2024, 12 01, 04:24:25

Szerző Téma: Ki milyen ROM-ot kedvel és miért? Szavazás ! (mindig változtatható)  (Megtekintve 23974 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

R2D20208

• Vendég
You are not allowed to view links. Register or Login
Bizony  :) Nemsokára érkezik az általam módosított is.... Csak lenne végre egy kis időm :(
Egy hónapig vártam rá. Így összeraktam magamnak egy Romot :) Max kilopok egy-két panelt a tiedből  ;)

Nem elérhető pzstm

• Nem: Férfi
    • BetaTeam
  • PDA: Samsung Galaxy S2
  • PDA ROM: XWKL1
Közel két hete kb. R2D2 romját használom, teljes megelégedettséggel. Hihetetlen gyors, szép, letisztult formavilág jellemzi. Akksiidő is tökéletes számomra. FC-nek nyoma sincs. ICS-ig tuti megtaláltam a számomra tökéletes ROMot, de lehet akár még utána is :taps: :ok:

Nem elérhető ERPY

Közel két hete kb. R2D2 romját használom, teljes megelégedettséggel. Hihetetlen gyors, szép, letisztult formavilág jellemzi. Akksiidő is tökéletes számomra. FC-nek nyoma sincs. ICS-ig tuti megtaláltam a számomra tökéletes ROMot, de lehet akár még utána is :taps: :ok:

Én is R2D2 romját tartom a legszuperebbnek, nagyon stabil, hibamentes, és mindamellett roppant igényes és talán a leggyorsabb, leggördülékenyebb rom. Eddig török romot használtam, de az utóbbi kiadásokkal voltak kisebb anomáliák. Aki igazán fantasztikus romot szeretne, annak ajánlom R2 romját, nem fogtok csalódni. Egy másik fórumon (nincs reklám, de segítségnek pro-val kezdődik és hardver a vége) sokan használják nagy megelégedéssel.
Szal gratula, csak így tovább, már várom az ICS verziódat.

Nem elérhető hoher11

• Nem: DE!
  • Navigáció / Navigation: egyre inkább Waze
  • PDA: Galaxy Nexus
  • PDA ROM: Jelly Bean 4.1 XXLF1
Én is R2D2 romját tartom a legszuperebbnek

[...]

Aki igazán fantasztikus romot szeretne, annak ajánlom R2 romját, nem fogtok csalódni.

Melyik is ez pontosan?  :oops:

Nem elérhető mviktor

• Droidista :-)
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: S8 Plus
  • PDA ROM: Nougat U1AQF7
Melyik is ez pontosan?  :oops:

Linket kérj R2D2 fórumtárstól.Nem is tudom mit tudnék még hozzátenni,az elöttem szólokhoz, de tény hogy fantasztikus romot rakott össze.A megjelenés óta használom de soha egy fc,soha egy apró hiba,tökéletes működés,és mellé még gyors is,és a külleme is tetszik.Bár az utóbbi pár napban kiruccanok néha a cyan9,és az ics felé próba szinten,a mai napig nálam ez a best off :ok:
Lehet hogy a gólya hozott......de az ördög visz el.....

R2D20208

• Vendég
Linket kérj R2D2 fórumtárstól.Nem is tudom mit tudnék még hozzátenni,az elöttem szólokhoz, de tény hogy fantasztikus romot rakott össze.A megjelenés óta használom de soha egy fc,soha egy apró hiba,tökéletes működés,és mellé még gyors is,és a külleme is tetszik.Bár az utóbbi pár napban kiruccanok néha a cyan9,és az ics felé próba szinten,a mai napig nálam ez a best off :ok:
Nagyon megtiszteltek skacok, és jól esik amit írtatok. És megtiszteltek, hogy megoszhattam 10-15 emberkével Romomat, és örömmel fogadom, hogy használjátok, és tetszik. Itt fórumon, mégcsak 2 emberrel osztottam meg, és még nem a Final volt. Nekem ez bőven elég, és bőven elégedett vagyok így. Ha csak 5 embernek tetszik, akkor az nekem a siker. Sosem fogom megosztani, futtatni magam vele stb stb, mert nem szeretem a feltűnőséget. És persze a másik, hogy egy lelkes Amatőr vagyok csak , és nem egy elismert Rommer, mint pl Bezke, vagy akár írhatnám Krinyót (akinek sikeres XDA- s Romja van és GRATULA ) , de Anzot sem szeretném kihagyni a listából. Wajk, Művészúr, Bmarko , és folytathatnám. Ők szakemberek, én egy lelkes amatőr vagyok csak. De jól esik amit írtatok, és tanulok, tanulok, és majd SGS 3 hoz talán megosztom a Romomat.  ;) Meg kell vallanom az igazat, meg kell szoknom a kritikát, a sok negativ-pozitiv véleményt, és sajna nem szeretem a "feltűnősködést"másképp írom "nyilvánosságot ". Majd talán egyszer megváltozok én is.  :oops:

Nem elérhető mviktor

• Droidista :-)
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: S8 Plus
  • PDA ROM: Nougat U1AQF7
Nagyon megtiszteltek skacok, és jól esik amit írtatok. És megtiszteltek, hogy megoszhattam 10-15 emberkével Romomat, és örömmel fogadom, hogy használjátok, és tetszik. Itt fórumon, mégcsak 2 emberrel osztottam meg, és még nem a Final volt. Nekem ez bőven elég, és bőven elégedett vagyok így. Ha csak 5 embernek tetszik, akkor az nekem a siker. Sosem fogom megosztani, futtatni magam vele stb stb, mert nem szeretem a feltűnőséget. És persze a másik, hogy egy lelkes Amatőr vagyok csak , és nem egy elismert Rommer, mint pl Bezke, vagy akár írhatnám Krinyót (akinek sikeres XDA- s Romja van és GRATULA ) , de Anzot sem szeretném kihagyni a listából. Wajk, Művészúr, Bmarko , és folytathatnám. Ők szakemberek, én egy lelkes amatőr vagyok csak. De jól esik amit írtatok, és tanulok, tanulok, és majd SGS 3 hoz talán megosztom a Romomat.  ;) Meg kell vallanom az igazat, meg kell szoknom a kritikát, a sok negativ-pozitiv véleményt, és sajna nem szeretem a "feltűnősködést"másképp írom "nyilvánosságot ". Majd talán egyszer megváltozok én is.  :oops:

Nem változni kell....romolni :D
Amúgy azt ne felejtsd el, hogy mindenki elindul valahonnan....senki sem születik adott esetben rommernek :ok:
Lehet hogy a gólya hozott......de az ördög visz el.....

Nem elérhető hoher11

• Nem: DE!
  • Navigáció / Navigation: egyre inkább Waze
  • PDA: Galaxy Nexus
  • PDA ROM: Jelly Bean 4.1 XXLF1
Amúgy azt ne felejtsd el, hogy mindenki elindul valahonnan....senki sem születik adott esetben rommernek :ok:

Úgyhogy ide a linket! :)

energiezolee

• Vendég
Egy hónapig vártam rá. Így összeraktam magamnak egy Romot :) Max kilopok egy-két panelt a tiedből  ;)
Akkor nem is osztom meg... Nem szeretem a lopósokat :D
Szerk.: Amúgy meg csak akkor osztom meg, ha kész van, de még mindig nincs.... de te is tudod, h a jó dologhoz idő kell, és én nagyon jót szeretnék :)

R2D20208

• Vendég
Akkor nem is osztom meg... Nem szeretem a lopósokat :D
Akkor tartsd meg  :p Én is megosztottam veled vmit  ;)  :taps:

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
Egyetértek :ok:, de maximálisan megértem R2 álláspontját is, remélem azért egy jó kis ICS rommal kilép majd a nyilvánosság elé. :)
Tapatalk

R2D20208

• Vendég
Egyetértek :ok:, de maximálisan megértem R2 álláspontját is, remélem azért egy jó kis ICS rommal kilép majd a nyilvánosság elé. :)
Tapatalk
Te már tesztelted a nem Finalt. Te voltál a 2 PDA- s közül az egyik  :D :ima:

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
Te már tesztelted a nem Finalt. Te voltál a 2 PDA- s közül az egyik  :D :ima:
Köszi-köszi! :) Tényleg jó munkát végeztél, sokan irígykedhetnének hogy elsőre ilyen, gyakorlatilag hibamentes rommal rukkoltál elő! :D
Tapatalk

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
ChekROM-ban van valami bug?
Ennyi: ;)

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S5 SM-G900F
  • PDA ROM: SlightROM v2.3
Én amikor megvettem az sg2-t, akkor egyből miuit tettem rá, már a vásárlás napján, mivel előtte htc desirem-em és utána egy rövid ideig lg optimus 2x-em az volt. Mindkettő telefonon tökéletesen ment a miui, talán a legjobb megoldás volt mindkettőn, ugyanis akor még nem volt egyik telefonra sem hivatalos gingerbread. Most már az lg-re van egyébként. Viszont sg2-n nem ilyen jó a helyzet. Mindenféle számomra bosszantó fagyások és problémák zavarták meg a miui használatát. A miui abban nagyon jó változatlanul, hogy a kifinomult téma kezelése miatt, nagyon egységes kinézetet kap az egész telefon, feltéve ha az ember a saját launcherét használja. Itt nem feltétlenül a home screen-re gondolok, mert azt egy skinelhető launcherrel testre lehet szabni, viszont akkor nem passzol a rendszer kinézetéhez, vagy szenvedni kell vele. Ez nem lenne baj, ha az alap tárcsázó és sms alkalmazás elég jó lenne, de nekem nem elég jó. A tárcsázó tekintetében ragaszkodom a t9 magyar nyelvhez, az sms alkalmazás esetén a popup megoldáshoz. Ezt ugye a samsung alapból nem tudja. Az egyik legjobb elkerülő megoldás a Go launcher használata, mert kellően skinelhető, továbbá van skinelhető sms ill tárcsázó alkalmazása. Viszont sajnálatos módon mindegyik külön skinelhető, és kínlódni kell azzal, hogy egységes pofára hozzuk őket.

A vége az lett, hogy feladtam a miuit-t, és kikötöttem a checkrom mellett, de előtte számos romot kipróbáltam. A rom skinelhető, a launcher tekintetében megtartottam a go launchert, viszont az sms tekintetében maradt a bevált handcent, a tárcsázóra meg a rocket dialer. Így ezeket kissé nehézkesen de egyforma pofára hoztam.

Nekem a következő dolgok a fontosak

-a programok folderekbe lehessenek rendezhetőek az app drawerben
-hívás felvétel/letevés hard gombokra (sajnos a miui nem tudja és nem is várható, hogy tudni fogja)
-statusbarból kapcsolható wifi/2g-3g/gps (ez a jkay segítségével majdnem tökéletes)
-lehessen a romot témázni
-fogyasztás/sebesség/stabilitás

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO-Nextgen
  • PDA: GALAXY S10+ SM-G975F
  • PDA ROM: G975FXXU9ETLJ gyári

Nekem a következő dolgok a fontosak

-a programok folderekbe lehessenek rendezhetőek az app drawerben
-hívás felvétel/letevés hard gombokra (sajnos a miui nem tudja és nem is várható, hogy tudni fogja)
-statusbarból kapcsolható wifi/2g-3g/gps (ez a jkay segítségével majdnem tökéletes)
-lehessen a romot témázni

Hm...     Mondjuk ezt mind tudja a MIUI  :p

Üdv itt is!!!

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S5 SM-G900F
  • PDA ROM: SlightROM v2.3
Hm...     Mondjuk ezt mind tudja a MIUI  :p

Üdv itt is!!!

Szerintem nem mind tudja, de javíts ki ha tévednék.

-hívás felvétel/letevés hard gombokra

A fenti pl. nem megy miui alatt, de javíts ki ha tévednék. Ez nekem nagyon fontos.

A stabilitással pl. gondjaim vannak, a múltkor a market alatt fagyott ki. A wifi tether sem ment sokáig, de úgy tűnik az utóbbi időben működik már.

t9-magyar tárcsázás

A fenti nekem fontos, de miui alatt nem megy, még a legutóbbi spec ics spitya miui változaton sem. ha pedig nem megy akkor másik tárcsázót kell használnom és megette a fene a nagy egységes megjelenést.

Nem elérhető Neo70

• Navigáció / Navigation: Igo Nextgen
  • PDA: SAMU Galaxi Note 5
  • PDA ROM: Egy ütös kütyü
Szasztok

Segitséget szertnék kérni egy olyan dologba , hogy egy ismerősnek fel kellene tennem egy romot !!
A gondom az hogy itt annyi van hogy nem győzőm átolvasni !!!!!
Annyi a fő kikötése hogy stabil legyen, ne zabáljon nagyon  és legyen benne hivás rögzitő funkcio , olyan amit a tárcsázóba be van épülve és akkor inditja el amikor ő akarja .
Köszönöm előre is az esetleges segitségeket !!!
Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
Szasztok

Segitséget szertnék kérni egy olyan dologba , hogy egy ismerősnek fel kellene tennem egy romot !!
Annyi a fő kikötése hogy stabil legyen, ne zabáljon nagyon  és legyen benne hivás rögzitő funkcio , olyan amit a tárcsázóba be van épülve és akkor inditja el amikor ő akarja .

4Seasons

Szerintem.

De, asszem, CheckRom is tudja.
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
Szasztok

Szia.
Tudja a Check Rom is.Én is használom. A gond az, hogy BT alatt nem tudod használni és az ,hogy csak számmal menti névvel nem. Egyébként Te főzhetsz bele azt amit akarsz (Ha használtál 2.2-es froyos Doc Rom-ot akkor hasonló érzés mint ott volt csak itt miután felraktad az alap romot tudod testre szabni a rendszert nem egybe belefőzni mindent és utána feltenni mint Doc-nál)
Aki felrakta az max a kíváncsiság miatt használ mást, mert panaszt nem igazán tett senki.

Nem elérhető ERPY

Én legjobban ezt a Saját Rom készítése Kicsiknek, Nagyoknak, -Hamarosan- topikot kedvelem.
Miért nem törli valaki? Semmi értelme.

bezke

• Vendég
Én legjobban ezt a Saját Rom készítése Kicsiknek, Nagyoknak, -Hamarosan- topikot kedvelem.
Miért nem törli valaki? Semmi értelme.
Törlöm, és ha lesz rá időm akkor megcsinálom.

Nem elérhető tommy20

• PDA: I9000;I9100;I9300;Motorola Defy
  • PDA ROM: MIUI v5,
Sziasztok!
Segítsetek kicsit!
Készülék vásárlása óta Galnet MIUI volt fent..Rámjött a romolási mánia és felraktam a CM7et Nem jött be és mondom gyári romozok..
Most Kl3-ról akartam áttérni újra GalnetMIUI-ra Feltettem CWM 5(speedmod) kernelt feltelepítettem a romot és a Kis sárga háromszögesnél nem megy tovább a teló..
Mit csinálok rosszul?
"Csukd be a szemed! Ugye milyen sötét van odabent?"

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
Sziasztok!
Segítsetek kicsit!
Készülék vásárlása óta Galnet MIUI volt fent..Rámjött a romolási mánia és felraktam a CM7et Nem jött be és mondom gyári romozok..
Most Kl3-ról akartam áttérni újra GalnetMIUI-ra Feltettem CWM 5(speedmod) kernelt feltelepítettem a romot és a Kis sárga háromszögesnél nem megy tovább a teló..
Mit csinálok rosszul?

Wipe data volt?

Nem elérhető tommy20

• PDA: I9000;I9100;I9300;Motorola Defy
  • PDA ROM: MIUI v5,
Igen mindig van...amikor felraktam a Kl3-at akkor feltettem egy Gyári alap bootloadert amit itt találtam az ftp-n.
"Csukd be a szemed! Ugye milyen sötét van odabent?"