2024, 11 27, 17:51:40
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés  (Megtekintve 982691 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Samsung note 10 +
Re: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés
« Reply #11950 Dátum: 2014, 01 04, 09:07:08 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Biztos vicces kérdés lesz,  de csak ti vagytok a segítség. Felraktam az mk6-os 4.3-at. Sammobiléról vettem le. Lehet e erre más kernelt felrakni? Az Usb hibakeresés funkciót se találom benn sehol.  Kiváncsi leszek hogy Odinnal tudok e majd még valamit csinálni ezk után.......
Köszi!

Beállítások-általános-eszköz névjegye, ott nyomogasd a build számát, és írni fogja mennyi kell még, hogy megjelenjenek a fejlesztői beállítások.ott meg megtalálod az usb hibakeresést. ;)

Nem elérhető vwfanatic

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxi S 3
  • PDA ROM: 4.3 Jelly Bean MK6
« Reply #11951 Dátum: 2014, 01 04, 09:17:11 »
Köszi!!! Hihetetlen, de megvan. Hogy ezt minek kellett így elrejteni? Lehet még kérdésem?  ;)
A CRT on/off animáció nagyon jó volt az S 1-en. S 3 as-on  csak ha főzött romot rakok fel akkor lesz ilyen opció, vagy csak kernel cserével is megoldható?

Nem elérhető oil

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iPad-iGo
  • PDA: iPhone 6S/128; iPad mini
« Reply #11952 Dátum: 2014, 01 05, 09:54:24 »
Tudja valaki, hogy 4.3 MK6-nál hogyan lehet beállítani  háttér görgetését? Nem találom.

okoska44

• Vendég
« Reply #11953 Dátum: 2014, 01 05, 11:06:36 »
Nem tudja vslaki,hogy MK7-nél hogyan lehet a rámutatátos funkciót használni?Az s4 nél ha az ujjod a kép fölé helyezed zoomol.Meg lehet csinálni?Köszi a választ.Szép napot:-)

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #11954 Dátum: 2014, 01 05, 11:10:31 »
Nem tudja vslaki,hogy MK7-nél hogyan lehet a rámutatátos funkciót használni?Az s4 nél ha az ujjod a kép fölé helyezed zoomol.Meg lehet csinálni?Köszi a választ.Szép napot:-)

Ha jól tudom ezt a funkciót nem rakták bele.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #11955 Dátum: 2014, 01 05, 11:14:03 »
nemigazán,az s 4 röhelyes funkciója,láttam metron stb,igen vicces,szellemifogyatékosokknak néznek ki,sose használnám. :D

Nem elérhető Bástya

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 8 és Note 3
  • PDA ROM: 7.1.1 Gyári
Re: Re: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés
« Reply #11956 Dátum: 2014, 01 06, 10:21:00 »
Ha jól tudom ezt a funkciót nem rakták bele.

Az a baj, hogy semmit nem kaptunk meg az S4-ből. Bár engem csak a kamera szoftver érdekelt volna.

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9300-el

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #11957 Dátum: 2014, 01 06, 13:27:47 »
Az a baj, hogy semmit nem kaptunk meg az S4-ből. Bár engem csak a kamera szoftver érdekelt volna.

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9300-el
azt nem is fogod soha,ne is várd. ;)
nézzézek meg ezt,sima s3 ét veri,nálam cm en van hibátlanul müxik,supr,csak nem tud magyart,de amugy 1 osztályú,gondolom gyári samun is müxik,kis izelitő ha nem láttátok odaát,gyors meg minden,csak vidifelvevö miatt olyan amilyen.

letöltés ,de ez nem az igazi.

ez az enyém,2 szer akkora,és tuti jó. :D

Nem elérhető ZsDaniel

• TOPIKGAZDA
  • PDA ROM: Minden infó az aláírásban
Re: Re: Re: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés
« Reply #11958 Dátum: 2014, 01 06, 14:24:15 »
azt nem is fogod soha,ne is várd. ;)
nézzézek meg ezt,sima s3 ét veri,nálam cm en van hibátlanul müxik,supr,csak nem tud magyart,de amugy 1 osztályú,gondolom gyári samun is müxik,kis izelitő ha nem láttátok odaát,gyors meg minden,csak vidifelvevö miatt olyan amilyen.

letöltés ,de ez nem az igazi.

ez az enyém,2 szer akkora,és tuti jó. :D

KitKat általános elsö hsz-ében Google Drive-os link is van :D

Tapatalked from SGS3

Apple iPhone 5 és iPad Mini [iOS 8.1.2]
Samsung Galaxy S3 (I9300) | ArchiDroid V2.X [4.4.4]
Google Chromecast
Apple iPod Nano 6G

