2024, 11 24, 05:05:53

Szerző Téma: Sony Xperia S  (Megtekintve 87514 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
Re: Re: Sony Xperia S
« Reply #275 Dátum: 2013, 06 06, 13:40:58 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hivatalosan nem tudsz. Illetve de, ha beviszed egy Sony szervizbe.

Nem hivatalosan Flashtool-al tudsz
Szia!
Igen azzal megoldva:-)

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről

Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető gvoczelka

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Sony Xperia S+iPhone 5C
  • PDA ROM: SXS:4.1.2(.96), i5C:7.1
Re: Sony Xperia S
« Reply #276 Dátum: 2013, 06 07, 19:35:18 »
Mi volt a baj a JB-vel egyébként? :)
 csak mert nekem eddig hibátlanul működik :) Annyi hiba volt, hogy a Chrome valamiért, ha asztali nézetben jelentkeztem be Facebookra, akkor mindig ForceCLose-al leáll, meg ugye amit mindenki jelzett, hogy a FullHD videó felvétel szaggat. De ezeken kívül semmi
Pda kronológia:
HTC Artemis (tégla) -> Omnia i900 (Anzo ROM) -> SG Spica (Anzo ROM) -> X10minipro (Gyári 2.1) -> X10i (Gyári 2.1) -> Moto Defy (CM9, 4.0.4 Epsylon3) -> Xperia S (Gyári Jelly Bean .96)+iPhone 5C (iOS 7.1)

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
Re: Re: Sony Xperia S
« Reply #277 Dátum: 2013, 06 08, 05:08:43 »
Mi volt a baj a JB-vel egyébként? :)
 csak mert nekem eddig hibátlanul működik :) Annyi hiba volt, hogy a Chrome valamiért, ha asztali nézetben jelentkeztem be Facebookra, akkor mindig ForceCLose-al leáll, meg ugye amit mindenki jelzett, hogy a FullHD videó felvétel szaggat. De ezeken kívül semmi
2g mobil lefedettsége van erre a T mobil -nak. Amikor jb rákerült neki akkor egyszerűen nem töltött be semmit, egy idő után hibát írt ki neki minden böngésző. Xda-n ahogy olvastam páran panaszkodtak erre és a megoldás Ics-re való visszatérés.

Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Baszkupapa

• Nem: Férfi
  • Miszter Röpcsibácsi
    • Röpcsis videók
  • PDA: iPhone Xs 256
« Reply #278 Dátum: 2013, 06 08, 06:15:25 »
2g mobil lefedettsége van erre a T mobil -nak. Amikor jb rákerült neki akkor egyszerűen nem töltött be semmit, egy idő után hibát írt ki neki minden böngésző. Xda-n ahogy olvastam páran panaszkodtak erre és a megoldás Ics-re való visszatérés.

Hamarosan lesz egy frissítés (You are not allowed to view links. Register or Login ), az majd orvosolja  aproblémát. Ha minden igaz :)

Nem elérhető kovacslaszlo13

• TOPIKGAZDA
  • nope
    • Be-Social
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: SK17i
  • PDA ROM: CM11
« Reply #279 Dátum: 2013, 06 11, 21:16:49 »
Azért az korrekt a Sony-tól,hogy lehet késtek az update-el,de javítják gyorsan... :D
Mi az az aláírás és hol kapcsolhatom be?
You are not allowed to view links. Register or Login;You are not allowed to view links. Register or Login;You are not allowed to view links. Register or Login;You are not allowed to view links. Register or Login;You are not allowed to view links. Register or Login;You are not allowed to view links. Register or Login;You are not allowed to view links. Register or Login;You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Baszkupapa

• Miszter Röpcsibácsi
    • Röpcsis videók
« Reply #280 Dátum: 2013, 06 11, 21:21:38 »
Azért az korrekt a Sony-tól,hogy lehet késtek az update-el,de javítják gyorsan... :D

Ja. Már kint is van az új.

Nem elérhető Baszkupapa

• Miszter Röpcsibácsi
    • Röpcsis videók
« Reply #281 Dátum: 2013, 06 11, 21:22:12 »

• TOPIKGAZDA
  • nope
    • Be-Social
« Reply #282 Dátum: 2013, 06 11, 21:27:05 »
Eddig a hiány volt a panasz,de hirtelen 2 JB szoft is van. :D
Halad a Sony,de még mindig nem Nexus-os a támogatás :P
You are not allowed to view links. Register or Login;You are not allowed to view links. Register or Login;You are not allowed to view links. Register or Login;You are not allowed to view links. Register or Login;You are not allowed to view links. Register or Login;You are not allowed to view links. Register or Login;You are not allowed to view links. Register or Login;You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Baszkupapa

• Miszter Röpcsibácsi
    • Röpcsis videók
« Reply #283 Dátum: 2013, 06 12, 20:55:45 »
Hááát... úgy tűnik a Szóni adott egy pofont a kakinak.

Megjegyzem a hét végén az unokámmal meetingeltünk egyet a szombathelyi főtéren, a szökőkútnál. Vettem fel videjót és amikor megnéztem, laggolt mint állat. Szóval tényleg van ilyen bug. És az akksi is gyorsabban merül. A 2G-ről nem tudok nyilatkozni.

Updated my Acro S Jelly Bean ftf 6.2.B.0.200.

Bugs

1 Laggy Full HD Video Recording

2 Fast Battery Drain

3 No 2G Data Connectivity

Again new updates got for ma acro s.

Updated my Acro S Jelly Bean ftf 6.2.B.0.211.

Bugs

1 Laggy Full HD Video Recording

2 Fast Battery Drain

3 No 2G Data Connectivity

Nem elérhető pippin80

« Reply #284 Dátum: 2013, 06 15, 03:44:43 »
Sziasztok.Tudom,hogy nem ide tartozik,de nincs Xperia v fórum.Olyan problémám van,hogy a telefon jelzi,hogy van új szoftver frissités rádugom a gépre a telefont,ott is jelzi a pccompagnion.A második lépédig el is megy,kiírja a gép hogy huzzam le a telefont a gépről,kapcsoljam ki,majd miközben visdzadugom nyomjam a hangerő le gombot.Ezt meg is csinàltam,de valamiétt nem megy tovàbb áll a második lépésnél.Anno az arc s is ezt csinàlta.Van erre esetleg valami megoldás?
Tapatalk 2-vel küldve az én LT25i-ről

Nem elérhető zsoca34

• PFC Fan
  • PDA: Sony Xperia S
  • PDA ROM: JB 4.1.2
« Reply #285 Dátum: 2013, 06 15, 08:39:24 »
Sziasztok.Tudom,hogy nem ide tartozik,de nincs Xperia v fórum.Olyan problémám van,hogy a telefon jelzi,hogy van új szoftver frissités rádugom a gépre a telefont,ott is jelzi a pccompagnion.A második lépédig el is megy,kiírja a gép hogy huzzam le a telefont a gépről,kapcsoljam ki,majd miközben visdzadugom nyomjam a hangerő le gombot.Ezt meg is csinàltam,de valamiétt nem megy tovàbb áll a második lépésnél.Anno az arc s is ezt csinàlta.Van erre esetleg valami megoldás?

Helló.

Próbáld meg 100%-ra feltölteni az akkut.Más nem jut eszembe.

Nem elérhető Baszkupapa

• Miszter Röpcsibácsi
    • Röpcsis videók
« Reply #286 Dátum: 2013, 06 15, 08:44:07 »
Öööö, mintha találkoztam volna vele egyszer én is, és mintha az segített volna, hogy a képernyőzárat feloldottam. Érted? Kicsit ez így hülyén hangzik.. :)

Nem elérhető pippin80

« Reply #287 Dátum: 2013, 06 15, 10:56:08 »
Hát itt kikapcsolt állapotban kell kezdeni.Anno arc s-nél vilt ilyen gondom.

