0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
üzenetek beállitások,,,szövegbeviteli üzemmodok,,,ékezet nélküli,és megyen minden rendesen,
Nekem olyan szokott lenni hogy mikor lapozol az ikonevek villognak kicsit mintha nem tudná megjeleníteni.meg ha feloldom a telefont akkor is van egy kis villogás bár lehet ez a siyah műveTapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Akkor tuti nem telefonhiba, hanem ROM, igaz?
Vk-nál és simplinél is csinálta lehet kikéne pröbálni Dorimax kerneltTapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
OFF: ezt merre találom?
Tuti nem siyah műve mert nálam semmi,ilyen nincs.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Itt: You are not allowed to view links. Register or Login
extweaks ben hangerö húzás van? gondolkodtam már én is ,hogy megnézem,de a nélkül nem kell,amugy sincs bajom siyah-val,
Van hanghúzás! De nincs olyan jó kernel mint a Siyah. Pl elfelejt néhány beállítást, mint rezgés erősség, meg ilyenek, viszont sztem a ram kezelése jobb, meg talán az akku is.
Azt vettem még észre, hogy a menüben random átdobál magának pár ikont, újraindítás után pl, és ami ki van téve a főképernyő valamelyikére alkalmazás, nem az ikonja van ott, hanem egy zöld droid, viszont ha újra kihúzom menüből már jó Na de minek rendezi át magának a menüt?
mejik launcher? mert nálam se az apex ,se az új favoritom, tsf nem rendez át semmit.
Nálam sem
Jókat írnak erről a dorimaxról lehet kikéne próbálni
mi tart vissza? mi baj siyah-val,mert nálam ugyan semmi.
na most lebuktál,második rom-nak csak ez van fent.