2024, 11 25, 12:27:17
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy S PLUS általános beszélgetés  (Megtekintve 288839 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Stinkie

• PFC Fan
  • PDA: SGS+
  • PDA ROM: CyanogenMod 10 by ivendor Release 2.5 - Kernel 3.0.x
Re: Galaxy S PLUS általános beszélgetés
« Reply #1575 Dátum: 2013, 02 24, 08:33:06 »
Sziasztok!

Akadt egy "kis" gondom. Túl sok képernyő feloldás próbálkozás miatt be kellene lépnem a gmail fiókomba, a képernyő feloldásához. Viszont nincs bekapcsolva sem a wifi sem a 3g, és nem is tudom bekapcsolni, mert ugye a képernyő le van zárva. Van valakinek ötlete hogyan tudnám bekapcsolni valamelyik hálózatot? Mondjuk elég viccesnek tartom, hogy nem ajánlja fel a hálózat bekapcsolását, ha az történetesen ki van ilyen helyzetben kapcsolva.
CM10 beta1 van a telefonon, ha ez számít valamit.

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PDA: Nexus 4, Nexus 7
« Reply #1576 Dátum: 2013, 02 24, 10:19:55 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Gondoltam, de a gari és a megbízhatóság a lényeg (no meg a rendelkezésre állási idő). Nincs sok időm a telepítéssel játszadozni és nem is szeretnék valamit a flashelésnél elrontani. Nem volt olcsó a telefon.

Ok.
Meg mindig gond az aksi ido, illetve sokat szinkronizal?
Csak hogy keressunk-e vmi megoldast?
Nexus 4 - 4.4 Mahid + Franco kernel
Nexus 7 (2012) - 5.0.1 Euphoria + stock kernel

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #1577 Dátum: 2013, 02 24, 10:30:48 »
Sziasztok!

Akadt egy "kis" gondom. Túl sok képernyő feloldás próbálkozás miatt be kellene lépnem a gmail fiókomba, a képernyő feloldásához. Viszont nincs bekapcsolva sem a wifi sem a 3g, és nem is tudom bekapcsolni, mert ugye a képernyő le van zárva. Van valakinek ötlete hogyan tudnám bekapcsolni valamelyik hálózatot? Mondjuk elég viccesnek tartom, hogy nem ajánlja fel a hálózat bekapcsolását, ha az történetesen ki van ilyen helyzetben kapcsolva.
CM10 beta1 van a telefonon, ha ez számít valamit.

Face unlock vagy a forma rajzolasnal probalkoztal tul sokat?
Lezart allapotban nem tudod, hogy fentrol lehuzod az ujjad, es akkor legordul az allapotsor es ott bemesz a beallitasokba?

Mas ismeros tablet-jen mar belefutottam ilyenbe de ott csak a hard reset segitett.

Nem elérhető Stinkie

• PFC Fan
  • PDA: SGS+
  • PDA ROM: CyanogenMod 10 by ivendor Release 2.5 - Kernel 3.0.x
« Reply #1578 Dátum: 2013, 02 24, 10:43:13 »
Face unlock vagy a forma rajzolasnal probalkoztal tul sokat?
Lezart allapotban nem tudod, hogy fentrol lehuzod az ujjad, es akkor legordul az allapotsor es ott bemesz a beallitasokba?

Mas ismeros tablet-jen mar belefutottam ilyenbe de ott csak a hard reset segitett.

Forma rajzolásnál. Sajnos nem tudom legördíteni a felső menüt.
Azt nem értem ha nincs wifi de google fiókba akar bejelentkeztetni, miért nem képes észlelni a net hiányát és felajánlani a bekapcsolást. Egy apróság miatt így kizárni a usert nem szép dolog.

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #1579 Dátum: 2013, 02 24, 10:53:22 »
Forma rajzolásnál. Sajnos nem tudom legördíteni a felső menüt.
Azt nem értem ha nincs wifi de google fiókba akar bejelentkeztetni, miért nem képes észlelni a net hiányát és felajánlani a bekapcsolást. Egy apróság miatt így kizárni a usert nem szép dolog.

akkor marad a reset :(
face-nél biztos, de szerintem az összes többinél is lehet beállítani másik 2. belépési módszert. Például pin kód.
megmondom a frankót, hogy én ezeket annyira nem szeretem, mert anno face unlock módszerrel majdnem megsz...tam magam. :) :(

Nem elérhető Crvsh3R

• PFC Fan
  • PDA: Sony Xperia SP
  • PDA ROM: 4.1.2 (stock)
« Reply #1580 Dátum: 2013, 02 24, 11:01:41 »
Ok.
Meg mindig gond az aksi ido, illetve sokat szinkronizal?
Csak hogy keressunk-e vmi megoldast?

