0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
uploaded 4.0beta2 toYou are not allowed to view links. Register or Login- fixed autorotation- fixed gamma shift in extweaks- added triangle-away support
SiyahKernel S2-v4.0Posted on August 5, 2012 Changelog:based on update7 sourcessupports Samsung 4.0.3/4.0.4 (no camera problem), CM9, CM10 and MIUIall the changes from v3.5.2 are appliedno CAP_ERASE, no hardbrickfixed CM10 led behaviorfixed led_fadeout behaviorfixed autorotation problem with CM10 and 4.0.3 ROMskészül
Végre!
Lehet feldobom csak készen van már?
Az még nincs. "Not released yet."
Na uraim hölgyeim.Neki lehet ugrani a letöltésnek.Kint a 4.0.
Most akkor siyahot vagy speedmodot rakjak??? Nem tudomTapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Te kernelfüggő! Jól olvastam,hogy ehhez már nem kell a kamera fix?
Nem csak a speedmod is nagyon jó lehet hogy először azz dobom felTapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Jobb a Siyah hehe;)Tapatalk-GalaxyS-II
Ha valaki letöltötte, dobja már fel valami gyorsabb helyre. Mint a tetü olyan lassan jön. Neki estek egy csomóan vagy mi a .....
You are not allowed to view links. Register or Login
Innen marha gyorsan lejön! Köszi!
Közben olvasgattam xda-n, és ahogy nézem főként cm10-n vannak vele apróbb hibák. Vk-n ellenben nem láttam panaszt. Ez azért bíztató!
Ha a 3.5.2 -l van szó...nálam két hete fent van.
Szerintem a 4.0-rólTapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Akkor így jártam... Nem fogom úgy váltogatni a kernelt a PDA-n mint jómagam a fehérneműt.
Máris van egy kisebb javítás, 4.01.