2024, 11 28, 09:40:27

Szerző Téma: Ki milyen ROM-ot kedvel és miért? Szavazás ! (mindig változtatható)  (Megtekintve 23955 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Samsung-Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO-Nextgen
  • PDA: GALAXY S10+ SM-G975F
  • PDA ROM: G975FXXU9ETLJ gyári
You are not allowed to view links. Register or Login
Igen mindig van...amikor felraktam a Kl3-at akkor feltettem egy Gyári alap bootloadert amit itt találtam az ftp-n.

Na az a nem jó!!  Az old-bootloader kell neki!!!

Nem elérhető tommy20

• PDA: I9000;I9100;I9300;Motorola Defy
  • PDA ROM: MIUI v5,
Hogy csináljam?!
Speedmod-ból felpakolom a miui-t és utána odin bootloader,
vagy
Bootloader odinból,speedmod,miui?
"Csukd be a szemed! Ugye milyen sötét van odabent?"

Nem elérhető biczo13

• Navigáció / Navigation: Motonav
  • PDA: Samsung Galaxy S 2
Turkbey rom! Nagyon stabil!:)

Nem elérhető kisdobos

• Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S7
Közel két hete kb. R2D2 romját használom, teljes megelégedettséggel. Hihetetlen gyors, szép, letisztult formavilág jellemzi. Akksiidő is tökéletes számomra. FC-nek nyoma sincs. ICS-ig tuti megtaláltam a számomra tökéletes ROMot, de lehet akár még utána is :taps: :ok:
Én is feltettem nagyon szuper!
Egy valami zavar hogy akihez kép van hozzárendelve azt hívásnál nagyon nagyban teszi ki és elmosódik. Ezt nem lehetne valahogy orvosolni?

Nem elérhető djsweetboy

• PFC Fan
  • PDA: LG G2 (D802)
  • PDA ROM: Cloudy 3.2 + Xceed Kernel BLD8
Sziasztok!

Még új vagyok,de kipróbálnám R2D2 romját,mert sok jót olvastam róla.
Valaki egy linket küldhetne,hogy le tudjam tölteni és felrakni.

Segítségeteket előre is köszi.

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S5 SM-G900F
  • PDA ROM: SlightROM v2.3
A miui után, kipróbáltam mostanában elég sok romot, volt amit több napig is használtam. Kipróbáltam az omega, andromedia/hyperdroid, batista70, checkrom, 4sesason, turkbey romokat, de talán volt más is amire nem is emlékszem.

Olyan romot kerestem, ami mögött "erős" támogatottság van, azaz valami régi stabil gárda csinálja, lehetőleg többen, előnynek értékeltem a saját kernel meglétét is. Továbbá legyen témázási lehetőség benne, és folyamatos frissítés.

Ha őszinte akarok lenni a stock alapú romok, nagyjából mind ugyanazok. Van benne jkay és romtől függően valamiféle update megoldás, a frissítésekre, bővítésekre, modokra, és a témákra. Elég sok helyen látszik az is, hogy ugyanazt az update motort használják.

A végére az nyert összességében, amit előtte használtam, a checkrom, igaz saját kernelükben a voodoo nem működik.

Nem elérhető oil

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iPad-iGo
  • PDA: iPhone 6S/128; iPad mini
A miui után, kipróbáltam mostanában elég sok romot, volt amit több napig is használtam. Kipróbáltam az omega, andromedia/hyperdroid, batista70, checkrom, 4sesason, turkbey romokat, de talán volt más is amire nem is emlékszem.

Olyan romot kerestem, ami mögött "erős" támogatottság van, azaz valami régi stabil gárda csinálja, lehetőleg többen, előnynek értékeltem a saját kernel meglétét is. Továbbá legyen témázási lehetőség benne, és folyamatos frissítés.

