2024, 11 27, 05:43:18
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy S PLUS általános beszélgetés  (Megtekintve 288985 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető asd4

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S Plus
  • PDA ROM: Gingerbread gyári rom
Re: Galaxy S PLUS általános beszélgetés
« Reply #625 Dátum: 2012, 06 13, 21:38:41 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Szerintem próbálgasd még egy-két hétig, hátha kijön annyi idő alatt egy esetleges hardveres hiba is, ha van egyáltalán. Ne legyen!
Nálam pl. csak annyi a gondom a gyári szoftverrel, hogy időnként 40 évnyi az üzemidő és az akkuhasználat ideje :D
Ez legyen a legnagyobb gondom, de ahogy elnézem, készülékenként más és más szoftveres hibák adódnak.
Az a vicces, hogy nem mindig csinálja. Csak néha... Meg kb 2-3 sec amíg bejön a képernyőzár mikor megnyomom a középső gombot. Ez nem tudom, hogy másnál is így van-e

Nem elérhető Lavina88

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Waze, Igo Primo
  • PDA: I9001 XXKPL
  • PDA ROM: 4.1.2
« Reply #626 Dátum: 2012, 06 14, 09:17:13 »
Hogy lehet a médiában tárolt zenéket telefon csengőhangjaként felhasználni?

Nem elérhető mACSman

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Primo
  • PDA: GalaxyS6 Edge G925F
« Reply #627 Dátum: 2012, 06 14, 09:37:07 »
Hogy lehet a médiában tárolt zenéket telefon csengőhangjaként felhasználni?
a média lejátszóban kell lenni egy olyan opciónak, hogy beállítás csengőhangnak.
Galaxy S6 Edge
ROM: CarHDRom V.16
Kernel: HackerKernel v7
Recovery: TWRP 2.8.7.1
Modem: G925FXXU3QOKD

Nem elérhető Lavina88

• PFC Fan
« Reply #628 Dátum: 2012, 06 14, 09:43:09 »
Tényleg... Pedig már volt hogy be állítottam mást... Akkor tudtam hogy kell most az istennek se :))

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9001-ről

Nem elérhető attila1970

• Navigáció / Navigation: IGO 8,4
  • PDA: iphone 5, iphone 6, ipad Mini
« Reply #629 Dátum: 2012, 06 14, 10:54:59 »
Tényleg... Pedig már volt hogy be állítottam mást... Akkor tudtam hogy kell most az istennek se :))

csinálsz egy mappát media néven ebben a mappában eggyet ringtones néven , és ide zedd be a zenéket akkor jó
Első lépés mindig ma legnehezebb :)

Nem elérhető LetoAtreides

• PDA: SamsungGalagy Spica
  • PDA ROM: I570EXXJE4
2.3.6 ICS cuccokkal
« Reply #630 Dátum: 2012, 06 14, 20:17:04 »
Sziasztok!
Én egy hónapja vettem egy Galaxy S Plus-t és most szomorúan értesültem innen, hogy a T-Mobile valószínűleg nem fogja megvenni hozzá a 2.3.6 licenszét. :S

Két kérdésem lenne:
1.) Az a Gingerbread verzió, amiben már vannak ICS cuccok, mint például a face unlock, az megjelent már hivatalosan?
2.) Ha igen, akkor hogyan lehet feltenni? (Tudom, hogy garanciavesztés meg ilyenek) Hackelt rom-ot most nem akarok felrakni, hanem csak hivatalosan kiadottat. És ha nem jelent még meg, akkor van olyan hivatalos 2.3.6, amit egyszerűen fel lehet rakni? (Angol is jó)

Megjegyzésként, hogy korábban volt egy Spica-m, amire raktam CM-es Froyo-t szóval nem vagyok totál kezdő. :)

Előre is köszi a segítséget. ;)

« Reply #631 Dátum: 2012, 06 14, 20:37:47 »
Ezt próbálta már valaki: You are not allowed to view links. Register or Login ?

