2024, 11 25, 21:34:54
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: SGS III - Gyári romok  (Megtekintve 428625 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető zlatan

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO Primo
  • PDA: iPhone 7, iPad 2017
  • PDA ROM: Legújabb IOS :)
Re: SGS III - Gyári romok
« Reply #3400 Dátum: 2013, 07 14, 20:03:49 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Másfél nap alatt 3000 alarms-ot okozott a com.google.android.gms  :shock:
Mi a nyavalya lehet ez?
Google keretrendszeres ikonja van a Better Battery-ben.
Most boeffla kernelt használok,de lassan eljutok oda,hogy visszateszem a gyárit.
Csak a zene egyedül ami visszatart.

Egyértelműen az új maps óta van ez.
Azóta egyszerűen nem lehet bekapcsolni a google helymeghatározást,mert folyamatosan ébren tartja a telefont.
Korábbi verziónál ez nem állt fent,mert Greenify-vel hibernálva volt a maps.
Most ez sem segít.
Hülyékkel nem érdemes vitatkozni. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal.

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #3401 Dátum: 2013, 07 14, 20:20:45 »
Egyértelműen az új maps óta van ez.
Azóta egyszerűen nem lehet bekapcsolni a google helymeghatározást,mert folyamatosan ébren tartja a telefont.
Korábbi verziónál ez nem állt fent,mert Greenify-vel hibernálva volt a maps.
Most ez sem segít.

Én kényszerítette leállítással le szoktam maps-ot állítani és akkor nem is megy fel ha csak nem indítok olyan programot ami nem aktiválná. Ez eddig nekem mindíg bejött.

Nem elérhető zlatan

« Reply #3402 Dátum: 2013, 07 14, 20:54:39 »
Én kényszerítette leállítással le szoktam maps-ot állítani és akkor nem is megy fel ha csak nem indítok olyan programot ami nem aktiválná. Ez eddig nekem mindíg bejött.

De ez az,hogy az új maps nem is fut a háttérben már. :shock:
Egyébként a Greenify pont ezt csinálta a korábbi verzióknál.
Hülyékkel nem érdemes vitatkozni. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal.

Nem elérhető hzoli4

• PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #3403 Dátum: 2013, 07 14, 21:15:08 »
De ez az,hogy az új maps nem is fut a háttérben már. :shock:
Egyébként a Greenify pont ezt csinálta a korábbi verzióknál.

Ó dehogy nem nekem ahányszor csinálok 1 szinkronizálást feszt elindítja magát. Úgy kell lelőnöm és sima leállítás nem nagyon szokta meghatni csak a kényszerített leállítás.

Nem elérhető mikkamakka-old

• PDA: Note
  • PDA ROM: 4.3 bougmk3
« Reply #3404 Dátum: 2013, 07 14, 21:29:41 »
nem sajna a samu baxik optimalizálni a rendszert >:( 1 sokkal gyengébb sony 2 magos is sokkal szebben gördülékenyebben fut ök forditanak rá idöt,a samu csak több mag nagyobb proci erre hajt mert igy veszik a gépeit ez kell a bárgyu népnek,ha csak 1 fél évet arra szánnának a nagyokosok,hogy optimalizálnák rendesen nem itt tartanánk,gs4 is lazán laggol stb,pedig azt már telepakolták magokkal meg épp röccenés nélkül kéne már futnia,de nem vicces mikor veszik már észre ott is,hogy nem több mag,meg erösebb proci a kulcs,hanem a rendszeroptimalizálás a kulcs, a gs 2 esnek a paramétereivel is még 1 bivaly erös gépnek kéne lennie de hát ki kell jönni minden évben valamivel,azzal meg ,hogy rendszert optimalizáltunk nem lehet,mert a nagy számok csábitanak,nézd meg a sokkal gyengébb iphosokat,ott nem akad laggol semmi,mert az normálisan van optimalizálva, a samu meg k...pja be, :D

Ez csodás :D
Igen, ez a baj. Egy tömegesen aláírt mail biztos jót tenne a samunak, mert már vagy 50 droidos gépet kiadtak, csak a támogatás kezd lesüllyedni az LG régi szintjére.
Azt mondják, több javitás jött ki az elmúlt félévben LG telefonokra, mint samuéknál.
Ez a tárcsázó, telkönyv, galéria, multitasking szánalmas működése,.... és az S4 is ezekkel, ill. hasonló gondokkal küzd.
Viva w8 :hmm:

Nem elérhető zlatan

Re: Re: SGS III - Gyári romok
« Reply #3405 Dátum: 2013, 07 14, 22:33:43 »
Ó dehogy nem nekem ahányszor csinálok 1 szinkronizálást feszt elindítja magát. Úgy kell lelőnöm és sima leállítás nem nagyon szokta meghatni csak a kényszerített leállítás.

