2024, 11 28, 14:54:34
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés  (Megtekintve 982803 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető zlatan

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO Primo
  • PDA: iPhone 7, iPad 2017
  • PDA ROM: Legújabb IOS :)
Re: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés
« Reply #11475 Dátum: 2013, 10 26, 23:35:20 »
Köszönöm mindenkinek,aki segített itt a topicban.
Elköszönök.
Sikerült S4-re váltanom.
Hülyékkel nem érdemes vitatkozni. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal.

okoska44

• Vendég
« Reply #11476 Dátum: 2013, 10 27, 01:07:57 »
Ha ellopják a telót ér valamit a sok beállított védelem?szerintem kis százalékban csak.Mivel egy uj softwarevel mindent ki tudnak törölni.Hiába van beállítva,hogy sim csere esetén küldjön üzenetet.A tolvaj nem ezzel kezdi,hogy kiszedje a simet.Talán imei alapján be lehet mérni,ehhez rendőrségi feljelentés is szükséges.Magyarországon az egyik legjobb megélhetési forrás a telefonlopás.ebből sokan megélnek amíg le nem buknak.A tigris piacon láttam:két fiu oda ment egy telefonoshoz.közölték"gyorsban elszeretnénk adni".Kaptak érte 12 ezret.Személyi semmi nem kellett hozzá.

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #11477 Dátum: 2013, 10 27, 12:12:18 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ha ellopják a telót ér valamit a sok beállított védelem?szerintem kis százalékban csak.Mivel egy uj softwarevel mindent ki tudnak törölni.Hiába van beállítva,hogy sim csere esetén küldjön üzenetet.A tolvaj nem ezzel kezdi,hogy kiszedje a simet.Talán imei alapján be lehet mérni,ehhez rendőrségi feljelentés is szükséges.Magyarországon az egyik legjobb megélhetési forrás a telefonlopás.ebből sokan megélnek amíg le nem buknak.A tigris piacon láttam:két fiu oda ment egy telefonoshoz.közölték"gyorsban elszeretnénk adni".Kaptak érte 12 ezret.Személyi semmi nem kellett hozzá.

Nekem a haverom járt úgy , hogy vett egy telefont és bemérték a telóját. De mivel volt a telefonjáról számla legalább a pénzt vissza kapta.

okoska44

• Vendég
« Reply #11478 Dátum: 2013, 10 27, 22:43:33 »
Androidos élő háttérképek kicsit közelebbről:

Nem elérhető Bástya

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 8 és Note 3
  • PDA ROM: 7.1.1 Gyári
« Reply #11479 Dátum: 2013, 10 28, 13:55:53 »
Üdv!

Most nyomkodtam meg az öcsém Acer Liquid 2 négymagos telóját.
Hát, leégett a pofámról a bőr szégyenemben. :oops: :'( ::) :-[ Bármilyen böngészőt, weblapot, facebook egyéb alkalmazást sokkal hamarabb nyitott meg, mint az én S3 telefonom. Mondjuk a kamerája, mintha nem is lenne, de akkor is. És, hát árban sem ott volt, mint az S3.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #11480 Dátum: 2013, 10 28, 14:08:56 »
Üdv!

Most nyomkodtam meg az öcsém Acer Liquid 2 négymagos telóját.
Hát, leégett a pofámról a bőr szégyenemben. :oops: :'( ::) :-[ Bármilyen böngészőt, weblapot, facebook egyéb alkalmazást sokkal hamarabb nyitott meg, mint az én S3 telefonom. Mondjuk a kamerája, mintha nem is lenne, de akkor is. És, hát árban sem ott volt, mint az S3.
igen,én már irtam itt párszor(de mindig lehurrogtak,miét jövök mindig a rendszeroptimalizálással) hát ezért,samu qurvára nem ért hozzá,nézd meg egy 2 magos sony val az is leveri :D vicces de ezért irom mindig ne magokat meg procit pakolgassanak bele még 100 at ,hanem 1 szer feszüljenek neki és optimalizálják ezt a fost,a gs 2 is még vigan erögép lenne,ha lenne rendes samus rom,de nincs,mostanába nézegetek másfelé is samun tul,gs1 gs2 gs3 után de következö tuti nem gs lesz,felkéne nyilni a sok samut használó szemének,de nem,van  élet samun tul is(nem is akármilyen)nekem nem lesz több samsungom . föleg most a knox marhasága után már nem is érdemes.

