2024, 11 25, 21:35:19
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: SGS III - Gyári romok  (Megtekintve 428626 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Samsung note 10 +
Re: SGS III - Gyári romok
« Reply #3425 Dátum: 2013, 07 16, 16:38:41 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Szerény meglátásom szerint 4.2.2 hülyesèg.Egyrészt a főzött romokban illetve a leak-ben ott a s4 TW....most akkor mi a  lóhere is van samsung???!!!! Más részt viszont amint elnéztem senki nem gondolt a memóra zabálásra.Nekem a leak és a főzött is meg evett 600 megát úgy hogy nem ment semmi....tényleg semmi....Marad 200 mega jobb esetben hogy használd a telót....Marha kevés.4.1.2-vel legaläbb 460 mega ha nem fut semmi...
Olvasgattam visszafelé láttam ki hogy áll a kérdéshez de Dippler szerint ebben a hónapban LEHET valami megmoccanás egy official 4.2.2 felé.Én ät gondolom hogy frissítsem-e...Én is vártam de ez a RAM dolog elveszi a kedvem tőle
Tapatalk 4 Bétával küldve GT-I9300-ről

mostani 4.2.2 rom om ram ja,de amugy nem kell ezt kuksizni,nálam kevesebb akadás és lag van mint 4,1,2 ön volt,meg nekem jobban is tetszik,zenewidget lock on sokkal kényelmesebb,meg sok ilyen kis fricsör,szoval én nem térek vissza 4,1,2 re mert ezt már megszoktam és hiányoznának.aksi idöm is jobb.

Nem elérhető wh1zZ

• PDA: Nexus 4
  • PDA ROM: 4.3
« Reply #3426 Dátum: 2013, 07 16, 17:12:06 »
Azt hittem megszabadulok az ezekhez hasonló siránkozásoktól,mikor s2-ről s3-ra váltottam. >:(
De már látom,hogy a helyzet itt is változatlan.
Áruljátok már el,hogy melyik telefonokon van 4.2.2 jelenleg.
Nexus és a pár hónapos mobilokon kívül persze.
Lehet szidni a Samut,de a többi gyártót még mindig kenterbe veri a frissítésekkel.
Akinek meg ez sem elég,annak Nexus telefonokat kell venni.

Figyelj én személy szerint nem azért siránkozok mer nincs még 4.2.2 meg az egetverő samsung hülyeségek miatt a nagy smart funkciókkal hanem csak szimplán azért mer minek igérgetik a frissitéseket ha úgyse jön meg úgyis késik, és csak a kifogások jönnek mert ezek azok...meg nyomják itt a leak romokat jön egy leak egyből mindenki bele esik abba a hibába hogy a következő majd official lesz aztán...bukó megint jön a leak utána jön a jól bevált DELAY szócska amit előszeretettel használnak.Nekem személy szerint ez cseszi a csőröm, nem az hogy nincs smart pause-om meg a többi *******.És másokat is ezzel  fordítanak maguk ellen mert delay delay delay 1 hónap 2 hónap 3 hónap aztán majd mire S4-en 5.0 lesz addigra talán S3-ra feltolják a 4.2.2  és ezért szidják a samsungot akik szidják és elég sokan vannak.De teljesen jogos a hsz-ed akinek nem tetszik vegyen Nexus-t hát én nem sokára ezt fogom tenni ;)

The Captain

• Vendég
« Reply #3427 Dátum: 2013, 07 16, 17:26:54 »
Mert te aztàn hu de okos vagy zlatan!te is sirànkoznàl ha kiderülne a telefonod nem lenne kèpes futtatni a legujjabb romot amit eleve tudna is csak ilyen meg olyan kifogàsokra hivatkozva nem csinàlnànak meg.dehogy veri kenterbe.normàlis telefont nem tudnak ki adni miröl beszèlsz.nekem egy galaxy s3 meg egy apple iphone 4 es telòm van ès jò ideje nem hasznàlom az sgs3 mat mert nem röccenö mentes.szaggat laggol.söt sokszor van hogy töltès problèmàs.2szer lett alaplap cserèlve mit èrtem el vele semmit.ùgyanùgy fen àll a problema.na akkor most mi a helyzet?
Én meg téged nem értelek......érdekes módon, még nem akadt egyszer sem meg a SGS3-asom, miért is? Gyári rom van rajta, nem akármilyen, akárhonnan összetákolt, nem hivatalos valami. Sokadik fajta és típusú vasam van, mindig gyári rommal, tökéletesen fut...ennyi!