Neked megjelenik a futó alkalmazásoknál?
Nekem mondjuk amúgy is kilövi a greenify.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről

Nem elérhető hzoli4

« Reply #3406 Dátum: 2013, 07 15, 09:49:11 »
Neked megjelenik a futó alkalmazásoknál?
Nekem mondjuk amúgy is kilövi a greenify.

Meg szokott általában 1 de van, hogy 2 icon is megjelenik hozzá. De ezt nem figyeltem eddig mitől függ. Mert mint a 2 hozzá tartozó szolgáltatás.

Nem elérhető zlatan

« Reply #3407 Dátum: 2013, 07 15, 11:06:39 »
Meg szokott általában 1 de van, hogy 2 icon is megjelenik hozzá. De ezt nem figyeltem eddig mitől függ. Mert mint a 2 hozzá tartozó szolgáltatás.

Ez érdekes,mert az új maps nálam nem jelenik meg.Akkor szerintem nálad még nem a 7-es verzió van.

Bár láthatóan senkit nem zavar,de azért leírom,hogy mit találtam a com.google.android.gms rengeteg ébresztgetéséről.
Nem az új maps a ludas,hanem a google szolgáltatások.
Eltávolítottam a frissítéseket és azonnal meg is szűntek az ébresztések.
Csak,hát ez sem megoldás,mert egy csomó apphoz kell már a legújabb verzió.
egyelőre XDA-n is csak mindenki találgat,hogy mi lehet a megoldás.

Nem elérhető hzoli4

« Reply #3408 Dátum: 2013, 07 15, 11:33:57 »
Ez érdekes,mert az új maps nálam nem jelenik meg.Akkor szerintem nálad még nem a 7-es verzió van.

Bár láthatóan senkit nem zavar,de azért leírom,hogy mit találtam a com.google.android.gms rengeteg ébresztgetéséről.
Nem az új maps a ludas,hanem a google szolgáltatások.
Eltávolítottam a frissítéseket és azonnal meg is szűntek az ébresztések.
Csak,hát ez sem megoldás,mert egy csomó apphoz kell már a legújabb verzió.
egyelőre XDA-n is csak mindenki találgat,hogy mi lehet a megoldás.

De ha meglesed , nem csak a futó alkalmazásoknál írja , hogy fut. Ha belemégy az összesbe ott írja , hogí fut, hiába iktatod ki a futó alkalmazások között.Legalább is nálam benne szokott néha maradni mint futó alkalmazás.

Nem elérhető hzoli4

« Reply #3409 Dátum: 2013, 07 15, 12:18:01 »
De ha meglesed , nem csak a futó alkalmazásoknál írja , hogy fut. Ha belemégy az összesbe ott írja , hogí fut, hiába iktatod ki a futó alkalmazások között.Legalább is nálam benne szokott néha maradni mint futó alkalmazás.

Amúgy a 6.14.4 van még. Újabbat még nem jelzett nálam.

Nem elérhető zlatan

« Reply #3410 Dátum: 2013, 07 15, 12:19:15 »
Amúgy a 6.14.4 van még. Újabbat még nem jelzett nálam.

Így van.7.01-nél ez eltűnik.

Nem elérhető hzoli4

« Reply #3411 Dátum: 2013, 07 15, 12:46:52 »
Így van.7.01-nél ez eltűnik.
playen míért nincs még fent a 7? Vagy a 4.2.2-höz van a 7?

Nem elérhető wh1zZ

• PDA: Nexus 4
  • PDA ROM: 4.3
« Reply #3412 Dátum: 2013, 07 15, 17:05:26 »
Ez így korrekt...

Nem elérhető zlatan

Re: Re: Re: SGS III - Gyári romok
« Reply #3413 Dátum: 2013, 07 15, 19:04:41 »
playen míért nincs még fent a 7? Vagy a 4.2.2-höz van a 7?

