Kedden elviszem a telóm a T pontba az akkufedél miatt, remélem cserélik. Akkor rákérdezek az akksira is, hátha be tudják mérni. Utána lehet feldobok egy JB romot. Tudnád esetleg valamelyiket ajánlani? MIUI-t nézegettem leginkább, de nekem a legjobb egy alap JB launcheres lenne. CW-ből melyiket érdemes? Biztonsági tartaléknak gondoltam egy JIG-et, láttam valahol, hogy $1-2 és ingyenesen szállítják, csak már azt nem tudom, hogy hol és honnan érdemes rendelni.
ez nem bántás, de kicsit túlspilázod... JIG és társai.
persze tudom, hogy fő a biztonság, de ha mindent megfelelően csinálsz, akkor minimalizálod a kockázatot!
Ha téged megnyugtat, akkor szerezz be egyet, de én biztos nem várnék 4 hetet mire megérkezik.
szerintem a "romolok" többsége használ valamilyen launcher-t. mondjon bárki bármit, nekem eddig az volt a tapasztalatom, hogy azokkal "simább" volt minden, ha nem a "gyári" laucnher volt fent. /adw, go és nova amit eddig használtam/
JB-k közül a 3.x kernel alapokon lévőket nézd.
Nem tudom, hogy melyik tartalmaz már alapból valamilyen launcher-t, de a feautres/include részben biztos írják.
De akkor sincs baj, ha van rajta, mert ki tudod választani, hogy melyik legyen az alapértelmezett. Szóval, ha rám hallgatsz, akkor ezzel nem korlátozod be magad.