Vissza tudsz menni bármelyik régebbi ROM-ra, csak legyen EFS mentésed hozzá.
Egyébként mi ez a visszalépés, én mostanában akarok upgradelni S4-re.
1 hónapig használtam. Annyival nem jobb, mint amennyivel drágább. Szép, jó, villantani lehet vele, de ez 50e-et nem ér pluszba. Meg ugye ott van a Knox mizéria, amtől ugrik a garancia. Most még el tudtam adni anyiért, amennyiért (sőt többért) vettem
(jól vettem)
Januárban kint lesz az S5! A Note 3 már kint van! Addigra leesik az ára a Note 3-nak és el lehet gondolkodni melyiket válasszam... Egyre több rommer megy el a Knox miatt a Samsungtól. Az eladást 3s visszatérést tartottam a legjobb ötletnek romok és anyagi szempontok miatt is. Majd január/februárban veszek egyet. Addigra ugy is tele lesz minden hirdetés ilyen telefonokkal. Nem tetszik, kell a pénz, ajándékba kaptam, de a pénz jobban kellene. Tipikus magyar ünnepek utáni "leárazás" a pénz hiánya miatt. Na akkor kell kifogni egy jót és akkor jutányosan lehet telefonhoz jutni
(csak KP kell a zsebbe, meg gusztustalan alkudozós pofa hozzá)
Meg amire én használom ez is bőven elég... ugysn olyan képet/videót csinál ez is, a portolt alkalmszásoknak köszönhetően már majdnem ugyan az... minimalisan lassabb, de kernel + OC és csókolom... (S4-re normális kernel sincs! Amik vannak azok 4.2.2-ig jók.. UV felejtős...)