2024, 11 27, 05:59:21
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy S PLUS általános beszélgetés  (Megtekintve 288990 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető attila1970

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO 8,4
  • PDA: iphone 5, iphone 6, ipad Mini
Re: Galaxy S PLUS általános beszélgetés
« Reply #650 Dátum: 2012, 06 18, 12:10:39 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Bevittem. Elküldték, aztmondtâk, hogy egy hét kb. Kíváncsi vagyok, hogty megcsinálják-e. Ha nem akkor megy vissza megint, nehogy már nelegyen tökéletes ennyi pénzért...
Igen én is azt hittem telefont veszek igaz drága , de ma már tudom a telefontol a samsung messze van :(
Első lépés mindig ma legnehezebb :)

Nem elérhető bucsok

• TOPIKGAZDA
  • A Tag!
  • Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: SGS Plus
  • PDA ROM: Cyanogenmod 7.2
« Reply #651 Dátum: 2012, 06 18, 12:31:46 »
Igen én is azt hittem telefont veszek igaz drága , de ma már tudom a telefontol a samsung messze van :(

Na azért ezt nem állítanám ennyire határozottan! ;-)
"Lényemből őrült sikoly árad szét mindenfelé...
Már látom magam.
Kívülről az idő által szétcincálva..."

Nem elérhető atila4

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S+
  • PDA ROM: 2.3.3
« Reply #652 Dátum: 2012, 06 18, 13:01:59 »
Ezt én sem mondanám, nagyon jó telokat csinál a samu. Minden gyártónál be csúszhat 1-2 hibás példány.

Monk

• Vendég
« Reply #653 Dátum: 2012, 06 18, 14:37:50 »
Lenne egy kérdésem!

Olvastam, hogy mielőtt frissítésbe kezd az ember, ellenőrizni kell, hogy egyáltalán működik-e a három gombos Download és Recovery funkció.
Ellenőriztem.
A Download mód az eddigi leírásoknak megfelelően hangerő le + home + bekapcsolás folyamatos nyomva tartása mellett sikerült.
A Recovery ajánlott, hangerő fel + home + bekapcsolás nyomva tartása mellett a következőt írta ki a teló:
"RAMDUMP MODE
Cause: Force Upload"
Ez mit jelent??
A Recovery-t többszöri kísérletezésre csak a hangerő fel-le egyszerre + home + bekapcsolás nyomva tartásával sikerült előszedni, de azt is csak úgy, hogy a SAMSUNG felirat megjelenése után egyből elengedtem a gombokat és az Android out of the Box ikon vagy kép - ahogy tetszik - megjelenése után megnyomtam a bal alsó menü gombot.
A Recovery-re nincs egyszerűbb megoldás? Ugyanis vagy én vagyok a béna, vagy tényleg nehéz eltalálni, hogy egyszerre legyen lenyomva a hangerő fel-le, azaz a közepénél?

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #654 Dátum: 2012, 06 18, 17:42:51 »
Lenne egy kérdésem!

Olvastam, hogy mielőtt frissítésbe kezd az ember, ellenőrizni kell, hogy egyáltalán működik-e a három gombos Download és Recovery funkció.
Ellenőriztem.
A Download mód az eddigi leírásoknak megfelelően hangerő le + home + bekapcsolás folyamatos nyomva tartása mellett sikerült.
A Recovery ajánlott, hangerő fel + home + bekapcsolás nyomva tartása mellett a következőt írta ki a teló:
"RAMDUMP MODE
Ez mit jelent??
A Recovery-t többszöri kísérletezésre csak a hangerő fel-le egyszerre + home + bekapcsolás nyomva tartásával sikerült előszedni, de azt is csak úgy, hogy a SAMSUNG felirat megjelenése után egyből elengedtem a gombokat és az Android out of the Box ikon vagy kép - ahogy tetszik - megjelenése után megnyomtam a bal alsó menü gombot.
A Recovery-re nincs egyszerűbb megoldás? Ugyanis vagy én vagyok a béna, vagy tényleg nehéz eltalálni, hogy egyszerre legyen lenyomva a hangerő fel-le, azaz a közepénél?

ha van root.

You are not allowed to view links. Register or Login..

