0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Én azért hangsúlyoznám h SIYAH! És LQ6!!Try it!
Továbbra is van olyan gondom hogy mikor lapozok akkor az ikonok kicsit bevillanak mintha nem tudná a telefon időben megjeleníteni az ikont ez simplinél és Vk-nál is jelen van lehet hogy az LPX bázisban valami bug?
kizárt,nálam nincs,
Újra megkérdem,Apexet használsz?Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Már igen most a legújabb verziót abból is a pro-t
Próbáld ki,hogy nova alatt is csinálja-e.
Nova-ról jöttem ott jobban csinálta mint apexen de szerintem csak magamnak beszélem be
És az alap laucher? Am is örülj h csak homályosan látod egy kicsit az ikonokat...Nekem van h 20 mp-ig kell néznem ugyan azt a képet, mert még kikapcsolni sem tudom a képernyőt annyira fagy a telefon...
Feldobtam énis ezt az 5.4.4et nekem eddig teljesen jo. Azt a vidget et honnan tudom megszerezni ami 5.2.3 ba volt a gyári zenelejátszóhoz? Azt hiányolom vsak ebből.
abban gondolom a gs3 zenelejátszó volt,ebben meg a rendes azért nincs, tedd fel azt és lesz.
Értem. es azt hol talalom vagy a 4.2.3 as vk romból vegyem ki? Ill ott milyen néven szerepel?
Szeretném feltolni 2.3.6-os gingerre , de CWM-be mikor kiválasztanám az instal zip-et SD moun hibát jelez. Can't munt (Sd card)Hogyan tovább?
Mind a 2 sd-re? mert ha az egyik nem megy, tedd át a másikra
Szemeztem JB-vel, fel is tettem...de az akksimat nagyon szívja...úgyhogy jön vissza a jó öreg VK, valahogy mindig visszakeveredek ide
hát én is mindig,lehet szidni ezt honnan lopta azt,de ennél megbizhatobb romot,még senki nem dobott össze az tuti,vádaskodás helyet, a rom-ra forditanának ennyi energiát,
Hát, nem tökéletes, az igaz, van hogy beakadt egy-két dolog....de JB-nél is!!!! Sőt, JB kb 15 perce fagyott le nekem.
musicplayer apk.