0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Itt a 4.1.4update 4.1.3 -> 4.1.4: fixed vibration intensity problem with samsungroms. fixed adb in recovery. compiled with linaro 4.7 (2012.08)toolchain. fixed mass storage mounting problem.Holnap lehet fel dobom addig is várom a véleményeketTapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Senki?Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Legyél te az első! Tapatalk-GalaxyS-II
Nem is értem Linkin kolegát ,felrakod ,20másodperc és használod !Ha meg valami nem tetszik,vagy baxaxik,vissza a régi ,jaj megint 20 s és csokolom...Ezt mindig eljátssza minden verzsönnél.. Én mindig gondolkodás nélkül felrakom a legújabbat ,legyen az rom,kerner,oprendszer a pc re,navigácios program(vagy egy nő aki megtetszik)
Suli időben nem sok időm vanTapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Nekünk sem munkaidőben.
spitya az a bogár nagyon idegesít ott AZT TUDOD!!!!
Nekem van bi-bi-bíííííííííí. De nem teszem fel. Tökéletes ami most van. Én nem hiszek benne hogy ezekben a kernelekben még lehetne valami jobb. Szerintem túl van már nyúzva ez a kernel téma. 4.1 óta nekem semmi szembeötlő változás nincs ezen a téren. Mind az aksiidőm, gyorsaságom, lagg mentességem ugyan olyan mint ezelőtt.
Merre is van ez a munkahely Teljesen igazad van,főleg aki naponta cserélgeti....meg sem tudja igazából melyik lenne jó.
Én nem cserélgetem mostanában nem de ezt az új kernelt felrakom kipróbálomTapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Jajjjjj rögtön magadra vetted..... Mostanában nem.....az mit jelent Utóbbi 1hét?
Kb én csak a siyahot szoktam felrakni Eddig nincsen gond vele nálam nem mindegy hogy milyen kernelt használok van ami nagyon jó van amelyik pedig a használhatatlan Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Szerintem nálad sosem derül ki,hogy jó-e vagy nem.2-3 naponta írod,hogy újat teszel fel.Volt SM,aztán egy halom siyah.Nem értem,hogy ha van egy jól működő kernel,akkor azt minek lecserélni.
4.0.1, 4.1.1, 4.1.2 után (4.1.3-at kihagytam, nem láttam értelmét) feltettem. Szívem szerint a 4.1.2 után visszaraktam volna a 4.1.1-et, mert azzal volt a legjobb. Lustaságom kifizetődőnek látszik mert a 4.1.4 picivel jobbnak tűnik, mint a 4.1.1 (rádió véletlenszerű bekapcsolódása eddig nem jött elő, nem melegszik annyira, pedig "megkergettem" ma a vasat rendesen) Többi meg majd kiderül.
Rádió véletlenszerű bekapcsolása volt nálad 4.1.1-en? Nálam sosem csinált ilyet?
Igen, volt. Meg a 4.0.1-n is.
És tuti,hogy siyah miatt volt?Mert én még nem is hallottam ilyenről.Egyszer csak megszólalt a rádió?
1.hsz fríssítve