Nem elérhető bucsok

• TOPIKGAZDA
  • A Tag!
« Reply #655 Dátum: 2012, 06 18, 20:44:43 »
Lenne egy kérdésem!

Ellenőriztem.
"RAMDUMP MODE
Ez mit jelent??

You are not allowed to view links. Register or Login  /nem kell root, de a download módot odinhoz így nem ajánlom, 10/7 sikerül csak telepíteni!! Recovery ok!/

Egyébként én is így szoktam, középen nyomom  a hang le fel gombokat, és igen mindig el kell engedni még  a samsung logo-nál, mert az S plus logonál kikapcsolod a telót ha nem engeded el. ;)
Már látom magam.

Monk

• Vendég
« Reply #656 Dátum: 2012, 06 18, 22:05:03 »
You are not allowed to view links. Register or Login  /nem kell root, de a download módot odinhoz így nem ajánlom, 10/7 sikerül csak telepíteni!! Recovery ok!/

Egyébként én is így szoktam, középen nyomom  a hang le fel gombokat, és igen mindig el kell engedni még  a samsung logo-nál, mert az S plus logonál kikapcsolod a telót ha nem engeded el. ;)

Nem értem - kezdőként -, hogy mi lehet a gond a download módba tevéssel, ha sikerül? (Zöld robot "vigyázz állásban", alatta „Downloading… Do not turn off target!!” felirattal)! Mondjuk nem lapátol egy sárga háromszögben, de gondolom ez nem gond :)
Nem értem azt sem, hogy így miért nem ajánlod az Odinhoz a download módot, ha azzal semmi gondom, a recoveryvel sem, miután rájöttem, hogyan működik, mi az S Plus "billentyű kombinációja"? Főleg, ha Te is így teszed recovery-be. Szerintem csak bénázás, ha nem sikerül középen "eltalálnom". De az is lehet, hogy a hangerő fel+home+bekapcsol az S kombinációja, ezért nem sikerült, sikerülhetett!
Ezt a RAMDUMP micsodát nem értem igazán, de a konklúzió az, hogy a telefonon a hangerő középen + home + bekapcsol nyomva tartásával a SAMSUNG felirat megjelenéséig, mindig bejön a recovery mód (ha sikerül középen eltalálnom), a download szintén, csak természetesen a saját kombinációjával.
Ami még érdekelne, ha a most leírtak után sem ajánlod, akkor hogyan frissítek Odin nélkül??
Most rendesen megzavarodtam ;)

Nem elérhető bucsok

• TOPIKGAZDA
  • A Tag!
« Reply #657 Dátum: 2012, 06 18, 22:16:35 »
Nem értem - kezdőként -, hogy mi lehet a gond a download módba tevéssel, ha sikerül? (Zöld robot "vigyázz állásban", alatta „Downloading… Do not turn off target!!” felirattal)! Mondjuk nem lapátol egy sárga háromszögben, de gondolom ez nem gond :)
Nem értem azt sem, hogy így miért nem ajánlod az Odinhoz a download módot, ha azzal semmi gondom, a recoveryvel sem, miután rájöttem, hogyan működik, mi az S Plus "billentyű kombinációja"? Főleg, ha Te is így teszed recovery-be. Szerintem csak bénázás, ha nem sikerül középen "eltalálnom". De az is lehet, hogy a hangerő fel+home+bekapcsol az S kombinációja, ezért nem sikerült, sikerülhetett!
Ezt a RAMDUMP micsodát nem értem igazán, de a konklúzió az, hogy a telefonon a hangerő középen + home + bekapcsol nyomva tartásával a SAMSUNG felirat megjelenéséig, mindig bejön a recovery mód (ha sikerül középen eltalálnom), a download szintén, csak természetesen a saját kombinációjával.
Ami még érdekelne, ha a most leírtak után sem ajánlod, akkor hogyan frissítek Odin nélkül??
Most rendesen megzavarodtam ;)

Legyen tiszta :DDD

Ha ODINNAL akarsz telepíteni bármit is, akkor teló kikapcs és úgy download mód. Nem rendszerből, vagy külső alkalmazással rábírva!!!
Már látom magam.

Nem elérhető vanni

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: iGo, Waze
  • PDA: Nexus 4
  • PDA ROM: Stock Android 4.3
« Reply #658 Dátum: 2012, 06 18, 23:14:24 »
Bucsok,

nagyon kösz! Most próbáltam ki tegnap: ez a patch hozta helyre a wifimet! :taps:

Akinek gondja akad a wifi csatlakozásokkal!!

Wifi fix patch!!

Elvileg nem csak KQE based rom-okhoz, de azért nem árt előtte egy backup!!

You are not allowed to view links. Register or Login  /CWM-ből/

Monk

• Vendég
« Reply #659 Dátum: 2012, 06 18, 23:20:31 »
Legyen tiszta :DDD

Ha ODINNAL akarsz telepíteni bármit is, akkor teló kikapcs és úgy download mód. Nem rendszerből, vagy külső alkalmazással rábírva!!!

Csak van valami ebben a megvilágosodásban :), így már értem! Természetesen a download mód kikapcsolt állapotban a korábban leírtak alapján jön elő, USB nélkül;)
Most már jól vagyok, úgy érzem, hogy Android téren szép lassan kezd legaglább annyi eszem lenni, mint egy vödör lepkének. Bár lehet, hogy ez a lepkékre nézve sértő... :)

Köszi bucsok!!

Nem elérhető mACSman

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Primo
  • PDA: GalaxyS6 Edge G925F
« Reply #660 Dátum: 2012, 06 18, 23:41:33 »
Csak van valami ebben a megvilágosodásban :), így már értem! Természetesen a download mód kikapcsolt állapotban a korábban leírtak alapján jön elő, USB nélkül;)
Most már jól vagyok, úgy érzem, hogy Android téren szép lassan kezd legaglább annyi eszem lenni, mint egy vödör lepkének. Bár lehet, hogy ez a lepkékre nézve sértő... :)

Köszi bucsok!!
középen+bekapcs = recovery  (a home nem is kell)  ;)
Galaxy S6 Edge
ROM: CarHDRom V.16
Kernel: HackerKernel v7
Recovery: TWRP 2.8.7.1
Modem: G925FXXU3QOKD

Monk

• Vendég
« Reply #661 Dátum: 2012, 06 19, 03:03:32 »
középen+bekapcs = recovery  (a home nem is kell)  ;)

Nekem így nem működik :hmm:

Most a legújabb recovery elérési forma a következő:
Telefont kikapcsolom, USB kábelt bedugom, az USB hibakeresés előtte bekapcsolva, hangerő fel+bekapcsolás, majd Samsung Galaxy S Plus felirat és ez után van android ki a dobozból kép. Utána menü, azaz bal alsó gomb megnyomásával előjön a recovery menü.
Jelenleg sehogy máshogy :hmm:!!
A középső részét a hangerőnek amúgy is nehezen találni el, legalább is nálam.
Egy kicsit megint káosz lett a fejemben.
A bucsok által ajánlott Android Reboot-tal sem működik, pedig a használati utasítás szerint csináltam.

Létezik, hogy ahány S Plus annyiféle módon érhető el?? Vagy csak egyszerűen béna vagyok? Vagy a készülék a béna? Bár munkám során megtanultam, ha egy fénykép nem jól sikerül akkor a gép mögött van a hiba, nem a gépben :)

Kábel nélküli recoveryre van más ötletetek? Vagy örüljek annak, hogy így elérem? Egyáltalán a recovery kvázi nehezen elérhetősége lehet "hiba" jelenség, vagy utalhat arra??

A download mód továbbra is pöpec. A recoveryvel csak azért kínlódnom, mert egy esetleges CWM-nél, ha így kell bajlódni, gondolom az nem jó!

lizso

• Vendég
Re: 2.3.6 ICS cuccokkal
« Reply #662 Dátum: 2012, 06 19, 07:36:26 »
Sziasztok!
Én egy hónapja vettem egy Galaxy S Plus-t és most szomorúan értesültem innen, hogy a T-Mobile valószínűleg nem fogja megvenni hozzá a 2.3.6 licenszét. :S

Két kérdésem lenne:
1.) Az a Gingerbread verzió, amiben már vannak ICS cuccok, mint például a face unlock, az megjelent már hivatalosan?
2.) Ha igen, akkor hogyan lehet feltenni? (Tudom, hogy garanciavesztés meg ilyenek) Hackelt rom-ot most nem akarok felrakni, hanem csak hivatalosan kiadottat. És ha nem jelent még meg, akkor van olyan hivatalos 2.3.6, amit egyszerűen fel lehet rakni? (Angol is jó)

Megjegyzésként, hogy korábban volt egy Spica-m, amire raktam CM-es Froyo-t szóval nem vagyok totál kezdő. :)

Előre is köszi a segítséget. ;)

A T-mobile tényleg sóher. Én is náluk vettem a feleségem telefonját 2.3.3-mal, aztán a Camponában a Samsung ponton simán felrakták a gyári 2.3.6-ot! Csak a T-mobile-os gari papír kellett, és egy óra alatt megvolt.

lizso

• Vendég
« Reply #663 Dátum: 2012, 06 19, 07:41:37 »
Máig nem találtam programot arra, hogy gombok mindig világítsanak bekapcsolt kijelző mellett.
Senkinek nincs ötlete?

Nem elérhető vanni

• PFC Fan
« Reply #664 Dátum: 2012, 06 19, 17:26:48 »
A Google Play-en van egy csomó app, ami azt szolgálja, hogy ha talál a mobil wifit, automatikusan kapcsolódjon ahhoz, amelyik a legjobb jelet adja. Feltételezem, csak az ingyen, jelszó nélküli wifiről van szó, vagy az előzetesen megadott-mentett jelszavazottakról.

Van valakinek tapasztalata, hogy melyik működik jól? Köszönöm!

Monk

• Vendég
« Reply #665 Dátum: 2012, 06 19, 17:49:50 »

A T-mobile tényleg sóher. Én is náluk vettem a feleségem telefonját 2.3.3-mal, aztán a Camponában a Samsung ponton simán felrakták a gyári 2.3.6-ot! Csak a T-mobile-os gari papír kellett, és egy óra alatt megvolt.

Mondhatni mákod volt, én a Camponán kívül az összeset megjártam, de hivatalosan nem tehetik rá, mert nem fizetett a liszenszért a T-Mobile, a Samsung meg szigorúan nyilvántartja a szervizeléseket! Mindezt egymástól függetlenül mondták a szervizekben.
Ha esetleg nincs felvezetve a gari jegyre, akkor el tudom képzelni, hogy egy belevaló szervizest fogtál ki, ha felvezették, akkor örülök, hogy legalább neked sikerült ;)
Nekem túl messze van a Campona a XVIII-ból.

lizso

• Vendég
« Reply #666 Dátum: 2012, 06 20, 07:35:21 »
Mondhatni mákod volt, én a Camponán kívül az összeset megjártam, de hivatalosan nem tehetik rá, mert nem fizetett a liszenszért a T-Mobile, a Samsung meg szigorúan nyilvántartja a szervizeléseket! Mindezt egymástól függetlenül mondták a szervizekben.
Ha esetleg nincs felvezetve a gari jegyre, akkor el tudom képzelni, hogy egy belevaló szervizest fogtál ki, ha felvezették, akkor örülök, hogy legalább neked sikerült ;)
Nekem túl messze van a Campona a XVIII-ból.

Nincs előttem a garijegy, de olyasmit írt bele, hogy "lassul, fagy".

Nem elérhető attila1970

• Navigáció / Navigation: IGO 8,4
  • PDA: iphone 5, iphone 6, ipad Mini
« Reply #667 Dátum: 2012, 06 20, 07:56:18 »
Nincs előttem a garijegy, de olyasmit írt bele, hogy "lassul, fagy".
Csak annyit a szervizekröl , hogy a statisztikát tudják csinállni de a telefonokhoz nem értenek én márt legalább 3* adtam be ugyanazzal a hibával de nem csináltak semmit ezért a következő telom biztos nem samsung lesz talán egy alma még nem tudom
Első lépés mindig ma legnehezebb :)

Nem elérhető Highland

• PFC Fan
  • PDA: samsung
  • PDA ROM: #1234#
« Reply #668 Dátum: 2012, 06 20, 08:00:21 »
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, kaptam a lányoméktól egy S Plus-t és nem tudok MMS-t fogadni.
Próbáltam a vodafonos távbeállítást de az sem érkezik meg. A telefon kártyafüggetlen, az sms működik a wifi működik, internet előfizetés nincs rajta. A vodafonnál az mms szolgaltatás akiválva van.
Ha Valaki tud segítsen!
Előre is köszi!

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Nexus 4, Nexus 7
« Reply #669 Dátum: 2012, 06 20, 08:19:04 »
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, kaptam a lányoméktól egy S Plus-t és nem tudok MMS-t fogadni.
Próbáltam a vodafonos távbeállítást de az sem érkezik meg. A telefon kártyafüggetlen, az sms működik a wifi működik, internet előfizetés nincs rajta. A vodafonnál az mms szolgaltatás akiválva van.
Ha Valaki tud segítsen!
Előre is köszi!

Szia,

MMS fogadásánál be kell kapcsolni a beállítások/mobilhálozatok/csomagkapcs. haszn.
Nexus 4 - 4.4 Mahid + Franco kernel
Nexus 7 (2012) - 5.0.1 Euphoria + stock kernel

Nem elérhető bucsok

• TOPIKGAZDA
  • A Tag!
« Reply #670 Dátum: 2012, 06 20, 10:05:37 »
Sziasztok!
Ha Valaki tud segítsen!
Előre is köszi!

Beállítások/Wifi és hálózat/mobilhálozatok/hozzáférési pontok

MMS beállítások
Name: Vodafone MMS
APN= mms.vodafone.net
Username: <üres>
Password: <üres>
MMSC: mms.vodafone.hu/servlets/mms
MMS proxy: 080.244.097.002
Minden mást üresen hagyni!

Már látom magam.

Nem elérhető Lacka89

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S GT-I9001
  • PDA ROM: I9001XXKQB
« Reply #671 Dátum: 2012, 06 20, 19:06:36 »
Hali

Valaki vitte már vissza gariztatni a telefonját a T-Mobilhoz úgy, h előtte Moddolt rajta? Persze vissza rakta az eredeti T-mobilos ROMot? Észre vettek valamit? Erről vmi tapasztalat?

Nem elérhető Highland

• PFC Fan
  • PDA: samsung
  • PDA ROM: #1234#
« Reply #672 Dátum: 2012, 06 21, 06:39:22 »
Sziasztok!
Nagyon köszönöm a segítséget az MMS beállításhoz, siker!
További szép napot Mindenkinek!

Nem elérhető vanni

• PFC Fan
« Reply #673 Dátum: 2012, 06 21, 10:25:57 »
Nagyon láma kérdés lesz, bocsánat!
Hogyan tudnám kikapcsolni néhány Google Playen megvásárolt app örökös értesítéseit a frissítés lehetőségéről? (Három is akad, amelyiknél nem szeretnék frissíteni, mert az újabb változat nem tudja/ nem úgy tudja, mint amire szükségem van.)
 :shock:
Nem az automatikus frissítésre gondolok (ott csak a pipát kell kivenni a Playen), hanem arra, hogy egy-egy program az állapotsorban ne kiáltozzon már nekem örökösen, hogy frissíthető.
Ha ez nem megy, akkor általában kikapcsolható az összes értesítése? Inkább manuálisan nézném meg a Google Playen, amikor úgy van kedvem. Köszi!

Nem elérhető bucsok

• TOPIKGAZDA
  • A Tag!
« Reply #674 Dátum: 2012, 06 21, 10:58:51 »
Nagyon láma kérdés lesz, bocsánat!
Hogyan tudnám kikapcsolni néhány Google Playen megvásárolt app örökös értesítéseit a frissítés lehetőségéről? (Három is akad, amelyiknél nem szeretnék frissíteni, mert az újabb változat nem tudja/ nem úgy tudja, mint amire szükségem van.)
 :shock:
Nem az automatikus frissítésre gondolok (ott csak a pipát kell kivenni a Playen), hanem arra, hogy egy-egy program az állapotsorban ne kiáltozzon már nekem örökösen, hogy frissíthető.
Ha ez nem megy, akkor általában kikapcsolható az összes értesítése? Inkább manuálisan nézném meg a Google Playen, amikor úgy van kedvem. Köszi!

Play-Beállítások-Értesítések   így nem fog semmiért szólni

Vagy az adott programon-programokon belül ne engedd neki hogy frissítéseket keressen ;)
Már látom magam.