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
Re: Re: Re: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés
« Reply #11959 Dátum: 2014, 01 06, 14:31:20 »
KitKat általános elsö hsz-ében Google Drive-os link is van :D

Tapatalked from SGS3

bocsesz az kiment a fejemböl,pedig 1 szerübb lett volna :D ;)

okoska44

• Vendég
« Reply #11960 Dátum: 2014, 01 06, 17:54:17 »
A gyakori kérdésekben olvastam.A kommentek elég jók.Azt is írják az S3 nak jobb a képe mint az s4 nek.

okoska44

• Vendég
« Reply #11961 Dátum: 2014, 01 06, 22:25:44 »
van egy problémám.A grb7es van fent és a kies air nem múködik.Pár hónapja használtam.A kiessel nem is várom el ,hogy működjön hiszen rootolt nem is fog.De az airral működött.Lehet a grb7es.be van valami hiba?A sikertelen csatlakozásról van mentésem.Nem olyan fontos,csak azért mégis izgat,Köszönöm,

The Captain

• Vendég
« Reply #11962 Dátum: 2014, 01 07, 07:59:24 »
Nemrég rootoltam a készüléket, eddig nem vettem észre semmi gondot, minden jól működik, ez így helyes persze. De a rootolás óta a hosszú szabim miatt csak most kezdtem dolgozni, így eddig nem tűnt fel, hogy a root óta a google naptár szinkronizálás nem működik. Nem állítottam át semmit, a Beállítások, Fiókok-Google menüben piros színnel mutatja  a szinkront, azaz nincs végrehajtva. Ha bemegyek a részletekbe, ott be van pipálva a naptár is, kézzel ha ráindítok a szinkronra, akkor sem hajtja végre, "A szinkronizálás jelenleg problémába ütközik. Hamarosan újra próbálkozik." üzenetet ír. Össze van kapcsolva egy másik gmaillal is, azt sem szinkronizálja le, de csak root óta. A mailokat szinkronizálja, megkapom mindkét fiókomét azonnal. Érdekes még, hogy a tabomra leszinkronizál rendesen az accountom, tehát az a része működik, ebből is következtettem a rootra, mint okozóra.

Root alatt ezek szerint nem megy a naptár szinkron, vagy csak nálam van gond? Kérnék sürgős segítséget, nekem a munkámhoz elengedhetetlenül kell a naptár folyamatos naprakészsége.

Nem elérhető csonkasz

• Navigáció / Navigation: OnePlus One
  • PDA: OnePlus One
  • PDA ROM: 13.1.2-ZNH2KAS3P0-bacon
« Reply #11963 Dátum: 2014, 01 07, 08:38:22 »
Nemrég rootoltam a készüléket, eddig nem vettem észre semmi gondot, minden jól működik, ez így helyes persze. De a rootolás óta a hosszú szabim miatt csak most kezdtem dolgozni, így eddig nem tűnt fel, hogy a root óta a google naptár szinkronizálás nem működik. Nem állítottam át semmit, a Beállítások, Fiókok-Google menüben piros színnel mutatja  a szinkront, azaz nincs végrehajtva. Ha bemegyek a részletekbe, ott be van pipálva a naptár is, kézzel ha ráindítok a szinkronra, akkor sem hajtja végre, "A szinkronizálás jelenleg problémába ütközik. Hamarosan újra próbálkozik." üzenetet ír. Össze van kapcsolva egy másik gmaillal is, azt sem szinkronizálja le, de csak root óta. A mailokat szinkronizálja, megkapom mindkét fiókomét azonnal. Érdekes még, hogy a tabomra leszinkronizál rendesen az accountom, tehát az a része működik, ebből is következtettem a rootra, mint okozóra.

Root alatt ezek szerint nem megy a naptár szinkron, vagy csak nálam van gond? Kérnék sürgős segítséget, nekem a munkámhoz elengedhetetlenül kell a naptár folyamatos naprakészsége.

Szerintem a Google-nál lehet valami gebasz. Nekem a névjegyeket nem akarja most szinkronizálni.

The Captain

• Vendég
« Reply #11964 Dátum: 2014, 01 07, 08:45:40 »
Szerintem a Google-nál lehet valami gebasz. Nekem a névjegyeket nem akarja most szinkronizálni.
Ott minden ok, hisz a mailok megjönnek, illetve a tabomra a naptárt is szinkronizálja.

okoska44

• Vendég
« Reply #11965 Dátum: 2014, 01 07, 09:55:34 »
Megjavult.Valahol a technika ördöge kiszúrt vekem.

