2024, 11 28, 06:39:10

Szerző Téma: Galaxy Note - ICS ROM  (Megtekintve 145008 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
Re: Re: Galaxy Note - ICS ROM
« Reply #2675 Dátum: 2012, 09 21, 18:59:32 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Azt nem tudom, de megerősítem, hogy régebbi verzióval nincs baj. 2.15-ötössel szépen felugrott az LRT.

Tapatalkkal N7000-ről.

Kíváncsiságból felraktam az LRT-t a Speedmod 13 kernellel. Az első újraindítás után nem volt a szokásos kezdeti beállítások, a Samsung billentyűzet nyomja a null-okat, nincs képernyőzár, nincs kikapcsoló menü. Ilyen volt nálam az LRQ is, meg az LRI is. Van valami trükk, vagy netán ürítsem a belső tárat, vagy másnál is ez van?

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
Re: Galaxy Note - ICS ROM
« Reply #2676 Dátum: 2012, 09 21, 20:20:43 »
Most PC Odinnal raktam fel az LRT-t. Így már jól működik a billentyűzet, de továbbra sincs kezdő beállítások és képernyőzár. Ja és persze ez a rom is lezárja a készüléket. :)

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #2677 Dátum: 2012, 09 22, 03:08:47 »
Most PC Odinnal raktam fel az LRT-t. Így már jól működik a billentyűzet, de továbbra sincs kezdő beállítások és képernyőzár. Ja és persze ez a rom is lezárja a készüléket. :)
Ilyen problémáim nekem nem voltak a pc-s telepítés után... mondjuk én előtte csináltam egy full wipe-ot... :hmm:... hydracore volt fent, úgyhogy simán megtehettem.
Miután nekem már tuti erdeti független lett a telefonom, nem tudom, hogy azon kívül, hogy lezárnak ezek a romok, csinálhatnak-e további ilyen hibákat, hiányosságokat??  :hmm:
Mindenesetre ez a billentyűre csak null,null,null jön dolog teljesen javíthatatlannak tűnt , amíg mobil odinnal próbálkoztam... :hmm:

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #2678 Dátum: 2012, 09 22, 07:33:35 »
Ilyen problémáim nekem nem voltak a pc-s telepítés után... mondjuk én előtte csináltam egy full wipe-ot... :hmm:... hydracore volt fent, úgyhogy simán megtehettem.
Miután nekem már tuti erdeti független lett a telefonom, nem tudom, hogy azon kívül, hogy lezárnak ezek a romok, csinálhatnak-e további ilyen hibákat, hiányosságokat??  :hmm:
Mindenesetre ez a billentyűre csak null,null,null jön dolog teljesen javíthatatlannak tűnt , amíg mobil odinnal próbálkoztam... :hmm:

Igen, Mobile Odinnal nem volt jó a Samsung billentyűzet, viszont a PC Odinnal sincs képernyő zár és a kikapcsoló gomb hosszú nyomva tartására csak teljesen kikapcsol a készülék, nincs menü. Ugyanakkor a képernyő zár hiánya nem zavar, mert így legalább tudom használni a Widget Lockert és képernyőről kikapcsolva a kijelzőt az nem kapcsol vissza, ahogy a gyári romoknál szokott.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7000-ről

Nem elérhető attttis

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iGO Primo
  • PDA: Samsung Galaxy S5 G900F
  • PDA ROM: 4.4.2 ANE2
« Reply #2679 Dátum: 2012, 09 22, 07:57:47 »
Igen, Mobile Odinnal nem volt jó a Samsung billentyűzet, viszont a PC Odinnal sincs képernyő zár és a kikapcsoló gomb hosszú nyomva tartására csak teljesen kikapcsol a készülék, nincs menü. Ugyanakkor a képernyő zár hiánya nem zavar, mert így legalább tudom használni a Widget Lockert és képernyőről kikapcsolva a kijelzőt az nem kapcsol vissza, ahogy a gyári romoknál szokott.