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Nexus 4, Nexus 7
Re: 2.3.6 ICS cuccokkal
« Reply #632 Dátum: 2012, 06 14, 22:13:44 »
Sziasztok!
Én egy hónapja vettem egy Galaxy S Plus-t és most szomorúan értesültem innen, hogy a T-Mobile valószínűleg nem fogja megvenni hozzá a 2.3.6 licenszét. :S

Két kérdésem lenne:
1.) Az a Gingerbread verzió, amiben már vannak ICS cuccok, mint például a face unlock, az megjelent már hivatalosan?
2.) Ha igen, akkor hogyan lehet feltenni? (Tudom, hogy garanciavesztés meg ilyenek) Hackelt rom-ot most nem akarok felrakni, hanem csak hivatalosan kiadottat. És ha nem jelent még meg, akkor van olyan hivatalos 2.3.6, amit egyszerűen fel lehet rakni? (Angol is jó)

Megjegyzésként, hogy korábban volt egy Spica-m, amire raktam CM-es Froyo-t szóval nem vagyok totál kezdő. :)

Vagy gingerbread vagy ICS....kettőt nem fogják vegyíteni, vagy, ha igen, akkor az nem hivatalos rom. Egyébként hivatalos ICS csak SII-re jön ki, ha jól tudom. Az alatt tuti nem.

Hivatalosan kiadott romokat pedig Odin-nal tudsz feltenni, de szerintem, ha nem KIES-en keresztül frissített romo-ot teszel fel, ami 100%-osan hivatalos, akkor az tuti garancia vesztéssel jár.

Nexus 4 - 4.4 Mahid + Franco kernel
Nexus 7 (2012) - 5.0.1 Euphoria + stock kernel

Monk

• Vendég
« Reply #633 Dátum: 2012, 06 14, 22:27:03 »
Sziasztok!

Két kérdésem lenne:

Korábban írtam, hogy a Samsung szervizekben mondták, hogy nem nagyon töri magát a T-Mobile, hogy megvegye a 2.3.3 fölötti liszenszeket! A T-Mobile szervizekben sem tudtak semmi biztatót mondani. Ebből adódóan Sci-Fi lenne, ha mégis, de, mint akkor is írtam semmi sincs kizárva. Bizakodni lehet... Én is azt teszem.
Még kivárok egy kicsit...
kizárva! Igen csak rossz üzletpolitika lenne a részükről, de nem én

« Reply #634 Dátum: 2012, 06 15, 08:18:49 »
Vagy gingerbread vagy ICS....kettőt nem fogják vegyíteni, vagy, ha igen, akkor az nem hivatalos rom. Egyébként hivatalos ICS csak SII-re jön ki, ha jól tudom. Az alatt tuti nem.

Hivatalosan kiadott romokat pedig Odin-nal tudsz feltenni, de szerintem, ha nem KIES-en keresztül frissített romo-ot teszel fel, ami 100%-osan hivatalos, akkor az tuti garancia vesztéssel jár.

Igen igen, azzal már beletörődtem, hogy valószínűleg garanciavesztés lesz ebből. :S
Nem vagyok egy milliomos és eléggé földhöz vágna, hogy kavicsot csinálnék a telóból, de reménykedem benne, hogy mivel nem először használnám az Odin-t ezért hátha sikerülne. :D
Bár a Spica-mból is először kavicsot csináltam, de aztán csak sikerült összehozni, hogy működjön. :D

Szóval most ezt találtam: You are not allowed to view links. Register or Login
És lenne egy olyan kérdésem, hogy attól, hogy nekem T-Mobile-os a telóm, attól még ez fel fog menni rá, ugye?
Tehát a T-Mobile nem rakott bele valami olyan blokkolót, hogy márpedig mi csak rendes T-Mobile által megvett firmware-t engedünk felrakni, ugye? :)

Nem elérhető Lavina88

• PFC Fan
« Reply #635 Dátum: 2012, 06 15, 08:29:08 »
Olyan kérdéssel fordulok a fórumhoz hogy Ti nem vettetek észre olyat hogy a telefonhoz kapott fülessel ha zenét hallgattok vagy filmet nézek a mikrofonos füles része halkabb vagy egyáltalán nem szól? Néha szórakozik így... Más fülessel amin nincs mikrofon probléma mentesen működik...

