0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Tegnap délután, egyszer csak elkezdett merülni a telefon,mint a Titanic.(2 óra semmittevés alatt 15%-ot)OS csak 2% volt.Beragadt appot nem találtam.Így adok egy esélyt a 4.1.4-nek.
Nektek az 4.1.4 ben remegnek a gombok?Szerintem nem mert mások is panaszkodtak rá.. vissza a régebbi !Mondtam ,h nem kell mindig tesztelgetni,jo a régi is!!
nálam remegnek
Na nemár,akkor felrakom ujra..
Mi remeg? nem vágom
Érintéskor a rezgés.
Nektek az 4.1.4 ben remegnek a gombok?
A 4.1.4-ben már igen. A 4.1.3-ban volt, hogy egyáltalán nem, vagy csak éppen egy halvány rezdülés volt.
Nálam semmi gond nem értem
Ha nem gyári rom van fent akkor valószínűleg azért, mert úgy tűnik csak azokban volt ezzel gond a changelog szerint:update 4.1.3 -> 4.1.4: fixed vibration intensity problem with samsung roms.
Miuin nálam sem rezgett, azt hittem azért mert másodlagoséként használom, de ezek szerint nem Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Hát,akkor az miui problémája,nem siyahé.
Nem a miui problémája mert a 4.1.2 rezeg pl.Tapatalk-GalaxyS-II
Nálad mindig minden jó! Ez nem fair!
Én meg szimplán nem frissítettem a 4.1.1-ben még jó és elvieg már van benne jb support... Most azért a +5 perc akkuidőért nem teszek fel egy újabbat...
De am komi! Mivel tud többet a 4.1.4 a 4.1.1-nél?
Olvasott/csinált már valaki sebesség testet elsődleges és másodlagos ROM-ok között?Van jelentős különbség? Most second-nek JB van fent gondoltam még ennél is gyorsabb lenne ha elsődleges ROM-nak tenném fel..