Ilyen akkor fordul elő, mikor törlődik az efs mappád. IMEI számod nem változott meg? Rajker járt így az S3-mal, és én is, mikor megpróbáltam visszaállítani az IMEI számomat. Sajnos még a mai napig nem sikerült, így csak 004999-cel kezdődik az IMEI-m. De minden működik szerencsére.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
Re: Re: Re: Galaxy Note - ICS ROM
« Reply #2680 Dátum: 2012, 09 22, 08:32:17 »
Ilyen akkor fordul elő, mikor törlődik az efs mappád. IMEI számod nem változott meg? Rajker járt így az S3-mal, és én is, mikor megpróbáltam visszaállítani az IMEI számomat. Sajnos még a mai napig nem sikerült, így csak 004999-cel kezdődik az IMEI-m. De minden működik szerencsére.

Rendben van az efs mappám és az imei szám is.

Tapatalk2-vel írtam a GT-P6800-ról

Nem elérhető attttis

• TOPIKGAZDA
« Reply #2681 Dátum: 2012, 09 22, 08:34:35 »
Rendben van az efs mappám és az imei szám is.

Érdekes. Kikapcsoló menü akkor tűnik el, ha nincs efs mappa, vagy hiányzik belőle pár file. Hasonlítsd össze egy régivel, vagy simán írasd felül vele.

Ui.: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
Re: Re: Re: Re: Galaxy Note - ICS ROM
« Reply #2682 Dátum: 2012, 09 22, 08:52:21 »
Érdekes. Kikapcsoló menü akkor tűnik el, ha nincs efs mappa, vagy hiányzik belőle pár file. Hasonlítsd össze egy régivel, vagy simán írasd felül vele.

Ui.: You are not allowed to view links. Register or Login

Lehet, megnézem. Ugyanakkor érdekes, hogy csak az LR romokkal vannak ezek a hiányosságok...

Szerk.: bár jó volt az efs mappám, visszamásoltam az eredetit. A helyzet nem változott, nincs kikapcsoló menü és gyári képernyőzár. Ja és a belső tárhelyről letöröltem a felesleges mappákat a rom telepítése előtt.

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #2683 Dátum: 2012, 09 22, 13:22:47 »
Lehet, megnézem. Ugyanakkor érdekes, hogy csak az LR romokkal vannak ezek a hiányosságok...

Épp ezt mondom... Nincsenek ezek a hiányosságok!! :hmm:... Amikor én a PC-ről telepítettem egy teljes wipe után, azt csinálta, mint minden rendes rom... eltűnt a root is, indulásnál kezdte a nyelv választással, stb...
Szóval amiket te tapasztalsz, az nem a rom sajátossága szerintem... illetve annyiban igen, hogy lehet összefügg a hálózat lezárós baromsággal... :hmm:

Nem elérhető Macika

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #2684 Dátum: 2012, 09 22, 13:30:27 »
Nálam nem zárt le, nekem gyári független, én is PC-s Odinnal raktam fel, nem reseteltem, tökéletesen működik, megkapta a speedmod kernelt, és sorban jönnek a 48 órás készenlétek.
Úgy tűnik, kiforrta magát az ICS.
Mennyire kár, hogy nem fogom túl sokáig élvezni, mert jönni fog (remélem) a JB és akkor megint el fogja önteni az agyamat a  censored , hogy flashelnem KELL. És jönnek a bosszankodások. Ez sem megy, az sincs még benne, lassú, laggol, stb-stb.
Visszatenni az ICS-t? Na neem, ha már van újabb...

Megpecsételődött a sorsunk, amikor androidos készüléket vettünk a kezünkbe először :)
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető attttis

• TOPIKGAZDA
« Reply #2685 Dátum: 2012, 09 22, 17:19:16 »
Én a 2.4-s MobilOdint használom. Most tettem fel a gyári LRT-t. Minden működik, semmi gondom nincs vele. Root is van.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
Re: Re: Re: Re: Re: Galaxy Note - ICS ROM
« Reply #2686 Dátum: 2012, 09 22, 19:18:32 »
Épp ezt mondom... Nincsenek ezek a hiányosságok!! :hmm:... Amikor én a PC-ről telepítettem egy teljes wipe után, azt csinálta, mint minden rendes rom... eltűnt a root is, indulásnál kezdte a nyelv választással, stb...
Szóval amiket te tapasztalsz, az nem a rom sajátossága szerintem... illetve annyiban igen, hogy lehet összefügg a hálózat lezárós baromsággal... :hmm:

