szia
nem lehet beállítani ahogyan szeretnéd. elcsúszva sincsen ..... más a felbontás 800x 1280 amikor képernyőzáron van , más 1280x800 a főképernyő emiatt a csúszás ..... de
ha olyan hátteret használsz aminek a felső részén semmi sincsen , pontosabban ábra vagy ikon akkor semmi gond sincsen ....
ha a V6 van neked annak a lezártképernyőjén a soklufis kisgyerek van .... a főképernyőn egy napsütötte égbolt abbban semmi eltolódás nincsen ....
vagy
egy launcherrel elrejted a statusbart és más meg is van oldva ..... bár a lezárt képernyőnél abban is látszik .....
nekem a status bar megszokott fekete színtől jobban tetszik így ......
próbáld ki a turbót nyugodtan .....
ez a rom tényleg szuper aksiidőt produkál ...
ettől függetlenül szemezek ezzel a mostanában készített rommal
You are not allowed to view links.
Register or Login
nagyon dicsérik , tele van s 4 es alkalmazásokkal , pl üzenetküldő , legjobb aksiidő a használók szerint ....
már letöltöttem de nagyon belaktam a sweet romot ..... lehet nandroidmentést csinálok és kipróbálom a Live Note 2 romot
ha valakinek megtetszik a tapasztalatát leírhatná ide
Felkeltette az érdeklődésemet ez a rom.
Most nekem ThaiDai.XXLSZ-Deodexed ROM van fent + a PhilZ-cwm6-XXLSZ-OXA-4.87.6-signed kernel.
Nem vagyok vele annyira elégedett, mert az üzemidő nem annyira erős - bár használom az eszközt szó se róla.
Viszont néha beáll, vár, teker. Nem vészes (szóval nem percekig áll és vár adott esetben), de jobban szeretném ha gördülékenyebb lenne (és tovább bírná szuflával).
A Live Note 2 by @evanbigfan + a fix for live note 2_galaxy s4 translator @evanbigfan patch + a PhilZ-cwm6-XXLSZ-OXA-4.88.2-signed kernel mehet erre az én romora csak úgy simán a cwm-ből? Csak azért kérdem, mert
nem vagyok tisztában az alábbiakkal:
Ilyenkor ez a rom (vagy bármelyik, amit cwm-ből teszek fel), amit feltennék teljesen felülírja, lecseréli a már meglévőt igaz? Nem arról van szó, hogy foltozza, patch-eli, vagy lecseréli a már meglévő romban lévő modulokat igaz?
Tehát olyan mintha adott esetben odin-nal tennék fel egy rom-ot? Mert ott azt gondolom az történik, hogy teljesen gyalul, és az újat feltölti. CWM-ből telepítés esetén is ez történik, jól tévedek ugye?