100 mega alatt szépen elkezdi majd bezárogatni az alkalmazásokat... Legalábbis a GB ilyen volt. Sokakat ez nem zavar SGS I-nél, engem nagyon.
Ezt nem teljesen értem.
Igen, vagy egy határ, ami alatt elkezdi bezárogatni az alkalmazásokat. Nullára csak nem futhat, ugye?
Samsung ROM-ok le is engedik odáig, inkább a főzöttekre jellemző, hogy valami számomra érthetetlen indokból állandóan zárogatnak, pucolgatnak. Nekem ez az idegeimre megy, ráadásul hiába állítgatom, hogy ne tegye, akkor is kilövi a RAM-ból a legtöbbet.
Ez a szerintem ostoba hozzáállás az iPhone majmolásából jön és elég értelmetlen, hiszen a két oprendszer eleve más módon működik.
Én avval a példával szoktam ezt jellemezni, hogy olyan ez, mintha egy farmer avval kérkedne, mekkora nagy bevetetlen területe van. Én kérem a rendszert, hogy a lehető legtöbb kifizetett RAM-omat legyen szíves használni.
Vissza tehát arra, amit nem értek: mit szeretnél?
Sok szabad RAM-ot? Mert ahhoz be kell zárogassa a programokat.
Azt, hogy lemehessen 100MB környékéig? Ok, de ha odaér, akkor is be kell zárogasson a további működéshez, nem? De legalább addig is megtartotta, amiket nem zártál be, csak kiléptél belőle.
Ráadásul, az Android-ra jellemző a memória szivárgás is, ez is bekavar.
Aki sok szabad RAM-ot szeretne, javaslom a Fejlesztői lehetőségekben beállítani a 'Don't keep activities' (nem tudom, magyarra állítva hogyan írja, én angolul használom minden telefonom, első opció az alkalmazás szekcióban) funkciót, így azonnal kiírt mindent, mikor elhagyod.