0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
tovább folytattam harcomat az ikonok alatti szöveg villanásával és szerintem nálam egy bug jött elő mert hogyha kikapcsoltam hogy kiírja a szövehet az ikonok alatt akkor nem volt semmi gond sőt ha átlátszóvá rakom a menüt de hagyom az ikonneveket akkor sincsen semmi gond.Minden esetre ha valami gond van úgy is garis a telefonom majd cserélik a kijelzőt
A fejlesztői lehetőségekben nincs valami kipipálva aminek nem kellene???
nem tudja valaki megmondani hogy hogyan tudnám eltüntetni a legfelső kis sort (középen óra, wifi/3G, hálózati erősség, akksi) ikonokat amikor képernyőzár aktív? jó lenne ha a képernyőzár teljes képernyőn lenne és nem lenne az a fenti kis rész mert felesleges számomra :S
Melyik lauchert használod?
öhhm semilyet O.o sima stock rom most raktam fel nemrég ezt a VK romot meg az is érdekelne még az előző kérdésemen kívül hogy. vissza lehet-e cserélni pl a boot képernyőt az eredetire? azaz azt a kis android figurát a régi S logora ami így darabokból összeragta magát. meg még a képernyőzár hangját lehet-e vhogy eredetire visszarakni?
Igen, de inkább olvass, az a bizti
Sziasztok felraktam ezt a romot nagyon állat csak 1 a problémám hogy nem tudom beállítani a háttérképet úgy hogy nelegyen normális hanem ki rakja nagyba és ahogy lapozok mozog és én ezt nem akarom tudna valaki negíteni előlre is köszönöm :-)
h érted?
Sziasztok felraktam ezt a romot nagyon állat csak 1 a problémám hogy nem tudom beállítani a háttérképet úgy hogy nelegyen normális hanem ki rakja nagyba és ahogy lapozok mozog és én ezt nem akarom tudna valaki negíteni előlre is köszönöm :-)valaki segítsen már!!!!!!!!!!!!!!!
Amíg ilyet kérdezel, addig nem érdemes nekiállnod, mert csak gondod lesz belőle. Kicsit tanulni kellene saját érdekedben, ilyeneket:rootolásroot explorermelyiik file miért felelőstelepítő zip szétbontásavédett könyvtár felülírásastb.Ha ez mind megy akkor bocs.
tudna valaki mondani nekem egy jó dokumentum olvasót? a mostani VK romban ahogy láttam nincs semmilyen
egyszerűen nem tudom megoldani ezt a betü villogást mindent megnéztem semmi sincs bepipálva ami okozhatná lehet hogy ezt már az LPX alap csinálja mert eddig csak olyan romokat próbáltam ami LPX-es alapú volt bár ennek lehet nincsen köze hozzá a kijelzővel pedig nincsen gond mert továbbra is jó bár böngészésnél is szokott néha érdekes dolgokat csinálni mikor görgetek
Ez olyan feeling, mintha belaggolna egy pillanatra a videó kártyád... Sztem fejlesztőiben próbáldd meg bekapcsolni a 2d-s gyorsítást hátha azzal jobb
mire kell? Csak olvasgatni vagy szerkeszteni is szeretnél?
Szerkeszteni nekem legjobban bevált Documents.To.Go nevű, bátran ajánlom.xlsx,docx,ppt,pdf.