Nem elérhető k2968

• Navigáció / Navigation: Wayteq 950HD
  • PDA: i9300 p3100
  • PDA ROM: tomasek4.4 v4-5-.....
« Reply #3428 Dátum: 2013, 07 16, 19:30:45 »
Azt hittem megszabadulok az ezekhez hasonló siránkozásoktól,mikor s2-ről s3-ra váltottam. >:(
De már látom,hogy a helyzet itt is változatlan.
Áruljátok már el,hogy melyik telefonokon van 4.2.2 jelenleg.
Nexus és a pár hónapos mobilokon kívül persze.
Lehet szidni a Samut,de a többi gyártót még mindig kenterbe veri a frissítésekkel.
Akinek meg ez sem elég,annak Nexus telefonokat kell venni.

Nálad a pont.Azt írtad amit én is gondolok az egészről.

Nem elérhető Lenny

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Nexus 5
  • PDA ROM: Gyári stock
« Reply #3429 Dátum: 2013, 07 16, 20:00:27 »
Néha én sem értem mi ez a nagy frissítés mánia.
A jelenlegi 4.1.2-vel mi a baj? Nem működik rendesen?
Ha valaki ennyire függ a frissítésektől, akkor cserélje le nexus-ra.
Igazából engem is néha elkap a ROM-olás aztán a végén mindig visszateszem backup-ból... :)
De rájöttem ez már az én hülyeségem... remélem kinövöm... :D

Nem elérhető zlatan

• Navigáció / Navigation: IGO Primo
  • PDA: iPhone 7, iPad 2017
  • PDA ROM: Legújabb IOS :)
« Reply #3430 Dátum: 2013, 07 16, 20:42:42 »
Mert te aztàn hu de okos vagy zlatan!te is sirànkoznàl ha kiderülne a telefonod nem lenne kèpes futtatni a legujjabb romot amit eleve tudna is csak ilyen meg olyan kifogàsokra hivatkozva nem csinàlnànak meg.dehogy veri kenterbe.normàlis telefont nem tudnak ki adni miröl beszèlsz.nekem egy galaxy s3 meg egy apple iphone 4 es telòm van ès jò ideje nem hasznàlom az sgs3 mat mert nem röccenö mentes.szaggat laggol.söt sokszor van hogy töltès problèmàs.2szer lett alaplap cserèlve mit èrtem el vele semmit.ùgyanùgy fen àll a problema.na akkor most mi a helyzet?

Először tanulj meg magyarul írni,aztán állj neki okoskodni.
Ez a stílus a mobilarénán jön be,itt nem.
Egyébként szerintem is fáradj inkább át az iphone topikba.
Az a király hidd el.

Mellékesen én boldogan minden probléma nélkül használom az S3-am.
Ha többé nem jönne rá frissítés az sem érdekelne.
Hülyékkel nem érdemes vitatkozni. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal.

Nem elérhető zlatan

« Reply #3431 Dátum: 2013, 07 16, 20:44:50 »
Figyelj én személy szerint nem azért siránkozok mer nincs még 4.2.2 meg az egetverő samsung hülyeségek miatt a nagy smart funkciókkal hanem csak szimplán azért mer minek igérgetik a frissitéseket ha úgyse jön meg úgyis késik, és csak a kifogások jönnek mert ezek azok...meg nyomják itt a leak romokat jön egy leak egyből mindenki bele esik abba a hibába hogy a következő majd official lesz aztán...bukó megint jön a leak utána jön a jól bevált DELAY szócska amit előszeretettel használnak.Nekem személy szerint ez cseszi a csőröm, nem az hogy nincs smart pause-om meg a többi *******.És másokat is ezzel  fordítanak maguk ellen mert delay delay delay 1 hónap 2 hónap 3 hónap aztán majd mire S4-en 5.0 lesz addigra talán S3-ra feltolják a 4.2.2  és ezért szidják a samsungot akik szidják és elég sokan vannak.De teljesen jogos a hsz-ed akinek nem tetszik vegyen Nexus-t hát én nem sokára ezt fogom tenni ;)

Mikor ígért HIVATALOSAN a Samu 4.2.2. frissítési dátumot?
Hülyékkel nem érdemes vitatkozni. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal.

Nem elérhető Lenny

« Reply #3432 Dátum: 2013, 07 16, 20:48:55 »

Ha ennyire szar az s3 és nem használod akkor minek tartod meg? Várod míg egyre jobban elértéktelenedik?
Nekem nincs iphone-om, de kollégámnak van és neki pl 2x esett le kb.20 cm-ről az asztalra és mindkét alkalommal előlap csere lett belőle a törés miatt....
De nem is ez a lényeg, hogy iphone vs. S3, mert nem ez a topic lényege....