Ha őszinte akarok lenni a stock alapú romok, nagyjából mind ugyanazok. Van benne jkay és romtől függően valamiféle update megoldás, a frissítésekre, bővítésekre, modokra, és a témákra. Elég sok helyen látszik az is, hogy ugyanazt az update motort használják.

A végére az nyert összességében, amit előtte használtam, a checkrom, igaz saját kernelükben a voodoo nem működik.

Ezt használom én is olyan kernellel amivel megy a voodoo is. Azt meg kell jegyezzem, hogy időnként elég fura merüléseket produkál, kernelt és modemet már cseréltem. Tehát valószínűleg nálam a rom és erre már más is panaszkodott. De azért még egy kicsit marad a CheckRom, mert ettől függetlenül eléggé jól összeszedettnek érzem.

Darko_Samufan

• Vendég
Sziasztok!
Pár hete már nem követem a ROM-osdit. Hogy áll az ICS főzőttje, megbízható, érdemes kipróbálni, vannak kompatibilitási problémák a programokkal?
Ha meg még nem ajánljátok, akkor mostanában melyik a legközkedveltebb ROM, ami kiegyensúlyozott teljesítményt és akksi használatot kínál, kevés buggal, vagy anélkül? :)

Köszönöm!

U.i.: Mostanim szerintem hibátlan, csak gyorsan fogy az akksi.

Nem elérhető krs_one

• Navigáció / Navigation: iGo
  • PDA: Galaxy S4 white, Nexus 7 32Gb
  • PDA ROM: 4.3 MK8 stock, N7 4.4.2 stock
CheckRom RevoHD V4
Siyah 2.6.11
Go launcher + Go locker
ICS 1.9 theme
Voodoo Louder
Jkay 13.5

verhetetlen kombó

Nem elérhető nyalifali

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Galaxy S2
  • PDA ROM: Lite'ning Rom v1.0b XXLPH
Lite'ning ROM XXLPH ICS 4.0.3

Sziasztok, még tavaly június elején külföldről vettem az S2-őt, tehát igen régóta "nyúzom" [itthon még nem volt kapható]
Én akkor kezdtem ROM kutatásba, és már akkor is Lite'ning ROMja volt szimpi...
Pici időre eltűnt de most ismét aktív és ICS vonalon fejleszt, nem kis örömömre :)
Max respect érte, február 16.-án elkészült a "b" verzió : Lite'ning Rom v1.0b Full Rom (No Wipe) névvel.
Csakis javasolni tudom főleg aki ICS ROMot szeretne, és stabilat...

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
  • PDA: Nokia Lumia 710
  • PDA ROM: Rataplan v7.0 (Windows Phone 7.8)
CheckRom RevoHD V4
Siyah 2.6.11
Go launcher + Go locker
ICS 1.9 theme
Voodoo Louder
Jkay 13.5

verhetetlen kombó
Nekem szintúgy... :ok:

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
Sziasztok!
Pár hete már nem követem a ROM-osdit. Hogy áll az ICS főzőttje, megbízható, érdemes kipróbálni, vannak kompatibilitási problémák a programokkal?
Ha meg még nem ajánljátok, akkor mostanában melyik a legközkedveltebb ROM, ami kiegyensúlyozott teljesítményt és akksi használatot kínál, kevés buggal, vagy anélkül? :)

Köszönöm!

U.i.: Mostanim szerintem hibátlan, csak gyorsan fogy az akksi.

Szerintem ICS-ből az Anzo féle LPH kitűnően müxik, természetesen az ICS béta-ságából eredő gondokkal fűszerezve. Ki kell próbálni, mert elég jó már!

Én mondjuk visszaléptem KK5 gyárira a kis módosításokkal, ami nekem már mindenképp kell(JKAY, HomeMyHome, DPI 190), CF-root kernel-lel.
Egyelőre nekem ez a király, most nem használok OC-t, UV-t.
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
Szerintem ICS-ből az Anzo féle LPH kitűnően müxik, természetesen az ICS béta-ságából eredő gondokkal fűszerezve. Ki kell próbálni, mert elég jó már!