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Nexus 4, Nexus 7
« Reply #636 Dátum: 2012, 06 15, 08:31:03 »
Igen igen, azzal már beletörődtem, hogy valószínűleg garanciavesztés lesz ebből. :S
Nem vagyok egy milliomos és eléggé földhöz vágna, hogy kavicsot csinálnék a telóból, de reménykedem benne, hogy mivel nem először használnám az Odin-t ezért hátha sikerülne. :D
Bár a Spica-mból is először kavicsot csináltam, de aztán csak sikerült összehozni, hogy működjön. :D

Szóval most ezt találtam: You are not allowed to view links. Register or Login
És lenne egy olyan kérdésem, hogy attól, hogy nekem T-Mobile-os a telóm, attól még ez fel fog menni rá, ugye?
Tehát a T-Mobile nem rakott bele valami olyan blokkolót, hogy márpedig mi csak rendes T-Mobile által megvett firmware-t engedünk felrakni, ugye? :)

én is T-mobile-os vagyok, és eddig nem találkoztam ilyen blokkolóval! :) ;)
a lényeg, hogyha ez az első alkalom, akkor mindenképpen olvasd el az instrukciókat, és akkor nem lesz baj.
Nexus 4 - 4.4 Mahid + Franco kernel
Nexus 7 (2012) - 5.0.1 Euphoria + stock kernel

royslade

• Vendég
« Reply #637 Dátum: 2012, 06 15, 08:55:26 »
Olyan kérdésem lenne, hogy a telefonból miképpen lehet lementeni illetve visszatölteni a Mininapló tartalmát. Galaxy S II-re találtam valamit a Kiessel a Neten, de nekem a Kies csak a névjegyzéket akarja lementeni. A tella nincs rootolva, 2.3.6 fut rajta. (GT-I9001 - Netherlands)

Üdv.  Roy

« Reply #638 Dátum: 2012, 06 15, 10:06:53 »
én is T-mobile-os vagyok, és eddig nem találkoztam ilyen blokkolóval! :) ;)
a lényeg, hogyha ez az első alkalom, akkor mindenképpen olvasd el az instrukciókat, és akkor nem lesz baj.

Köszi a segítséget. Felraktam a cuccot. Megy minden zökkenőmentesen. :)
Legjobb a face unlock. "Pillantson" Olyan mintha az akaratommal oldanám fel a telefont. :D

Monk

• Vendég
« Reply #639 Dátum: 2012, 06 15, 13:08:33 »
Olyan kérdéssel fordulok a fórumhoz hogy Ti nem vettetek észre olyat hogy a telefonhoz kapott fülessel ha zenét hallgattok vagy filmet nézek a mikrofonos füles része halkabb vagy egyáltalán nem szól? Néha szórakozik így... Más fülessel amin nincs mikrofon probléma mentesen működik...

Nem tapasztaltam ilyet igaz csak kipróbáltam, de nem hallgatok zenét a telón. Viszont az MP3/MP4 lejátszón brutálisabbat szól, mint a saját gyári Philips füles. Olyannyira, hogy a felére vissza kellett vennem a hangerőt. Mondjuk ez az info a problémádat nem oldotta meg, csak megosztottam a tapasztalatomat.

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
Re: Re: Galaxy S PLUS általános beszélgetés
« Reply #640 Dátum: 2012, 06 15, 17:31:47 »

Egy idő után nekem is azt csinálta. Garanciába kicserélték. A füles hibája, nem a telefoné.

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető Lavina88

• PFC Fan
« Reply #641 Dátum: 2012, 06 15, 21:09:06 »
Értem köszönöm... És csak a fülest vitted vissza? Nincs kedvem megint szenvedni a teló gyári rom vissza rakásával:-)

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
Re: Re: Galaxy S PLUS általános beszélgetés
« Reply #642 Dátum: 2012, 06 16, 17:35:03 »
Értem köszönöm... És csak a fülest vitted vissza? Nincs kedvem megint szenvedni a teló gyári rom vissza rakásával:-)

Csak a fülesen volt gari, a telefonon már lejárt, így nem szórakoztam rom visszarakásával. Ez már nem a gyári füles volt.

Egyébként a telefont el sem kérték.

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető Crvsh3R

• PFC Fan
  • PDA: Sony Xperia SP
  • PDA ROM: 4.1.2 (stock)
« Reply #643 Dátum: 2012, 06 16, 18:57:22 »
Valaki találkozott már azzal a hibával, hogy 3G hálózat esetén nem küldi el a telefon az SMS-t? (T-Mobile - stock 2.3.3 ROM) Ha átváltok a küldés idejéig csak GSM hálózatra, akkor elküldi. Egy helyen olvastam, hogy valószínűleg a ROM hibája. Esetleg tud valaki valami megoldást rá (hálózatváltogatáson kívül)? Esetleg valami hír a hivatalos T-Mobile 2.3.6-os ROM-ról?

Nem elérhető Lavina88

• PFC Fan
« Reply #644 Dátum: 2012, 06 16, 20:30:49 »
Értem köszönöm! Majd próbálkozok! Nekem kb kettő hónapos a „Vas” szóval bőven van még rá gari... Majd visszaviszem a tré mobilhoz

Moderator Comment Kérlek használd az "idézet" gombot !! :ima: / bucsok

Nem elérhető atila4

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S+
  • PDA ROM: 2.3.3
« Reply #645 Dátum: 2012, 06 18, 00:30:40 »
Ez normális? Download módban ilyent csinál a kijelző...

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Link alatt egy 10 másodperces videó van, hogy lássátok mégis mit csinál...

Nem elérhető bucsok

• TOPIKGAZDA
  • A Tag!
  • Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: SGS Plus
  • PDA ROM: Cyanogenmod 7.2
« Reply #646 Dátum: 2012, 06 18, 00:35:28 »
Ez normális? Download módban ilyent csinál a kijelző...

Link alatt egy 10 másodperces videó van, hogy lássátok mégis mit csinál...

Nem ez nem jó egyáltalán. Ha garis még gyorsan vidd vissza szerintem.
"Lényemből őrült sikoly árad szét mindenfelé...
Már látom magam.
Kívülről az idő által szétcincálva..."

Nem elérhető atila4

• PFC Fan
« Reply #647 Dátum: 2012, 06 18, 00:37:23 »
Nem ez nem jó egyáltalán. Ha garis még gyorsan vidd vissza szerintem.
1 hetes a készülék. És hogyan mutassam meg tegyem ott az üzletben download mode-ba? Csak ott vettem észre ezt.

Nem elérhető pajzi

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Nexus 4
  • PDA ROM: 4.2.2
« Reply #648 Dátum: 2012, 06 18, 08:26:50 »
1 hetes a készülék. És hogyan mutassam meg tegyem ott az üzletben download mode-ba? Csak ott vettem észre ezt.
Már pont akartam kérdezni, hogy csak nálam van-e ilyen =)
Esetemben nagyon ritkán csinálja. Csak download/recovery indításoknál, mondjuk 20ból 1szer. Ha így "megvadul" a széle akkor úgy is marad kikapcsolásig, tehát ha csak sima restart recoveryből, akkor a rom alatt is vibrál.
Már 1 napos korában ilyen volt, nagyon nem foglalkoztam vele. Ha te esetleg elviszed szervizbe, akkor azért érdekelne az ítélet.

Nem elérhető atila4

• PFC Fan
« Reply #649 Dátum: 2012, 06 18, 08:54:39 »
Bevittem. Elküldték, aztmondtâk, hogy egy hét kb. Kíváncsi vagyok, hogty megcsinálják-e. Ha nem akkor megy vissza megint, nehogy már nelegyen tökéletes ennyi pénzért...
Már pont akartam kérdezni, hogy csak nálam van-e ilyen =)
Esetemben nagyon ritkán csinálja. Csak download/recovery indításoknál, mondjuk 20ból 1szer. Ha így "megvadul" a széle akkor úgy is marad kikapcsolásig, tehát ha csak sima restart recoveryből, akkor a rom alatt is vibrál.
Már 1 napos korában ilyen volt, nagyon nem foglalkoztam vele. Ha te esetleg elviszed szervizbe, akkor azért érdekelne az ítélet.