Nem elérhető .:JiM:.

• Navigáció / Navigation: iGo MyWay
  • PDA: Samsung Galaxy S7
  • PDA ROM: 6.0.1 APEQ
« Reply #3433 Dátum: 2013, 07 16, 21:11:07 »
én használtam az elmúlt két hétben a két legutolsó leak-et, katasztrofális számomra a napi használatban. csináltam egy videót is, milyen várakozások vannak alkalmazás induláskor és mekkora lag mikor a böngészőt elnyomom... :(

csak azt nem értem más meg miért zeng ódákat a 4.1.2-höz képest. én sajnos vissza kell tegyem...:/
Androidos alkalmazásaim: You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Lenny

« Reply #3434 Dátum: 2013, 07 16, 21:25:49 »
én használtam az elmúlt két hétben a két legutolsó leak-et, katasztrofális számomra a napi használatban. csináltam egy videót is, milyen várakozások vannak alkalmazás induláskor és mekkora lag mikor a böngészőt elnyomom... :(

csak azt nem értem más meg miért zeng ódákat a 4.1.2-höz képest. én sajnos vissza kell tegyem...:/

Nálam nem lagg-olt ennyire, azonban eléggé elkezdte zabálni az aksit.
Amúgy szerintem a 4.1.2 tökéletes.

Nem elérhető oil

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iPad-iGo
  • PDA: iPhone 6S/128; iPad mini
« Reply #3435 Dátum: 2013, 07 16, 22:55:35 »
Nálam nem lagg-olt ennyire, azonban eléggé elkezdte zabálni az aksit.
Amúgy szerintem a 4.1.2 tökéletes.

Én is a 4.1.2  EMC2-őt használom Siyah-hal és jó a fogyasztásban és a "gördülékenységben". De mint már megjegyeztem nagyon elkeserít, hogy negyedárú egyszerűbb készülékek kevésbé laggolva teszik a dolgukat.

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #3436 Dátum: 2013, 07 17, 01:34:40 »
Volt szerencsém olvasni 1 újabb külföldi s3 frissítéses cikk alatti 1-2 hozzá szólást és ott is írtak 1-2 érdekes dolgot. Pl , hogy már csak azért is vissza tartják frissítést , mert ha kiadnák s3-ra is a frissítést akkor kevesebb  s4 fogyna mivel jóformán az s4 ugyanazt tudja mint az s3 és ugye azt a sok s4-re épülő telefont amit hirtelen bejelentettek el is kell adni. Az s3 meg elég nagy konkurencia lenne 4.2.2-vel.

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
Re: Re: SGS III - Gyári romok
« Reply #3437 Dátum: 2013, 07 17, 05:25:58 »
Volt szerencsém olvasni 1 újabb külföldi s3 frissítéses cikk alatti 1-2 hozzá szólást és ott is írtak 1-2 érdekes dolgot. Pl , hogy már csak azért is vissza tartják frissítést , mert ha kiadnák s3-ra is a frissítést akkor kevesebb  s4 fogyna mivel jóformán az s4 ugyanazt tudja mint az s3 és ugye azt a sok s4-re épülő telefont amit hirtelen bejelentettek el is kell adni. Az s3 meg elég nagy konkurencia lenne 4.2.2-vel.
Szerintem is így van. Teljesen nyilván való.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről

Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető fphs

« Reply #3438 Dátum: 2013, 07 17, 05:52:58 »
Először tanulj meg magyarul írni,aztán állj neki okoskodni.
Ez a stílus a mobilarénán jön be,itt nem.
Egyébként szerintem is fáradj inkább át az iphone topikba.
Az a király hidd el.

Mellékesen én boldogan minden probléma nélkül használom az S3-am.
Ha többé nem jönne rá frissítés az sem érdekelne.
Jogos!
Így van. Nem is szeretem olvasgatni a mobilarénát. Van az a pár ember, aki királynak érzi magát, a többiek meg sík hülyék. Itt minden kérdésemre választ kaptam és sikerült is megcsinálnom amit akartam.
Köszönöm

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #3439 Dátum: 2013, 07 17, 09:16:11 »
ez a 4.2.2 leak valóban egy trágya, de nem meglepő, hiszen csak egy leak

egyébként meg teljesen fölösleges a dolgon rugózni, használjuk, szeretjük, aki meg nem, az váltson...

pihi, nyugi...

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető wh1zZ

• PDA: Nexus 4
  • PDA ROM: 4.3
« Reply #3440 Dátum: 2013, 07 17, 10:49:20 »
Mikor ígért HIVATALOSAN a Samu 4.2.2. frissítési dátumot?

