Nemrég rootoltam a készüléket, eddig nem vettem észre semmi gondot, minden jól működik, ez így helyes persze. De a rootolás óta a hosszú szabim miatt csak most kezdtem dolgozni, így eddig nem tűnt fel, hogy a root óta a google naptár szinkronizálás nem működik. Nem állítottam át semmit, a Beállítások, Fiókok-Google menüben piros színnel mutatja a szinkront, azaz nincs végrehajtva. Ha bemegyek a részletekbe, ott be van pipálva a naptár is, kézzel ha ráindítok a szinkronra, akkor sem hajtja végre, "A szinkronizálás jelenleg problémába ütközik. Hamarosan újra próbálkozik." üzenetet ír. Össze van kapcsolva egy másik gmaillal is, azt sem szinkronizálja le, de csak root óta. A mailokat szinkronizálja, megkapom mindkét fiókomét azonnal. Érdekes még, hogy a tabomra leszinkronizál rendesen az accountom, tehát az a része működik, ebből is következtettem a rootra, mint okozóra.
Root alatt ezek szerint nem megy a naptár szinkron, vagy csak nálam van gond? Kérnék sürgős segítséget, nekem a munkámhoz elengedhetetlenül kell a naptár folyamatos naprakészsége.