Nekem onnan frissített.

Nem elérhető hzoli4

Re: Re: Re: SGS III - Gyári romok
« Reply #3414 Dátum: 2013, 07 15, 22:50:46 »
Nekem onnan frissített.

Érdekes.

Nem elérhető hzoli4

« Reply #3415 Dátum: 2013, 07 15, 23:30:53 »
Ez így korrekt...

Ez mókás most a 4.3 meg az s4 eladások miatt csúszik frissítés utána majd 5.0 frissítés miatt. De az a röhely sokkal gyengébb samsung telók megkapták már 4.2.2 és s3-ra nem képesek összehozni.

Nem elérhető Zsoltinho17

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung Galaxy A5 2016
  • PDA ROM: 6.0.1
« Reply #3416 Dátum: 2013, 07 15, 23:59:20 »
szerintem is vicc az egész.senki ne várja a 4.2.2 est mert ebben a hónapban sem fogja megkapni sőt én már kételkedek hogy megkapja e mert ahogy cikkeztek az android 5.0-ról az SGS3 rajta van a listáján szerintem mi felejtsük el a 5.0-ás androidot mert biztos kitalálnak rá valamit hogy miért nem lehet frissíteni mint anno tette az SGS1-el!ha a 4.2.2 est ilyen lassan adja ki rá akkor a cikkek alapján az 5.0-át mikorra kapja meg?

Nem elérhető hzoli4

« Reply #3417 Dátum: 2013, 07 16, 00:57:14 »
szerintem is vicc az egész.senki ne várja a 4.2.2 est mert ebben a hónapban sem fogja megkapni sőt én már kételkedek hogy megkapja e mert ahogy cikkeztek az android 5.0-ról az SGS3 rajta van a listáján szerintem mi felejtsük el a 5.0-ás androidot mert biztos kitalálnak rá valamit hogy miért nem lehet frissíteni mint anno tette az SGS1-el!ha a 4.2.2 est ilyen lassan adja ki rá akkor a cikkek alapján az 5.0-át mikorra kapja meg?

Talán majd ha kijön S8 :) Mert mire kijön 5.0 addig bejelentik s5-öt és akkor meg azé nem :)

Nem elérhető wh1zZ

• PDA: Nexus 4
  • PDA ROM: 4.3
« Reply #3418 Dátum: 2013, 07 16, 10:42:48 »

Nem vicc hanem szánalmas kb ez olyan mintha 3emberrel dolgoznának
szerintem egy ekkora volumenű cég nem igen engedhetné meg magának ezeket
a késéseket mellé beszéléseket és kifogásokat.Bár nem tudom mennyire valósak ezek a cikkek
Mert tegnap ezt tweetelték amiből ugye sokan arra következtettek h lesz valami újabb rom.
Őszintén szolva mondjuk engem már kezd nem érdekelni ha lesz official az sem lesz tökéletes
de merem állítani h a következő telefonom nem samsung lesz hanem valami nexus cucc.

Android 4.2 = October 2012, July 2013 - 50M+ Customers waiting for Android 4.2.#GalaxyNoteII #GalaxySIII @SamsungMobile

Nem elérhető Zsoltinho17

• PFC Fan
« Reply #3419 Dátum: 2013, 07 16, 12:36:07 »
valahol olvastam hogy az s4 touchwiz miatt késik a 4.2.2 mert még dolgoznak azon hogy áttegyék az s3ra.Szánalmas kifogások!meg eleve a tech2.hu oldalán az volt hogy az s3 a 4.2.2 nem de az 5.0-ás androidot megkapja.szó se volt 4.2.2ről igen ám de sokan a google konferencián várták az új androidot amit nem mutattak be helyette kiadtak egy 4.3 mat ami tök feleslegesnek tartok mert úgyse hozott nagy változásokat.Hamár úgyis késik az új android akkor nekiállnak és elkészítik a 4.2őt.tehát eleve a samsung kihagyta volna a 4.2-es frissítést és key lime pie frissítést kapott volna!

Nem elérhető zlatan

« Reply #3420 Dátum: 2013, 07 16, 13:01:17 »
Azt hittem megszabadulok az ezekhez hasonló siránkozásoktól,mikor s2-ről s3-ra váltottam. >:(
De már látom,hogy a helyzet itt is változatlan.
Áruljátok már el,hogy melyik telefonokon van 4.2.2 jelenleg.
Nexus és a pár hónapos mobilokon kívül persze.
Lehet szidni a Samut,de a többi gyártót még mindig kenterbe veri a frissítésekkel.
Akinek meg ez sem elég,annak Nexus telefonokat kell venni.

Nem elérhető Zsoltinho17

• PFC Fan
« Reply #3421 Dátum: 2013, 07 16, 14:56:50 »
Mert te aztàn hu de okos vagy zlatan!te is sirànkoznàl ha kiderülne a telefonod nem lenne kèpes futtatni a legujjabb romot amit eleve tudna is csak ilyen meg olyan kifogàsokra hivatkozva nem csinàlnànak meg.dehogy veri kenterbe.normàlis telefont nem tudnak ki adni miröl beszèlsz.nekem egy galaxy s3 meg egy apple iphone 4 es telòm van ès jò ideje nem hasznàlom az sgs3 mat mert nem röccenö mentes.szaggat laggol.söt sokszor van hogy töltès problèmàs.2szer lett alaplap cserèlve mit èrtem el vele semmit.ùgyanùgy fen àll a problema.na akkor most mi a helyzet?

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #3422 Dátum: 2013, 07 16, 14:59:47 »
Azt hittem megszabadulok az ezekhez hasonló siránkozásoktól,mikor s2-ről s3-ra váltottam. >:(
De már látom,hogy a helyzet itt is változatlan.
Áruljátok már el,hogy melyik telefonokon van 4.2.2 jelenleg.
Nexus és a pár hónapos mobilokon kívül persze.
Lehet szidni a Samut,de a többi gyártót még mindig kenterbe veri a frissítésekkel.
Akinek meg ez sem elég,annak Nexus telefonokat kell venni.
nálam s3 -on,és teljes megelégedéssel használom,jobb ez a leak is  sokkal a 4,1,2 nél :D

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #3423 Dátum: 2013, 07 16, 15:57:59 »
Mert te aztàn hu de okos vagy zlatan!te is sirànkoznàl ha kiderülne a telefonod nem lenne kèpes futtatni a legujjabb romot amit eleve tudna is csak ilyen meg olyan kifogàsokra hivatkozva nem csinàlnànak meg.dehogy veri kenterbe.normàlis telefont nem tudnak ki adni miröl beszèlsz.nekem egy galaxy s3 meg egy apple iphone 4 es telòm van ès jò ideje nem hasznàlom az sgs3 mat mert nem röccenö mentes.szaggat laggol.söt sokszor van hogy töltès problèmàs.2szer lett alaplap cserèlve mit èrtem el vele semmit.ùgyanùgy fen àll a problema.na akkor most mi a helyzet?

Bár nem nekem szólt, de nem bírom ki.
1.  :hejes: :hejes: :hejes: :hejes: :hejes: :hejes: :hejes: :hejes:
2. Mondd már el légyszi, mi az a nagy fícsör, ami nélkül nem lehet élni 4.1.2-n?
3. Ha ezzel megvagy, kérlek fáradj vissza az ájfon topikba és örvendezzetek vala a telefon nagyszerűségén.

"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3 LTE
  • PDA ROM: N9005XXUGBNL8 Android 5.0
« Reply #3424 Dátum: 2013, 07 16, 16:28:19 »
Szerény meglátásom szerint 4.2.2 hülyesèg.Egyrészt a főzött romokban illetve a leak-ben ott a s4 TW....most akkor mi a  lóhere is van samsung???!!!! Más részt viszont amint elnéztem senki nem gondolt a memóra zabálásra.Nekem a leak és a főzött is meg evett 600 megát úgy hogy nem ment semmi....tényleg semmi....Marad 200 mega jobb esetben hogy használd a telót....Marha kevés.4.1.2-vel legaläbb 460 mega ha nem fut semmi...
Olvasgattam visszafelé láttam ki hogy áll a kérdéshez de Dippler szerint ebben a hónapban LEHET valami megmoccanás egy official 4.2.2 felé.Én ät gondolom hogy frissítsem-e...Én is vártam de ez a RAM dolog elveszi a kedvem tőle
Tapatalk 4 Bétával küldve GT-I9300-ről
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login