Sziasztok,
Két problémám van mostanában a készülékkel, az egyik, hogy alkalmanként elfeljti, hogy neki kihangosításnál a hátsó hangszórót kellene használnia, és azt próbálja, mi a fülnél van, a Samsung felirat felett. Aztán reset, és újra eszébe jut. Ilyen volt vkinek?
A másik, hogy nekem kvázi semmi igényem nincs a zenelejátszó felé, csak egy hiányzik marhára, hogy megjegyezze, hogy mi volt az utolsó szám, amit hallgattam. Márpedig nem jegyzi meg. Max 1-2 órára, utána már kereshetem ki az albumok közül, hogy holt tartottam.
Próbáltam winamp-ot meg vmi mixzinget, de azok sem tudták. Én idáig nem tudtam, hogy ez ennyire extra fícsör. Előző Omniám alapból tudta, az előtte levő pda-m is, feleségemé, lányomé is tudja. Ennél meg kezdem mindig a nulláról megkeresni, hogy hol is tarthattam. (tudom, hogy van egy olyan, hogy "utoljára játszott". Mondjuk az sem túl komfortos, de még ott is van, hogy olyat hoz ki legfölülre, amit mondjuk egy hónapja hallgattam, azokat meg amik tényleg nemrég voltak nincsenek sehol)
(a szoftver gyári, a legújabb amit most talál, 2.3.6, XXLM6)