Ja egyszer sem a 2013 July meg Aug meg stb. ezek nem időpontok. És a habokból jönnek.

Nem elérhető denyboygod

• PDA: Samsung Galaxy S i9505
  • PDA ROM: I9505XXUEMK8
« Reply #3441 Dátum: 2013, 07 17, 13:34:23 »
Sziasztok
4.2 leak volt fent nekem és azt tapasztaltam hogy a telefon kb
 1-1:30 óra alatt feltölt.
visszaraktam a gyári 4.1.2 azóta jóval lassabban tölt 20-30 perc alatt 5-8%. Másnak is volt ilyen?

“A túl sok munkával járó élet elhasználja a testet, a túl kevés erőfeszítést igénylő feléli a lelket.” (Judith Sills)

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #3442 Dátum: 2013, 07 17, 13:53:51 »
Ja egyszer sem a 2013 July meg Aug meg stb. ezek nem időpontok. És a habokból jönnek.
azok csak pletykák voltak, nem hivatalos samu időpontok

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #3443 Dátum: 2013, 07 17, 15:12:10 »
ez a 4.2.2 leak valóban egy trágya, de nem meglepő, hiszen csak egy leak

egyébként meg teljesen fölösleges a dolgon rugózni, használjuk, szeretjük, aki meg nem, az váltson...

pihi, nyugi...

nem tudom miért trágyázzátok meg stb,lassan 1 hónapja használom,nálam jobb mint a 4,1,2 .mondjuk nem gyárit hanem fözeléket,de gyárit amugy se használok.

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #3444 Dátum: 2013, 07 17, 15:39:35 »
nem tudom miért trágyázzátok meg stb,lassan 1 hónapja használom,nálam jobb mint a 4,1,2 .mondjuk nem gyárit hanem fözeléket,de gyárit amugy se használok.
nos valóban nem írtam körbe, de lagos, fagy, memóriakezelés pocsék, legalábbis a legfrissebb gyári 4.1.2-höz képest.
amitől meghülyülök, hogy bejövő híváskor kb 5 mp, mire megjelenik a kijelzőn, és fel tudom venni

láttam már rosszabb romokat is, de ez a 4.2 több dologban rossz, mint amennyi pluszt jelent a 4.1.2-höz képest

nem írom le, együtt tudok élni vele, de ez még nem jó, örülök, hogy nem hivatalos, mert akkor leírná magát nagyon a samu (megjegyzem nem csoda, hogy csúszik a kiadás, ez így vállalhatatlan szerintem)

Nem elérhető zlatan

« Reply #3445 Dátum: 2013, 07 17, 20:34:58 »

Kb. a habokból. ;)
Valaki kitalálta és leírta a neten.
Vagy neked van hivatalos forrásból infód?
Ha igen,akkor kérlek oszd meg velünk. ;)

Nem elérhető oil

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iPad-iGo
  • PDA: iPhone 6S/128; iPad mini
« Reply #3446 Dátum: 2013, 07 17, 21:51:59 »
azok csak pletykák voltak, nem hivatalos samu időpontok

A Samu is csak akkor fog hivatalos időpontot kiadni, ha már kint lesz.

Nem elérhető zlatan

Re: Re: Re: SGS III - Gyári romok
« Reply #3447 Dátum: 2013, 07 17, 22:04:37 »
A Samu is csak akkor fog hivatalos időpontot kiadni, ha már kint lesz.

Jól teszi.

Nem elérhető Uzsonna

• PFC Fan
  • PDA: samsung galaxy s4
  • PDA ROM: i9505
« Reply #3448 Dátum: 2013, 07 18, 15:50:22 »
Sziasztok!

4.2.2 van fent egy jó ideje. Az a problémám, hogy nem igazán tölt vagy lassan, még nem sikerült eldönteni. Hálózatról töltve és pc-ről is ugyan ez a probléma. Amikor rádugom, látszik hogy csatlakoztattam és ott a kis villám az aksi ikonban. Most vagy vmi menet közben zabálja az aksit vagy mi lehet a gond?

Nem elérhető Frekcencia

• PFC Fan
  • PDA: samsung I9300
  • PDA ROM: I9300XXELLA
« Reply #3449 Dátum: 2013, 07 18, 16:20:01 »
Sziasztok!

Valaki betudna nekem linkelni egy 3+1 file os S III stock gyári független  magyar rom ot letöltéshez. Formázni is akarom a romot nem csak frissiteni.
Előre is köszi