0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Látom de egy hétig nem fogok tudni:'(Küldve az én GT-I9100-emről
pedig hamar meg van az no wipe,,,,én mindet csak rátettem és kitünöen müxik,söt ezt az utcsot,portal rom ra tettem no wipe,,és tökéletes,,,,tovább tart letölteni mint felrakni.
Ha majd kijön az új VK akkor majd előtte tolok még egy Wipe-ot utána már úgysem lehet
Te abba bele fogsz betegedni.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
az tuti én még minden vk-át chache,,dalvik és kész,,,söt utcsot ugyan igy,csak portal romra,és minden tökéletes.feleslegesen bonyolitja az életét,de ha néki az kell.egészségére.
Még egyszer utoljára belefér utána úgysem lehet
akkor felfoghatjuk ugy is ez a te full wipe leszoktató romod lesz.
Van már. Cm9 alá betoljam? Van értelme?
mit ,,és minek?? idézz mert fogalmunk nincs mit tolj be, és van é értelme.
Megzavar a Tapatalk... Bocsi. Siyah 3.5, de még nincs... :-)
Másnak működik a képernyő elforgatás siyah kernel alatt?Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Nálam semmi gond, forog.
+1
Újra flasheltem, már nálam is ok!Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Majd számolj be kérlek, hogy milyen cm9-cel.
Egyébként a 3.4.1-ben már nincs brickbug veszély ugye?Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Elvileg nincsen de azért ne nyomj Wipe-ot hanem muszáj
SiyahKernel S2-v3.5.2Changelog:added Jellybean supportupdated wireless driver (1.15.12 -> 1.15.15)replaced superuser with supersu (only when autorooting, your existing app won’t be replaced)updated modem driverremoved some unused binaries from initramfsLinux 3.0.38Update 3.5 -> 3.5.1: fixed brightness and led problems. changed compression to gzip for faster boot (increased size)update 3.5.1 -> 3.5.2 fixed CM10 booting problemYou are not allowed to view links. Register or Login
Eddig nagyon rendben van, a wifit nem dobálja, a lockscreen se fagy, automatikus fényerő is javult. Talán akksi tekintetében jobb volt a cm kernel - de valamit valamiért Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről