Tehát csak rootoltad és unrootoltad, ha jól értem.
Engem az izgat, hogy ha másik ROM kerül fel, akkor ne vegyék észre, mikor visszaállítom az eredeti ROM-ot, hogy más lesz a telepítés dátuma a telón. A trémobil ugye valami tavaly júniusi telepítéssel adja a ROM-okat. Mi meg visszaállítjuk a 2.3.3-at 2012. júniusi dátummal.
Vanni!
Nem lehet, hogy amit korábban írtam dátum az a szoftver kiadásának a dátuma, nem pedig a telepítési dátum?
Próbálom volt Nokiás szemszögből megközelíteni, ott a szoftvernél szereplő dátum a kiadási dátum, nem pedig a telepítési dátum! Ugyan úgy, mint a SamMobile oldalon, hiszen ott is a kiadási dátum szerepel.
Csak gondolkodom!
I9001XXKF8 2.3.3 2011 June I9001TMHKE2 Hungary (T-mobile) ez az a ROM amivel kaptuk a telefont, a nevében ott a 2011. június, ez szerepelt a korábban beszélteknél is.
Viszont, ha egy sima Win telepítésre gondolok, vagy legyen Linux, akkor a rendszer meghajtón a telepítés dátuma lesz látható, nem a kiadás dátuma.
Ha egy korábbi rendszermentést szeretnél backupolni, szerintem az eredeti dátumok fognak szerepelni, ha érvényes az Android platformra az ami egy Win7 backupolásánál van, és itt nem a rendszer visszaállításra gondolok!
Olyat meg lehet csinálni Androidon, hogy csak recovery és download mód legyen rajta, a rendszer pedig ne, illetve csak ez a kettő legyen elérhető? Pl. mi van akkor, ha egyáltalán nincs semmi rajta, csak a download mód? Ilyen lehetséges?
Ha igen akkor elmehetnél valamelyik Samu szervizbe (ne T-Mobile-osba), hogy nem indul a telód, csak download módban, esély van rá, hogy "megszoftverelik", így nem buknád a garit! A T-Mobile-nál tapasztalataim szerint szeretnek nagyfiúskodni, a Samunál még nem emberkedtek, egyszerűen csak egy óra múlva menjek vissza és kész.
Ha lehetett szoftverelni megcsinálták, ha nem akkor főpanelt cseréltek.
Úgy emlékezem, hogy nem készítettél korábban backupot, ezért próbálok agyalni!
Jó lenne, ha a jóval tapasztaltabbak is véleményeznék az eszmefuttatásomat.