A végén én is pc-ről telepítettem, root nem volt, viszont wipe volt, mert semmi sem volt sem beállítva. De képernyőzárnak mindenképpen kellene lennie. Nem értem, korábban nem voltak ilyen jelenségek, azaz a null Samsung billentyűzet hiba volt korábban. Ezektől függetlenül jól működik a rom.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #2687 Dátum: 2012, 09 22, 19:19:28 »
Én a 2.4-s MobilOdint használom. Most tettem fel a gyári LRT-t. Minden működik, semmi gondom nincs vele. Root is van.

Kipróbálnám az a verziót. Meg tudod osztani valahogy? Nekem a legfrissebb van, a 3.30-as

Nem elérhető 206cc

• Navigáció / Navigation: Navigon 4.8.0
  • PDA: Samsung N7000
  • PDA ROM: XXLSZ Rocket Rom v.1.0
« Reply #2688 Dátum: 2012, 09 22, 19:40:37 »
Kipróbálnám az a verziót. Meg tudod osztani valahogy? Nekem a legfrissebb van, a 3.30-as

Szia!
Van 2.45.....ha kell dobj egy mail címet.
206cc

Nem elérhető k5.20

« Reply #2689 Dátum: 2012, 09 22, 19:43:08 »

Míg nem jelentkezik, addig itt egy kicsit régebbi variáns. Nálam ezzel is tökéletesen sikerült az akció.
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #2690 Dátum: 2012, 09 22, 20:24:12 »
Míg nem jelentkezik, addig itt egy kicsit régebbi variáns. Nálam ezzel is tökéletesen sikerült az akció.

Köszönöm. :)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #2691 Dátum: 2012, 09 22, 20:24:35 »
Szia!
Van 2.45.....ha kell dobj egy mail címet.

Írtam. :)

Nem elérhető 206cc

• Navigáció / Navigation: Navigon 4.8.0
  • PDA: Samsung N7000
  • PDA ROM: XXLSZ Rocket Rom v.1.0
« Reply #2692 Dátum: 2012, 09 23, 14:02:22 »
Írtam. :)

Nem kaptam meg,de közben volt időm kipróbálni a 2.45MO-val is az LRT frissítést.Felment rendben,de "null"-ok azért voltak.A cache-t újra flash-eltem és rendben lett minden.Meggyőző a sebessége...fogyasztás majd pár nap alatt kiderül egyelőre marad a gyári kernel alatta.Nem is tudom mire lenne érdemes most lecserélni? :olvass:
206cc

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #2693 Dátum: 2012, 09 23, 18:02:29 »
Nem kaptam meg,de közben volt időm kipróbálni a 2.45MO-val is az LRT frissítést.Felment rendben,de "null"-ok azért voltak.A cache-t újra flash-eltem és rendben lett minden.Meggyőző a sebessége...fogyasztás majd pár nap alatt kiderül egyelőre marad a gyári kernel alatta.Nem is tudom mire lenne érdemes most lecserélni? :olvass:

Most látom, hogy nem is neked szántam a választ, azért nem kaptál e-mailt.
Azóta több különböző módon raktam fel az LRT-t. Még a belső tárat is legyalultam, az összes partíciót leformáztam, a Crash romnál javasolt teljes gyalulás is megvolt azzal a zippel együtt. Ugyanaz a helyzet. A PC Odinnal raktam fel a romot. Indulás után első alkalommal telepíti azt a pár plusz programot, aztán egyből a TW kezdő képernyő jön be. Nincs első lépések beállítás, nincs kikapcsoló menü és nincs képernyőzár. Ja és ami érdekes, az LQ3-ban sincsenek ezek nálam. Pedig azzal még azt is eljátszottam, hogy felraktam a KJ4-es romot root nélkül, megcsináltam a kezdeti beállításokat, mert abban volt az is, majd hagytam szépen az OTA frissítéseket települni. Fel is mentek egymás után: KKA, LA6, LQ3. Ez után itt sem volt képernyőzár. Na erre varrjon gombot valaki. :)
Egyébként nem hiányzik a Samsung képernyőzár, mert a Widget Locker teljesen jó nekem, bár így a mintával lezárás sem működik. Lehet hogy a CM10 kavart be valahol valamit és vissza kellett volna tenni először a CM9-et?