Nem elérhető Baszkupapa

• Miszter Röpcsibácsi
    • Röpcsis videók
« Reply #288 Dátum: 2013, 06 18, 17:48:16 »
Easy Rooting Toolkit now available for Xperia S, Xperia Z and Xperia SP

Nem elérhető gvoczelka

« Reply #289 Dátum: 2013, 06 28, 23:35:47 »
Hamarosan lesz egy frissítés (You are not allowed to view links. Register or Login ), az majd orvosolja  aproblémát. Ha minden igaz :)

Nekem már 2 hete rajta van, és nem tartalmaz semmilyen hibajavítást sem, a .200-es szoftvernél észlelt hibák ugyan úgy jelen vannak. a .211-es szoftver csak nyelvi kiegészítőket tartalmaz, de semmi hibajavítás nem történt! Én is csak azért raktam fel, hogy legyen egy rootolt rendszer a telefonon, néhány program miatt.
Pda kronológia:
HTC Artemis (tégla) -> Omnia i900 (Anzo ROM) -> SG Spica (Anzo ROM) -> X10minipro (Gyári 2.1) -> X10i (Gyári 2.1) -> Moto Defy (CM9, 4.0.4 Epsylon3) -> Xperia S (Gyári Jelly Bean .96)+iPhone 5C (iOS 7.1)

Nem elérhető bedecs.hu

• Saját weboldalam
  • Navigáció / Navigation: Locus, Waze
  • PDA: Xiaomi MI9
  • PDA ROM: Pixel Experience
« Reply #290 Dátum: 2013, 07 04, 11:21:22 »
Sziasztok,

2 hete vásároltam egy független Acro S-t (LT26w). HTC-ről váltottam (kicsit meg is bántam eddig, de az ár/érték aránya jobb volt ennek, mint a HTC One S-nek).
Szóval az lenne a problémám, hogy a szoftverfrissítés óta a widgetek nagy része nem működik. Ami gyárilag van benne az betölt, de szinte semmi utólag telepített (MEGVÁSÁROLT) nem tölt be újraindítás után, hanem nagy piros négyzetben "Az alkalmazásfelület betöltése nem sikerült" hibaüzenet jelenik meg és csak az segít, ha törlöm a widgetet és újra kiteszem, de újabb restart után kezdhetem előlről. Ez ugyebár nem megoldás. Ugyanez a helyzet a Swype keyboarddal, restart után a fapados gyári indul és nem tudom aktiválni a Swypeot. Persze ha eltávolítom és újra felteszem és beálligatom, akkor a következő restartig az is működik, de ez így nagyon nem jó.
3 teljes visszaállításon vagyok túl, perpillanat nincs is visszatéve semmi csak 2-3 teszt alkalmazás, amíg ez a gond nem oldódik meg, mert nincs értelme belakni.

4.0.4-es Androiddal érkezett, most frissített4.1.2-re, a build: 6.2.B.0.200

Nem vagyok kezdő, évek óta szanaszét hekkelt telefonokat használtam, de még a Sonyhoz nem mertem komolyabban hozzányúlni, ha van ötletetek várom. :(
Ericsson A1018 ► A2618S ► R320 ► T68i ► T610 ► Nokia 7650 ► SonyEricsson P800 ► P900 ► Asus P525 ► P750 ► HTC HD2 LEO ► Sensation ► Sony Acro S ► Honor 7 ► VkWorld S8 ► Xiaomi MI9 ►

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
« Reply #291 Dátum: 2013, 07 04, 11:37:47 »
Sziasztok,

2 hete vásároltam egy független Acro S-t (LT26w). HTC-ről váltottam (kicsit meg is bántam eddig, de az ár/érték aránya jobb volt ennek, mint a HTC One S-nek).
Szóval az lenne a problémám, hogy a szoftverfrissítés óta a widgetek nagy része nem működik. Ami gyárilag van benne az betölt, de szinte semmi utólag telepített (MEGVÁSÁROLT) nem tölt be újraindítás után, hanem nagy piros négyzetben "Az alkalmazásfelület betöltése nem sikerült" hibaüzenet jelenik meg és csak az segít, ha törlöm a widgetet és újra kiteszem, de újabb restart után kezdhetem előlről. Ez ugyebár nem megoldás. Ugyanez a helyzet a Swype keyboarddal, restart után a fapados gyári indul és nem tudom aktiválni a Swypeot. Persze ha eltávolítom és újra felteszem és beálligatom, akkor a következő restartig az is működik, de ez így nagyon nem jó.
3 teljes visszaállításon vagyok túl, perpillanat nincs is visszatéve semmi csak 2-3 teszt alkalmazás, amíg ez a gond nem oldódik meg, mert nincs értelme belakni.

4.0.4-es Androiddal érkezett, most frissített4.1.2-re, a build: 6.2.B.0.200

Nem vagyok kezdő, évek óta szanaszét hekkelt telefonokat használtam, de még a Sonyhoz nem mertem komolyabban hozzányúlni, ha van ötletetek várom. :(
Bár nem vagyok Sony-s, de az eddigi igen sok tapasztalatom szerint update után a Sonyk factory resetet igényelnek, csak utána lesz hibamentes a működkés.

Nem elérhető bedecs.hu

• Saját weboldalam
« Reply #292 Dátum: 2013, 07 04, 12:01:36 »
Bár nem vagyok Sony-s, de az eddigi igen sok tapasztalatom szerint update után a Sonyk factory resetet igényelnek, csak utána lesz hibamentes a működkés.
3x volt egy hét alatt, többek közt ma is... Az előző telefonjaimnál is romolás előtt és után is toltam factoryt biztos ami biztos alapon. :D
Ericsson A1018 ► A2618S ► R320 ► T68i ► T610 ► Nokia 7650 ► SonyEricsson P800 ► P900 ► Asus P525 ► P750 ► HTC HD2 LEO ► Sensation ► Sony Acro S ► Honor 7 ► VkWorld S8 ► Xiaomi MI9 ►

• TOPIKGAZDA
  • nope
    • Be-Social
« Reply #293 Dátum: 2013, 07 04, 12:09:26 »
Próbálj ki főzött romot vagy másik gyárit
Ez sokaknak segített eddig :D

Nem elérhető bedecs.hu

• Saját weboldalam
« Reply #294 Dátum: 2013, 07 04, 13:04:06 »
Megoldódott a probléma egy része. A belső tárhelyet is kiürítettem és láss csodát megszűnt a widgetek hibája. Az xperia billentyűzet viszont még mindíg ragaszkodik az élethez.  :oops:

• TOPIKGAZDA
  • nope
    • Be-Social
« Reply #295 Dátum: 2013, 07 04, 15:18:48 »
Ezt hogy érted? :D

Nem elérhető bedecs.hu

• Saját weboldalam
« Reply #296 Dátum: 2013, 07 04, 16:40:41 »
Ezt hogy érted? :D

Azt hittem, hogy a widgetek megjavultak, miután a készülék memóriát is töröltem, de mégsem. :( Az élethez való ragaszkodást meg úgy értettem, hogy hiába állítottam / állítom be alapértelmezettnek a Swype-ot újraindítás után ismét az Xperia butácska billentyűzetét engedi csak kezelni. :S Azt hiszem a következő szabadnapomon megszabadulok ettől a förtelmes gyári romtól. :(

• TOPIKGAZDA
  • nope
    • Be-Social
« Reply #297 Dátum: 2013, 07 04, 17:05:29 »
Egy jó ROM mindent megold! :D
Amúgy kikapcsoltad a stock appot?

Nem elérhető bedecs.hu

• Saját weboldalam
« Reply #298 Dátum: 2013, 07 08, 18:32:46 »
Egy jó ROM mindent megold! :D
Amúgy kikapcsoltad a stock appot?
Ha a stock billentyűzetre gondolsz, nem lehet kikapcsolni. A pipát nem engedi kivenni előle. :S Most próbálkozok egy rootolással meg főzött rom felvarázslással, de Acro S-re nem sok mindent találtam még ezidáig, pláne ami a 4.1.2-es ROM-hoz való lenne. :S Nem gondoltam, hogy ennyi évnyi Asus meg HTC rommá hekkelés után egy vacak szoni ki fog rajtam fogni.  >:(

Nem elérhető gvoczelka

« Reply #299 Dátum: 2013, 07 09, 02:22:17 »
kleingy: ez sajnos egy olyan probléma, amit semmilyen reset nem old meg, sajnos a Sony elkúrta a Jelly Bean update-et, de nem csak az S/SL/Arco S-nél, hanem az összes eddigi telefonján, amit frissítettek Jelly Beanre.

bedecs.hu: én vissza fogom rakni az ICS-t, szerintem tedd te is ezt :)
Pda kronológia: