Új frissítés jelent meg szeretett telefonunkhoz.
Szoftververzió: 6.1.A.2.45
Több fórumon is azt írták, hogy sebesség javulás észlelhető, és nem melegszik annyira a telefon.
Én most fogom felrakni, pontosabban már felraktam, de sajnos mióta frissült a PC Companion, azóta nem tudom kinyerni belőle a nyers frissítési fájlokat, ezért most visszarakom a korábbi .452-es romot amiből csináltam ftf-et flashtoolhoz, és a SUS-al fogok frissíteni, hogy ki tudjam nyerni magamnak belőle a fájlokat ftf készítéshez.
Ha sikerült, akkor egy ftp-re feltöltöm az ftf-et, hogy azok is fel tudják rakni az új rendszert flashtoolal, akiknek nyitott bootloaderes telefonjuk van.
Majd pár nap múlva fogok tapasztalatokat írni.
Az xCream2-vel vannak már tapasztalataim, amik nem jók. Eddig az összes Főzött ROM amit kipróbáltam, pár nap után összefosta magát. Sajnos ezzel is ez történt. Spontán lefagyások, force close, és társai, a legkínosabb akkor volt, amikor vittem címre a pizzát, új helyre mentem, és navigáció közben lefagyott a telefon és újraindult. Igencsak bosszantó volt, és meg kellett állnom pár percre, amíg magához tért a telefon. A másik, hogy pár nap után iszonyatosan belassult a rendszer, volt, hogy több 10 másodpercbe telt, hogy megnyissa a telefonkönyvet, vagy bármit.