2024, 11 24, 04:22:51

Szerző Téma: Sony Xperia S  (Megtekintve 87511 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Baszkupapa

• Nem: Férfi
  • Miszter Röpcsibácsi
    • Röpcsis videók
  • PDA: iPhone Xs 256
Re: Sony Xperia S
« Reply #250 Dátum: 2013, 02 21, 05:45:16 »
Én láttam valahol egy hivatalos Sony izét, aqmin az volt, hogy az S-re majd áprilisban jön a JB

Nem elérhető gvoczelka

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Sony Xperia S+iPhone 5C
  • PDA ROM: SXS:4.1.2(.96), i5C:7.1
« Reply #251 Dátum: 2013, 02 21, 14:29:34 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Én ma You are not allowed to view links. Register or Loginfeldobom (zárt bootloader-es verziót)

Valaki próbálta már? :) Elég jónak tűnik :)

Én próbáltam, nem rossz, de én 2 hét után visszaraktam az eredeti gyárit, egyszerűen nem volt olyan stabil.
Pda kronológia:
HTC Artemis (tégla) -> Omnia i900 (Anzo ROM) -> SG Spica (Anzo ROM) -> X10minipro (Gyári 2.1) -> X10i (Gyári 2.1) -> Moto Defy (CM9, 4.0.4 Epsylon3) -> Xperia S (Gyári Jelly Bean .96)+iPhone 5C (iOS 7.1)

Nem elérhető gvoczelka

« Reply #252 Dátum: 2013, 02 21, 14:32:23 »

Kiszivárgott egy Jelly Bean hivatalos ROM! Elég késznek tűnik! Szerintem 1-2 hét és kiadják :P

Én is láttam már, tényleg egész késznek tűnik, csak sajnos inaktív a GSM modul, emiatt használhatatlan egyelőre, csak próbálgatásnak jó. Viszont ha ilyen jól halad, akkor lehetséges, hogy hamarosan ki is jön a végleges verzió :)
Pda kronológia:
HTC Artemis (tégla) -> Omnia i900 (Anzo ROM) -> SG Spica (Anzo ROM) -> X10minipro (Gyári 2.1) -> X10i (Gyári 2.1) -> Moto Defy (CM9, 4.0.4 Epsylon3) -> Xperia S (Gyári Jelly Bean .96)+iPhone 5C (iOS 7.1)

Nem elérhető Baszkupapa

• Miszter Röpcsibácsi
    • Röpcsis videók
« Reply #253 Dátum: 2013, 02 23, 14:57:13 »
Srácok. Ez a rootolás hogy működik? Hogy hat a garra? Szolgáltatós cuccot (T-Mobil) lehet rootolni?
Nem akarok másik romot, csak van olyan app (például a titanium backup) amihez rootolt cucc kell.

Köszi!

Nem elérhető kirusz

• PDA: Samsung S4
« Reply #254 Dátum: 2013, 02 24, 18:07:22 »
Vissza lehet állitani  ha garanciáztatni kell.Mindegy milyen szolgáltatós lehet rootolni van több módszer is.

Nem elérhető gvoczelka

« Reply #255 Dátum: 2013, 02 25, 00:22:06 »
nem veszik el a garancia rootolás miatt, mert vissza tudod állítani az eredeti állapotot.
Viszont arra figyelj, hogy a Flashtoolos rootolás csak a 6.1.A.2.50-es szoftverig működik, jelenleg a .55-ös végződésű szoftverhez nem találtam működő rootolási módszert szolgáltatós telefonokhoz.
Pda kronológia:

Nem elérhető Baszkupapa

• Miszter Röpcsibácsi
    • Röpcsis videók
« Reply #256 Dátum: 2013, 03 01, 10:58:27 »
nem veszik el a garancia rootolás miatt, mert vissza tudod állítani az eredeti állapotot.
Viszont arra figyelj, hogy a Flashtoolos rootolás csak a 6.1.A.2.50-es szoftverig működik, jelenleg a .55-ös végződésű szoftverhez nem találtam működő rootolási módszert szolgáltatós telefonokhoz.

Hali!

Köszi a választ! Sajnos ezt olvastam én is, és a ROM-ot nem akarom piszkálgatni. Szóval egyelőre marad úgy, ahogy van. Illetve találtam egyet ami állítólag működik, de ha jól emlékszem olyan 40$ a szoftver.

Még valami!
A 32GB-ból mennyi a használható? Vagy most hogy van ez? Nekem azt írja a "gyári" izé, hogy 25.80GB az összes, ebből elérhető 21.37 (a rajta lévő cuccok miatt). Most akkor 25.8 vagy 32??

Az AndroidAssistant is azt mondja a System Info-ban, hogy SDCard: 25.8GB ....

(lehet root nélkül a képernyőről shotot csinálni??)

Nem elérhető Baszkupapa

• Miszter Röpcsibácsi
    • Röpcsis videók
« Reply #257 Dátum: 2013, 03 01, 12:49:12 »
Közben egy kicsit sikerült kompjúter elé kerülnöm és olvasgattam- Szóval ha minden igaz, akkor ez a 25GB természeretes :(

Aztán olvastam valami Média Centerről, ami volna (25GB online tárhely) de én nem lelem (más sem ICS óta).

Nem elérhető gvoczelka

« Reply #258 Dátum: 2013, 03 04, 23:46:32 »
azért csak 25GB használható belőle, mert például ebből veszi le a rendszer a rendszerfájloknak a tárhelyet, amire a programok is települnek. Ez a tárhely 2GB. Ez eddig stimm :) marad 30GB. Ebből pedig azért csak 25GB a használható, mert a HDD gyártók, flashmemória gyártók, memóriakártya gyártók nem az 1024-es váltószámot használják, hanem kereken 1000-el számolnak. Tehát a gyártóknál 1MB nem 1024KB, hanem csak 1000KB. Nem értem hogy miért, de ez már nagyon régóta így van. Viszont, természetesen az operációs rendszerek, mint például az Android, vagy a Windows továbbra is az 1024-es váltót használják, ezért mutat kevesebbet a rendszer.

Tehát ha megveszel például egy 1GB-os memóriakártyát, akkor is csak 0,9GB-ot fog mutatni a rendszer :)
Gyártottam már ehhez összeesküvéselméletet is, de nem akarok itt mindenkit ezzel fárasztani :)

Igen, lehet root nélkül is screenshotot csinálni. Megnyomod a Hangerő le+kikapcsoló gombot hosszan, és már csinálja is a képet :)
Pda kronológia:

Nem elérhető Yarner

• PFC Fan
    • androlib.blog.hu
  • PDA: Samsung Galaxy SIII gt-i9300
  • PDA ROM: Stock 4.3 (NA2)
« Reply #259 Dátum: 2013, 03 27, 21:31:07 »
Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni., egy ismerősnek sxs-e van, és rettenetesen utálja. Frissítette ics-re, és az mondja, teljesen instabil lett, nem fog jelet a gps, eldobja az eszközöket a bt, állandósak a force close-ok.
Gyári romot használ, mi lehet a gond?
Hardveres hiba? Vagy egy fact reset megoldaná?

Jó eséllyel már mindegy neki, már a wc-n lehúzást tervezi, de engem piszkál az ügy, főleg, hogy tudom, hogy iphoneról jött át. Ezelőtt egy optimus 3dje volt, amivel szintén befürdött...
bántja a büszkeségem, hogy csak rosszat kap az androidtól...
"Dude, sucking at something is the first step towards being sorta good at something."
“Nobody important? Blimey, that’s amazing. You know, nine hundred years of time and space and I’ve never met anybody who wasn’t important before.”

Nem elérhető Baszkupapa

• Miszter Röpcsibácsi
    • Röpcsis videók
« Reply #260 Dátum: 2013, 03 27, 21:37:31 »
Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni., egy ismerősnek sxs-e van, és rettenetesen utálja. Frissítette ics-re, és az mondja, teljesen instabil lett, nem fog jelet a gps, eldobja az eszközöket a bt, állandósak a force close-ok.
Gyári romot használ, mi lehet a gond?
Hardveres hiba? Vagy egy fact reset megoldaná?

Jó eséllyel már mindegy neki, már a wc-n lehúzást tervezi, de engem piszkál az ügy, főleg, hogy tudom, hogy iphoneról jött át. Ezelőtt egy optimus 3dje volt, amivel szintén befürdött...
bántja a büszkeségem, hogy csak rosszat kap az androidtól...

Az biztos, hogy én semmi ilyent nem tapasztaltam.
Az enyémen nagyszerűen megy a szendvics.

Nem elérhető kirusz

« Reply #261 Dátum: 2013, 03 31, 18:51:43 »

Elméletileg van .55 végű romra root:You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Baszkupapa

• Miszter Röpcsibácsi
    • Röpcsis videók
« Reply #262 Dátum: 2013, 03 31, 19:01:35 »
Elméletileg van .55 végű romra root:You are not allowed to view links. Register or Login

Háááát, nem tudom mennyire lehet megbízni ebben a kínai izében...

Nem elérhető kirusz

« Reply #263 Dátum: 2013, 04 01, 14:00:28 »
Érdemes lejjebb olvasni ott angol.más forumon irják hogy müködik a dolog

Nem elérhető gvoczelka

« Reply #264 Dátum: 2013, 04 07, 23:00:46 »
kirusz: én próbáltam ezt a rootot .55-ös szoftverre, nekem nem sikerült, pedig legalább 3szor újrapróbáltam leírás alapján, de nem megy. Ezért mondtam korábban, hogy nem találtam működőt. Sosem hiszek abban, amit a többi fórumozó külföldi oldalakon ír. Csak abban hiszek, amit megcsinálok, és működik :)

Yarner: Hogyan frissítette? Csak mert ezek a problémák akkor szoktak előjönni, hogyha frissítésnél nem kéri a teljes frissítést, hanem azt csinálja, hogy minden program és adat megmaradjon a frissítés után a telefonon.
Nekem teljesen tökéletesen működik minden a telefonon
Pda kronológia:

Nem elérhető johnny6

• PDA: Xperia S
  • PDA ROM: stock .55
« Reply #265 Dátum: 2013, 04 20, 11:56:41 »
kirusz: én próbáltam ezt a rootot .55-ös szoftverre, nekem nem sikerült, pedig legalább 3szor újrapróbáltam leírás alapján, de nem megy. Ezért mondtam korábban, hogy nem találtam működőt. Sosem hiszek abban, amit a többi fórumozó külföldi oldalakon ír. Csak abban hiszek, amit megcsinálok, és működik :)

Pedig működik (legtöbb esetben). Sajátomat és haverét is (stock .55) első próbálkozásra sikerült.

Nem elérhető olomkatona

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S7 edge
  • PDA ROM: g935fxxu1apb4
« Reply #266 Dátum: 2013, 05 04, 14:35:34 »
Sziasztok. olvasgattam nem keveset, nekem 1hete van meg trés sajnos. sikerült a root a kínai megoldással. kérdésem a következő, aki tud kérem segítsen!!!!
hogy lehet függetleníteni??? SOS thx előre is
Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy
vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...

Nem elérhető zsoca34

• PFC Fan
  • PDA: Sony Xperia S
  • PDA ROM: JB 4.1.2
« Reply #267 Dátum: 2013, 05 10, 08:38:10 »
Sziasztok. olvasgattam nem keveset, nekem 1hete van meg trés sajnos. sikerült a root a kínai megoldással. kérdésem a következő, aki tud kérem segítsen!!!!
hogy lehet függetleníteni??? SOS thx előre is
Helló!
Szerintem erre a kérdésre senki nem fog válaszolni,mivel:BŰNCSELEKMÉNY!!!!

Szép napot!

U.i:google a barátod.

Nem elérhető olomkatona

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S7 edge
  • PDA ROM: g935fxxu1apb4
« Reply #268 Dátum: 2013, 05 12, 12:55:07 »
Helló!
Szerintem erre a kérdésre senki nem fog válaszolni,mivel:BŰNCSELEKMÉNY!!!!

Szép napot!

U.i:google a barátod.
szerintem NEM bűncselekmény, még csak nem is warez, max a gari ugrik. ennek tudatában mindenki saját flelőssége szerintem....
Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy
vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...

Nem elérhető zsoca34

• PFC Fan
  • PDA: Sony Xperia S
  • PDA ROM: JB 4.1.2
« Reply #269 Dátum: 2013, 05 12, 17:35:40 »
szerintem NEM bűncselekmény, még csak nem is warez, max a gari ugrik. ennek tudatában mindenki saját flelőssége szerintem....
Számítástechnikai rendszer védelmét biztosító technikai intézkedés kijátszása889

300/E. §890 (1)891 Aki a 300/C. §-ban meghatározott bűncselekmény elkövetése céljából, az ehhez szükséges vagy ezt könnyítő számítástechnikai programot, jelszót, belépési kódot, vagy számítástechnikai rendszerbe való belépést lehetővé tevő adatot
a) készít,
b) megszerez,
c) forgalomba hoz, azzal kereskedik, vagy más módon hozzáférhetővé tesz,
vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) Az (1) bekezdés szerint büntetendő, aki a 300/C. §-ban meghatározott bűncselekmény elkövetése céljából az ehhez szükséges vagy ezt könnyítő, számítástechnikai program, jelszó, belépési kód, vagy valamely számítástechnikai rendszerbe való belépést lehetővé tevő adat készítésére vonatkozó gazdasági, műszaki, szervezési ismereteit másnak a rendelkezésére bocsátja.
(3) Nem büntethető az (1) bekezdés a) pontja esetén, aki - mielőtt a bűncselekmény elkövetéséhez szükséges vagy ezt megkönnyítő számítástechnikai program, jelszó, belépési kód, vagy valamely számítástechnikai rendszer egészébe vagy egy részébe való belépést lehetővé tevő adat készítése a hatóság tudomására jutott volna - tevékenységét a hatóság előtt felfedi, és az elkészített dolgot a hatóságnak átadja, valamint lehetővé teszi a készítésben részt vevő más személy kilétének megállapítását.

Már bocs,de az!!!

Nem elérhető Baszkupapa

• Miszter Röpcsibácsi
    • Röpcsis videók
« Reply #270 Dátum: 2013, 05 30, 23:09:27 »
Kijött a JB Xperia S-re is.Viszont nekem még nem frissít.

Itt vannak az fw-k : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Baszkupapa

• Miszter Röpcsibácsi
    • Röpcsis videók
« Reply #271 Dátum: 2013, 05 30, 23:16:56 »
Bréking: Már megy a frissítés :)

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
« Reply #272 Dátum: 2013, 06 04, 08:19:05 »
Sziasztok!
Munkatársamnak kellene modem cserét csinálni erre a készülékre. Tudtok segíteni?

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
« Reply #273 Dátum: 2013, 06 05, 07:02:06 »
JB-ról ICS-re hogyan lehet visszatérni? T mobil függő telefonon, rootolva sose volt.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről

Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető gvoczelka

« Reply #274 Dátum: 2013, 06 06, 13:07:24 »
Hivatalosan nem tudsz. Illetve de, ha beviszed egy Sony szervizbe.

Nem hivatalosan Flashtool-al tudsz
Pda kronológia: