Hali,
Korábban többen is írtak arról, hogy a CWM recovery-ből indított mentés nem az externalSD-re történik.
Nálam a következő probléma merül fel: a CWM programból indított mentésnél a feljővő filenév (dátum) módosításával (pl.:2012-09-30.17.17.17 helyett 2012-0-30 --VK--5.4.4) korábban minden probléma nélkül a mentés az externalSD-re történt. A siyah 4.1.5 verzió óta ezt nem csinálja meg, hanem újraindit CWM recovery-be és manuálisan kell megcsinálni a mentést. Ezzel csak az a bajom, hogy nem tudom a file nevet átnevezni, hogy később tudjam azonosítani a romot. Ha átneveztem, akkor utána chechsum hiba jelentkezett.
Ha másnál is hasonlóan működik a 4.1.5, akkor egy jó angolos tájékoztathatná a erről program készítőt.
Elnézést, ha hosszan írtam le.
Valóban. Nemrég úgy emlékszem, hogy az externalt pipáltam be, de mégis a belsőre mentett.
Ha a belsőre másol, át szoktam helyezni a külső SD-re, ez is egy megoldás.
Most csináltam volna egy mentést ismét a külsőre, és a recovery boot után leállt, hogy különböző cache/recovery/log fájlokhoz nem fért hozzá.
Utána elindítottam a külsőre a mentést a menüből, és csak a dátum és idő volt a mappanévben, nem a megelőző módosításom.
Persze ezt is át lehet nevezni még időben, míg emlékszel melyik melyik, vagy hogy elsődleges mentés-e vagy másodlagos.
Korábban tényleg nem volt ilyen probléma.