egyetertek...
en csak a google navit teszteltem mert itt annal nincs jobb.
tudom hogy otthon nincs streetview egyelőre de itt full mindenhol van.
egy gondolattal gyorsabb ha kozben nem rogzitem a screent de igy is latszik hogy gyors.
jut eszembe ilyenkor azert jol jonne az a majdani LTEvagy 4g vagy minek is hijjak...
kepzeljetek el hogy streetview mod is lenne ....
birnam
You are not allowed to view links.
Register or
LoginA HSDPA a használt eszközöktől függően 1,8-3,6-7,2-14,4 Mbit/s maximális letöltési sebességű adatátvitelre képes.
You are not allowed to view links.
Register or
LoginAz LTE-szolgáltatás a felhasználók számára a műszaki adatok alapján a 37,5 Mbps-os maximális letöltési, illetve a 12,5 Mbps-os feltöltési sebességet tudja majd biztosítani.
Valaki értesse már meg velem, mire nem lenne elég neki akár csak a 7,2Mbit-es mobil kapcsolat, ha abból lenne olyan, ami azt menet közben teljes sávszélességen biztosítaná? Az még mindig a fele csak a 3G maximumának.
Tehát a streetview mode-hoz is elég lenne
Persze, ne hidd, nem tudok képzelegni, de a mobileszközre stream-elt HD video értelmét nem sikerül átlátnom.
Lassan már az LTE emlegetésétől felmegy a pumpa bennem...
Aki meg tényleg igényt tart rá, hogy mondjuk az autója szórakoztató rendszerére, természetesen FullHD monitorokkal, stream-eljen a tékából, vagy az otthoni rendszeréről FullHD tartalmat, az még fogja vissza magát, mert bár jó dolog lenne, de messze még!
Addig valahogy ki kell bírni a másolt DVD-s módszerrel, bár lehet, hogy az már ódivatú neki...