én épp most a batistat, raktam fel, gb-re wipedata nélkül,csak dalvik, wipchache volt, idág minden faxán müxik, semmi gond, és még minden progim meg is maradt. :taps:

Nem elérhető MK2_s

• Navigáció / Navigation: IGO, Waze
  • PDA: Samsung i9192
  • PDA ROM: ROM: LineageOS v.14.1, Recovery:TWRP v.3.1.1-0
Sziasztok!

Krinyo75 romját ajánlom annak aki szereti a stabil, kisfogyasztású, minimálstílusú (tehát magad szabhatod meg azt, hogy milyen programok legyenek a készüléken mert csak a legfontosabb alkalmazások vannak rajta alapból).
Jelenleg 2.3.6 androidot nyúzza és ebből is az XWLA4-et.
Mostanában gyakori a frissítés.

Nekem (3500mAh-s akksival) több mint 1 hétig folyamatos működés mellett sok telefonálás, és sok wifi mellett (sajna nem emlékszem a pontos adatokra de talán 2 óra beszélgetés, 2 óra wifi, játékhasználat) ilyen sokáig bírta egy korábbi romjával.

Elérhetőségi linkek a ROM-hoz:

Nem elérhető robagp

• PDA: sgs2, Moto G
  • PDA ROM: gyári 4.1.2 XWLSS, gyári 4.3
Hello!
Tudnátok abban segíteni, hogy pár napja állandóan újra indul a telóm, ezért resetelnem kellene, de ha már minden ugrik róla, akkor inkább új rom-ot dobok rá!
A kérdésem az volna, melyik most a leg stabilabb rom, mert hosszú útra mennénk autóval, és gps-ként használnám folyamatosan, illetve /tudom kicsit off/ melyik gps progi a legstabilabb most.
Azért kérdezném, mert tavaj a Hortobágyra nem tudtam lejutni ezzel a rom-mal se a gps progikkal. Sygic, IGO mindkettő szinte kigyújtotta a telót olyan meleg volt, és szerintem emiatt kb fél óra után teljes fagyás volt, úgy pedig nem lehet utazni, hogy fél óránként hűtöm, majd restart, és megint fél óra út!
A stabil Rom kérdés a legfontosabb, ezért ide dobtam! :-)
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :-)

Nem elérhető le_vente

• PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
Hello!
Tudnátok abban segíteni, hogy pár napja állandóan újra indul a telóm, ezért resetelnem kellene, de ha már minden ugrik róla, akkor inkább új rom-ot dobok rá!
A kérdésem az volna, melyik most a leg stabilabb rom, mert hosszú útra mennénk autóval, és gps-ként használnám folyamatosan, illetve /tudom kicsit off/ melyik gps progi a legstabilabb most.
Azért kérdezném, mert tavaj a Hortobágyra nem tudtam lejutni ezzel a rom-mal se a gps progikkal. Sygic, IGO mindkettő szinte kigyújtotta a telót olyan meleg volt, és szerintem emiatt kb fél óra után teljes fagyás volt, úgy pedig nem lehet utazni, hogy fél óránként hűtöm, majd restart, és megint fél óra út!
A stabil Rom kérdés a legfontosabb, ezért ide dobtam! :-)
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :-)

Szerintem egész idáig válaszok voltak  :D
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Bandita41

• http://www.belvauer-jonge.nl/
  • Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: Samu Galaxy S Advance
  • PDA ROM: I9070PXXLE1
Sziasztok!

XWKI4 (xeh) gyári romot honnan tudom letölteni? Egy működő link kellene, mert a multiupload nem műkszik.
Köszi előre is

Nem elérhető le_vente

Sziasztok!