Nem elérhető Fotozgató

• PDA: Samsung G. 8+ Samsung Galaxy Note Pro 12.2" P901
« Reply #11481 Dátum: 2013, 10 28, 19:01:45 »

off
Nem ebbe a témába vág, de ez a topic (You are not allowed to view links. Register or Login)  nem nagyon pörög.

Sygic hangereje tökéletes menet közben is, de a primo-t alig hallom.
Függetlenül, hogy TTS, vagy nem TTS hangot választottam ki. Primo halk marad nálam.

sys.txt-be beírtam
-------------------------
[sound]
os_volume=255
Ez csak a készülék hangerejére van hatással, de nem a Primo-éra.

Ez sem oldott meg semmit:
[dynamiccompressor]
compressor=0
a0=56806
thrs=24703
ratio=8
gain=8
(forrás: You are not allowed to view links. Register or Login)

Van valakinek tapasztalata a hangerő növelésére a Primoban?

ROM-om a képen.
on

Nem elérhető zlatan

Re: Re: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés
« Reply #11482 Dátum: 2013, 10 28, 19:06:37 »
igen,én már irtam itt párszor(de mindig lehurrogtak,miét jövök mindig a rendszeroptimalizálással) hát ezért,samu qurvára nem ért hozzá,nézd meg egy 2 magos sony val az is leveri :D vicces de ezért irom mindig ne magokat meg procit pakolgassanak bele még 100 at ,hanem 1 szer feszüljenek neki és optimalizálják ezt a fost,a gs 2 is még vigan erögép lenne,ha lenne rendes samus rom,de nincs,mostanába nézegetek másfelé is samun tul,gs1 gs2 gs3 után de következö tuti nem gs lesz,felkéne nyilni a sok samut használó szemének,de nem,van  élet samun tul is(nem is akármilyen)nekem nem lesz több samsungom . föleg most a knox marhasága után már nem is érdemes.

Hát nekem nem nyílt fel.:D
S4 -re váltottam.
Pörög,mint a ventillátor.;D

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről

Hülyékkel nem érdemes vitatkozni. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal.

Nem elérhető juhaszroli

• PFC Fan
  • PDA: Samsung i9300 Pepple Blue
  • PDA ROM: R2D2 V9
« Reply #11483 Dátum: 2013, 10 29, 08:32:30 »
Van a Viber program. Fenn volt R2 romja, egyszer fogta magát, és nem frissített, csak ha beléptem, nem jelezte, hogy írnak. Letöröltem, leszedtem, és úgy sem volt jó...most újratettem, felraktam az 50.1 Omegát, fullwipe volt, és így sem jelez...mi lehet ennek az oka? A beállításokba minden jól van beállítva, előtte jelzett rendesen.
Előre is köszönöm!

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #11484 Dátum: 2013, 10 29, 15:34:23 »
Hát nekem nem nyílt fel.:D
S4 -re váltottam.
Pörög,mint a ventillátor.;D

helyette szenvedsz a knox-al,mert még rootolni se lehet,felkéne pedig ;)

Nem elérhető hzoli4

• PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #11485 Dátum: 2013, 10 29, 16:12:39 »

knoxal bonyolultabb?

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #11486 Dátum: 2013, 10 29, 16:16:04 »
knoxal bonyolultabb?
nem az hogy bonyolult,hanem bármit belepiszkálsz ugrott a gari,gs3 is megkapja amint kijön a 4,3 ,ha kijön valaha,ugy ,hogy majd ovatosan ha kijön,meg ha kell a gari,ha nem kell akkor tök mindegy mehet minden,samu,új hülyesége, nálam meg gs3 mal vége a samu hülyeségének. ;)

Nem elérhető hzoli4

« Reply #11487 Dátum: 2013, 10 29, 16:17:49 »
nem az hogy bonyolult,hanem bármit belepiszkálsz ugrott a gari,gs3 is megkapja amint kijön a 4,3 ,ha kijön valaha,ugy ,hogy majd ovatosan ha kijön,meg ha kell a gari,ha nem kell akkor tök mindegy mehet minden,samu,új hülyesége, nálam meg gs3 mal vége a samu hülyeségének. ;)

Attól , hogy knox fent van nem kötelező használatba venned , hiszen megy anélkül is.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #11488 Dátum: 2013, 10 29, 16:20:17 »
Attól , hogy knox fent van nem kötelező használatba venned , hiszen megy anélkül is.
nem az a gond,hanem bármit hozzámokolsz,akár csak 1 nyamvadt root,ugrik a számláló.végérvényesen és hardveresen,nem szoftveresen,tehát 0 ázhatatlan,gari vége. :D

Nem elérhető Bástya

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 8 és Note 3
  • PDA ROM: 7.1.1 Gyári
Re: Re: Re: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés
« Reply #11489 Dátum: 2013, 10 29, 16:47:48 »
nem az a gond,hanem bármit hozzámokolsz,akár csak 1 nyamvadt root,ugrik a számláló.végérvényesen és hardveresen,nem szoftveresen,tehát 0 ázhatatlan,gari vége. :D

Na, akkor itt ér véget a Samsuval a kapcsolatom. Ez biztos, már így is kifelé áll a rúdja nálam.

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9300-el

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #11490 Dátum: 2013, 10 29, 16:51:50 »
Na, akkor itt ér véget a Samsuval a kapcsolatom. Ez biztos, már így is kifelé áll a rúdja nálam.

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9300-el
1 et értünk :ok: gs 3 még megvan de ez az utcsó samum,note3 ,gs4 már vigan szenvednek vele :D második telom 1 lg g2 ,(még nem enyém,tehát se root se semmi,de nem sokáig) xarrá alázza a gs4 et gyári rommal,de note 3 sem nagyon rug labdába  :D és ez nem vicc.

Nem elérhető kissati66

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Samsung Galaxy S7 Edge
  • PDA ROM: 7.0 Nougat G35FXXU1DQGQ
« Reply #11491 Dátum: 2013, 10 29, 16:52:20 »
You are not allowed to view links. Register or Login alapján én úgy értem, hogy a Knox hardveresen is támogatott kell legyen (Note 3), a Galaxy S3 tehát nincs veszélyben. Vagy rosszul értelmezem?  :hmm:

Nem elérhető hzoli4

« Reply #11492 Dátum: 2013, 10 29, 16:52:52 »

Akkor cm romot kell felrakni abba gondolom nincs benne. A legtöbb ember aki rootol az többnyire cm romot használ.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #11493 Dátum: 2013, 10 29, 16:55:00 »
You are not allowed to view links. Register or Login alapján én úgy értem, hogy a Knox hardveresen is támogatott kell legyen (Note 3), a Galaxy S3 tehát nincs veszélyben. Vagy rosszul értelmezem?  :hmm:
ott lesz az minden samuban,4.3-tol kapják be ;) s4 is megkapta,note 2 is 4,3 mal. tehát mi is tuti.

Nem elérhető hzoli4

« Reply #11494 Dátum: 2013, 10 29, 17:00:11 »

Ez nekik nem jelent problémát , gondolom úgy van megírva. Ha nem így lenne nem is raknák hozzá romhoz. De valamilyen szinten a samsungot is meg lehet érteni meg bármelyik telefon gyártót , hogy védje készülékeit. A root készitőknek meg 1 új kihívás , hogy ezt is meg tudom kerülni.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #11495 Dátum: 2013, 10 29, 17:09:19 »
Ez nekik nem jelent problémát , gondolom úgy van megírva. Ha nem így lenne nem is raknák hozzá romhoz. De valamilyen szinten a samsungot is meg lehet érteni meg bármelyik telefon gyártót , hogy védje készülékeit. A root készitőknek meg 1 új kihívás , hogy ezt is meg tudom kerülni.
látod pont neked találták ki a samut,mindenre ,megbocsátás,nem kéne, rendszer xar,néz meg másikat,akár lg,akár htc, látod ha nem vagy vak,egyedül a gari ami jó de knox xarság után majd kidobnak,ha nem tudod megkerülni, én feladtam a samut,pedig csak azom volt gs1.2-3,de vége. :D