Most csináltam egy olyat, hogy lenulláztam megint és nem tettem vissza semmit sem, csak beállítottam a Gmail fiókot, illetve feltettem a Battery widget-et a %-os kijelzés miatt. Megnézem, hogy ma így hogyan viselkedik a telefonom. Van egy program, ami az én és a párom Ace 2-jén is megtalálható, de eddig nem gondoltam, hogy esetleg az húzná az akksit (Gentle Alarm & a widgetje). Meglátjuk.
Mellesleg tegnap átnyálaztam a JB romokat...hát elgondolkodtató, csak választani nehéz. Ha nagyon felb...om magam még lehet, hogy felteszem az egyiket.  :D egyelőre azért próbálok megoldást találni ezzel a hivatalos rommal.

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #1581 Dátum: 2013, 02 24, 11:47:56 »
Most csináltam egy olyat, hogy lenulláztam megint és nem tettem vissza semmit sem, csak beállítottam a Gmail fiókot, illetve feltettem a Battery widget-et a %-os kijelzés miatt. Megnézem, hogy ma így hogyan viselkedik a telefonom. Van egy program, ami az én és a párom Ace 2-jén is megtalálható, de eddig nem gondoltam, hogy esetleg az húzná az akksit (Gentle Alarm & a widgetje). Meglátjuk.
Mellesleg tegnap átnyálaztam a JB romokat...hát elgondolkodtató, csak választani nehéz. Ha nagyon felb...om magam még lehet, hogy felteszem az egyiket.  :D egyelőre azért próbálok megoldást találni ezzel a hivatalos rommal.

érdemes figyelgetni, hogy mi szívhatja az aksit.
aztán az is lehet, ami az egyik kollégánál volt itt, hogy annyira nézegettük a progikat mire kiderült, hogy az aksi  censored t be. :D Kivettem és kicsit púpos volt már.....

JB romok szerintem egyre jobbak. Ok, van legalább 15 rom, de azok közül, ahol 3.x kernel van azok teljesen megbízhatóak és jól mennek.

Visszatérve még az aksira....
nincs az a rom vagy beállítás, amivel nem lehetne 1 nap alatt lemeríteni ezt a telefont. De azt garantálni tudom, hogy ugyanolyan használat mellett 5-10 % között nyersz egy mostani JB rommal.

illetve ha bármikor gari miatt kell az eredeti gyári állapot, akkor is van megoldás....  :ok: :taps:

Nem elérhető Crvsh3R

• PFC Fan
« Reply #1582 Dátum: 2013, 02 24, 14:29:47 »
érdemes figyelgetni, hogy mi szívhatja az aksit.
aztán az is lehet, ami az egyik kollégánál volt itt, hogy annyira nézegettük a progikat mire kiderült, hogy az aksi  censored t be. :D Kivettem és kicsit púpos volt már.....

JB romok szerintem egyre jobbak. Ok, van legalább 15 rom, de azok közül, ahol 3.x kernel van azok teljesen megbízhatóak és jól mennek.

Visszatérve még az aksira....
nincs az a rom vagy beállítás, amivel nem lehetne 1 nap alatt lemeríteni ezt a telefont. De azt garantálni tudom, hogy ugyanolyan használat mellett 5-10 % között nyersz egy mostani JB rommal.

illetve ha bármikor gari miatt kell az eredeti gyári állapot, akkor is van megoldás....  :ok: :taps:

Kedden elviszem a telóm a T pontba az akkufedél miatt, remélem cserélik. Akkor rákérdezek az akksira is, hátha be tudják mérni. Utána lehet feldobok egy JB romot. Tudnád esetleg valamelyiket ajánlani? MIUI-t nézegettem leginkább, de nekem a legjobb egy alap JB launcheres lenne. CW-ből melyiket érdemes? Biztonsági tartaléknak gondoltam egy JIG-et, láttam valahol, hogy $1-2 és ingyenesen szállítják, csak már azt nem tudom, hogy hol és honnan érdemes rendelni.

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #1583 Dátum: 2013, 02 24, 16:15:35 »
Kedden elviszem a telóm a T pontba az akkufedél miatt, remélem cserélik. Akkor rákérdezek az akksira is, hátha be tudják mérni. Utána lehet feldobok egy JB romot. Tudnád esetleg valamelyiket ajánlani? MIUI-t nézegettem leginkább, de nekem a legjobb egy alap JB launcheres lenne. CW-ből melyiket érdemes? Biztonsági tartaléknak gondoltam egy JIG-et, láttam valahol, hogy $1-2 és ingyenesen szállítják, csak már azt nem tudom, hogy hol és honnan érdemes rendelni.

ez nem bántás, de kicsit túlspilázod... JIG és társai. :)
persze tudom, hogy fő a biztonság, de ha mindent megfelelően csinálsz, akkor minimalizálod a kockázatot! ;)
Ha téged megnyugtat, akkor szerezz be egyet, de én biztos nem várnék 4 hetet mire megérkezik.

szerintem a "romolok" többsége használ valamilyen launcher-t. mondjon bárki bármit, nekem eddig az volt a tapasztalatom, hogy azokkal "simább" volt minden, ha nem a "gyári" laucnher volt fent. /adw, go és nova amit eddig használtam/

JB-k közül a 3.x kernel alapokon lévőket nézd.
Nem tudom, hogy melyik tartalmaz már alapból valamilyen launcher-t, de a feautres/include részben biztos írják.

De akkor sincs baj, ha van rajta, mert ki tudod választani, hogy melyik legyen az alapértelmezett. Szóval, ha rám hallgatsz, akkor ezzel nem korlátozod be magad. ;)

Nem elérhető Crvsh3R

• PFC Fan
« Reply #1584 Dátum: 2013, 02 24, 19:37:56 »
ez nem bántás, de kicsit túlspilázod... JIG és társai. :)
persze tudom, hogy fő a biztonság, de ha mindent megfelelően csinálsz, akkor minimalizálod a kockázatot! ;)
Ha téged megnyugtat, akkor szerezz be egyet, de én biztos nem várnék 4 hetet mire megérkezik.

szerintem a "romolok" többsége használ valamilyen launcher-t. mondjon bárki bármit, nekem eddig az volt a tapasztalatom, hogy azokkal "simább" volt minden, ha nem a "gyári" laucnher volt fent. /adw, go és nova amit eddig használtam/

JB-k közül a 3.x kernel alapokon lévőket nézd.
Nem tudom, hogy melyik tartalmaz már alapból valamilyen launcher-t, de a feautres/include részben biztos írják.

De akkor sincs baj, ha van rajta, mert ki tudod választani, hogy melyik legyen az alapértelmezett. Szóval, ha rám hallgatsz, akkor ezzel nem korlátozod be magad. ;)

Nézegetem a launchereket, ADW és GO között vacilálok (mert nova ugye 4.0+). Neked melyik jött be jobban?

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #1585 Dátum: 2013, 02 24, 19:47:41 »
Nézegetem a launchereket, ADW és GO között vacilálok (mert nova ugye 4.0+). Neked melyik jött be jobban?

nekem a go jobban bejött. Ingyenesen is nagyon sok theme van rá.

igazából csak opció, kinek mi jön be.
ICS-n és JB-n is Nova-t használtam. Nekem bejön.

Nem elérhető jaki2000

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3 LTE SM-N9005
  • PDA ROM: UENC2
« Reply #1586 Dátum: 2013, 02 25, 11:09:43 »
Szükségem lenne a Googlemapsra, de a JB Gapps csomagokban nincs benne. Próbáltam Playről telepíteni, de valami ütközés hibával leáll.
2012 novemberben, amikor feltettem az EhdroixII-őt már akkor nem volt rajta. Azóta sincs egy JB gapps csomagban sem. Így nem maradhatott vissza semmi korábbi verzióból. Takarítgattam az Sdmaid-del, de az sem hozott eredményt.
Több fiókom van a telefonon. Telepítéskor csak a saját fiókom van beállítva, amíg be nem áll a rendszer. Arra rájöttem, hogy ennek ellenére az alkalmazásaim egy része, köztük rendszeralkalmazások egy másik fiókomhoz vannak regisztrálva, többek között a gmail, a streetview is. De a maps nincs telepítve sehogyan sem. Mint írtam EhdroixII-öt használok és a november óta csak frissítettem. Akkor ez a kavarás a frissítés során keletkezhetett. Megpróbáltam a másik fiókhoz telepíteni, de ugyan az a jelenség.
Van lehetőség átregisztrálni az aapokat egyik fiókból a másikba?
Most több gmail fiók van regisztrálva a telefonomon, de csak az egyik a ludas, pedig azt használom legkevésbé.
Köszi ha tud valaki segíteni!

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #1587 Dátum: 2013, 02 25, 11:17:22 »
Szükségem lenne a Googlemapsra, de a JB Gapps csomagokban nincs benne. Próbáltam Playről telepíteni, de valami ütközés hibával leáll.
2012 novemberben, amikor feltettem az EhdroixII-őt már akkor nem volt rajta. Azóta sincs egy JB gapps csomagban sem. Így nem maradhatott vissza semmi korábbi verzióból. Takarítgattam az Sdmaid-del, de az sem hozott eredményt.
Több fiókom van a telefonon. Telepítéskor csak a saját fiókom van beállítva, amíg be nem áll a rendszer. Arra rájöttem, hogy ennek ellenére az alkalmazásaim egy része, köztük rendszeralkalmazások egy másik fiókomhoz vannak regisztrálva, többek között a gmail, a streetview is. De a maps nincs telepítve sehogyan sem. Mint írtam EhdroixII-öt használok és a november óta csak frissítettem. Akkor ez a kavarás a frissítés során keletkezhetett. Megpróbáltam a másik fiókhoz telepíteni, de ugyan az a jelenség.
Van lehetőség átregisztrálni az aapokat egyik fiókból a másikba?
Most több gmail fiók van regisztrálva a telefonomon, de csak az egyik a ludas, pedig azt használom legkevésbé.
Köszi ha tud valaki segíteni!

ezt msot csak így gyorsan talátam...végig se olvastam /sorry/, de talán segít.
Illetve a play áruházban melyik fiók van beállítva.
ott tudod kiválasztani, hogy melyik legyen az elsődleges..

ha nem oké, akkor keresünk tovább

lemaradt....

Nem elérhető jaki2000

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3 LTE SM-N9005
  • PDA ROM: UENC2
« Reply #1588 Dátum: 2013, 02 25, 11:37:35 »
ezt msot csak így gyorsan talátam...végig se olvastam /sorry/, de talán segít.
Illetve a play áruházban melyik fiók van beállítva.
ott tudod kiválasztani, hogy melyik legyen az elsődleges..

ha nem oké, akkor keresünk tovább

Köszi! Akkor már inkább újra rakom a romot. De talán várnék ezzel hátha van megoldás.

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #1589 Dátum: 2013, 02 25, 11:39:23 »
Köszi! Akkor már inkább újra rakom a romot. De talán várnék ezzel hátha van megoldás.

azt próbáltad már, hogy a beállításokban a play áruháznak az adatait törölted?
hátha akkor engedi telepíteni.

Nem elérhető mACSman

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Primo
  • PDA: GalaxyS6 Edge G925F
« Reply #1590 Dátum: 2013, 02 25, 18:01:31 »
Az oldalra való belépéskor meddig fognak még zaklatni?
"A felkeresni kívánt webhely rosszindulatú programokat tartalmaz!" c. szöveggel?  >:(
Galaxy S6 Edge
ROM: CarHDRom V.16
Kernel: HackerKernel v7
Recovery: TWRP 2.8.7.1
Modem: G925FXXU3QOKD

Nem elérhető Bacurius

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: I9001BUKP7
  • PDA ROM: Slim version 3.1.0-20130215
« Reply #1591 Dátum: 2013, 02 26, 16:46:18 »
Egy olyan kérdésem lenne hogy a google play áruház hová települ fel pontosan? A SlimBean 3.1.0  verzióban nincs benne. Letöltöttem külön és telepítettem de, indításakor csak felvillan és utána be is zárja magát.

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #1592 Dátum: 2013, 02 26, 16:48:54 »
Egy olyan kérdésem lenne hogy a google play áruház hová települ fel pontosan? A SlimBean 3.1.0  verzióban nincs benne. Letöltöttem külön és telepítettem de, indításakor csak felvillan és utána be is zárja magát.

gapps.zipet telepítetted?

Nem elérhető Bacurius

• PFC Fan
« Reply #1593 Dátum: 2013, 02 26, 16:57:22 »
Természetesen minden fent van ami kell neki.

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #1594 Dátum: 2013, 02 26, 17:02:37 »
Természetesen minden fent van ami kell neki.

ha nincs play áruház, akkor nincs fent minden! :)

vagy a telepítésnél volt vmi....vagy a gapps.zip telepítés után csináltál wipe data-t
WIPE data nem kell! másoknak is hiányoztak már cuccok, és mindig kiderült a végén, hogy Wipe data-t csinálták.
Wipe cache és dalvik cache kell

Nem elérhető Bacurius

• PFC Fan
« Reply #1595 Dátum: 2013, 02 27, 05:47:20 »
Kedves Felhasználók.

Google Play! letöltési hibák megoldása
Google Play leállások, 101-es hiba, letöltési gondok megoldása

Moderator Comment Szia,Ezt a leírást törlöm. Több okból is. Az egyik, hogy ismeretlen és nem ellenőrzött helyről linkeltél be egy rendszerfájlt, amelynek használata nem ajánlott!Az interneten található leírásban nem volt róla szó, hogy ilyen fájlt használni kell.Ha ilyen felmerül bármilyen hiba, kérés, óhaj-sóhaj, és arra találunk megoldást, akkor azt a forrást is célszerű leírni, mert így bárki gondolhatja, hogy csak egy HOAX-szal van dolga.köszönöm a megértésed!

Nem elérhető dodoroli

• PFC Fan
« Reply #1596 Dátum: 2013, 02 27, 10:55:57 »
Sziasztok! Van e itt az oldalon olyan ember aki vállalja még garanciás készülék átszoftverezését lehet főzött rom is, de stabil? Unom már a gyári szoftot(2.3.3)elég sűrűn fagy, újraindul magától.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9001-ről

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #1597 Dátum: 2013, 02 27, 11:23:32 »
Sziasztok! Van e itt az oldalon olyan ember aki vállalja még garanciás készülék átszoftverezését lehet főzött rom is, de stabil? Unom már a gyári szoftot(2.3.3)elég sűrűn fagy, újraindul magától.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9001-ről

Szia,

Nem tudom, hogy ki az aki vállalkozna erre.....

De akkor megelőzöm egy kérdéssel. Szerinted, ha egy vérbeli romoló kezében lesz tégla a telefonod az mivel jobb, mintha a tiédben lenne? :)  De ha te csinálod akkor se lesz ilyen!!

Tényleg csak azt tudom tanácsolni, hogy olvasd a rom telepítési útmutatót. Ha főzött romot szeretnél.

Ha gyárit szeretnél, akkor pedig megcsinálja az adott szolgáltató ingyen.

Ha ezután bármilyen kérdésed merülne fel, akkor tedd fel az ottani fórumban. Ha pedig a romokkal kapcsolatban akkor pedig ott.

Hidd el egyszer megcsinálod, utána már nem lesz gond. Új kapuk nyílnak meg előtted! ;)

Monk

• Vendég
« Reply #1598 Dátum: 2013, 03 02, 14:42:18 »
Az oldalra való belépéskor meddig fognak még zaklatni?
"A felkeresni kívánt webhely rosszindulatú programokat tartalmaz!" c. szöveggel?  >:(

Szerencsére megszűnt, de idegesítő volt. A support szerint valaki, valakik folyamatosan támadják az oldalt, ezért új a felület is.
Valakinek nagyon ...hatja a csőrét, hogy ilyen frankó és színvonalas fórumunk van, ha használhatom a birtokos jelzőt.
Nekem meg az a fura, hogy a gmail-es fiókomba belépéskor egyre többször kell a jelszót visszaállítani, amit meg sem változtattam!
szabadgy! Bocs az OFF-ért! :ima:

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #1599 Dátum: 2013, 03 02, 15:00:44 »
Sziasztok!
Egy jo baratomnak lett egy ilyen vasa. Mar rootoltam a gyari szoftvert, fenn van a TWRP. Tudtok valami jofele custom romot es kernel parost ajanlani ami stabil es jol mukodik? Nem ert hozza o nem olyan elvetemult mint en:D Szoval nem romolgatna nagyon. Ha meg jon valami amivel erdemes foglalkozni akkor ugyis en csinalnam meg neki.

Elore is koszonom a segitseget.