Sziasztok!
Decemberben T-Mobile-nál feltették a telefonomra a 2.3.6-os androidot (PDA: I9001XXKQK CSC: I9001TMHKP3), de azóta napi szinten kell töltenem a telefont úgy, hogy nem is használom, csak reggel töltőről le, majd késő délután töltőre fel (előtte használattal együtt 1,5-2 napot simán kibírt a 2.3.3-al). Csináltam már a rendszeren belül gyári állapot visszaállítást, recoveryből wipe-ot, battery calibrationt (előtte root, majd unroot). Én annyi különbséget vettem észre a rendszer használata közben, hogy sokszor és hosszan jelenik meg fent az állapotsoron a szinkronizálásos ikon (és ha kikapcsolom az adatkapcsolatokat a háttérben, akkor mintha jobban bírná az akksi), de nem tudom, hogy van-e köze az egészhez. Valaki tapasztált már hasonlót és/vagy esetleg tud valaki valami megoldást rá?
A másik problémám pedig, hogy azt vettem észre, hogy az akksifedélnél, ahol a jackdugó van középen elkezdett repedni a fedél, pedig sem ejtve, sem ütve, sem feszegetve nincs, egy karc sincs a telefonon egyébként. Ezt vajon garanciában cserélik?
Előre is köszönöm a segítséget!