Nem elérhető hzoli4

« Reply #11496 Dátum: 2013, 10 29, 17:34:29 »
látod pont neked találták ki a samut,mindenre ,megbocsátás,nem kéne, rendszer xar,néz meg másikat,akár lg,akár htc, látod ha nem vagy vak,egyedül a gari ami jó de knox xarság után majd kidobnak,ha nem tudod megkerülni, én feladtam a samut,pedig csak azom volt gs1.2-3,de vége. :D

Minden készüléknek , meg vannak a maga előnyi és hátrányi. Kompromisszumokat kell kötni. Hiába van 1 csúcsmodell telefonja az embernek ha a támogatottsága nem a legjobb. Az Lg-nél is azt vettem észre , hogy nem igazán kapkodja el frissítéseket. Htc se friíssíti olyan sűrűn régebbi készülékeit. Samsung legalább igen. Jó azt aláírom , hogy az s3-at szivatják rendesen.De azért már lte verzó is , jobb lett , hogy nem 1 hanem 2 giga ram ment  rá, de nem is szokott elfogyni. Végre arra is rájöttek , hogy azzal , hogy mindent belső 16gb-ba akar rakni az nem túl nyerő és megint lehet sd-re is pakolni amivel felszabadul 1 kis memória rendszer programoknak és az is dob sebességen. Root igényes programjaim meg nem igazán voltak eddig így annyira nem is hiányzik.

Nem elérhető Don Dög

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXUGMK6 Android 4.3
« Reply #11497 Dátum: 2013, 10 29, 19:06:31 »
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy a SGS3 készülékem ma kétszer is csinálta azt, hogy minden előjel nélkül kitett a felső sávba egy SD kártya ikont asszem "!" vagy "?" jellel és azt írta, hogy az "SD kártya üres vagy nem támogatott" majd aközül választhattam volna, hogy "Formázás, igen/nem". Én inkább újra indítottam a készüléket, másodszorra kikapcs/bekapcs-ot csináltam. Ezek a dolgok több óra különbséggel, minden előjel nélkül történtek, nem csináltam semmit a készülékkel nem is használtam éppen hanem csak a táskában volt.
Az SD kártya 16 GB-s talán max fél éves és persze nem üres hanem kb. 70%-ban van tele. A készülék gyári független romos de root-olt.
Kérdésem a kártya vagy a készülék halódik vagy valami beállítás ment el?
Don.

Nem elérhető hzoli4

« Reply #11498 Dátum: 2013, 10 29, 19:46:02 »
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy a SGS3 készülékem ma kétszer is csinálta azt, hogy minden előjel nélkül kitett a felső sávba egy SD kártya ikont asszem "!" vagy "?" jellel és azt írta, hogy az "SD kártya üres vagy nem támogatott" majd aközül választhattam volna, hogy "Formázás, igen/nem". Én inkább újra indítottam a készüléket, másodszorra kikapcs/bekapcs-ot csináltam. Ezek a dolgok több óra különbséggel, minden előjel nélkül történtek, nem csináltam semmit a készülékkel nem is használtam éppen hanem csak a táskában volt.
Az SD kártya 16 GB-s talán max fél éves és persze nem üres hanem kb. 70%-ban van tele. A készülék gyári független romos de root-olt.
Kérdésem a kártya vagy a készülék halódik vagy valami beállítás ment el?
Don.

Próbáltad máshol használni a kártyát? Az is lehet , hogy a kártya haldoklik. Vagy a telefon kártya olvasója. De  hátha másnak esetleg van más tippje esetleg találkozott a jelenséggel.

Nem elérhető zlatan

« Reply #11499 Dátum: 2013, 10 29, 22:24:02 »

1.Nem szenvedek,mert régi bootlooderes romom van még.
2.Miért lenne lét szükség a root? Minden megoldható már a nélkül is.
3.Note 3 -on már egyértelműen,S4en pedig valószínűen van már megoldás a knox -ra.
Várható volt,hogy pár hét és feltörik.
Az a baj,hogy te már,olyan szinten elvakult lettél,hogy nem látod a fától az erdőt.
Szerintem is add el a Samut és vegyél mást.
Mindenkinek ez lesz a legjobb.