Ez egy összefüggő telepítés, így oldottam meg. Remélem, hogy azért érthető vagyok Amennyiben nem, tessék kérdezni!
Romfrissítés:
Nem árt, ha frissítés előtt, visszaállítod gyári állapotba a készüléked, kiveszed a sim - és a bővítőkártyát.
Amikre szükség lesz:
-Kies: You are not allowed to view links.
Register or
Login- Samsung driver: (Xp-32bit)
You are not allowed to view links.
Register or
Login- Samsung driver (Windows 7/Vista):
You are not allowed to view links.
Register or
Login(oldal közepe felé, van a letöltő link)
-Odin: You are not allowed to view links.
Register or
LoginPC újraindítás!
Itt le fogom írni, miként is kell visszatenni egy 2.2.1-es romot a 2.3.3, vagy épp a 2.3.4-es rom helyett.
Ha rootolt a telefonod, akkor unroot!1. Ami a leglényegesebb, ha bármikor is szoftvert frissítünk, hogy "Multis" rommal kezdjük. Példának okáért itt van ez a You are not allowed to view links.
Register or
Login rom. Ez a Samfirmware.com oldalán található,
S5830XWKB7- 2011 February 28 kiadású multis rom. Ezzel kezdjük a frissítést. Kód:
samfirmware.com2. A letöltött romot kicsomagoljuk. A kapott fájlokat fájlokat az Odinba betallózzuk, ügyelve a helyes kiosztásra:
OPS: Általad kiválasztott ROM mappájában lévő, "Cooper.." fájt kell beillesztened. (ha ez nincs mellékelve akkor innen tudjuk letölteni: You are not allowed to view links.
Register or
Login (a link a samfirmware.com-on van)
BOOT: Általad kiválasztott ROM mappájában lévő, "APBOOT.." fájt kell beillesztened.
PHONE: Általad kiválasztott ROM mappájában lévő, "MODEM.." fájt kell beillesztened.
PDA: Általad kiválasztott ROM mappájában lévő, "CODE.." fájt kell beillesztened.
CSC: Általad kiválasztott ROM mappájában lévő, "CSC.." fájt kell beillesztened.
3. Ezután jön a készüléken a 3gombos Downloading mód. Kikapcsoljuk a készüléket. Majd visszakapcsoláskor nyomva tartjuk a hangerő le + home gombot + bekapcsoló gombot, ameddig meg nem jelenik a "downloading" a képernyő közepén.
Csatlakoztatjuk a készüléket az adatkábellel a pchez.
Ha felismerte a gép, a készüléket, akkor nyomj a start gombra. ( sárgán jelzi a készüléket a kisebb rublikában a program.)
Ha betöltött a készülék, még ne húzd le!
Várd meg, míg a "PASS" felirat megjelenik, ezután nyomj egy resetet az odin programban, majd válaszd le a készüléket.
Ha a konfigon túl vagy, nem árt egy restart a telefonodnak
Ha készen vagy, a telefonban nem árt, a frissítés után és gyári beállítások visszaállítását elvégezni.
Majd a recovery-ben egy system reboot-ot nyomni. (Bekapcsolást követően a home+bekapcsoló gombot nyomva tartjuk,amíg elő nem jön a system recovery. Majd a system reboot-ot indítjuk a home gombbal)
Ezzel Froyo van a készülékeden.
Lehetőséged van még további CSC romok feltételére. Ezt ugyanúgy kell elvégezni, amint pár sorral feljebb írtam. Például ez mehet is rá: S5830XWKC3 - 2011 March 30
Termékkód átírása:
-Vedd ki a Sim kártyád!
Írd be a tárcsázóba *#272*Imei szám a doboz oldalán találod)#
-XEH-t válaszd ki a listából, ez a Magyarországi kártyafüggetlen telefonok termékkódja. Majd install! Ezután ne érj a készülékhez!
Magyarországi termékkódok:
Magyarországi szolgáltatófüggetlen: XEH
T-mobile: TMH
Telenor: PAN
Vodafone: VDH
Ezután lehetőséged van frissíteni az újonnan kiadott 2.3.3-romra (S5830XWKPK 2011 Június) T-Mobile-os rom!You are not allowed to view links.
Register or
Login1. Ez egy .tar kiterjesztésű fájl lesz. Azt már ne tömörítsd ki!
2. Odinba betallózod neki a cooper.ops fájt.
3. Beteszel egy pipát a "One Package"-be (bal odalon az Option alatt találod)
4. Jobb oldalon alul aktív lesz a "One Package"feliratu gomb, ez alatt betallózod neki a .tar kiterjesztésű mappát.
5. Ezután jön a készüléken a 3gombos Download mód. Kikapcsoljuk a készüléket. Majd visszakapcsoláskor nyomva tartjuk a hangerő le + home gombot + bekapcsoló gombot, ameddig meg nem jelenik a "downloading" a képernyő közepén.
Csatlakoztatjuk a készüléket az adatkábellel a pchez.
Ha felismerte a gép, a készüléket, akkor nyomj a start gombra. ( sárgán jelzi a készüléket a kisebb rublikában a program.)
Ha betöltött a készülék, még ne húzd le!
Várd meg, míg a "PASS" felirat megjelenik, ezután nyomj egy resetet az odin programban, majd válaszd le a készüléket.
Ha a konfigon túl vagy, nem árt egy restart a telefonodnak
-Ha készen vagy, a telefonban kötelező, frissítés után a gyári beállítások visszaállítását elvégezni, majd újraindítani!
-System reboot : Bekapcsolást követően a home+bekapcsoló gombot nyomva tartjuk,amíg elő nem jön a system recovery. Majd a system reboot-ot indítjuk a home gombbal)
A fórumban található Gingerbread root jó hozzá!
Remélem elnézitek, hogy javarészt módosított szöveget olvashattok de kicsit fáradt vagyok, és ilyenkor nem úgy fog az agyam ahogy kellene
Kérdéseket továbbra is lehet feltenni, ha valakinek nem stimmelne valami. Inkább kérdezz, olvasd el kétszer, minthogy téglát csinálj a készülékedből!