0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
3G Watchdog sem mér pontos adatforgalmat.Van már egy jó számláló TAB P7500-ra, ami ~ pontos?
Egyelőre még mindig nincsen... pedig nagyon jó lenne már.
Sajnálom.1730 -ra kell sms-t köldenem G szöveggel, hogy megtudjam, hogy állok.
Szerencsére, nekem a digi-nél van webes felület, ahol grafikonszerűen kirajzolja és írja minden egyes nap adatforgalmát, illetve a jelenlegit.
Sziasztok, ma jutottam hozza a kis tabihoz:)Mivel a telefonom is Rootolt ezt is azonnal szeretnem rootolni erre xda-forumont nezegessem vagy van valakinek tapasztalata?Valamint ICS valaki probalt mar rarakni?- a browseret ki lehet cserelni? a youtobe nem nyilik meg nativ ez idegesit..
Egy topikkal fentebb: You are not allowed to view links. Register or Login
Nah most valami gond van:) 1 ora lassan csak a samsung felirat forog:( es nem bootol be:(
Nah megoldva:) valahogy ICS rol nem akart olyan konnyen visszaterni dragaba a lelek:) de megoldottam.
Akkor gondolom a privid is már tárgytalan. Egyébként még egyelőre nem érdemes ezekkel a béta ICS-ekkel foglalkozni.
Hali. Az a problémám hogy elszállt az IMEI számom a tabrol.Hogyan lehet ill. tudnám visszaálitani. Mentésem megvan.10.1 esröl lenne szó.
Hali, másold vissza simán a lementett EFS mappád a benne lévő összes fájlal, felül írva a tabodon lévő fájlokat, majd restart.
Rootolt, független p7500-am van.Most akkor van mentésem, csak nem az sd-ext-re, mert csak SD Card van, külső SD kártya nincs a P7500-ban?
Nincs külső sd, tehát a belsőre ment, nézd meg a cvlockworkmod/backup könyvtárat.
Igen, megnézem, ott van. You are not allowed to view links. Register or LoginErről a ROM-ról mi a véleményed?
Sziasztok! Új sg tab 10.1-es tulajdonos vagyok. Kérdésem az lenne, hogy a notebook-on csinált wifivel össze lehetne e hozni a tabot mert bármivel probálkozom nem látja. Ha wifi managerrel próbálom úgy látja de azt írja tárolt de nincs tartományba.
Szia, mia a cél??? A laptop wifijén osztod meg a netet és arra szeretnél csatlakozni? Ha minden jól be van állítva a laptopon, akkor simán csatlakoznia kellene a tabnak.