Ma a Médiában nézelődtem egy szabad fél órában, kiállított S3, S4, Xperia Z, Alcatel stb. A legnagyobb bánatomra a Sony gépe is, de akár az Alcatel jó ég tudja mije is gördülékenyebbnek tűnt mint az S3. Holott tudjuk, hogy ez egy baromi drága, minőségi jó telefon. Akkor most hogy is van ez? Custom romos S2 után marha jó az EMC gyári az S3-on, nem is tudom akarok-e főzöttet.
Nem tudom, csak nekem tűnik ez ilyennek?
nem sajna a samu baxik optimalizálni a rendszert
1 sokkal gyengébb sony 2 magos is sokkal szebben gördülékenyebben fut ök forditanak rá idöt,a samu csak több mag nagyobb proci erre hajt mert igy veszik a gépeit ez kell a bárgyu népnek,ha csak 1 fél évet arra szánnának a nagyokosok,hogy optimalizálnák rendesen nem itt tartanánk,gs4 is lazán laggol stb,pedig azt már telepakolták magokkal meg épp röccenés nélkül kéne már futnia,de nem vicces mikor veszik már észre ott is,hogy nem több mag,meg erösebb proci a kulcs,hanem a rendszeroptimalizálás a kulcs, a gs 2 esnek a paramétereivel is még 1 bivaly erös gépnek kéne lennie de hát ki kell jönni minden évben valamivel,azzal meg ,hogy rendszert optimalizáltunk nem lehet,mert a nagy számok csábitanak,nézd meg a sokkal gyengébb iphosokat,ott nem akad laggol semmi,mert az normálisan van optimalizálva, a samu meg k...pja be,