Sziasztok,
2 hete vásároltam egy független Acro S-t (LT26w). HTC-ről váltottam (kicsit meg is bántam eddig, de az ár/érték aránya jobb volt ennek, mint a HTC One S-nek).
Szóval az lenne a problémám, hogy a szoftverfrissítés óta a widgetek nagy része nem működik. Ami gyárilag van benne az betölt, de szinte semmi utólag telepített (MEGVÁSÁROLT) nem tölt be újraindítás után, hanem nagy piros négyzetben "Az alkalmazásfelület betöltése nem sikerült" hibaüzenet jelenik meg és csak az segít, ha törlöm a widgetet és újra kiteszem, de újabb restart után kezdhetem előlről. Ez ugyebár nem megoldás. Ugyanez a helyzet a Swype keyboarddal, restart után a fapados gyári indul és nem tudom aktiválni a Swypeot. Persze ha eltávolítom és újra felteszem és beálligatom, akkor a következő restartig az is működik, de ez így nagyon nem jó.
3 teljes visszaállításon vagyok túl, perpillanat nincs is visszatéve semmi csak 2-3 teszt alkalmazás, amíg ez a gond nem oldódik meg, mert nincs értelme belakni.
4.0.4-es Androiddal érkezett, most frissített4.1.2-re, a build: 6.2.B.0.200
Nem vagyok kezdő, évek óta szanaszét hekkelt telefonokat használtam, de még a Sonyhoz nem mertem komolyabban hozzányúlni, ha van ötletetek várom.