Jo ideig nem volz a forumon.mert még mindig kezelnek a daganattal.bocs az offért.
A siyahnak nagyon jo az aksi ideje ugyhogy maradok .az imperium rom 4.1.2.pedig bevált.szerintem én maradok ennél.az efs mizéria miatt sem merek váltani mert már egyszer elszállt az imei és hiába van efs mentésem nem vagyok biztos benne hogy vissza tudom rakni.xxella modemmel használom ez is bevállt.
Jobbulást!
Ha nem váltasz, akkor teljesen felesleges. Jó kis kernel volt az 1.9.1.
Egyébként ez az újabb őrület egy nagy marketing. Ha őszintén bele gondol az ember, mindig várja a nagy csodát, hogy hú majd 4.3, 4.4, micsoda klafa lesz. Felteszed és rájössz, semmi különös változás. Apróságok előre, néhány meg esetleg hátra.
Én VK 20-on vagyok (4.3). Egészen jó, de nem egy áttörés 4.1.2 után. A névjegy kb 2 mp, az eddigi 3-4 helyett. Jó-jó, de ezen a szinten ennek egyből kellene jönnie. Vagy legyen ilyen, de akkor bírja 3-5 napot az aksi. De sem ez sem az. A csodaROM meg csak nem érkezik. Végül is használható így is. Aki nem romol az is használja a gyárival is. Nekünk van ez a fránya kényszerünk, hogy ha van újabb, akkor az aztán jobb lesz. Egyikben ilyen feature, másikban olyan, mindenki válassza amire neki van szüksége (egyáltalán valóban szükség van rá?). Csoda csak a mesében van....
Bocsi a hosszúra nyúlt hsz-ért.