The Captain

• Vendég
« Reply #11966 Dátum: 2014, 01 07, 14:11:57 »

Senki nem használja a naptárt, akinek rootolva van, nem hiszem el.....annyit mondjon már valaki, megy-e root mellett a szinkronizálás vagy sem? Esetleg a SuperSU lehet a ludas? De ahhoz hogy lehet hozzá rendelni a szinkronizálást, hogy engedje, mert eddig csak programot tudtam vele engedélyeztetni...?

Nem elérhető szucsa

• Navigáció / Navigation: Galaxy S6
  • PDA: Galaxy S6
  • PDA ROM: XXS3DPD1
« Reply #11967 Dátum: 2014, 01 07, 14:54:44 »
Senki nem használja a naptárt, akinek rootolva van, nem hiszem el.....annyit mondjon már valaki, megy-e root mellett a szinkronizálás vagy sem? Esetleg a SuperSU lehet a ludas? De ahhoz hogy lehet hozzá rendelni a szinkronizálást, hogy engedje, mert eddig csak programot tudtam vele engedélyeztetni...?
Szia!
Én az exchange naptárt használom, rootolva van a készülék és működik a szinkronizálás minden alkalmazásomban.

Nem elérhető gyurzso

• Navigáció / Navigation: igo primo2
  • PDA: sansung galaxy s3
  • PDA ROM: imperium v 13.3 rom és siyah kernel 1.9.1
« Reply #11968 Dátum: 2014, 01 07, 22:07:26 »
Szia!
Én az exchange naptárt használom, rootolva van a készülék és működik a szinkronizálás minden alkalmazásomban.
Csinálj egy fiok törlését majd indits ujra és lépj be mégegyszer.menni fog a szinkron.

Nem elérhető oil

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iPad-iGo
  • PDA: iPhone 6S/128; iPad mini
« Reply #11969 Dátum: 2014, 01 08, 08:48:26 »

Szia, nekem MK6 gyári alatt rootolva megy a gmail szinkron, természetesen a naptár is. Szerintem is fiók törlés és újraindítás szükséges.

The Captain

• Vendég
« Reply #11970 Dátum: 2014, 01 08, 17:43:56 »
Csinálj egy fiok törlését majd indits ujra és lépj be mégegyszer.menni fog a szinkron.
Szia, nekem MK6 gyári alatt rootolva megy a gmail szinkron, természetesen a naptár is. Szerintem is fiók törlés és újraindítás szükséges.
Köszönöm, ez a törlés és újra aktiválás bejött!

Nem elérhető gyurzso

• Navigáció / Navigation: igo primo2
  • PDA: sansung galaxy s3
  • PDA ROM: imperium v 13.3 rom és siyah kernel 1.9.1
« Reply #11971 Dátum: 2014, 01 08, 21:09:30 »
Köszönöm, ez a törlés és újra aktiválás bejött!
:ok:

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
  • PDA: SGS2+SGS3+SGS4+SGS5 DUAL+G3 DUAL +NOTE 4
  • PDA ROM: STOCK!
« Reply #11972 Dátum: 2014, 01 10, 21:47:45 »
hali feltettem a Cm 10.1 et és nincs hálózat.. van erre vlmi megoldás? tettem már újra 2X full wip al mindent ahogy kell gaps meg minden.. minden működik egyedül nics hálózat.. látja mind3 szolgáltatót de nem csatlakozik (jelen esetbe telenoros vagyok telefon telenorfüggő is) gyári rommal minden ok!

Nem elérhető Lizzard

• PDA: GT-I9300
  • PDA ROM: I9300XXEMG4
« Reply #11973 Dátum: 2014, 01 10, 22:58:30 »
hali feltettem a Cm 10.1 et és nincs hálózat.. van erre vlmi megoldás? tettem már újra 2X full wip al mindent ahogy kell gaps meg minden.. minden működik egyedül nics hálózat.. látja mind3 szolgáltatót de nem csatlakozik (jelen esetbe telenoros vagyok telefon telenorfüggő is) gyári rommal minden ok!
IMEI-d?

Tapatalk-kal küldve az én GT-N7100-el

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
  • PDA: SGS2+SGS3+SGS4+SGS5 DUAL+G3 DUAL +NOTE 4
  • PDA ROM: STOCK!
« Reply #11974 Dátum: 2014, 01 10, 23:05:51 »
IMEI-d?

Tapatalk-kal küldve az én GT-N7100-el
meg1ezik mindenhol :/ most visszaraktam gyári 4.3 at semmi gond.. de a CM nél nem megy.. nem is értem..