Miért hoznak ki egy 3.2-es frissítést a tabra amikor már az ICS-nek kellene kijönnie?
Mert, mi rossz országban vagyunk azért
A 3.2, már nem is tudom...valamikor október-november környékén megjelent a tabra, csak nem nálunk. És ez mindig minden androidverziónál így volt más készülékek esetében is.
Tehát az ICS, ha az elkövetkező 1-2 hónapban meg is jelenik, nálunk szerintem majd nyáron vagy utána fog hivatalosan KIES/OTA megjelenni.
Sziasztok, volna egy problémám a Galaxy tab 10-el (P7510)
A kijelző közepén egy csíkban foltos (olyan mintha folyamatosan nyomnád), érintésre a "folyadék" arrébkúszik, de mindig ott van. Mintha a külső érintőpanel hozzáérne a kijelzőhöz ()
Bekapcsolva kicsit látszik, kikapcsolva észrevehető azonnal.
Mivel nem US-s készülék, gariba nem javítja a Samsung. Valakinek ötlet, hol lehetne megcsináltatni? Sztem kijelző csere nem kell, hisz működik az érintő is, a kijelző is. A Samsung cserée 70E-t mondott. 5letek?
köszi
Hali, az SGS2 topik valamelyikében az egyik tag "jó" áron javítgatott gari nélküli, kijelző hibás sgs2-ket és eddig mindenki elégedett volt vele. Az a baj, hogy valamiért nekem nem működik a keresés a fórumon, mindenre hibát dob, esetleg ott valamelyik topikban dobd fel, hogy megtudná-e valaki adni az elérhetőségét.
You are not allowed to view links.
Register or Login
Ezt a progit telepíteném de azt írja ki, hogy ebben az országban nem lehet telepíteni! Hogyan lehet ezt a problémát átlépni?
Érdekes, mert maketen azt írják, hogy 10.1-es tabon tesztelve, bár azt is írják, hogy android 2.3....egyébként nálam sincs a marketben se a tabon, sem az sgs2-n.
Másnak is kínja van vele, pedig Asus Transformeren is mennie kéne..
Kis google és meg is van, XDA-ra valaki felrakta, akinek sikerült telepítenie: You are not allowed to view links.
Register or
LoginKipróbálva, működik. Vagyis csak a bejelentkező képernyőig jutottam el, mert nem vagyok regisztrálva.