Olvastam az elkeseredéseteket a teló kapcsán. Sajnálom, hogy nem jött be, sőt Judyart le is cserélte.
Én azt gondolom, hogy azért, mert a szoftver rossz, attól a teló még hardveresen jó. Arra gondolok, ha egy új számítógépet megveszünk, amire előre van az oprendszer telepítve, majd némi használat után itthon frissítjük, és azt vesszük észre, hogy a gép fagyogat, nem úgy működik, mint korábban azzal sem szaladunk vissza a boltba, hogy vacak, vagy eladjuk, elcseréljük, hanem újrarakjuk a rendszert, vagy a frissítéssel várunk, hátha a következővel már jó lesz.
A mai telefonok is számítógépek. Ez a teló hardveresen nagyon jó, igaz a szoftvernek kell(ene) kihozni belőle a maxot, de ez most az ICS-sel nem igazán jött össze, de főzött rommal már egész jól kihajtható.
DRM kulcs engem nem érdekel, soha nem fogok a telefonnal neten zenét, filmet vásárolni, fizetős tartalmakat nézni, vagy a steamhez hasonló játékokkal játszani, amikhez kell ez a drm kulcs, ezért nincs is szükségem rá.
És a teló tulajdonosok 95%-a tuti nem fog fizetős tartalmakat nézegetni, játszani a telóján, amihez a drm kell.
A PC-n is van DRM (Media Player), foglalkozunk vele? Sokaknak még az oprendszer sem eredeti és hányan játszanak tört verzióval?
Garancia: X10-met 3 év garival vettem, független volt, még 1 év szoftgari van rá, de már eladtam. Semmi szükség nem volt a 3 évre, csak a bolt járt jól, mert drágábban adhatta. Ha komolyabb baja van a telónak fél év alatt kijönnek a hardveres hibák, a szoftverest meg megcsinálom.