JB rom van fent eleve annak nem muszáj vajon? Gondolom ICS rom esetén szükséges ez nemde? Persze ártani nem árt gondolom...)

Ezzel inkább nem foglalkozom:

Egyébként kipróbáltam azt az xperias romot is, amit nem is olyan rég (még a pie előtt) ajánlottál.
Nem volt rossz, de nekem annyira nem jött be. Annál is inkább, mert bár kerestem, de MS Exchange szerver kapcsolatot élből nem találtam benne. Bár lehet, hogy csak én voltam vaksi.
Azt hiszem nekem a gyári, vagy ahhoz nagyon közelálló romok jönnek be igazán. A custom nem annyira...
Van ilyen...

Nem elérhető szimat

• DOUBLE CLUB
  • PDA: galaxy note
« Reply #945 Dátum: 2013, 02 23, 08:16:38 »
feltettem a legujabb xxlsz-t. kockáztattam egyből rátoltam icsre. eddig minden rendben van, beállitasaim, programjaim is megmaradtak, kernelcserével root is lett. Eddig nagyon jól muzsikál.

Nem elérhető atikanj

« Reply #946 Dátum: 2013, 02 23, 10:20:02 »
feltettem a legujabb xxlsz-t. kockáztattam egyből rátoltam icsre. eddig minden rendben van, beállitasaim, programjaim is megmaradtak, kernelcserével root is lett. Eddig nagyon jól muzsikál.

:D  :ok:  ;)

Nem elérhető gyurzso

• Navigáció / Navigation: igo primo2
  • PDA: sansung galaxy s3
  • PDA ROM: imperium v 13.3 rom és siyah kernel 1.9.1
« Reply #947 Dátum: 2013, 02 23, 14:32:32 »
sziasztok nagyon nagy segitség kellene.Nekem s2 -em van de a páromat megleptem egy note n7000 tipusú samsungal.A képernyőfotót mellékelem ami alapján ha lenne valamelyik fórumtárs olyan kedves hogy belinkelné elmagyarázná hogy tudom rootolni?az s2 -t könnyeb volt ezzel nem boldogulok.előre is köszönöm én és a párom is! :ok: ;)

Nem elérhető atikanj

« Reply #948 Dátum: 2013, 02 23, 15:45:25 »
sziasztok nagyon nagy segitség kellene.Nekem s2 -em van de a páromat megleptem egy note n7000 tipusú samsungal.A képernyőfotót mellékelem ami alapján ha lenne valamelyik fórumtárs olyan kedves hogy belinkelné elmagyarázná hogy tudom rootolni?az s2 -t könnyeb volt ezzel nem boldogulok.előre is köszönöm én és a párom is! :ok: ;)

szia

Párodnak tökéletesen megfelel ez a rom .

Ez egy xxlsc JB rom , újabb jobb mint amit most használ . Eleve rootolva van semmit sem kell vele csinálni.

PC Odinnal kell felrakni ami mellékelve van a fájlban ..

A letöltött fájlt CSAK addig tömöríted ki , amíg egy tar  vagy Md5 végű fájlt nem kapsz .

PC Odin megnyitása után a PDA hoz kell betallózni .

Mondanám , hogy cserélj egy kernelt is  hozzá de a korábbi hozzászólásaimban , megtalálod részletesen  a kernel elérhetőségét és felrakását is ,,, de ha kernelt nem cserélsz az  sem baj .

Így a legegyszerűbb .

Lehet a legújabb gyári romot is feltenni , de előbb nézzétek meg ezt , ebből könnyű feltenni rootolva  a legújabb gyári romot XXLSZ

Ha felrakod mikor elindul megkeresed az alkalmazások közt a SU    vagy Supersu lehetőséget megnyitod , ha javasolja ,hogy frissítsd a binárisokat akkor leokézod . Ez nagyon fontos ... ki ne hagyd

Nem elérhető gyurzso

• Navigáció / Navigation: igo primo2
  • PDA: sansung galaxy s3
  • PDA ROM: imperium v 13.3 rom és siyah kernel 1.9.1
« Reply #949 Dátum: 2013, 02 23, 15:57:22 »

szia

Párodnak tökéletesen megfelel ez a rom .

Ez egy xxlsc JB rom , újabb jobb mint amit most használ . Eleve rootolva van semmit sem kell vele csinálni.

PC Odinnal kell felrakni ami mellékelve van a fájlban ..

A letöltött fájlt CSAK addig tömöríted ki , amíg egy tar  vagy Md5 végű fájlt nem kapsz .

PC Odin megnyitása után a PDA hoz kell betallózni .

Mondanám , hogy cserélj egy kernelt is  hozzá de a korábbi hozzászólásaimban , megtalálod részletesen  a kernel elérhetőségét és felrakását is ,,, de ha kernelt nem cserélsz az  sem baj .

Így a legegyszerűbb .

Lehet a legújabb gyári romot is feltenni , de előbb nézzétek meg ezt , ebből könnyű feltenni rootolva  a legújabb gyári romot XXLSZ

Ha felrakod mikor elindul megkeresed az alkalmazások közt a SU    vagy Supersu lehetőséget megnyitod , ha javasolja ,hogy frissítsd a binárisokat akkor leokézod . Ez nagyon fontos ... ki ne hagyd
AKKOR NEM KELL VÉGIGCSINÁLNI SEMMI FÉLE ROOTOLÁSI PROCEDÚRÁT EZ FELMEGY ODINBÓL ÉS MÁR ROOTOLVA IS VAN?HA VISSZA AKAROM ÁLLITANI AKKOR LINKELSZ NEKEM EGY ILYEN GYÁRI ROMOT AMI MOST RAJTA VAN?EFS MENTÉST MAJD A NIRALITY VEL MEGCSINÁLOM  NEKI!mÉG ANNYIT SZERETNÉK KÉRDEZNI HOGY EBBEN UGYANÚGY BENNE VANNAK A GYÁRI ALKALMAZÁSOK MINT A MOSTANIBAN?mERT LETEKERI A FEJEMET HA NEM?muszáj MEGCSINÁLNOM NEKI MOST KAPTA TŐLEM A TELÓT MERT MÁR 4 HÓNAPOS KISLÁNYUNKAL BEGOLYÓZOTT ITTHON A NÉGY FAL KÖZÖTT.NAGYON KÖSZÖNÖM A SEGITSÉGET NEKED.éS BOCS A KIS OFFÉERT.