Nem elérhető attttis

• TOPIKGAZDA
« Reply #2694 Dátum: 2012, 09 23, 18:42:30 »
Most látom, hogy nem is neked szántam a választ, azért nem kaptál e-mailt.
Azóta több különböző módon raktam fel az LRT-t. Még a belső tárat is legyalultam, az összes partíciót leformáztam, a Crash romnál javasolt teljes gyalulás is megvolt azzal a zippel együtt. Ugyanaz a helyzet. A PC Odinnal raktam fel a romot. Indulás után első alkalommal telepíti azt a pár plusz programot, aztán egyből a TW kezdő képernyő jön be. Nincs első lépések beállítás, nincs kikapcsoló menü és nincs képernyőzár. Ja és ami érdekes, az LQ3-ban sincsenek ezek nálam. Pedig azzal még azt is eljátszottam, hogy felraktam a KJ4-es romot root nélkül, megcsináltam a kezdeti beállításokat, mert abban volt az is, majd hagytam szépen az OTA frissítéseket települni. Fel is mentek egymás után: KKA, LA6, LQ3. Ez után itt sem volt képernyőzár. Na erre varrjon gombot valaki. :)
Egyébként nem hiányzik a Samsung képernyőzár, mert a Widget Locker teljesen jó nekem, bár így a mintával lezárás sem működik. Lehet hogy a CM10 kavart be valahol valamit és vissza kellett volna tenni először a CM9-et?

Ezt még nézd meg. Előbb jutott eszembe, hogy ezt is ki lehetne próbálni:

Hoze61 válasza Rajkernek. Nálam ez segített.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #2695 Dátum: 2012, 09 23, 18:56:00 »
Ezt még nézd meg. Előbb jutott eszembe, hogy ezt is ki lehetne próbálni:

Hoze61 válasza Rajkernek. Nálam ez segített.

Nemrég találtam meg az xda-n. A fájl ott van a helyén sértetlenül. Ettől függetlenül megcsináltam a lépéseket. Nincs változás.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #2696 Dátum: 2012, 09 23, 19:20:26 »
Meglett a megoldás. Root Explorerrel kitöröltem az egész efs mappát, majd bemásoltam az eredeti mentést. Ezután újraindítottam a készüléket, majd be is jött a szokásos első beállítás képernyő, van képernyőzár és kikapcsoló menü. Na és ezzel visszakaptam a gyári rom "hibáját": widgettel zárolva a képernyőt, az visszakapcsol persze lezárt állapotban.  >:(
Egyébként korábban a Total Commanderrel másoltam vissza az efs mappát, úgy látszik az nem volt jó.
Amit észrevettem: az efs visszaállítása előtt a /efs/dmp/sett/system mappában nem volt ott az összes fájl, míg az imei mappában ott volt a keystr, benne az ON-nal.

rstwingo

• Vendég
« Reply #2697 Dátum: 2012, 09 23, 19:46:41 »
Találtam egy új rootoló és a legújabb 6.0.1.4-s safe recoveryt feltevő gyári kernelt
Mobil odinnal és gyári recoveryvel is feltehető

Nem elérhető Macika

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #2698 Dátum: 2012, 09 23, 20:39:37 »
Találtam egy új rootoló és a legújabb 6.0.1.4-s safe recoveryt feltevő gyári kernelt
Mobil odinnal és gyári recoveryvel is feltehető
Ez jóóóó, ki is próbáltam LRT-re!
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető tombike44

• Navigáció / Navigation: n7000
  • PDA: n7000
  • PDA ROM: n7000xxla6
« Reply #2699 Dátum: 2012, 09 24, 13:44:02 »
Nekem is hibátlan :shock: