Ígértem, hogy írok egy részletesebb beszámolót a 2.3.3-as romról, arról amelyiket Pufi említ a témaindító hsz-ben. (A samfirmware.com-on 2.3.3 június van asszem dátumként megjelölve, nap nélkül.)
Szóval péntek este tettem fel a romot, akkor rá is tettem a töltőre, reggel (mikor százon volt) ráküldtem a Battery Calibration nevű appot, és onnantól ment a merítés. Egész hétvégén bírta, igaz úgy, hogy vasárnap délután kikapcsoltam a mobil internetet, meg a wifit is, mert nem voltam töltő közelben. De így szombat reggel fél 8-tól, vasárnap este negyed 12-ig bírta (14%), úgy hogy szombaton nyüstöltem eléggé tisztességesen, na nem nagyon vadul, de ment a wifi is, meg használtam. Egyelőre úgy néz ki, hogy tovább húzza, mint a 2.3.4 akksi időben, asszem a Quadranton nem szereplt olyan fényesen (500-600 között volt valahol), de ez igazából nem érzehteő a teljesítményen. A Need for speed ezen sem fut
, de kibírom nélküle valahogy. Perzse kicsit jobban akad itt-ott (pl. Angry Birds), mint a 2.3.4, de az üzemidő miatt nekem ez szimpibb. Egy kikapcs volt szombat délután, minden előjel nélkül. Beültem a kocsiba, és mikor kiszálltam egy óra múlva, már kikapcsolt, akksi ki-be, visszakapcs és kb. 60%-on volt, úgyhogy nem értem miért, de ez van. Ma reggel 6.30-kor vettem le a töltőről, most van 89%-on. Egyébként azt vettem észre, hogy sokáig nem mozdul, aztán egyszer csak néhány perc alat lefut 5-10%-ot, aztán megint úgy marad több órán át. Hát ez van...
Összességében sztem érdemes megpróbálni, veszteni nem veszthet az ember semmit, csak mindenben kövessétek Pufi leírását.