0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
nyomj még 1 wipchache ,dalvikot hátha,nem tom szedj le play röl 1 galeryt az megjelenik? launcher mi?You are not allowed to view links. Register or Login..
hát nálam ilyen:lock-on: visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Loginhome-on: visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Loginredőnyön: visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or LoginA videók alapján nem ilyennek kéne lennie
uncsizok apex mániás vagyok ,de uncsi, nézegettem mi lehetne, hát a tsf shell, tudom apex lesz a vége megint ,de felüdülésnek jó,a monoton apex,nova,után,tök gyors témázható ,és most tetszik,nem uncsi aki nem probálta még, vagy nem ismeri,megéri. You are not allowed to view links. Register or Login
uncsizok apex mániás vagyok ,de uncsi, nézegettem mi lehetne, hát a tsf shell, tudom apex lesz a vége megint ,de felüdülésnek jó,a monoton apex,nova,után,tök gyors témázható ,és most tetszik,nem uncsi aki nem probálta még, vagy nem ismeri,megéri.
Uncsizooooool adjak melót Jó sok minden van benne mire a végéhez ért,el is felejtettem mint hogyan...
nagyon sok minden van benne, 1-2 dolgot play röl köll hozzá tölteni, de felajánlja, most tetszik, valjuk be jó az apex ,de uncsi,köll valami más is, ez meg gyors,és ahogy irtad tele van sok xir xar al,
Még itt? Mikor jön meg az S3-ad? Én a helyedbe inkább Note2-re váltanék lehet hogy nagy de nagyon jó cucc
elméletileg pénteken jön, a note nekem már tepsi ezt meg hüséglejártával olcson megkapom, marad a gs 3 már az is nagy note meg tudom jó de egy tepsivel nem akarok telefonálni,
Akkor lesz dolgod hétvégén mert elég sok kacat lesz rajta
r2d2 ,azaz artu,már fözöcskézi rá a romot,addig remélem meglesz,és megy fel az.
dobjatok már 1 linket ,nem találom
tessék ,letöltöd,telepited, beállitások,kijelzö,betüstilus,kiválasztod,és kész.You are not allowed to view links. Register or Login
Apró pici hiba Sms-nél ékezetes betűnél a karakter számláló nagyot ugrik :S és egy átlag sms 5darab üzenetből áll
Aha..biztos...de én egy darab képet nem látok. Szerk.:Vagy ez valami új módi?átlátszó link.
az átlátszó bigyos kell? itt az én systemUIm ami vidin is van,csak az van cserélve,semmi más,az eredeti.You are not allowed to view links. Register or Login
ezzel is ugyanolyan (nem jó), megpróbálom javítani a linkeket
Tudtok valami jó betű stílsut? Nagy méretűt keresek de nen találok ezek a kancifántosak is jók csak kicsikTapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
VK-romban lehet a betűméretet változtatni
Csak nekem már simpli vann fennTapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Noh, mi baj volt VK-val? Én meg épp most gondolkodtam , hogy feltegyem-e. Simplistic mostanában nagyon nagyon laggos nekem, hiába indítom újra, vagy csinálok memória tisztítást.