XWKI4 (xeh) gyári romot honnan tudom letölteni? Egy működő link kellene, mert a multiupload nem műkszik.
Köszi előre is

Ez open, sztem, de nézz itt körül, van pár:

Nem elérhető robagp

Hello!
Állandóan újra indul a telóm, és ha már resetelem, gondoltam új rom-ot dobok inkább rá!
Nem értek a rom-okhoz, nem tudom mi a Különbség az ICS és a többi között, azt se tudom mi az a jégkrém szendvics, így hiába olvasgattam a fórumot nem jutottam előre :-(
Mivel holnap több mint 2000 Km-et kell lenyomnom autóval és nagyon kellene a GPS, így egy stabil rom-ra lenne szükségem. Nem érdekel a csicsa, csak legyen meg minden.
/mert olvastam lecsupaszított rom-okról is/ És ha pl épp számomra fontos alap hiányzik, az úton már nem tudom leszedni...

A felrakási segítség, és a letöltési link is érdekelne.
Előre is köszönöm a segítséget!

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
Hello!
Állandóan újra indul a telóm, és ha már resetelem, gondoltam új rom-ot dobok inkább rá!
Nem értek a rom-okhoz, nem tudom mi a Különbség az ICS és a többi között, azt se tudom mi az a jégkrém szendvics, így hiába olvasgattam a fórumot nem jutottam előre :-(
Mivel holnap több mint 2000 Km-et kell lenyomnom autóval és nagyon kellene a GPS, így egy stabil rom-ra lenne szükségem. Nem érdekel a csicsa, csak legyen meg minden.
/mert olvastam lecsupaszított rom-okról is/ És ha pl épp számomra fontos alap hiányzik, az úton már nem tudom leszedni...

A felrakási segítség, és a letöltési link is érdekelne.
Előre is köszönöm a segítséget!
Az előbb linkelt KI4 egy kiváló rom, felrakáshoz ajánlom a faq topikot, ott szépen le van írva minden. :)

Tapatalk

Nem elérhető robagp

- Először is köszönöm a gyors választ!
- Ha feldobom azt az új rom-ot, akkor ismét rootolni kell?
- Esetleg a függetlenségét is elveszti? /úgy lett kiütve a market-ről leszedett ingyenes függetlenítővel/

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
- Először is köszönöm a gyors választ!
- Ha feldobom azt az új rom-ot, akkor ismét rootolni kell?
- Esetleg a függetlenségét is elveszti? /úgy lett kiütve a market-ről leszedett ingyenes függetlenítővel/
Rootolni természetesen kelleni fog, függetlensége viszont megmarad.:ok:
Tapatalk

Nem elérhető robagp

Még egy kérdés:
Kerestem az általad ajánlott rom-hoz root kernelt, de több is van, és nem tudom melyik kell hozzá, nem tudom megkülömböztetni :-(

Előre is köszönöm! :-)

Nem elérhető robagp

Kérlek segítsetek, mert állandóan újra indul a telóm, és holnap 2000Km-et kellene vezetnem /teló a GPS , igen megszivat :-( :-( :-(  pont most dobja be a kulcsot /

Itt találtam pár rom-ot /a KL1-et javasolták/ , de nem tudom melyik magyar, illetve melyik stabil :-(
link: You are not allowed to view links. Register or Login ... -I9100&r=1
Illetve nem találok hozzá root-oláshoz kernelt :-(
Tudnátok segíteni?
Előre is köszönöm szépen! :-)

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
Kérlek segítsetek, mert állandóan újra indul a telóm, és holnap 2000Km-et kellene vezetnem /teló a GPS , igen megszivat :-( :-( :-(  pont most dobja be a kulcsot /

Itt találtam pár rom-ot /a KL1-et javasolták/ , de nem tudom melyik magyar, illetve melyik stabil :-(
link: You are not allowed to view links. Register or Login ... -I9100&r=1
Illetve nem találok hozzá root-oláshoz kernelt :-(
Tudnátok segíteni?
Előre is köszönöm szépen! :-)
Most mi van a telefonodon, mit ír ki a beállítások, névjegy alatt?